Preturi...

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
pacman44

Post by pacman44 »

Vreau si eu sa mi cumpar o consola si inevitabil ajung la 2 variante:PS2 sau Xbox!
Prima are jocuri multe (inclusiv din acelea de taraba) si a doua are hardware mai competitiv
dar si jocuri mai putine (exista vreo taraba cu jocuri xbox?).
Acum urmatoarea intrebare este de unde cumpar ,cum o cumpar(modificata sau nu) si cu ce pretz?
Despre pretz, stiu ca in state este 199$ iar la noi 400$ (poate ca aia din sua au salarii mai mici ca noi!!!)
Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau o idee al rog sa scrie aici pe forum sau la junks@home.ro
Multzumiri in avans!
goron

Post by goron »

Ps2 rules!
Nu te pot ajuta cu un raspuns prea complet,dar oricum trebuie sa fie modificata(sau poate iti permiti jocuri originale...)
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ps2 face toti bani daca te interesaza pot
sati fac rost de ps2 cu cip cu tot la 350 dol
si xbox tot cu cip ,oricum diferentele dinn
tr ps2 si xbox nu sunt pre mari ,daca esti interesat rasunde pe forum.
pacman44

Post by pacman44 »

LanDi te rog lasa mi o adresa de email daca ma
hotarasc sa cumpar o mashinarie...
Spune mi ,in eventualitatea ca aleg xbox imi potzi recomanda o sursa de CD uri (DVD) pt el?(de taraba vreau sa zic)
Nekron

Post by Nekron »

As vrea si eu sa-mi spun parerea in legatura cu PS2 vs. X-BOX.Pot sa spun ca la grafica X-BOX da ceata de departe PS2-ului. In ceea ce priveste titlurile disponibile insa PS2 totusi conduce detasat(e drept, a fost lansat acum 2 ani).Totusi calitatea multora dintre jocurile de PS2 lasa de dorit(in ultima vreme se poate spune ca le scot la norma).Marele avantaj al PS2-ului e ca vei gasi o gramada de CD-uri(chiar si DVD-uri)piratate,ceea ce nu se poate spune si despre X-Box,atita timp cat locuiesti in Romania.E drept vei gasi mod chipuri si pt.X-Box(cel mai bun e Enigmah),dar nu la noi.Eventual ai putea sa-ti comanzi de pe net la http://www.gamegizmo.com,dar sunt necesare o gramada de cunostinte de electronica si indeminare pt.a-l monta.Pt.PS2 cel mai bun chip e Neo 4.5,dar si el necesita 40 de lipituri pe placa de baza.In ceea ce priveste preturile,acestea sunt de 350$ pt.PS2 cu chip si vreo 500$ X-Box cu chip.O data ce ti-ai montat chip-ul in X-Box,exista si varianta de a trage jocurile de pe net si a le juca direct de pe hard-ul consolei,fara a le mai inscriptiona.Exista si alte facilitati cum ar fi sa schimbi hardul de 8GB din X-Box cu unul mai mare,sa rulezi filme compresate cu DivX pe linga DVD-uri,etc.Atit Ps-2 cat si X-Box ruleaza DVD-uri nativ,dar ultimul are nevoie si de telecomanda(35$)pt. a folosi aceasta facilitate.Pt PS-2 a aparut si un player neoficial de Mp-3.In ceea ce priveste schimbarea zonelor pt.DVD,la PS2 se face cu DVD Region X(a.k.a DVD Advantage),iar la X-Box prin firmware-uri gasite pe net,sau unele utilitare.Asta in ipoteza ca nu ai un chip montat in consola,care ar face schimbarea zonelor.
Astea sunt cateva din plusurile si minusurile care merita sa le iei in considerare la cumpararea uneia din cele 2 console.
draleX

Post by draleX »

Nu stiu de ce sunt asa scumpe consolele in Romania?Eu sunt acum in Franta si aici un X-BOX e vreo 270 de euro.Mi-am luat si eu unul si am jucat Halo.E marfa marfa, forget Q III sau UT 2003, sunt mici copii pe langa Halo.
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Imi pare rau ca nu am urmit cu atentie acest topic, acum vad ca discutati serios despre cum sa faceti rost de copii pirat ale unor jocuri. Evident, il inchid.
Locked