tokio hotel

Informaţii, discuţii şi opinii despre tot ce ţine de domeniul muzicii.

Moderator: Moderatori

Post Reply
WxP

tokio hotel

Post by WxP »

ati auzit de ei ? sunt o trupa de rockeri adolescenti din germania. cei care ati auzit. va place ? \:D/
Erebus

Re: tokio hotel

Post by Erebus »

WxP wrote:ati auzit de ei ? sunt o trupa de rockeri adolescenti din germania. cei care ati auzit. va place ? \:D/
sunt un punk extrem de comercial....i hate them
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
WxP

Post by WxP »

thank u :D anyone ?
Me_high

Post by Me_high »

Da, am auzit de ei ...ca si Erebus, nu imi place formatia, mai ales de infatisarea lor.
Image
My Pc is faster than a Porsche
std
Moderator

Post by std »

Asemenea. Nu-mi plac melodiile lor deloc, iar bassistul lor este un pic cam paralel. L-am văzut făcând un efort de a cânta live pe un post TV. Data viitoare ar fi mai bine să facă playback.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
G-man

Post by G-man »

E parerea mea, dar mi se par execrabil de penibili, un fel de "Britney Spears" mai in dungi al copiilor de azi care inca nu si-au potolit setea de a se afirma sau a fi mai "unici" prin ce asculta.
Pana acum n-am intalnit decat fete care asculta Tokio Hotel. Am inteles ca o sa vina si in Romania, daca n-au fost deja. Drum bun din partea mea.

Ma rog, ar mai fi si faptul ca nu suport limba germana in cantece, dar asta e partea a doua...
Andrey

Post by Andrey »

Niste c***ti. Au innebunit adolescentii din lumea asta (oops, si yo sunt un adolescent dar yo ascult Metallica, Guns N' Roses, Nirvana si Red Hot Chili Peppers, muzica ce ascultau adolescentii acum 15 ani. Mama, ce vremuri, acum ne uitam la Tokio Hotel, US5, XTINA, Britney si alti tampiti care zic ca canta muzica buna, si traim alaturi de niste oameni care cica "asulta muzica de calitate" si de niste fete care sunt acum "mare" rockerite fiindca asculta TH. Nici mie nu-mi place limba germana in muzica alt exemplu ar fi Rammstein. Pt. cei care asculta Tokio Hotel, Treziti-va odata, macar stiti ce canta aia? Ce texte au? Ore stiu canta la instrumente? Nu va pasa, ei, nici mie nu-mi pasa, la dracu cu ei si cu toata industria muzicala de azi. Bine ca s-au trezit cei de la Red Hot Chili Peppers sa scoata ceva material sa mai salveze charturile din lumea asta care sunt infestate cu TH si cu alte prostii. Muzica facuta de producatori, artistii nu tre sa ridica nici un deget si sunt mari stari, canta muzica adevarata, numa' sa arate bine, pt ca succesul e ca si rezolvat, la cate fete proaste in lumea asta si in Romania. Gata, am terminat, asta simt eu despre TH. Daca nu va place, cum am mai spus, nu-mi pasa.
Been there, done that, seen it, heard it, pissed on it.
Red Hot Chili Peppers Romania!
ybres

Post by ybres »

@andrey007 - foarte dur expus... Adevarul. bv. 90% ai dreptate [smilie=maniac.gif]

Am ascultat cateva melodii si nu-mi prea plac. Prefer Nightwish(cel putin ce au scos pana la despartire); Evanescence; Queen and some other oldies [smilie=Respect.gif]
...
eracereracer

Post by eracereracer »

vai de ei, vai de muzica lor si vai de aia care ii mai si asculta... au si niste aere in ei, parca-s mini-Mariah-Carey. Parca unu sau mai multi era gay sau nu a avut niciodata nici o gagica, nu mai stiu sigur, oricum ala cu paru de fata e gay!.
The Godfather

Post by The Godfather »

. Au innebunit adolescentii din lumea asta
La o adica fiecare alege sa asculte ce vrea. Unii's mai influentabili de turma, altii mai putini. Si fenomenul Linkin Park asa era, dar sa zicem ca overall melodiile lor ne erau neaparat rele. Din cate am inteles trupa asta e infecta deci nu se poate compara nici macar cu LP.
Metallica, Guns N' Roses, Nirvana si Red Hot Chili Peppers, muzica ce ascultau adolescentii acum 15 ani.
Poate se asculta mai mult in urma cu 15 ani, dar fii sigur ca nu esti singurul care asculta. Pacat ca nu se mai asculta atat de mult Deep Purple si Led Zeppelin totusi...se schimba vemurile si apar foarte multi wannabe rockers care dau din gura.
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
S@Rmala

Post by S@Rmala »

Niste rock bizar mai de graba. Oricum ma distreaza vocea solistului (aduce a voce de femeie). In rest destul de nasol.
Anca

Post by Anca »

S@Rmala wrote:Oricum ma distreaza vocea solistului (aduce a voce de femeie). In rest destul de nasol.
pe mine ma distreaza cum arata solistul, mai ales ca toti baietii de la mine din clasa au spus ca e fata [smilie=maniac.gif]
I used to care but now i take a pill for that.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Eu nici nu m-am riscat sa ascult asa ceva. Si din ce vad pe aici bine am facut. Am vazut si eu cum arata "solistul" ala. What can I say? GIRLIE MAN :laughing6:
G-man

Post by G-man »

Eu am o fata de clasa a X-a in Messenger, si vreau sa zic ca in fiecare zi vad cate o noua poza cu solistul ala si parul lui gay/emu sau cum vreti sa-i ziceti. De fapt cred ca fata il idolatrizeaza fiindca am vazut diferite poze in care apare si ea alaturi de el (bineinteles trucate). Sa nu mai zic de diferitele statusuri in nemteste pe care nici mamaie nu le intelege.

