Cine detine coroana 3D, pana la urma?!
Moderator: Moderatori
Cine detine coroana 3D, pana la urma?!
Unele publicatii afirma ca X1900 XTX e regele absolut, unele ca si-ar fi gasit nasul in nou venitul nvidia 7900 GTX! Ce parere aveti? Ce argumente ati aduce in favoarea lui 7900 GTX? Dar a lui X1900 XTX?
- alexwinfast
Coroana o detin cei care isi permit sa aiba 2 sisteme ultra high end si au 2*7900GTX SLI si 2*X1900XTX Crossfire
Paste fericit tuturor!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Paste fericit tuturor!
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
- florin22xxl
de mi-ai pune pe masa acum cele 2 placi as alege ati radeon x1900 xtx.''I hate Nvidia''
desi ultimele 2 placi video au fost nvidia
la naiba cu ati niciodata nu au nimic pe piata cand imi fac eu upgrade(ceva la banii pe care is dispus sai dau) 
desi ultimele 2 placi video au fost nvidia

ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Inca nu am vazut nici unul care sa le compare pe astea 2 si sa aduca argumente din partea posesorilor ATI si contraargumente ale posesorilor NVIDIA. Stiu, sunt o gramada de teste pe diferite siteuri dar, vreau niste pareri ale posesorilor de sisteme reale, probleme reale ce apar si unde apar etc.Ares wrote:Sunt o gramada de topicuri pe aceasta tema, chiar este necesar inca unul ?
Parerea posesorile e cam greu s-o auzi pt ca exista extrem de putini useri care sa fi avut ambele placi ca sa zica care l-a impresionat mai mult.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Pai 7900GTX d-abia a aparut, si cum cei care isi permit astfel de placi cel mai probabil ca deja au un X1900XTX (care a aparut mai devreme), deci o sa mai dureze ceva pina cei cu bugete mai mici reusesc sa stranga cureaua pt un 7900GTX.
Asa cum am citit intr-un articol din XPC,diferenta dintre ele depinde de ce joc vei juca(unul care va avea sigla "The way it;s meant to be played" va rula mai bine pe Geforce) dar asta va insemna 10 fps in plus la 1600*1200 cu AA 4x si AF 8X,ceea ce are nici o valoare in practica.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
Vechiul user dandanel
Vechiul user dandanel
prefer Nvidia sunt fan Nvidia , kit ca ei au cam mintit la unele faze si au scos seria Fx care a fost una de aruncat pe Dunare
(o vorba) sunt fan Nvidia , deci Nvidia , Ati ... mere si ea , e super buna placa , dar pana la urma ambele placi video se bat cap in cap ... si acum difera de preferinta fiecaruia

- van helsing
Raspunsul este simplu:
If you use it with ATI Radeon 1K or R580 based cards you have the benefit of enjoying the High Dynamic-Demonic Range rendering with FSAA. At this time there is no indication that Nvidia cards can do this and trust me this really makes a difference.
This game is full of light effects, indoors and outdoors and it will simply look even better with HDR. It is unwise to buy a $650 card and not turn the FSAA on. We will include this great game in our benchmarking set and will let you know what can you expect.
Concluzia imi pare de bun simt,sper ca fanii NVidia sa inteleaga ca in momentul in care cumperi o placa video de 650$,te astepti la mai mult...![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
If you use it with ATI Radeon 1K or R580 based cards you have the benefit of enjoying the High Dynamic-Demonic Range rendering with FSAA. At this time there is no indication that Nvidia cards can do this and trust me this really makes a difference.
This game is full of light effects, indoors and outdoors and it will simply look even better with HDR. It is unwise to buy a $650 card and not turn the FSAA on. We will include this great game in our benchmarking set and will let you know what can you expect.
Concluzia imi pare de bun simt,sper ca fanii NVidia sa inteleaga ca in momentul in care cumperi o placa video de 650$,te astepti la mai mult...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- alexwinfast
Uite eu pot sa zic ca am tinut in sistem cam 2 luni un XFX 7800GT si am avut timp sa imi fac o parere despre el...
Acum am placa care o am si pot sa zic ca jocurile sunt altceva!
Nu zic ca acel 7800GT nu este buna,departe de mine(si da,am fost fan nvidia) dar X1800XT aduce,pe langa AA+HDR, inca 20-25% performanta in plus(fps) fata de 7800GT...
Stiu...nu e bine sa compar GT cu XT dar sunt sigur ca as fi trecut la fel de usor si de la un GTX la placa actuala in conditiile in care,dupa cum a mai zis cineva,vreau ca pt acele sute de $ sa joc cu 4x/8x si HDR activat,iar seria X1*** imi ofera acest "lux",pe langa cele cateva FPS in plus!
Nu trebuie sa o luati neaparat in seama,este doar parerea unui user care a avut in mana si Geforce7 si Radeon X1k...
Acum am placa care o am si pot sa zic ca jocurile sunt altceva!
Nu zic ca acel 7800GT nu este buna,departe de mine(si da,am fost fan nvidia) dar X1800XT aduce,pe langa AA+HDR, inca 20-25% performanta in plus(fps) fata de 7800GT...
Stiu...nu e bine sa compar GT cu XT dar sunt sigur ca as fi trecut la fel de usor si de la un GTX la placa actuala in conditiile in care,dupa cum a mai zis cineva,vreau ca pt acele sute de $ sa joc cu 4x/8x si HDR activat,iar seria X1*** imi ofera acest "lux",pe langa cele cateva FPS in plus!

