World of Warcraft

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Tricou epic, noobs !!

Image
Ithanium

Post by Ithanium »

Faza rasuflata...nu stiu cine a facut-o...si nici nu ma intereseaza...insa oricine poate face asta..."Legendary"-ul WoW game card de pe thottbot e mult mai cu gust facut...Printre- comentarii era si un link la o pagina pe care poti"creea" item-uri.
shaark

Post by shaark »

bah, dar alianta chiar pierde de fiecare data in warsong?
sunt in fiecare seara in warsong dar mam tot saturat sa pierd
vezi grp'urile de la hoarda bine echipate, druid rogue etc si noi.... varza
Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

Daca vrei sa faci PvP la alianta baga-te intr-o ghilda PvP si mergi numai in premades.
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pe Skullcrusher cat am jucat eu stau cam asa lucrurile:
- in warsong de cele mai multe ori a castigat alianta (acum la level 5x batalia se incheie mai mereu pentru ca nu sunt suficient de multi jucatori la hoarda);
- in AB cam 60% din batalii au fost castigate de hoarda, parca acum in ultima vreme mai castiga si alianta aici;
- in AV n-am castigat niciodata pana acum cu alianta; e ceva suspect pentru ca mai mult de "jumatatea hartii" alianta n-a avansat; [smilie=Nice-try.gif]

Eh, am fost avertizat inainte sa-mi fac char ca alianta n-are parte de lucru in echipa. Asta e... castigam si noi cateva batalii... dar nu razboiul... [smilie=maniac.gif]
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Ithanium

Post by Ithanium »

Simone down... :wink:
Yoshi

Post by Yoshi »

Este sindromul celor care aleg să joace alianţă. E documentat de un psiholog notoriu, găsiţi pe google.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Eu nu gasesc nimic. Link, plz > :sad1:
Ithanium

Post by Ithanium »

hunter epic quest = cel mai absurd quest ever :sad1:

am avut norocul sa fiu "ajutat" de 2 ori astazi la Klinfran... Damn noob players [smilie=Nice-try.gif]
andrei

Post by andrei »

Yoshi wrote:Este sindromul celor care aleg să joace alianţă. E documentat de un psiholog notoriu, găsiţi pe google.
w00t?

work harder
Ithanium

Post by Ithanium »

mama ce noroc am avut azi...farmam tainted skin pentru "flori" si la un interval de aprox. zece minute a cazut Guttbuster si apoi Kang W00t !!! [smilie=Victory.gif]

Cand e E3 ? am auzit ca bilzz va dezvalui rasa de la alianz in cadrul E3
Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

Stie careva daca pot modifica o versiune US de WoW sa o folosesc ca Uk ? banuiesc ca diferenta dintre ele consta in doar de niste adrese de servere . Problema e ca am doar versiunea US acum disponiblia pt. instalare dar contul meu este pe un server UK.
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
Ithanium

Post by Ithanium »

pai cred ca trebuie sa editezi fisierul realmlist.wtf....si sa scrii alta adresa
totusi nu cred ca este suficient...trebuie sa gasesti pe internet pe undeva sau intreaba pe forum-ul blizz...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Eu am avut jocul instalat (luat pe cai neoficiale) si am jucat cu el pe contul unui prieten din US. Cand mi-am cumparat si eu in cele din urma jocul mi-a fost lene sa-l mai instalez si doar am editat fisierul realmlist.wtf (deschizi cu notepad si la "us" scri "eu") ca sa joc pe EU. Nu cred ca la mine a fost un caz particular, deci ar trebui sa mearga...

Oricum, nu strica cu nimic daca incerci...

I.R.

Post by I.R. »

De 3 sapt ma tot chinui sa strang toate q req si sa farmez bani si nu in cele din urma sa strang si eu un party cu care sa fac strat baron 45 min etc...si vad ca maestrul Minel in doua zile are deja full setul 0.5. Bai tata ce inseamna ghilda buna...Adevarul e ca in WoW daca ai ghilda bazata ajungi departe.SI e tare fain cand toate guildele bune au portile inchise si iti macini nervii cand tu si cu ghilda ta nu puteti face mai mult de 3 bossi in ZG..Perfect...plm!
Ithanium

Post by Ithanium »

Tier 0.5 = Waste of gold daca ai acces la ZG...
Minel cred ca l-a facut asa de fitze numa :wink:

Gabyo realmlistul e una dar ce faci cand apare un patch? nu apar incmopatibilitati?
Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

Intr-adevar , apar. Oricum vacanta s-a terminat asa ca o sa am iar acces la ver. europeana .
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

ithanium2 wrote:Gabyo realmlistul e una dar ce faci cand apare un patch? nu apar incmopatibilitati?
Incompatibilitati? De ce ar fi? Cel putin eu pana acum n-am avut nici o problema... Merge sa pun la joc doar patch-uri EU, dar am incercat acum 5 minute de curiozitate si inca pot sa joc atat pe EU cat si pe US fara nici o problema cu aceeasi versiune de joc doar modificand realmlist.wtf.

