tokio hotel
Moderator: Moderatori
tokio hotel
ati auzit de ei ? sunt o trupa de rockeri adolescenti din germania. cei care ati auzit. va place ? 

Re: tokio hotel
sunt un punk extrem de comercial....i hate themWxP wrote:ati auzit de ei ? sunt o trupa de rockeri adolescenti din germania. cei care ati auzit. va place ?
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
lordofthesewers.blogspot.com
Asemenea. Nu-mi plac melodiile lor deloc, iar bassistul lor este un pic cam paralel. L-am văzut făcând un efort de a cânta live pe un post TV. Data viitoare ar fi mai bine să facă playback.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
E parerea mea, dar mi se par execrabil de penibili, un fel de "Britney Spears" mai in dungi al copiilor de azi care inca nu si-au potolit setea de a se afirma sau a fi mai "unici" prin ce asculta.
Pana acum n-am intalnit decat fete care asculta Tokio Hotel. Am inteles ca o sa vina si in Romania, daca n-au fost deja. Drum bun din partea mea.
Ma rog, ar mai fi si faptul ca nu suport limba germana in cantece, dar asta e partea a doua...
Pana acum n-am intalnit decat fete care asculta Tokio Hotel. Am inteles ca o sa vina si in Romania, daca n-au fost deja. Drum bun din partea mea.
Ma rog, ar mai fi si faptul ca nu suport limba germana in cantece, dar asta e partea a doua...
Niste c***ti. Au innebunit adolescentii din lumea asta (oops, si yo sunt un adolescent dar yo ascult Metallica, Guns N' Roses, Nirvana si Red Hot Chili Peppers, muzica ce ascultau adolescentii acum 15 ani. Mama, ce vremuri, acum ne uitam la Tokio Hotel, US5, XTINA, Britney si alti tampiti care zic ca canta muzica buna, si traim alaturi de niste oameni care cica "asulta muzica de calitate" si de niste fete care sunt acum "mare" rockerite fiindca asculta TH. Nici mie nu-mi place limba germana in muzica alt exemplu ar fi Rammstein. Pt. cei care asculta Tokio Hotel, Treziti-va odata, macar stiti ce canta aia? Ce texte au? Ore stiu canta la instrumente? Nu va pasa, ei, nici mie nu-mi pasa, la dracu cu ei si cu toata industria muzicala de azi. Bine ca s-au trezit cei de la Red Hot Chili Peppers sa scoata ceva material sa mai salveze charturile din lumea asta care sunt infestate cu TH si cu alte prostii. Muzica facuta de producatori, artistii nu tre sa ridica nici un deget si sunt mari stari, canta muzica adevarata, numa' sa arate bine, pt ca succesul e ca si rezolvat, la cate fete proaste in lumea asta si in Romania. Gata, am terminat, asta simt eu despre TH. Daca nu va place, cum am mai spus, nu-mi pasa.
Been there, done that, seen it, heard it, pissed on it.
Red Hot Chili Peppers Romania!
Red Hot Chili Peppers Romania!
- eracereracer
- The Godfather
La o adica fiecare alege sa asculte ce vrea. Unii's mai influentabili de turma, altii mai putini. Si fenomenul Linkin Park asa era, dar sa zicem ca overall melodiile lor ne erau neaparat rele. Din cate am inteles trupa asta e infecta deci nu se poate compara nici macar cu LP.. Au innebunit adolescentii din lumea asta
Poate se asculta mai mult in urma cu 15 ani, dar fii sigur ca nu esti singurul care asculta. Pacat ca nu se mai asculta atat de mult Deep Purple si Led Zeppelin totusi...se schimba vemurile si apar foarte multi wannabe rockers care dau din gura.Metallica, Guns N' Roses, Nirvana si Red Hot Chili Peppers, muzica ce ascultau adolescentii acum 15 ani.
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
Eu am o fata de clasa a X-a in Messenger, si vreau sa zic ca in fiecare zi vad cate o noua poza cu solistul ala si parul lui gay/emu sau cum vreti sa-i ziceti. De fapt cred ca fata il idolatrizeaza fiindca am vazut diferite poze in care apare si ea alaturi de el (bineinteles trucate). Sa nu mai zic de diferitele statusuri in nemteste pe care nici mamaie nu le intelege.
Oricum, dupa ce am vazut azi la stiri isteria provocata de Shakira in Romania, nu ma mai mira nimic.
Oricum, dupa ce am vazut azi la stiri isteria provocata de Shakira in Romania, nu ma mai mira nimic.
-
WxP wrote:ati auzit de ei ? sunt o trupa de rockeri adolescenti din germania. cei care ati auzit. va place ?
Da am auzit cel mai mult imi place mel schrey sau aja ceva

-
mdeah
u prea imi place trupa Tokio Hotel ....sunt multi prieteni de ai mei kre ii idolatrizeaza si nu vad nik special.Nu m-ar mira dacă maine poimaine Mihai Trestariu ar canta rock.Vb G-man totul e posibil zbye
- omul_maimutza
- omul_maimutza
- omul_maimutza
punk? hmm.. not even close. :|Erebus wrote:sunt un punk extrem de comercial....i hate themWxP wrote:ati auzit de ei ? sunt o trupa de rockeri adolescenti din germania. cei care ati auzit. va place ?
god save the queen 'cos tourists are money!

Damn! Not again...Deja mi-e greata cand ii vad pe astia. Nu stiu cum se face, dar unde ma uit, dau de ei, cel putin in lista mea de friends e isterie totala. Deschid TV-ul, dau pe U (..eram in vacanta, departe de PC) vad Tokyo Hotel, deschid revista de muzica, vad Tokyo Hotel. Tind sa cred ca sunt eu cam afon cu muzica si Tokyo Hotel e Ubercool ?