KodiaK
Eu cred ca cel mai devreme prin toamna o sa ajunga pe la noi noile procesoare Intel si AMD. dacă esti dispus sa astepti atata at e ok. Plus ca in domeniul jocurilor AMD este lider de la aparitia K7-lui incoace. Ar fi o surpriza placuta ca noul Conroe sa se dovedeasca un adversar redutabil, dar nu te baza pe asta.
Cel mai probabil cand vor aparea la noi pe piata procesoarele vor avea niste preturi exorbitante, urmand ca in 3-4 luni sa se stabilizeze pretul. Asta inseamna deja prin iarna...
Cat despre Fx-60 vs Opteron 170, luate la frecventa default castiga FX-60. Insa eu ma refeream la Opteronul 170@3Ghz al lui Ares care este peste un FX-60.
Banii tai, timpul tau, decizia ta. Sfaturile noastre le-ai auzit deja; pro si contra ca intotdeauna , acum este randul tau.
Nu contest cele spuse de tine si tind sa iti dau dreptate...numai ca in privinta opteronului ala ...parerea mea este ca opteron 170 este numai unul cu seria aia si implicit acele caracteristici...deci prin urmare opteron 170 ca sa fie mai bun ca fx 60 trebuie sa aibe peste 2.6 standard...chiar daca este al lui Ares
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
insa este destul de normal ca daca umblam cu overclock la el sa depaseasca fx 60, numai ca daca umblam si la fx 60 cu un asa-numit OC ar fi cam nasol de poponetul opteronului...
Fara suparare ...nu am vrut sa imi spun decat parerea...
alexwinfast
Bineinteles ca acum vine intrebarea..."dar ce naiba poate sa isi mai ia Ares in plus daca vinde asemenea portavion???"
Eee...bogdanell ca sa nu mai repet ce au zis baietii astia aici eu zic sa ai incredere in ei dar as face doar o adaugare...in privinta placii video nici sa nu clipesi si sa iei X1900XTX iar faza cu asteptatul platformei AM2 si AM18 este gogomaneala,cu o asemenea placa video in sistem si cu 2 Gb DDR iti vor merge jocurile inca 2 ani de acum incolo parfum de viorele(pana vor aparea jocuri DX10...si nu ma luati iar cu "isteria" Crysis!) ,fie ca ai un FX64 sau "doar" un A64 3800+...asa ca eu zic sa iei un Opteron cat mai accesibil ca pret pt ca nu procesorul este cel care aduce spor de performanta in jocuri,un A64 3000+ poate duce orice joc in 60-70fps...asta asa ca sa iti faci o idee...
Si tu ai dreptate in ceea ce spui in legatura cu majoritatea lucrurilor ,insa eu observ o oarecare ocolire a Fx 60-ului chiar nu merită?oare nu are destula performanta in el sa isi merie banii?Sau e doar ideea de a gasii o solutie mai ieftinache...Parerea mea in afara caracteristicilor si proprietatilor componentelor ,ca oricare parere a unui necunoscator daca e s-o luam si asa e ca "-Frate! Nu costa el 42.000.000 degeaba"
Daca ma insel corectati-ma va rog ... sincer nu as vrea sa fiu dezamagit ...numai ca stiu foarte bine ca pentru a nu fi dezamagit trebuie sa fii tu insuti apt sa poti face ce-ti doresti...si se mai spune ca si cu cat cunosti mai mult din aia iti dai seama ca nu stii prea multe...deci am apelat si la voi in speranta ca v-om face cea mai buna alegere...
Va multumesc si mai astept pareri...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Teach me...I will learn...And teach others...