Oricum, dupa ce am vazut azi la stiri isteria provocata de Shakira in Romania, nu ma mai mira nimic.
.:X_girl:.

Post by .:X_girl:. »

WxP wrote:ati auzit de ei ? sunt o trupa de rockeri adolescenti din germania. cei care ati auzit. va place ? \:D/

Da am auzit cel mai mult imi place mel schrey sau aja ceva :d
.:X_girl:.

mdeah

Post by .:X_girl:. »

u prea imi place trupa Tokio Hotel ....sunt multi prieteni de ai mei kre ii idolatrizeaza si nu vad nik special.Nu m-ar mira dacă maine poimaine Mihai Trestariu ar canta rock.Vb G-man totul e posibil zbye
G-man

Post by G-man »

Image

Image

OMFG! :laughing6:
Guest

Post by Guest »

trupa asta e 10000000% comercial si atunci ce vreti mai? muzica buna [smilie=Nice-try.gif]?
One thing: cei de la hotel sunt barbati sau femei?
std
Moderator

Post by std »

Ei zic ca-s barbati.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Nu rareori am auzit rockerii numind trupa Tokgayo Hotel... :laughing6:
picz or it didn't happen
Guest

Post by Guest »

std wrote:Ei zic ca-s barbati.
:d [smilie=Respect.gif]
Abaddon wrote:Nu rareori am auzit rockerii numind trupa Tokgayo Hotel... laughing6
[smilie=Nice-try.gif] [smilie=Respect.gif]
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Bărbaţi cred că glumeşti, paraliticii ăia de 17 ani alcătuiesc un mare gay-band. [smilie=maniac.gif]
picz or it didn't happen
kgb

Post by kgb »

Sunt praf "fetitzele" astea.Nu stiu cine poate sa ii asculte.Cineva spunea ca sunt comerciali,dar intrebarea este: cumpara cineva vre-un material discografic compus de ei?
Nu cred.
i am a painkiller
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Da, problema este că tipii sunt şi figuranţi rău de tot, prefer să asculta manele în locul acestora, mai cântă şi în germană, asta doar ca să faca aluzie la nişte trupe ca Rammstein, Megaherz.
picz or it didn't happen
Cristina

Post by Cristina »

eu sincer n-am nimic cu ei...mi-s absolut indiferenti....ce atata isterie? [smilie=Nice-try.gif] nu stiu nici eu :laughing6: e drept ca solistu....e ceva intre fata si baiat da...mai nou si fetele arata ca el...sau invers? [smilie=maniac.gif]
spyke

Post by spyke »

Sunt penibili.
danboc

Post by danboc »

Nu i-am vazut niciodata si nici nu vreau sa ii vad, totusi melodia aia Schrei imi place sa o pun la maxim, cand sunt mai agitat, imi aduce aminte de Guano Apes :)
What the problem is?
LeSharK

Post by LeSharK »

Erebus wrote:
sunt un punk extrem de comercial....i hate them
punk? hmm.. not even close. :|
god save the queen 'cos tourists are money!
G-man

Post by G-man »

Image

Damn! Not again...Deja mi-e greata cand ii vad pe astia. Nu stiu cum se face, dar unde ma uit, dau de ei, cel putin in lista mea de friends e isterie totala. Deschid TV-ul, dau pe U (..eram in vacanta, departe de PC) vad Tokyo Hotel, deschid revista de muzica, vad Tokyo Hotel. Tind sa cred ca sunt eu cam afon cu muzica si Tokyo Hotel e Ubercool ?
serinia

Post by serinia »

nu imi plak iar solistul are voce de gay.. ma rog dk nu ar fi existat fete ar fi dat faliment [smilie=Sign-Shithappens.gif] :d
Angels fall first...
Anca

Post by Anca »

serinia wrote:nu imi plak iar solistul are voce de gay.. ma rog dk nu ar fi existat fete ar fi dat faliment [smilie=Sign-Shithappens.gif] :d
nu e adevarat, sunt si fani pentru "solista" formatiei, sunt sigura :tongue3:
I used to care but now i take a pill for that.
G-man

Post by G-man »

A ajuns un gay-look-a-like-emu-rockstar-wannabe sa fie venerat mai mult decat Axl Rose..
AndreiD

Post by AndreiD »

Aia sunt fete sau baieti? Daca sunt baieti sunt gaylorzi. Cel putin solistul e gaylord master dupa cum arata.
Mai bine imi bag lava in urechi decat sa ascult tokio hotel... ii pun la acelasi nivel cu manelele.
spyke

Post by spyke »

Voi va dati seama ca deveniti deja enervanti ?(ma refer la astia de stiu ca aia is baieti-ghei dar nu is fete dar tot continua cu intrebarea "aia is fete"). Nici mie nu imi plac dar nu repet aceeasi intrebare pe care au mai pus-o vreo 5 inaintea mea.
Post Reply