PS: Dupa level 60 vad ca se chinuie toti sa faca reputatie cu o anumita factiune pentru a putea cumpara diverse iteme. Acum am si eu o intrebare, imi puteti da un link sa stiu si eu ce reward-uri are fiecare factiune in parte?

andrei

Post by andrei »

work harder
Ithanium

Post by Ithanium »

Gabyo sa stii ca nu are rost sa te chinui cu tier sets pentru ca nu prea merita...cand ajungi la lvl 60 este bine sa iti faci rost de un FR gear decent, sa iti faci Attunement Quests (MC, BWL, ONY) si sa iti gasesti o ghilda buna. Cel mai bun gear preMC il gasesti in DM in special east sau west (pt. ca esti cloth) si mindsurge robe in tribute.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Merci s|lent pentru link.

Acum poate devin insistent pentru ca mai am o intrebare, dar e primul meu char level 60 asa ca-mi puteti intelege "n00bism-ul".
Am tot auzit de Attunement Quests (MC, BWL si ONY), am cautat pe Allakhazam si am intrebat prin guilda dar n-am aflat inca concret care sunt questurile de inceput pentru fiecare "chain". V-as ruga sa ma lamuriti si cu asta daca puteti.

Eu ma hotarasem sa fac rost de Magister's Regalia set pentru ca a fost relativ mai usor sa aflu de el. Ideea e ca "nu pot fugii dupa iteme" ca altii pentru simplul motiv ca inca nu prea stiu "ce exista". Totusi n-am o fixatie cu vreun anumit tier set (decat Netherwind Regalia dar pana acolo mai am :-~ ) asa ca urmand sa frecventez instatele sper sa gasesc iteme cat mai bune. Merci pentru pontul cu DM.

Ithanium

Post by Ithanium »

attunement BWL: in fata intrarii BRS este un culoar pe dreapta...exista mai multi orci elite si chiar in capat unul numit "Scarshield Quartermaster"...il omori si pica o scrisoare (quest) in care trebuie sa "use" orb-ul din spatele lui Drakki...attunementul se poate face intr-un UBRS run.
attunement MC: questul "Attunement to the core" de la Lothos Riftwalker il faci intr-un BRD emperor.
Attunementul Onixia e foarte lung: incepe cu questul "Dragonkin Mennace"....o sa detaliez insa acuma ma grabesc ca am MC raid :)
Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

In sfarsit a castigat si alianta AV-ul aseara. Ce bine imi sta acum cu Ice Barbed Spear :)
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
Ithanium

Post by Ithanium »

Trotilatu' wrote:In sfarsit a castigat si alianta AV-ul aseara. Ce bine imi sta acum cu Ice Barbed Spear :)
Parca erai hunter nu? Mare greseala...bloodseeker era o alegere mult mai buna #-o
Seraph

Post by Seraph »

Cica C'thun down [smilie=Respect.gif]

L-au nerfuit in noul fix.

April 25, 2006 11:13 AM (est)

* We fixed a bug which was causing the Giant Eye Tentacles to still spawn during C'Thun's weakened state in the second phase of the encounter. It's not intended for anything to be spawning during his weakened state. Please note, however, that if there are already spawns up during the weakened state, they will not despawn. This fix merely prevents *new* tentacles from spawning during that state.

