Need for Speed: Most Wanted
Moderator: Moderatori
- cavalerul_groazei
- cavalerul_groazei
MW
Imi zice shi mie cineva , cu ce mashina sa incep , shi care e mai buna dintre Lamborghini Gallardo ( Ming , blacklist nr 6 ) shi Lamborghini Mucealro ( ? , blacklist nr 4 ) 

Re: MW
incepe cu VW Golf si mai buna e Murcielagocavalerul_groazei wrote:Imi zice shi mie cineva , cu ce mashina sa incep , shi care e mai buna dintre Lamborghini Gallardo ( Ming , blacklist nr 6 ) shi Lamborghini Mucealro ( ? , blacklist nr 4 )
murcielago bineinteles. gallardo are 500CP iar murcielago 550CP, daca nu ma insel. murcielago printre suta mai repede decat gallardo. nu mai stiu datele exact
s-a mai discutat asta pe una din paginile anterioare ale acestui topic
iar acolo stiu ca am postat datele in detaliu

Last edited by dr_dream on Sun Apr 23, 2006 11:05 pm, edited 1 time in total.
- cavalerul_groazei
As gresi daca as spune ca carera GT e cea nai buna masina din joc ?
In general porche-urile sunt tari.
Am incercat Lamborghini si am o singra problema :
Aderenta prea mare, masina parca e lipita de sosea. Uneori la viteze mari, singura metoda pt a lua un viraj mai strans e sa intri intr-un mic derapaj controlat, aici intra in scena tractiunea spate de la maj masinilor.
De asemenea nu sunt f rapide. Daca tunati la maxim un golf, acesta are acceleration mai mare. Cat despre viteza max.....daca nu ai acc suficienta pt a ajunge la aceasta atunci ea e inutila.
Sincer contest puternic suprematia lamborghiniurilor in acest joc.
In general porche-urile sunt tari.
Am incercat Lamborghini si am o singra problema :
Aderenta prea mare, masina parca e lipita de sosea. Uneori la viteze mari, singura metoda pt a lua un viraj mai strans e sa intri intr-un mic derapaj controlat, aici intra in scena tractiunea spate de la maj masinilor.
De asemenea nu sunt f rapide. Daca tunati la maxim un golf, acesta are acceleration mai mare. Cat despre viteza max.....daca nu ai acc suficienta pt a ajunge la aceasta atunci ea e inutila.
Sincer contest puternic suprematia lamborghiniurilor in acest joc.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
- cavalerul_groazei
MFSMW
Am shi yo 2 intrebari :
1) Kre sunt cerinzzele minime (shi maxime de system) ?
2) In joc , e o tasta cu kre faci poze , sau va trebui sa le fac cu o kmera digitaka ?
1) Kre sunt cerinzzele minime (shi maxime de system) ?
2) In joc , e o tasta cu kre faci poze , sau va trebui sa le fac cu o kmera digitaka ?

- cavalerul_groazei
mw
Pai....dacă tre 512 , nu am , dar cred k imi mere . Yo când mi-am luat klculator nou , a venit cineva sa - mi puna programele shi tot ce tre , iar când mi-am luat DVD , a zis k a uitat sa-mi ia NFS-u' , deci cred k mi-ar mere 

- cavalerul_groazei
mda, mai foloseste si tu edit post din cand in cand...
merge jocul si pe 128 DDR daca tii neaparat sa il joci.. dar se incarca extrem de incet toate meniurile si cursele. si pe langa asta ai parte de agatari multiple in curse.
bine ar fi daca ai avea si o placa video cat de cat.. dar am jucat recent pe MX440 si, cu totul la minim si toate smecheriile decuplate, merge acceptabil daca ai destul ram [=minim 512MB!]
referitor la printscreen... jocul foloseste tasta F12 care creeaza un fisier TGA in directorul My Pictures.
distractie placuta daca te apuci de el!
P.S.: uitasem sa mentionez. cea mai buna masina din joc:
- performance matching ON => BMW M3 GTR
- performance matching OFF => Carrera GT cu toate Junkman-urile instalate.
- a treia sub cele 2 este Lotus Elise.
Lamborghiniurile desi ating cele mai bune top-speed-uri nu se compara la timpi pe circuite cu cele de mai sus. App. pe circuit Gallardo e mai bun ca Murcielago.
merge jocul si pe 128 DDR daca tii neaparat sa il joci.. dar se incarca extrem de incet toate meniurile si cursele. si pe langa asta ai parte de agatari multiple in curse.
bine ar fi daca ai avea si o placa video cat de cat.. dar am jucat recent pe MX440 si, cu totul la minim si toate smecheriile decuplate, merge acceptabil daca ai destul ram [=minim 512MB!]
referitor la printscreen... jocul foloseste tasta F12 care creeaza un fisier TGA in directorul My Pictures.
distractie placuta daca te apuci de el!
P.S.: uitasem sa mentionez. cea mai buna masina din joc:
Lamborghiniurile desi ating cele mai bune top-speed-uri nu se compara la timpi pe circuite cu cele de mai sus. App. pe circuit Gallardo e mai bun ca Murcielago.
cu primele 2 sunt de acord, da' cu lotus elise a II-a in nici un caz. Am facut o cursa cu ea (junkman peste tot) si mi s-a parut de nivel mediu. Cred ca a II-a e Mercedes SLR McLarenrdcenemy wrote:P.S.: uitasem sa mentionez. cea mai buna masina din joc:
greu de facut asta intr-un timp rapidrdcenemy wrote:mda.. si eu am facut O CURSA cu SLR McLaren si mi se pare printre cele mai prost manevrabile din joc...
hai facem un test... Dunwich Bay... toate ultimate fara junkmans si fara nos. vino cu ceva timpi.

si chestia cu handlingul depinde de stilul de pilotaj al fiecaruia

indeed.. aveti dreptate. nu am luat in calcul ca nu pot dovedi ca nu folosesc Junkman's.
NOS se poate.. daca obtii timpul in cursa intr-un tur intermediar si faci screenshot si nu ai Nitro instalat nu apare gauge-ul de NOS deloc.
propuneti atunci o alta metoda... ma voi conforma.
Clarificare: Am spus ca Elise-ul este a 3-a masina pentru ca la WCG 2006 a fost impus sa nu se foloseasca BMW-ul sau Carrera GT. Astfel toata lumea a inceput sa caute masina cea mai buna din restul pachetului. Toti au observat performantele Elise-ului si se antreneaza acum cu el.
E adevarat ca aici vorbim de configuratia Full Ultimate, NO Junkman's, NO Nitrous.
EDIT: n-am mai asteptat si am dat o tura pe Dunwich Bay cu Elise-ul, full ultimates, full junkmans, cu nos instalat. N-am folosit nos dar oricum n-are rost sa mai zic asta.. nu il folosesc pentru ca se conduce mult mai constant si mai bine fara, in special in cazul Elise-ului care pe serpentinele de pe Dunwich nu coboara aproape deloc sub 170. Am atasat si cateva imagini suficient de veridice, sper eu.
NOS se poate.. daca obtii timpul in cursa intr-un tur intermediar si faci screenshot si nu ai Nitro instalat nu apare gauge-ul de NOS deloc.
propuneti atunci o alta metoda... ma voi conforma.
Clarificare: Am spus ca Elise-ul este a 3-a masina pentru ca la WCG 2006 a fost impus sa nu se foloseasca BMW-ul sau Carrera GT. Astfel toata lumea a inceput sa caute masina cea mai buna din restul pachetului. Toti au observat performantele Elise-ului si se antreneaza acum cu el.
E adevarat ca aici vorbim de configuratia Full Ultimate, NO Junkman's, NO Nitrous.
EDIT: n-am mai asteptat si am dat o tura pe Dunwich Bay cu Elise-ul, full ultimates, full junkmans, cu nos instalat. N-am folosit nos dar oricum n-are rost sa mai zic asta.. nu il folosesc pentru ca se conduce mult mai constant si mai bine fara, in special in cazul Elise-ului care pe serpentinele de pe Dunwich nu coboara aproape deloc sub 170. Am atasat si cateva imagini suficient de veridice, sper eu.
Last edited by RDCenemy on Tue Apr 25, 2006 1:38 pm, edited 1 time in total.
- cavalerul_groazei
cavalerul_groazei daca ne spui si ce placa video ai... iti spunem daca iti merge sau nu.
am dat acum o tura si cu gallardo... mult mai greu... in turul in care am scos 1.14.39 am stors rezervorul de Nitro .. de mai multe ori. turul ala de 1.13.63 cu Elise a fost cu zero nitro.
Murcielago e complet pe langa problema.. n-am coborat cu el sub 1.16.xx
Mai incerc Ford GT si SLR sa vedem...
SLR 1.14.56 dar tot cu full Nitro.
am dat acum o tura si cu gallardo... mult mai greu... in turul in care am scos 1.14.39 am stors rezervorul de Nitro .. de mai multe ori. turul ala de 1.13.63 cu Elise a fost cu zero nitro.
Murcielago e complet pe langa problema.. n-am coborat cu el sub 1.16.xx
Mai incerc Ford GT si SLR sa vedem...
SLR 1.14.56 dar tot cu full Nitro.
l-am reinstalat si ma bag si eu in ture cu toate masinille din profil, doar ca mai trebuie sa caut un profil pe net cu jocul terminat (cariera) sa pun si celelalte masini
pana la urma folosim junkman? nos am inteles ca nu
mie imi mere si am intel p4 1,7ghz, 512 ddr la 330 hz (parca) si placa video ati radeon 9000 pro la 64mb
pana la urma folosim junkman? nos am inteles ca nu
eu cred ca-ti merge, da' ca sa te asiguri ia-ti demoul si vezicavalerul_groazei wrote:pana la urma , am shanse sa-mi mearga ?
mie imi mere si am intel p4 1,7ghz, 512 ddr la 330 hz (parca) si placa video ati radeon 9000 pro la 64mb
- cavalerul_groazei
MW
Nu shtiu de unde sa aflu ce plak video am , iar demo-ul nush de unde sa-l iau
( am vazut pe o pag o adresa cu demo .ma s-o kut)

D.E.A.D.
Walttersm timpii sunt cu toate junkman-urile si la Gallardo/Murc/SLR am folosit si Nitro. la Elise nu.
cavalerul_groazei: link download DEMO MW
dreapta click pe desktop -> properties -> tabul de settings -> deasupra slider-ului de rezolutie scrie placa video si monitorul.
totusi cum dreq sa nu stii ce placa video ai?![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
cavalerul_groazei: link download DEMO MW
dreapta click pe desktop -> properties -> tabul de settings -> deasupra slider-ului de rezolutie scrie placa video si monitorul.
totusi cum dreq sa nu stii ce placa video ai?
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Last edited by RDCenemy on Tue Apr 25, 2006 3:12 pm, edited 1 time in total.
- cavalerul_groazei
omfg.. DEMO inseamna o versiune cu functionalitate limitata [cateva masini si o mana de trasee] pentru ca jucatorii sa isi poata crea o imagine despre cum va fi jocul. sa vada cam cum ruleaza si daca merita achizitionat.
OFF TOPIC: Age 40 LOOOOL, sunt convins ca nu ai folosi k si zz daca ai avea 40 de ani.. LOLOY [no offence da rdmppm]
OFF TOPIC: Age 40 LOOOOL, sunt convins ca nu ai folosi k si zz daca ai avea 40 de ani.. LOLOY [no offence da rdmppm]
- cavalerul_groazei
ok, uite... cand ai postat ultimul si vrei sa mai adaugi ceva foloseste butonul EDIT ca in poza.
il gasesti in coltul din dreapta sus al postului tau.
pe forumuri nu e frumos sa postezi de 2 ori la rand.
si poti renunta si la k si zz.. ca pe bune ca se intelege ce vrei sa spui si daca nu distrugi limba romana.
apropo.. este si un motiv pentru care nu sunt lasati cei mai tineri de 13 ani pe forumuri.
il gasesti in coltul din dreapta sus al postului tau.
pe forumuri nu e frumos sa postezi de 2 ori la rand.
si poti renunta si la k si zz.. ca pe bune ca se intelege ce vrei sa spui si daca nu distrugi limba romana.

apropo.. este si un motiv pentru care nu sunt lasati cei mai tineri de 13 ani pe forumuri.

- Attachments
-
- EDIT POST
- edit post.JPG (2.78 KiB) Viewed 3054 times
Last edited by RDCenemy on Tue Apr 25, 2006 3:28 pm, edited 1 time in total.
- cavalerul_groazei
versiunea black edition de care vorbesti exista si pentru PC. Nu stiu daca se gaseste de cumparat la noi dar de existat exista.
cand apesi reply pentru a posta, in josul paginii, sub fereastra de text este o alta fereastra cu add an attachement. apesi browse ca sa gasesti imaginea respectiva la tine pe comp si apoi ok, la File Comment poti adauga un comentariu pe langa imagine. apoi apesi add attachment. asta e tot, dai submit si ai trimis imaginea.
cand apesi reply pentru a posta, in josul paginii, sub fereastra de text este o alta fereastra cu add an attachement. apesi browse ca sa gasesti imaginea respectiva la tine pe comp si apoi ok, la File Comment poti adauga un comentariu pe langa imagine. apoi apesi add attachment. asta e tot, dai submit si ai trimis imaginea.