Cel mai aratos sistem !
Moderator: Moderatori
Am vazut filmulete realizate de novi si am ramas impresionat, sistemul arata super, de tastura aia nu am ce comenta, una mai buna nu cred ca exista, mausul f interesant, de sunetul din camera nu mai vb. Cred ca e o placere sa lucrezi la calculator in camera aia mai ales seara. Felicitari.
Sa le stapanesti sanatos.
.
PS Neoanele carcasei 'joaca' dupa muzica? Mie asa mi sa parut.
Sa le stapanesti sanatos.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti....
Multumesc!Dap neoanele joaca dupa muzica!bobby4 wrote:Am vazut filmulete realizate de novi si am ramas impresionat, sistemul arata super, de tastura aia nu am ce comenta, una mai buna nu cred ca exista, mausul f interesant, de sunetul din camera nu mai vb. Cred ca e o placere sa lucrezi la calculator in camera aia mai ales seara. Felicitari.
Sa le stapanesti sanatos.![]()
.
la plasa ma gindeam si eu...(cea care se gaseste pe piata ,care se pune in fata la masini) si da, mai am mult de lucru la ea,,acum ma ocup de acoperis (ceva cu maner), si nume.....nu stiu...
Last edited by JoCk on Sat Apr 15, 2006 2:26 pm, edited 1 time in total.
Merci.phradamon wrote:@ Il Dotore
Felicitari! De curiozitate, cat te-ai chinui ?
Ce vreau eu sa intreb: ce cooler ai pe procesor, de unde l-ai luat si cu cat?

Cel mai mult mi-a luat sa dezlipesc kit-ul de insonorizare Akasa de pe vechea carcasa(cam 4 ore
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Cooler-ul e un Gigabyte Neon 7 Pro(cu control manual) - 50RON.
As mai modifica cate ceva la al dar nu dispun de uneltele pe care cred ca le folosesti tu...JoCk wrote:foarte frumos ...ai facut o treaba de expert..felicitari (IL Dotore)

Oricum grilajul din fata(nu se vede ca e sub fata de plastic) trebuie sa il decupez, neaparat, dar nu stiu cu ce... nici macar o pila rotativa nu am gasit.

Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Stiu de care, si as putea face rost, ca tot cu ala am decupat si vechea carcasa, insa dupa ce am decupat-o nu am avut cu ce sa o pilesc
(am dat eu ceva vreme la mana, dar tot nu iesise cum am vrut).
Poate o sa am timp la vara, mai vad eu ce si cum...
PS. o foarte buna metoda de a mai atenua din vibratiile susei sau a unor ventilatoare este sa folositi bucatele mici de scartz(din ala de impachetat diverse componente).

Poate o sa am timp la vara, mai vad eu ce si cum...
PS. o foarte buna metoda de a mai atenua din vibratiile susei sau a unor ventilatoare este sa folositi bucatele mici de scartz(din ala de impachetat diverse componente).
imi sta la ~1620rpm si nu ma scoate deloc din casa.... doar daca esti super maniac cu zgomotul, atunci poate ca te va stresa. iar fan-ul este conectat la placa de baza, ceea ce este de ajuns, il pot regla cu din BIOS in functie de temperatura, sau din windows cu ITE Smart Guardian, daca-l cobor la 1400 deja nu il mai aud ! in schimb ma streseaza putin fan-ul de pe chipset.... nu se aude tare dar scoate un zgomot ciudat...IL Dotore wrote:Nu te scoate din casa Akasa-ul ala(ca nu il vad conectat la nici un fan controler)?

