...Microsoft?

,...ce dragut!,..dar e gresit!,...DirectX 10 va rula si pe Geforce 2 MX 400 (desi aceasta placa a fost optimizata pentru DX7),...ca acel GeForce 2 nu se va putea folosi de elementele introdu-se in DX10 asta-i alta poveste,...singuri cu probleme ar putea fi cei ce fac placile si eventualele jocuri dependente de aceasta implementare (3.0/4.0),....dar nici asta nu o sa se intample,...si acum sa explic de ce(asta pentru cei ce nu au inteles la ce prosti m-am referit),...sunt anumite persoane care sunt dispuse sa arunce bani pe ultimu produs aparut pe piata:
-a aparut
6800GT -mai multe pipe High-End,scor mai mare in Bench = 1800 Ron -
BANU JOS!,... (Release date 15.06.2004)
-a aparut
7800 GT - frecvente si mai mari High-End,scor mai mare in bench = 2000 Ron -
BANU JOS!,... (Release Date 11.08.2005)
-o sa apara
Ati X1900 Shader 4.0 High - End si mai multe puncte in Bench = 2700 Ron -
BANU JOS!,(...in curand)
...logic ca cei ce fac Placile Grafice (nVidia/Ati) abuzeaza de prostia celor cu bani si cine credeti ca are de suferit?...si logic ca sa nu para placile inutile tot chestie de marketing apar si jocuri care ruleaza decent pe ultima placa High-End,...nu intelege gresit nu am nimic impotrica evolutiei dar asta nu-i evolutie semnificativa,...doar mici elemente care aduc o gramada de bani din prostia unora si logic daca omu-i prost si are si bani pe deasupra de ce sa nu abuzam de el,...daca acele persoane ar pune piciorul in prag cu o exclamatie de genu"
Pei stai frate abia am dat 1800 Ron pe o placa grafica!", cei de la nVidia (ca ei au fost Vinovatul principal,de data asta cel putin ,grabindu-se cu acel 7800 i-au facut pe cei de la Ati sa se simta obligati sa scoata si ei ceva pe piata si acum se apuca din nou de vechiul lor joc:"Care pe care") ar sta frumos in banca lor,...nu de alta dar ar ajunge in pragul falimentului daca ar investi in placi grafice, fara sa nu aiba vanzare la ele,...dar cum au cu cine....
...uite sa-ti dau exemplu de evolutie decenta:- daca-n 3 ani de zile ar ajunge la Shader 5.0(sa zicem ca acel 5.0 ar introduce o grafica Real Life) si alte implementari acaparate in acel timp,...procesor care sa ruleze la 1000 Mhz,Rami la 2000 MHZ si ar combina toate aceste elementela un loc ar iesi o placa grafica cu adevarat High-End care chiar ar face diferenta,...asta chiar ar fi o evolutie,nu ca si acum,...apare un element nou,marim putin frecventele gata am evoluat hai sa scoatem un nou produs pe piata,...
PS....macar cineva a inteles ce am vrut sa zic,...