as vrea sa-mi iau o imprimanta sh si m-am gandit la un HP LaserJet 5 sau HP LaserJet 5 N si as vrea sa stiu daca sunt bune.
As avea urmatoarele nelamuriri
Daca rezista la 10000 de pagini lunar ?
Cate pagini poti scoate cu un cartus plin?
Cat tezista cilindrii?
Ca alternativa la astea ar fi un samsung ml 1610 care e nou.
Ce credeti ca ar fi mai bine sa aleg?
sfat cumparare imprimanta
Moderator: Moderatori
decat o imprimanta sh, mai bine o imprimanta noua , nu neaparat samsung , ci chiar si lexmark sau epson. totusi , daca imprimi mult , recomand HP. La imprimante , HP-ul sunt peste Canon, Samsung, Brother.. . Personal , nu am avut de-a face cu seria 5 , dar am vazut la lucru seria 1000, 1010 si sunt excelente : fiabile, rapide, economice.
Nu stiu daca sunt cel mai in masura sa dau sfaturi dar eu am avut un multifunctzional HP PSC 1215 Deskjet si am fost foarte multzumit de el !!!
Problema care o sa o ai tu ( daca îţi iei un PSC 1215 ) vor fi cartushele care se vor termina fff repede la cat ai zi tu ca listezi. Ca firma îţi recomand HP ... iar ca tip de imprimanta îţi recomand un laser jet. Varianta o alegi tu in functzie de marimea cartushului, viteza de tiparire, calitatea dorita ... etc ... samd ... multa bafta !!! 

Don`t drink and drive ... " smoke " and fly !!!
-
Scuzati ca ma bag dar am nevoie de un sfat la achizitionarea unei imprimante. Pretul maxim este 4 milioane. Vreau sa fie A3, sa fie color si sa gasesc cartuse nu neaparat originale dar compatibile la preturi rezonabile
I'll stand by you/Take me in into your darkest hour/ And I'll never desert you/I'll stand by you.
DarthVader wrote:Scuzati ca ma bag dar am nevoie de un sfat la achizitionarea unei imprimante. Pretul maxim este 4 milioane. Vreau sa fie A3, sa fie color si sa gasesc cartuse nu neaparat originale dar compatibile la preturi rezonabile
Sa fie si A3, sa fie si color si sa fie si pana in 4 milioane; banuiesc ca ai vrea sa fie si noua cu garantie...Ei, chestiile aste se cam bat cap in cap; ii oricum destul de greu sa mai gasesti o imprimanta A3 de orice fel pe oferte. Cine stie...poate ai insa noroc...succes!
[EvQ]RheA lives!
Darthvader ce vrei tu nu exista, poate la sh.
In principiu nu recomand o imprimanta de la sh, pot aparea probleme mecanice (sau deja sa aiba), in cazul canon/epson probleme cu capul etc.
Cat despre imprimante laser nici atat la sh. Daca are cilindrul dus dai tot atatia bani sa schimbi cilindrul cat ai dat pe imrpimanta.
HP 5/5n a fost o imprimanta buna la viata ei, acum depinde cat de mult a fost utilizata, de obicei cine o vinde stie si de ce.
Fata de imprimantele din ziua de azi e lenta.
Recomand HP orice model nu neaparat din cauza performantelor ci din cauza consumabilelor la "gri" cat si reincarcarea toner/cartuse.
In principiu nu recomand o imprimanta de la sh, pot aparea probleme mecanice (sau deja sa aiba), in cazul canon/epson probleme cu capul etc.
Cat despre imprimante laser nici atat la sh. Daca are cilindrul dus dai tot atatia bani sa schimbi cilindrul cat ai dat pe imrpimanta.
HP 5/5n a fost o imprimanta buna la viata ei, acum depinde cat de mult a fost utilizata, de obicei cine o vinde stie si de ce.
Fata de imprimantele din ziua de azi e lenta.
Recomand HP orice model nu neaparat din cauza performantelor ci din cauza consumabilelor la "gri" cat si reincarcarea toner/cartuse.
Ce parere aveti despre cele mai ieftine modele de la HP ? Ma refer in principal la DJ 3940, DJ 5440 sau DJ 5940.
Vreau sa iau o imprimanta care sa nu depaseasca 300 de RON. O iau pentru acasa, deci previzionez ca voi scoate maxim 50 de pagini pe luna.
Inclin intre modelele de mai sus de la HP si urmatoarele de la Canon: IP 1500, iP 1600 si PIXMA iP 2200.
Ce-mi recomandati ?
Multumesc !!
Vreau sa iau o imprimanta care sa nu depaseasca 300 de RON. O iau pentru acasa, deci previzionez ca voi scoate maxim 50 de pagini pe luna.
Inclin intre modelele de mai sus de la HP si urmatoarele de la Canon: IP 1500, iP 1600 si PIXMA iP 2200.
Ce-mi recomandati ?
Multumesc !!
If you want to finish first, first you have to finish.