Nu trebuie sa o luati neaparat in seama,este doar parerea unui user care a avut in mana si Geforce7 si Radeon X1k...
- florin22xxl
novi trebuia sa micesti poza sa vedem mai multe rezultate.Ai prins numai 7 useri ,eu eram pe locu 8 

ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
- florin22xxl
ii vorba de forumul celor de la futuremark
hai sa fim seriosi,in ce nu ai incredere?

De curand mi-am luat si eu un Gainward Bliss 7900GT. Pot sa zic ca ofera performante foarte bune in orice joc, chiar si in Oblivion, ca tot e atat de in voga la ora actuala.
Intradevar nu suporta HDR+FSAA simultan, un mare minus pentru Nvidia.
Nu am avut pana acum un Ati, insa am vazut cum se comporta si mai ales cum arata jocurile pe Ati, si intradevar Ati este lider la calitatea imaginii.
Totusi trebuie sa apreciem Nvidia pentru seria 7900 care chiar daca nu a adus un salt extraordinar de performanta a adus niste preturi imbatabile.
Si fanii Ati ar trebui sa multumeasca Nvidia pentru ca astfel Ati a redus masiv preturile la seria x1900. Am auzit cazuri si de -200$. Ma intreb cum stau cu bugetul, sper sa nu dea faliment
. Daca si seria 8000 a Nvidia va avea preturi atat de competitive ma astept ca Ati sa aiba probleme.
Toate informatiile prezentate sunt pareri personale.
Intradevar nu suporta HDR+FSAA simultan, un mare minus pentru Nvidia.
Nu am avut pana acum un Ati, insa am vazut cum se comporta si mai ales cum arata jocurile pe Ati, si intradevar Ati este lider la calitatea imaginii.
Totusi trebuie sa apreciem Nvidia pentru seria 7900 care chiar daca nu a adus un salt extraordinar de performanta a adus niste preturi imbatabile.
Si fanii Ati ar trebui sa multumeasca Nvidia pentru ca astfel Ati a redus masiv preturile la seria x1900. Am auzit cazuri si de -200$. Ma intreb cum stau cu bugetul, sper sa nu dea faliment