PS. acei 29dB afisati de producator pentur acest fan mi se pare exagerta, am avut si Akasa Ultra Quiet la 18dB, dar mare diferenta intre asta pe care-l am acum si cele ultra quiet nu este (ma refer la fan-urile de 12cm bineinteles).
- gusteru_29
Arata destul de bine cu acel neon, dar daca SLK-ul nu are geam lateral nu ii vad scopul, sau ti-ai montat geam(ca ar fi pacat sa il ascunzi)?
Last edited by IL Dotore on Tue Apr 18, 2006 9:29 am, edited 2 times in total.
M-a bag si eu cu "monstrul" meu...Inca m-ai am de lucrat la el..trebuie sa soseaca un fan de 120mm AC si unu de 92mm tot AC si cand fac rost de inca ceva cash inca un kit de antifonare Akasa si o sursa

A si o poza cu grilajul din fata si cel din lateral inlaturate

Acu urmeaza s-a posteze S H A X cu noua lui carcasa..Antec slk3000b
...
P.S. Daca dati click pe o poza apare marita ? ca la mine nu apare

A si o poza cu grilajul din fata si cel din lateral inlaturate

Acu urmeaza s-a posteze S H A X cu noua lui carcasa..Antec slk3000b

P.S. Daca dati click pe o poza apare marita ? ca la mine nu apare
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Offtopic: Cine îmi poate spune unde găsesc plexi adecvat pentru maltratarea unei carcase, eventual cu trimitere prin poştă?(nu, la mine în oraş nu am găsit)
Ontopic: Lipseşte plexiul mai sus menţionat şi toată "lucrarea" stă pe loc, dar vopseaua arată mai mult decât bine. Poze deocamdată nu...
Ontopic: Lipseşte plexiul mai sus menţionat şi toată "lucrarea" stă pe loc, dar vopseaua arată mai mult decât bine. Poze deocamdată nu...
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
Grilajul l-am taiat cu un foarfece de tabla..pila rotativa nu am gasit..vazusem la Practicker dar cand am fost nu am gasit
..asa ca ce sa fac..am facut lucrarea fara..dar ce sa-i faci..asta e..cand gasesc poate imi fac curaj si desfac iar si pilesc..

Last edited by Racky on Wed Apr 19, 2006 8:10 pm, edited 1 time in total.
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Salutare ... Asa ca dupa spusele lo Racky mi-am cumparat si eu o carcasa Antec SLK 3000B , carcasa are numa laude din partea mea , e super shocara ... e super silentioasa , si cu un desing bine ales , chiar imi place . M-am chinuit putin dar nu-i nimic o iesit o super treaba. Ce mi-am luat noua ar fi : Carcasa Antec SLK 3000B , Cooler 12 cm Akasa super quiet (420 de mii) .
e silentios si asa ... nu-s omu care ... daca se aude putin de tot incepe sa innebuneasca . Il las asa acum am alt principiu ... vreau plexic pt carcasa aceasta ... si caut + un controller de ala care face neaoanele sa "vibreze" dupa muzica si 2 neoane albastre ceva 30 cm ... vreau sa il fac ca in texas ... cablurile le-am pus sus deoarece nu ma incurca... M-am chinuit putin cu baza si cu procul , cu sistemul in general. Nu mi-a placut un lucru la montaj ... ca sursa tre sa o bagi prima ... daca nu tre sa dai cooleru de pe proc jos si sa o pui ... asta e nashpa in rest Super cool carcasa ... marfa.
Intre Asta ( http://www.pc-coolers.ro/produs.php?id=109 ) si al meu ( http://www.pc-coolers.ro/produs.php?id=186 ) care e mai bun (silentios&desing)
Revin cu noi poze deoarece am schimbat carcasa cu alta, respectiv Thermaltake Tenor.
Deşi dimensiunile sunt destul de reduse, tot ce am avut în carcasa anterioară (Thermaltake Xaser III) a intrat la fix, în plus reuşind şi un cable management destul de decent. Aspectul este absolut impresionant, integrându-se perfect în spaţiul de lucru. Pe lângă asta, se asortează foarte bine cu restul perifericelor.
Mai jos sunt câteva imagini care ilustrează cele de mai sus.
Deşi dimensiunile sunt destul de reduse, tot ce am avut în carcasa anterioară (Thermaltake Xaser III) a intrat la fix, în plus reuşind şi un cable management destul de decent. Aspectul este absolut impresionant, integrându-se perfect în spaţiul de lucru. Pe lângă asta, se asortează foarte bine cu restul perifericelor.
Mai jos sunt câteva imagini care ilustrează cele de mai sus.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton