100 giga

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

KalKo

Post by KalKo »

In caz ca afla careva ceva sa dea un post, macar cei care aveam ceva la garantie sa putem sa le cumparam inapoi. Sincer mie mi greu sa dau iar 5-6 mil pt un procesor 939
Loading....
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

stati linistiti ca nici o marfa nu va ajunge la cei ca noi,va ajunge la nepotii matusii Tamara evident si gratis...
referitor la ce spunea ares mai sus: pt mine tipul asta de afacere a fost mereu benefica,caut sa cumpar componente cat mai ieftin cu putinta ca sa le pot arunca cand se strica,in felul asta scap cu nervii sanatosi,de cate ori am mers la garantie cu vreun produs cumparat de la firme mari cu acte in regula,la care am platit Tva si adaos comercial cu carul si dupa aceea am albit asteptind sa revina produsul din garantie saptamani intregi (chiar luni)si scandaluri si amenintari cu OPC-ul si alte chestii......pe banii mei,asa ca ma kk pe ele de magazine mari cu tot cu actele lor in regula,daca un produs de 2 mil in aceste magazine il gasesc la negru la juma de pret....il cumpar si daca se strica il arunc si cumpar altul...si gata..asta-i legea in romania lui papura voda.
ideea e ca alea cumparate la negru merg bine si in ziua de azi,cred ca d-zeu nu tine cu TVA-ul :D
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
KalKo

Post by KalKo »

Se pare ca cei care avem componente la garantie se va rezolva problema doar ca mai dureaza un pic (asta exact nu stiu cat timp poate sa insemne)
Loading....
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Banuiesc ca nu merge faza cu o petite: " era prieten cu noi, il rugasem sa aduca aia si aia si aia.."?
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
ice01

Post by ice01 »

MrMarcusDeLaTzara wrote:Banuiesc ca nu merge faza cu o petite: " era prieten cu noi, il rugasem sa aduca aia si aia si aia.."?
Poate daca aveati si o factura [smilie=maniac.gif]
Post Reply