Toate informatiile prezentate sunt pareri personale.
Asus A8N-SLI Deluxe, AMD A64 3000+ Winchester Box@2,4GHz, 2GBDDR Kit G.Skill, 2xWD200GB SATA2, Gainward Bliss 7900GT PCX256DDT, DVD-ROM Plextor, DVD+/-RW DL NEC, Case: Chieftec LBX-02B-B-SL-450, PS: Chieftec GPS-450AA 101 A, Samsung SyncMaster 710N, Mouse: Raptor Gaming M2, Keyboard Logitech G15, Casti Technics RP-F290
Ai spus bine ca "Si fanii Ati ar trebui sa multumeasca Nvidia pentru ca astfel Ati a redus masiv preturile la seria x1900"
Calitatea imaginii....nush,e inca o himera ptr mine,nu vad nici o diferenta de calitate a imaginii intre ATI si Nvidia si cu opinia mea sunt de acord si multe site-uri...
Insa suportul la Oblivion ptr HDR si AA in acelasi timp a fost scos de o persoana din afara companiei ATI,ideea sa fiind mai tarziu cumparata si pusa in aplicatie si cunoscuta sub numele de chunk patch
Calitatea imaginii....nush,e inca o himera ptr mine,nu vad nici o diferenta de calitate a imaginii intre ATI si Nvidia si cu opinia mea sunt de acord si multe site-uri...
Insa suportul la Oblivion ptr HDR si AA in acelasi timp a fost scos de o persoana din afara companiei ATI,ideea sa fiind mai tarziu cumparata si pusa in aplicatie si cunoscuta sub numele de chunk patch
Nu crezi ca s-ar putea ca placile sa fie limitate de procesor? Alta explicatie mai buna nu am. In mod SLI nu le prea face fata nici un procesor din zilele noastreSoboLAN wrote:Din poza si testele alea rezulta ca procesorul joaca acolo cel mai mare rol. Insa nu stiu cat de corect sunt facute testele.
Interesant, intradevar dar, si testele sunt facute cu aplicatiile care favorizeaza placile nvidia(de exemplu, din acele teste reiese destul de clar (ca niciunde altundeva) ca 7900 GTX bate un x1900xtx ce sa mai vorbim de acel XXX edition). E super placa, ce mai dar, sa nu uitam de Sapphire BLIZZARD http://www.tomshardware.com/2006/04/12/ ... oing_cool/
ceva la fel de interesant, nu?
ceva la fel de interesant, nu?

Frumoasa placa novi! Imi place ca placile alea nu sunt limitate de CPU jocuri ca SS2 si QuakeIV, dar sunt in FarCry (joc de acum 2-3ani
)
Ma gandeam acum la o chestie care mi se pare cel putin ciudata. Multi o tin sus si tare ca X1900XTX este mai tare ca 7900GTX. O fi, n-o fi, depinde de la review la review. Insa cam in toate diferenta este pina in 20fps intre cele 2 placi. Insa un X1900XTX are 48pipeuri fata de 24 ale lui 7900GTX, deci practic are de 2 ori mai multe pipeuri. In cazul asta cum de un X1900XTX nu este cu 100% mai bun decat un 7900GTX (asta in review-urile cele mai ATI friendly)? Nici macar cu 50% nu este mai buna, d-abia este cu 10-15% mai buna, si asta repet, in unele reviewuri. Ce sa mai zic de alea in care 7900GTX este mai buna decat X1900XTX.
Ma intreb oare cum ar fi arata un 7900GTX cu 48 de pipeuri..
. Cred ca le-a fost mila inginerilor de la nVidia si au zis sa o lase mai mole ca fac atac de cord cei de la ATI.
Serios acum, cum se poate ca o placa cu jumate din nr de pipeuri ale celeilalte sa fie aproximativ la fel de buna ca cea din urma?

Ma gandeam acum la o chestie care mi se pare cel putin ciudata. Multi o tin sus si tare ca X1900XTX este mai tare ca 7900GTX. O fi, n-o fi, depinde de la review la review. Insa cam in toate diferenta este pina in 20fps intre cele 2 placi. Insa un X1900XTX are 48pipeuri fata de 24 ale lui 7900GTX, deci practic are de 2 ori mai multe pipeuri. In cazul asta cum de un X1900XTX nu este cu 100% mai bun decat un 7900GTX (asta in review-urile cele mai ATI friendly)? Nici macar cu 50% nu este mai buna, d-abia este cu 10-15% mai buna, si asta repet, in unele reviewuri. Ce sa mai zic de alea in care 7900GTX este mai buna decat X1900XTX.
Ma intreb oare cum ar fi arata un 7900GTX cu 48 de pipeuri..

