No name reloaded
Moderator: Moderatori
No name reloaded
Cum nu s-au mai facut posturi pe vechiul topic, mai fac o incercare.
Maine trebuie sa imi iau carcasa(cu tot cu sursa) si sunt dispus sa dau max 1.5 mil.
In Bacau am gasit maj JNC,ANS,dar s-ar putea sa gasesc si Delux.
Chiar si alte firme dar nu Kme ca de astea nici nu s-a auzit la noi.
Vreo recomandare ? PLS
Maine trebuie sa imi iau carcasa(cu tot cu sursa) si sunt dispus sa dau max 1.5 mil.
In Bacau am gasit maj JNC,ANS,dar s-ar putea sa gasesc si Delux.
Chiar si alte firme dar nu Kme ca de astea nici nu s-a auzit la noi.
Vreo recomandare ? PLS
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Man..si eu sunt tot din Bacau si gasesti si alte carcase Antec,Enermax,Coolermaster,Artic Cooling si alte carcase de firma....Te duci frumos la Diverta de la Luceafaru' si acolo e un mic magazin Best ComputersCeri un catalog cu produse, vorbesti cu cei de acolo si in 2 zile ai carcasa fara taxe de transport. Mai e magazinul General Confort (ala de pe langa Milenium Center) care aduce produse de pe site Itdirect.ro ...sunt multe magazine doar bani sa ai 
Later Edit : Mai e si Elsaco

Later Edit : Mai e si Elsaco

Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Ms mult dar am fost deja la cei de la best. Au carcase dar de la 1.5 mil in sus iar cele ieftine arata nu prea bine, si cum am spus 1.5 mil e bugetul maxim.
Am mai cautat si la alte magazine si au destule carcase scumpe.
Tocmai asta e problema (de aia am numit topic-ul no name), nu vreau sa dau bani multi si nu stiu ce sa iau la banii astia sa fie si decent.
Am mai cautat si la alte magazine si au destule carcase scumpe.
Tocmai asta e problema (de aia am numit topic-ul no name), nu vreau sa dau bani multi si nu stiu ce sa iau la banii astia sa fie si decent.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Aha..pai in bugetul ala vezi de niste carcase Foxconn...sunt vreo 2 modele care au fan de 120mm in fata,unu in spate si unu de 80mm in lateral,si au un design frumusel...pret se incadreaza in banii tai...poti incerca la SIF,General Confort si al magazinul ala de langa Casa de Cultura ...Computers Group sau cum ii zice..Bafta
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Carcasele KME sunt foarte bune la cat costa. iar sursele care vin cu ele (rexpower) sunt foarte ok pt niste no-name-uri (a tinut una de 400W sistemul meu fara probleme pe vremea cand aveam X800GTO si un singur HDD - in rest corespunde cu ce am si acum)
Si nu inteleg de ce zici ca nu s-a auzit de ea la noi? Poate nu ai auzit tu, dar sigur s-a auzit de ele pe la noi.
Eu iti recomand cu increrdere un KME
Si nu inteleg de ce zici ca nu s-a auzit de ea la noi? Poate nu ai auzit tu, dar sigur s-a auzit de ele pe la noi.
Eu iti recomand cu increrdere un KME
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Cauta si tu pe la magazinele mai mici, ca astia in general pot comanda cam de toate. Carcase ieftine si bune mi se par KME-urile, eu unul as lua asa ceva daca exista Caro sau parteneri in Bacau. Delux si-a luat un prieten asta vara pentru ca erau singurele carcase pe care le aducea o firma de la care putea sa ia el pe datorie, si m-a impresionat in primul rand silentiozitatea sursei, care din cate am vazut eu avea ventilator de 120 mm. Oricum la banii aia cam astea poti sa la cumperi, eventual daca ai o sursa cat de cat pentru moment iti recomand si eu si restul forumului asta pentru 300 de mii in plus, ca merita. Chiar daca multi zic ca fara o sursa buna n-are farmec, eu zic ca merge, atata timp cat iti mai duce sursa sitemul! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
De asta ce ziceti ?
http://www.quartz.ro/produse/carcase/km ... r-grey.htm
Tot kme dar, zic eu, cu un design mai atractiv
http://www.quartz.ro/produse/carcase/km ... r-grey.htm
Tot kme dar, zic eu, cu un design mai atractiv
Carcasa aia KAKAROT am luat-o pt prietena mea, numai ca versiunea fara panoul lateral transparent, si e ok. Nu am avut probleme cu ea so far.
Don't steal. The government hates competition.
Eu zic ca mai bine de atat cu sursa nu prea ai ce sa iei. Sursa o sa tina sistemul tau fara probleme si carcasa nu e rea deloc. Cealalta cu panou lateral e prea banala, din punctul meu de vedere. Acea forma e deja de 4 ani si ceva pe piata, am si eu una similara dar e SOYO(cica...KAKAROT wrote:As dori ceva cu un design putin mai atractiv insa specificatiile lui KME 9962 sunt impresionante la un asemenea pret.

