Rasele din Warcraft 3
Moderator: Moderatori
SaluT!
Sunt un jucator destul de bun de war3, il am de cand a aparut, imi place, si acuma problema:
De cateva zile ma tot cert cu 2 obsedati de la mine de la bloc care sunt fanatici cu night elves care mie mi se par soar o adunatura de boschetzi umblatori, care se mai si caca unitatzi pe deasupra, care unitatZi nu sunt decat nishte stupid bitches!
Stiu ca probabil o sa ziceti ca au magii mishto, cum ar fi starfall, unitatzi gen druid of the claw, etc... or fi ei buni da arata ca dracu, vocile la fel, ei bine...they suck! Restul raselor sunt super realizate, va rog postatzi aici alte pareri, care rasa credeti ca este cea mai tare, etc...
Ca sa nu mor prost...
THX! See YA!
Sunt un jucator destul de bun de war3, il am de cand a aparut, imi place, si acuma problema:
De cateva zile ma tot cert cu 2 obsedati de la mine de la bloc care sunt fanatici cu night elves care mie mi se par soar o adunatura de boschetzi umblatori, care se mai si caca unitatzi pe deasupra, care unitatZi nu sunt decat nishte stupid bitches!
Stiu ca probabil o sa ziceti ca au magii mishto, cum ar fi starfall, unitatzi gen druid of the claw, etc... or fi ei buni da arata ca dracu, vocile la fel, ei bine...they suck! Restul raselor sunt super realizate, va rog postatzi aici alte pareri, care rasa credeti ca este cea mai tare, etc...
Ca sa nu mor prost...
THX! See YA!
Night Elfii sunt super buni,DAR.......dupa ce le dai upgradeurile necesare.De exemplu arcasii la inceput sunt varza,dar upgradati la maxim,WAU.Ca sa nu mai vorbesc de Druizi care sunt niste bestii.Problema lor ca ai nevoie de timp sa te dezvolti(si aur),iar daca adversarul joaca la Rush nu ai nici o sansa.Pt Rush sunt excelenti UNDEAD plus ca mai e smecheria aia in care in maxim 5-10 minute iti poti omora adversarul(daca nu e si el Undead) si au si unitati destul de ieftine.Problema lor o constitue apararea(slaba si costisitoare) si unitatile aeriene(armura mica).Orcul este cel mai puternic dar are nevoie iar de resurse multe.Oamenii sunt cei mai echilibrati.Depinde de gust cu cine joci si de adversar(ce rasa prefera si ce strategii stie sa aplice).Cam toti sunt buni,personal prefer UNDEAD,dar imi plac si Orcs.
- Rip van Winkle
pana acum am jucat mai serios cu undeadzi si cu night-elfi. ultimii sunt mai inceti si mai greu manevrabili. arcasii lor sunt cam pleostiti, dar calare pe hippogrifi sunt mult mai tari. dar pana iti faci hippogrifi cu upgrade-ul necesar si eventual cativa druid of the claw, cu undeadzi esti de mult in ofensiva puternica. si de starfall ma pot lipsi cand am death and decay.
Hmmm...
Night Elfii mi se par cei mai varza, oamenii nici cei mai buni, nici cei mai prosti, iar orcii si undeazii cei mai buni.
La undeazi cu un control de Frost Wyrmi (11+erou) upgradati la maxim, fac ravagii
Inca o chestie marfa la undeazi mi se pare faptul ca ziguratele indeplinesc si functia de turele.
Night Elfii mi se par cei mai varza, oamenii nici cei mai buni, nici cei mai prosti, iar orcii si undeazii cei mai buni.
La undeazi cu un control de Frost Wyrmi (11+erou) upgradati la maxim, fac ravagii
Inca o chestie marfa la undeazi mi se pare faptul ca ziguratele indeplinesc si functia de turele.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- Striker_DEA
- Radioactiv
Putetzi sa va certatzi cat vreti dar totul e foarte clar Night Elfii sunt invincibili 1 vs. 1! Am un prieten care joaca pe battle.net si e level 10 tot ce a pierdut a pierdut pt. ca a picat netu sau pt. ca a jucat impotriva altui night elf. Blizzard mai are de lucru la balance-ul dintre rase astept patch-ul urmator!
Nu-i chiar asa. Jucatorii buni incep pe la 11-12. Pana la 10 sunt o gramada de petarde. Intradevar, elfii sunt tari dar sa nu exageram 
off topic: Site de Warcraft III: http://war3.kappa.ro
Are suport pentru trimis replays, harti si strategii. Plus stiri, fisiere, samd. Server pvpgn la aceiasi adresa.
off topic: Site de Warcraft III: http://war3.kappa.ro
Are suport pentru trimis replays, harti si strategii. Plus stiri, fisiere, samd. Server pvpgn la aceiasi adresa.
- Bogdan Bridinel
Daca va uitati pe ladder, la http://www.battle.net/war3/ladder/ veti veda ca rasele celor mai buni jucatori variaza prea mult ca sa se poata spune ca o rasa domina. Insa este adevarat ca nu toti oamenii se descurca bine cu toate rasele.
Rasele in war 3 sunt FOARTE echilibrate, singura flatulatie fiind starfall care-i pt noobs ca altfel i mai greu pt saracii.
Care vreti sa jucati pe battle.net intrati pe serveru Linkmania (romanesc)
ip:193.231.236.26
Laudele dupa fapte nu pe forum ca aici toti puteti fi viteji.
Care vreti sa jucati pe battle.net intrati pe serveru Linkmania (romanesc)
ip:193.231.236.26
Laudele dupa fapte nu pe forum ca aici toti puteti fi viteji.
Valoarea unui om consta in prieteni nu in bani.
GOA is not just music, it's a state of mind
Si inca ceva: la maxim de populatie cu toate upg tind sa cred ca cei mai tarei sunt undead (care s-ar putea per total sa fie cei mai tari, dar TREBUIE sa sti sa joci cu adevarat bine) dupa care orcii.N E sunt buni intr-un joc de durata medie.
Si pt rush undead nu sunt buni pt ca nu au eroi care sa dea summon si nici eroi puternici de atac(ma refer la hero rush nu la a veni dupa ce faci armata) .Cat despre oameni, au casteri si eroi super, dar unitati slabute.
Si pt rush undead nu sunt buni pt ca nu au eroi care sa dea summon si nici eroi puternici de atac(ma refer la hero rush nu la a veni dupa ce faci armata) .Cat despre oameni, au casteri si eroi super, dar unitati slabute.
Valoarea unui om consta in prieteni nu in bani.
He,he...pai atata timp cat tu stai cu cladirile "scoase" din radacini ai industria paralizata.Si in timpul asta tu crezi ca eu stau degeaba....rush-ul la inceput imi da avans si asta moka.Trebuie sa fii super bun sa castigi apoi si asta daca sunt destul de tampit sa nu ma folosesc de avantajul capatat.Pacat ca nu putem juca una impreuna ,sa-ti arat cat e de slab Elful la inceput,ca dupa upgraduri...tot respectul!!!In data de 2002-09-23 20:40, PIROMANU' a scris:
CORBU' nu are dreptate .Elfii nu sunt cei mai vulnerabila rasa la rush...ai uitat de cladiri care pot fi scoase din radacini si folosite ca unitatzi,acestea nu ocupa spatziu deci potzi sa-tzi faci o armata imensa mai tarziu in joc.