Serios acum, cum se poate ca o placa cu jumate din nr de pipeuri ale celeilalte sa fie aproximativ la fel de buna ca cea din urma?
- alexwinfast
Eu nu cred ca doar tevile conteaza ci si frecventa nucleului grafic...nu se poate spune ca in jocuri doar tevile vor conta ci in general arhitectura placii respective...
Pai evident ca si frecventa dar nu cred ca cei 25Mhz in plus ai lui 7900GTX sunt de vina 
Si da, arhitectura conteaza; iar cum 7900GTX cu numai 24pipeuri reuseste sa faca fata unui X1900XTX cu 48 pipeuri inseamna ca X1900XTX e in pom cu arhitectura
Cineva pe aici (fac infocat ATI parca) zicea ca pe viitor numai tevile conteaza, deci iar o bila neagra lui ATI careia ii trebuie 48 pipeuri ca sa faca ce face nVidia cu 24

Si da, arhitectura conteaza; iar cum 7900GTX cu numai 24pipeuri reuseste sa faca fata unui X1900XTX cu 48 pipeuri inseamna ca X1900XTX e in pom cu arhitectura

Cineva pe aici (fac infocat ATI parca) zicea ca pe viitor numai tevile conteaza, deci iar o bila neagra lui ATI careia ii trebuie 48 pipeuri ca sa faca ce face nVidia cu 24

- alexwinfast

E suficient ca un X1900XTX e cu 10-15% mai rapid ca un 7900GTX nu e nevoie de mai mult ...
Nu este de ajuns ca in momentul activarii AA/AF un X1800XT face un 7900GT sau ca un X1900XT/XTX nu discuta cu 7900GTX...ce sa le cerem mai mult?
Nu as zice ca Ati sunt in pom cu arhitectura ci mai degraba as zice ca inginerii Ati ofera,prin driverele actuale,atata putere de cate este nevoie pt seria X1800/X1900 si ca se poate scoate muult mai mult din placile astea...si nu este exclus sa vedem cresteri mari de performanta pe viitor,atunci cand chiar va fi nevoie de mai mult.
Sa stii ca am mai citit si eu si chiar stau foarte bine la capitolul arhitectura placile X1800/X1900,nu ma pune sa iti reproduc ca nu pot dar cert este ca placile astea sunt chiar reusite si eu zic ca vor rezista mai bine in timp fata de 7800/7900, prima dovada este oblivion acum ramane de vazut ce va mai fi...
KodiaK, vezi sa nu le incurci. x1900xtx are 16 Rendering Pipelines fata de 24 la 7900 gtx. Aia 48 de care zici tu is Pixel Shaders. In viitoarele jocuri shader intensive o sa vezi the real power of this beast. Deci poate nvidia ii cea cu arhitectura cocoţată in pom 

Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
- van helsing
Nu inteleg rostul acestei discutii;este clar ca arhitectura ATI este mai avansata,cei care se indoiesc de chestia asta sunt rugati sa consulte site-urile de specialitate unde cele doua arhitecturi au fost comparate.Cimi boy tocmai a tastat niste randuri ajutatoare.
NVidia nu ofera decat performanta bruta,daca activezi AA/AF,ATI castiga detasat in segmentul high-end,fara sa mai vorbin de faptul ca NVidia nu ofera HDR plus AF,pentru ca placile acestea nu 'suporta' aceasta combinatie.Probabil le este 'greata'.Adevarat in segmentul mediu NVidia este regele,dar revin fara sa ofere optiunea HDR+AF.....o chestiune neplacuta. ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Hmm...asta nu stiam 
Stiu ca ATI are arhitectura mai avansata, mi se parea doar ciudat ca aveam de 2 ori mai multe pipeuri si performante similre cu 7900GTX. O sa ma mai documentez in ceea ce priveste "instalatia" fiecarei placi
Mersi de informatii.
PS: van helsing e HDR+AA

Stiu ca ATI are arhitectura mai avansata, mi se parea doar ciudat ca aveam de 2 ori mai multe pipeuri si performante similre cu 7900GTX. O sa ma mai documentez in ceea ce priveste "instalatia" fiecarei placi