P.S.: Eu zic sa te tii departe de JNC...

Yup...am cautat azi si in seara asta dau comanda de kme 9962 .pretul e pe undeva pe la 1 milion cu sursa de 400 sau 450 W. Sper sa aiba pe negru ...poate si cu plexiglass. Daca nu ma multumesc cu argintiu.
Mersi inca o data pt sfaturi si va rog sa nu mai dati ca poate descopera unu ceva "out of this world" si apoi imi bag unghia in gat. RESPECT pt tot forumu.
Mersi inca o data pt sfaturi si va rog sa nu mai dati ca poate descopera unu ceva "out of this world" si apoi imi bag unghia in gat. RESPECT pt tot forumu.
FAZA: tipu de la magazin nu m-a mai sunat asa ca am dat io un tel la caro,quartz si it direct. Desi carcasa(kme 9962) figureaza la toti 3 nici unu nu o are iar la carcase kme mai au 2 max 3 modele. A devenit foarte clar profesionalismul distribuitorilor la niv tarii noastre.
Bine acest post are caracter acid si pt ca sunt cam suparat.
Pana la urma cred ca imi iau ce gasecs prin magazinele de prin Bacau.
Am vazut undeva 2 modele delux si cred ca ma orientez spre ele sau daca nu un jnc.
Bine acest post are caracter acid si pt ca sunt cam suparat.
Pana la urma cred ca imi iau ce gasecs prin magazinele de prin Bacau.
Am vazut undeva 2 modele delux si cred ca ma orientez spre ele sau daca nu un jnc.
KAKAROT wrote:sau daca nu un jnc.
Sunt cam "cele mai no-name no-name-uri" pe care le gasesti. Sursele sunt petarde, asta iti garantez eu, ca am avut 2 JNC-uri de 350W pe care le-am schimbat in curs de 2 saptamani, pana am gasit la cineva sursa mea actuala ACBell care presupun pe care scrie 185W, dar sunt reali si a tinut si Barton 2800+(cu reseturi in load, e adevarat...[Merced] wrote:P.S.: Eu zic sa te tii departe de JNC...

Te-am inteles dar si tu trebuie sa ma intelegi. KME am gasit doar 2 modele la 800 mii si care evident au surse varza. Foxconn-urile vin fara sursa la 1 mil so out of the question. Ar mai fi niste carcase delux dar si alea am gasit numa 3-4 modele (unu din ele e ala cu fata de bmw
).
jnc si alte mai no name-uri am gasit peste 30 modele.
Pana la urma ma orientez spre un delux (e unu frumusel la 900 mii) sau nu imi mai iau carcasa si gata. Imi iau jucariile si plec

jnc si alte mai no name-uri am gasit peste 30 modele.
Pana la urma ma orientez spre un delux (e unu frumusel la 900 mii) sau nu imi mai iau carcasa si gata. Imi iau jucariile si plec

Am vb cu ei de alta carcasa si cand au facut inventarul la stoc au descoperit un kme 9962(exact ce mi-ati recomandat). Din pacate e numa pe albastru, io vroiam pe negru dar asta e: life is full of litle dissapoinments.
e 1.2 mil si o aduc maine la mag....cant wait
e 1.2 mil si o aduc maine la mag....cant wait
cred ca magazinele se nmesc bitlink si mondial electronics.
am fost la ei dar in principiu no name-uri, nici de jnc nu au auzit.
oricum am dat comanda de carcasa de la media sistem si imi vine maine dar ms oricum-> for future reference![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
am fost la ei dar in principiu no name-uri, nici de jnc nu au auzit.
oricum am dat comanda de carcasa de la media sistem si imi vine maine dar ms oricum-> for future reference
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Nu am camera...sorry dar arata cam asa ( the blue one) http://www.quartz.ro/produse/carcase/kme_9962.htm
Sa o stapanesti sanatos! Eu zic ca ai facut alegerea potrivita, ramane sa ne spui si noua ce sursa e in ea, ca am vazut diferente prin oferte. Sper ca nu o sa regreti, oricum cea albastra mi se pare cea mai aratoasa, daca o sa-mi iau un computer nou in vara, o sa stea in asa ceva, cu siguranta(ca mai bine nu o sa-mi permit
)! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

s-ar putea sa trebuiasca sa te multumesti cu asa ceva http://www.quartz.ro/produse/carcase/km ... -blue.html ;;;ca , din cate am inteles eu , asta care o iau eu e ultima de la caro,quartz,itdirect.
Pai asa ceva am, fara panou transparent, mai mica cu un bay de 5.25" si cu sursa verticala...
Sa inteleg ca nu se mai fabrica, sau nu se mai aduce modelul asta? Eu unul am vazut recent la Caro in Pitesti carcasa, statea frumos in magazin cu o "sora" de alta culoare.
Oricum aia din linkul tau exclus, o aparea si altceva ieftin si destul de bun. 

