Deci am ajuns sa apelez si la voi cu o problema mai veche cu un profesor reactivata anul asta. Sunt elev in ultimul an(cel putn asa sper

) intr-un liceu "de prestigiu" de la mine din oras. Inca din clasa a 9 am avut probleme cu un profesor de fizica, pus pe corigente in fiecare an. Am scapat atunci, intr-a 10 a nu am mai avut norocul asta. Am dat corigenta, am luat si in clasa a 11 a m-am invatat minte si am scos inca de pe primul semestru media 8 si nu am mai avut probleme. Ideea e ca anul asta nu a inceput prea bine. In timpul grevei respectivul profesor a tinut orele, dar eu am refuzat sa ma duc la scoala atunci. O parte din cei din clasa au fost si chiar au dat o lucrare la care proful a facut un fel de pomana si toti au luat 8 si 9. Cei care nu am venit nu am fost asa norocosi, lucrarea pentru noi a fost mai "speciala"

... Pana la urma am reusit sa scot media 5 pe primul semestru si nu mi-am mai facut griji. Ideea e ca semestrul asta omul a inceput sa ne zica noua, altor profesori si chiar dirigintei ca de la noi si de la cealalta clasa la care preda nu trec 10 insi adunati. Practic omul i-a spus si unui coleg care are media 8 pe primul semestru ca el nu intra in BAC, chiar daca cel putin teoretic nu ar avea cum sa-i dea media 1
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Diriginta este o m****a care nu are tangente cu noi si care cand vorbeste cu proful mai rau face. 3 ani de zile am facut matematica cu un profesor care avea tumoare canceroasa pe creier deci cunostintele noastre de matematica sunt la limita unui 5 "curat", lucru cunoscut de proful de fizica care acest semestru are de gand sa dea lucrari cu probleme, fara nici un pic de teorie. Nu ar fi nici o problema daca am face
macar o problema la orele de fizica dar acest lucru nu se intampla. Nu s-a intamplat in nici un an sa terminam materia la fizica, mereu proful pierde timpul cu tot felul de prostii, povesti etc.
De schimbat profesorul e deja prea tarziu... De mutat la fel...

MA gandeam ca inspectoratul ar avea un cuvant de spus, mai ales ca "domnul profesor" poarta un razboi psihologic cu noi, batand apropouri ora de ora cum ca noi nu intram in BAC si ca mai stam un am prin liceu. In plus din cate stiu eu lucrarile exclusiv cu probleme(mai ales ca nici nu ne-a aratat vreo ora semestrul asta macar un exemplu de problema) nu sunt tocmai regulamentare, subiectele trebuind sa contina si definitii si formule/demonstratii, deci subiecte de teorie macar pana la 5. Voi ce ziceti?
El e traumatizat cred pentru ca a ramas repetent in facultate si acum se bucura ca un copil cand incearca si uneori reuseste sa ne face si noua asa ceva...
Si sa nu uit la el nu merge cu pile, bani si alte prostii si nu primeste nici la meditatie deci nu asta e scopul lui. Cred ca e doar sadic si are placeri nebanuite din modul in care se poarta...
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Am incercat sa vorbesc cu el intr-o zi la ora sa-i explic ca au dat si parintii nostri niste bani la niste meditatii pentru BAC si nu o sa apucam sa-l dam si mi-a zis ca incerc "sa-l fac din vorbe" si ca nu o sa-mi iasa ca au incercat multi si nu au reusit. Si din clasa noastra nu e nimeni interesat de fizica pe viitor, nu da nimeni fizica la BAC, deci si asta mi se pare absurd.
Voi ce ziceti ca ar fi de facut??? Astept un reply mai ales de la
boyarul care stiu ca e profesor.

Orice idee e binevenita, am si eu o multime si vreau sa vad si ceva nou...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)