PS: van helsing e HDR+AA

Si eu am avut o placa mid-end si nu activam AA decat in unele jocuri mai nepretntioase. Deci nu cred ca in acest sector minusul HDR+AA este relevant. Jocurile arata destul de bine si fara AA. Desigur ca daca te tine placa, merita sa activezi si AA.van helsing wrote:Adevarat in segmentul mediu NVidia este regele,dar revin fara sa ofere optiunea HDR+AF.....o chestiune neplacuta.
Asus A8N-SLI Deluxe, AMD A64 3000+ Winchester Box@2,4GHz, 2GBDDR Kit G.Skill, 2xWD200GB SATA2, Gainward Bliss 7900GT PCX256DDT, DVD-ROM Plextor, DVD+/-RW DL NEC, Case: Chieftec LBX-02B-B-SL-450, PS: Chieftec GPS-450AA 101 A, Samsung SyncMaster 710N, Mouse: Raptor Gaming M2, Keyboard Logitech G15, Casti Technics RP-F290
Ehh Dorio...nu e chiar asa. E un mare minus al nVidiei acest HDR+AA imposibil. Cei care au dat 20mil pe o placa video isi doresc o imagine smooth la banii astia. Si simt pe pielea mea cum e fara AA. Mai ales ca am monitor de 21" si chiar si in 1600x1200 se vad canturile si tare simt lipsa unui 2xAA. Ca sa nu mai zic in 1280x1024 unde pling dupa 4xAA
Ok,desi sunt un fan infocat nvidia trebuie sa recunosc ca in segmentul High-end ATI X1900XTX e cea mai tare,desi performanta sa este egala (nu am vrut sa spun altceva pt ca in unele jocuri,si subliniez unele X1900XTX este cu 7-8 FPS mai buna) cu 7900GTX, in Oblivion care a ajuns sa fie o sursa mare de nemultumire ptr admiratorii nvidia,odata cu noul driver deja aparut nvidia a reusit sa obtina o performanta similara cu ATI,diferentele fiind in favoarea lui ATI in averege de 3-4 FPS in exterior,insa in interior si in orase nvidia castiga tot la o diferenta mica fata de ATI,faptul ptr care ATI a avut succes mare in Oblivion se datoreaza faptului ca Oblivion este (in exterior)un joc foarte shader active,iar cele 48 de shader de pipeline a lui ATI si-au aratat coltii,insa nvidia si-a salvat pielea si de data asta prin DRIVERE de care depinde foarte mult....
Arhitectura ATI este cu adevarat inovatoare insa mai are multe de aratat,vazusem o chestie cu PPU,adică cu alte cuvinte AGEIA,ATI nu are nevoie de o placa adiacenta in crossfire ca nvidia pentru a oferi fizica in jocuri,placile X1800-X1900 deja oferind acest suport lucru datorat arhitecturii,aceasta arhitectura poate suporta si GDDR4 si o groaza de chestii misto insa intrebarea e:Cand vom avea implementat tot ce promite arhitectura?
Faptul pentru care consider ca X1900XTX este mai bun ca 7900GTX este suportul lui X1900XTX de AA si HDR in acelasi timp(din moment ce dai 20 de milioane pe o placa video mi se pare normal sa îţi ofera tot ce e mai bun)
Treaba asta se aplica numai in segmentul High-end in mid-end si mainstream ATI inca mai are multe de dovedit,7600GT si 7900GT fiind rivale serioase ptr X1800GTO si X1800XL,cum a punctat si danboc pretul reprezinta avantajul nvidia care scoate placi video cu o performanta asemanatoare celor ATI insa fata de ATI care mereu incearca sa domine nvidia la o distanta considerabila de FPS,nvidia se multumeste cu performanta asemanatoare,insa 7900GT este exceptia,aceasta placa ofera performanta de X1800XTX 512(nu versiunea OC) la pret de X1800XL
Uite site-ul in care se vorbeste despre performanta in Oblivion ATI vs. Nvidia http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=4
Arhitectura ATI este cu adevarat inovatoare insa mai are multe de aratat,vazusem o chestie cu PPU,adică cu alte cuvinte AGEIA,ATI nu are nevoie de o placa adiacenta in crossfire ca nvidia pentru a oferi fizica in jocuri,placile X1800-X1900 deja oferind acest suport lucru datorat arhitecturii,aceasta arhitectura poate suporta si GDDR4 si o groaza de chestii misto insa intrebarea e:Cand vom avea implementat tot ce promite arhitectura?
Faptul pentru care consider ca X1900XTX este mai bun ca 7900GTX este suportul lui X1900XTX de AA si HDR in acelasi timp(din moment ce dai 20 de milioane pe o placa video mi se pare normal sa îţi ofera tot ce e mai bun)
Treaba asta se aplica numai in segmentul High-end in mid-end si mainstream ATI inca mai are multe de dovedit,7600GT si 7900GT fiind rivale serioase ptr X1800GTO si X1800XL,cum a punctat si danboc pretul reprezinta avantajul nvidia care scoate placi video cu o performanta asemanatoare celor ATI insa fata de ATI care mereu incearca sa domine nvidia la o distanta considerabila de FPS,nvidia se multumeste cu performanta asemanatoare,insa 7900GT este exceptia,aceasta placa ofera performanta de X1800XTX 512(nu versiunea OC) la pret de X1800XL
Uite site-ul in care se vorbeste despre performanta in Oblivion ATI vs. Nvidia http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=4
Asta mi-a placut din articolul de pe AnandTech:
nVidia a mai folosit "forta bruta" si in trecut, cu ajutorul ei ajungand sa falimenteze si in final su cumpere 3DFx. Daca va aduceti aminte de Quake2, cum se vedea pe Glide si cum se vedea pe OpenGL, era ceva de genul AA+HDR sau fara...
Oricum in prezent e greu ca ATI sa aiba soarta 3DFx, atunci erau alte vremuri. Sunt curios cate jocuri care sa avantajeze arhitectura ATI o sa apara anul asta si la anul, chiar foarte curios. Mai ales pentru ca in industria jocurilor nVidia are un cuvant mult mai greu de spus decat ATI. Oricum momentan nimeni nu detine coroana, din punctul meu de vedere. Diferente prea mici, review-uri prea diferite unul de celalalt. Oricum cine are bani de o placa high-end ar trebui sa mearga pe ATI, asta devine evident. Si inca astept driverele noi, despre care se spunea ca o sa "dezlantuie" seria X1xxx... Asta daca vor veni vreodata si nu cumva a fost doar o strategie de marketing, lucru care m-ar surprinde pentru ca la faza asta consider ca ATI e praf... Oricum va veni o zi in care vom privi clar si detasati de subiectivism aceasta perioada! Si eu o sa fiu unul din cei care o sa spuna "V-am zis eu!
"...
Asa ca dovada la spusele mele in alte topicuri ca placile ATI ofera performante mai bune de-a lungul timpului...AnandTech wrote:ATI's X850 and X800 series performs quite well despite its age, with even the X800 GTO outpacing the GeForce 6800 GS.
nVidia a mai folosit "forta bruta" si in trecut, cu ajutorul ei ajungand sa falimenteze si in final su cumpere 3DFx. Daca va aduceti aminte de Quake2, cum se vedea pe Glide si cum se vedea pe OpenGL, era ceva de genul AA+HDR sau fara...