poate ai noroc....si chiar iti urez.
sursa cred ca e de 400, oricum mai buna decat dell-ul meu de 200W de acu
io imi iau blue (ca n-au silver sau negru )
apropo cum pot sa imi dau seama daca sursa e insuficienta pt un sistem ?
sursa cred ca e de 400, oricum mai buna decat dell-ul meu de 200W de acu
io imi iau blue (ca n-au silver sau negru )
apropo cum pot sa imi dau seama daca sursa e insuficienta pt un sistem ?
Pai eu zic ca Dell-ul tau nu a fost rau din moment ce tii Celeron-ul ala overclockat destul de mult(presupun ca ai voltaj default dar si asa) si nu ai chiar un jaf de calculator(comparativ cu ce am eu e avion
). Cand ai restarturi si blocari ale sistemului vei realiza ca sursa e slaba, lucru care nu se va intampla cu sursa aia de pe KME, stai linistit. ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Din pacate nu mi-am mai luat kme....acel model cae l-au adus ei nu avea perifericele:usb,audio ,bla,bla si era cam zgariata.
Mi-am luat in schimb asa ceva http://www.ici-cas.com/product.htm (modelul xp2 si e pl)
stiu probabil o sa ziceti ca e un no name ordinar dar mie mi-a placut pt ca:
-are 6 locuri pt fan-uri (5*8 + 1*12)
2 pt hdd, 2 in spate si 2 pe laterala
-sursa zice ca ar fi 400W true power iar amperajele erau mai ridicate decat pe modelul kme.
-are led cu temp iar senzorul il pot pune unde vreau eu.( si pot alege intre grade C si F)
-de asemenea individul de la mag a zis ca e cea mai tare pe care o are, iar daca nu imi tine sistemul imi da el un antec de 400W din partea casei.
...am mai gasit un loc d fan in spate- la placutele pt iesire placilor pe pci
Mi-am luat in schimb asa ceva http://www.ici-cas.com/product.htm (modelul xp2 si e pl)
stiu probabil o sa ziceti ca e un no name ordinar dar mie mi-a placut pt ca:
-are 6 locuri pt fan-uri (5*8 + 1*12)
2 pt hdd, 2 in spate si 2 pe laterala
-sursa zice ca ar fi 400W true power iar amperajele erau mai ridicate decat pe modelul kme.
-are led cu temp iar senzorul il pot pune unde vreau eu.( si pot alege intre grade C si F)
-de asemenea individul de la mag a zis ca e cea mai tare pe care o are, iar daca nu imi tine sistemul imi da el un antec de 400W din partea casei.
...am mai gasit un loc d fan in spate- la placutele pt iesire placilor pe pci
Interesanta, pozele arata bine, iar daca are si air-duct-ul ala pentru procesor e chiar buna. Sincer mie mi se pare ca arata bine, eu unul nu auzisem de I-CHIA pana acum. Cati bani te-a costat? Mie imi place, simpla si destul de sobra, iar din poze masca frontala pare frumos finisata. Ramane sa ne spui tu cum e a ta. Chiar zi daca are air-duct-ul ala, ca incepe sa mi se para o optiune de viitor, la bugetul de care o sa dispun eu, e posibil sa tin viitorul sistem pe birou, in aer...
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Am dat 1.3 mil pe ea si nu regret.
Ce e ala airduct pt procesor ?
Inca nu am instalat-o pt ca nu am mai facut asa ceva si trebuie sa vad une merg mufele alea de pe panoul frontal.
revin cu pareri dupa ce am instalat-o
Ce e ala airduct pt procesor ?
Inca nu am instalat-o pt ca nu am mai facut asa ceva si trebuie sa vad une merg mufele alea de pe panoul frontal.
revin cu pareri dupa ce am instalat-o
Air-duct-ul e canalul ala de pe panoul lateral, care vine direct deasupra coolerului de la procesor si care ajuta destul de mult la scaderea temperaturii acestuia, pentru ca coolerul trage aer din afara carcasei, care e mai rece. Am vazut pe site-ul ala modele cu air-duct, cu panou lateral si parca si simple... Al tau cum e? 

Cred ca are air duct. Not sure though.
Am montat-o si trebuie sa spun ca arata super. Lcd-ul si ledurile de la power respectiv hdd arata f.bine mai ales noaptea.
Desi am montat 2 ventilatoare de 80 mm e destul de silentioasa.
concluzie : o recomand.
Am montat-o si trebuie sa spun ca arata super. Lcd-ul si ledurile de la power respectiv hdd arata f.bine mai ales noaptea.
Desi am montat 2 ventilatoare de 80 mm e destul de silentioasa.
concluzie : o recomand.