* Also, the duration between alternating tentacle spawns has been slightly increased.
I may be lying.
Ithanium

Post by Ithanium »

Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

De ce sa iau bloodseeker cand imi pica Carapace Spine Bow ? Mai ales acum dupa Aim + Multi nerf ...
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
Ithanium

Post by Ithanium »

pai bine daca e sa o iei asa pot si io zice de ce sa iei IBS cand poti sa iei barbarous blade?...oricum in momentul de fata AV reward-urile cam suck (inafara de epixx) pentru ca ai de ales...barbarous blade cu +25 agi sau 2*bone slicing hatchet cu +15agi si pentru ranged carapace spine sau de ce nu ancient bone bow. Daca ai ghilda de AQ20 si ZG faci questu the perfect poision si iei fahrad.
Ithanium

Post by Ithanium »

Unde pot gasi la noi gamecards inafara de Best? se pare ca nu au si nu mai primesc decat peste vreo 2 saptamani iar mie imi expira in 2 mai :/
Crysumoner

hi

Post by Crysumoner »

dupa vreo 15 partiuri in LBRS in sfarsit am cheia de la UBRS :) dragut questul final cu dragonul cand trebe sa arzi "sealu"
cat paci sa falesc questu :P
mai imi trebe cheia de la -scholo; DM; si Q de la Ony nus daca la AQ20 si 40 trebe ceva chei ?
acum o sa fac doar scholo si UBRS pt. chest si helm
stiti cumva dupa (beast-ul boss) din UBRS ce boss vine ??
need to kill the Drakisan .....ii greu de batut ?
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Ithanium

Re: hi

Post by Ithanium »

Crysumoner wrote:dupa vreo 15 partiuri in LBRS in sfarsit am cheia de la UBRS :) dragut questul final cu dragonul cand trebe sa arzi "sealu"
cat paci sa falesc questu :P
mai imi trebe cheia de la -scholo; DM; si Q de la Ony nus daca la AQ20 si 40 trebe ceva chei ?
acum o sa fac doar scholo si UBRS pt. chest si helm
stiti cumva dupa (beast-ul boss) din UBRS ce boss vine ??
need to kill the Drakisan .....ii greu de batut ?
Cheia de la scholo e cam vaste of money (doar daca nu esti hunter), Crescent key o iei din DM east, iar pt AQ nu iti trebuie nimic.
ce clasa esti? daca esti hunter atunci DM pentru chest si helm !!!
Dupa beast vine drakki, da daca ai nevoie de blood vezi faceti masterloot ca se ninja foarte usor.
Drakki nu e greu de loc de batut...cel mai greu e pentru hunter. Hunterul face kite la draki cat de "adanc" in Beast room si apoi FD...intre timp restul partyului omoara cei 2 ads. Daca nu stie bine jumpshot sau strafe shot hunteru cam moare...
y0py

Post by y0py »

Moare si daca ii da resist la feign death. Sit heapans. Felicitarile mele ca ai reusit sa induri LBRS atat de mult. Eu o data l-am facut si am zis ca nu ma mai intorc. La fel si pentru Gnomeregan :-|
Crysumoner

Post by Crysumoner »

mersi de info
am un warrior la morti pe protectie 5-5-41 [smilie=maniac.gif]
momentan am chestu din LBRS de la ogre un chest de pala .... :sad1:
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Sanguine

Post by Sanguine »

Eu m-am cam plictisit de WoW, motiv din care am deschis topicul ăsta dacă e cineva interesat să preia ştafeta:

Vând cont WoW
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Ithanium

Post by Ithanium »

Pacat... Deci cam sunt singurl hunter de pe forum :(

Io cand o sa il dau pe al meu o sa il dau cu cel putin 500$.
Incearca pe E-bay...probabil poti scoate 200$ pe el.
Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

Nu esti singurul hunter ...:D
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
Ithanium

Post by Ithanium »

Trotilatu' wrote:Nu esti singurul hunter ...:D
pai baga si tu naibii un profil sa vad si io alti hunteri.... \:D/
Minel

Post by Minel »

ithanium2 wrote:Tier 0.5 = Waste of gold daca ai acces la ZG...
Minel cred ca l-a facut asa de fitze numa :wink:
Am facut questline-ul de tier 0.5 cu rogul, ca-l aveam deja in full shadowcraft. Si daca tot am inceput sa mai joc cu el, m-am decis sa fac exalted cu AV. Sunt deja reveared, dupa 4 zile de la neutral.
cobain

Post by cobain »

eu fac o pauza pana la vara ... dupa sesiune. NU prea mai aveam timp de joc si nici chef... Deja imi e dor de un BG ... dar trebuie sa ma abtin :P
And one more special message to go
And then I'm done, then I can go home ...
ionutb

Lava Core , Fiery Core

Post by ionutb »

salut,
cam cate Lava Core si Fiery Core pica intr-un run de MC complet.

la noi le ia banca si nu le mai vedem. e destul de naspa...
Post Reply