eu te cred novi,am vrut sa comentez la afirmatia ca X800GTO e mai tare ca 6800GS insa nu am considerat ca trebuie sa ma mai ostenesc,nush dc tot credeti voi ca ATI va face fata cu generatia actuala jocurilor din viitor adică peste 1-2 ani,pur si simplu s-a intamplat ca oblivion sa mearga mai bine pe ATI...insa treaba incet..incet..se repara cu ajutorul driverelor,poti sa mai imi arati un joc in care un X800GTO fie el si cu 16 pipes ii face fata lui 6800GS al lui novi?
Gasesti pe forum niste teste pe care le-am facut in FEAR si QUAKE 4 cu 6800GS-ul meu!Citeste AICI si AICI!2K wrote:eu te cred novi,am vrut sa comentez la afirmatia ca X800GTO e mai tare ca 6800GS insa nu am considerat ca trebuie sa ma mai ostenesc,nush dc tot credeti voi ca ATI va face fata cu generatia actuala jocurilor din viitor adică peste 1-2 ani,pur si simplu s-a intamplat ca oblivion sa mearga mai bine pe ATI...insa treaba incet..incet..se repara cu ajutorul driverelor,poti sa mai imi arati un joc in care un X800GTO fie el si cu 16 pipes ii face fata lui 6800GS al lui novi?