Nu stiu daca am postat bine aici..poate trebuiea la sectiunea PLACI VIDEO..daca trebuia acolo rog un moderator sa schimbe..
Asa..treaba sta in felul urmator: am o placa video Leadtek A360 TD (FX 5700 TD) si vreau s-a ii pot monitoriza temperatura...mi-a zis cineva de CoolBits.L-am bagat si nu arata nimic.Are cineva idee cu ce program pot monitoriza ?...sau nu pot monitoriza temperatura la placa asta ?
Monitorizare temperatura video
Moderator: Moderatori
Monitorizare temperatura video
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Daca nu iti arata temperatura nici in programe de genul SpeedFan, RivaTuner sau Everest, incearca sa ii schimbi BIOS-ul (adica salveaza-l mai intai cu nVFlash, activeaza optiunea Enable Temperature Monitor Trick folosind NiBiTor, apoi rescrie-l cu acelasi nVFlash).
When ATi is going to beat nVidia in OpenGL applications, make peace with whatever your god is... the end of the world will be comming soon.
Re: Monitorizare temperatura video
Din cate imi aduc aminte, doar versiunile Leadtek FX5700 ULTRA TDH suportau monitorizare hardware !
Daca tu ai impresia ca esti singurul client de pe planeta, sau ca ai putea conta ptr ei ... trebuie sa te dezamagesc putin si sa iti spun ca nu prea este deloc asa. Pana acum cei mai seriosi la replay s-au dovedit a fi Gigabyte care atat mail cat si suport tehnic pe forum, s-au dovedit foarte receptivi si cooperanti, si destul de ok Creative. Oricum, iti spun ce ti-am spus si mai sus, placa ta nu are dioba de temperatura, activarea acesteia era posibila doar in cazul placilor video powerd by 6600 GPU.Racky wrote:Da astia de la Leadtek is nesimtiti ?..am trimis un mail al ei si de 3 zile nici un raspuns...
Thx pentru informatie ice01..deci nu merge monitorizare....in privinta ca nu mi-au raspuns..am mai trimis mail-uri si pe la alte firme si aia mi-au raspuns in aceiasi zi,max a 2-a zi..si de asta ziceam ca sunt "neserioasi" ....infine..thx inca odata pentru info
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)