2006 Fifa World Cup

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

GabYO
Moderator

2006 Fifa World Cup

Post by GabYO »

Gen - Sports

Release Date: Aprilie 2006 (@3D Gamers)

Official website

Screenshots @3dgamers.com

Fifa 2006 World Cup Trailer 16.69 MB @ComputerGames.ro
2006 FIFA World Cup, under the EA SPORTSTM brand, will feature stunning visual representations of the world's superstar players, 12 official stadiums that will be used at 2006 FIFA World Cup Germany and stadiums from each qualifying region. Gamers will be able to play as their favorite team from qualification right through to a virtual reproduction of the tournament in Germany.

With enhanced player animations, EA SPORTS has emulated close to 100 of the world's superstars, capturing their playing styles and individual likenesses. In addition to enabling gamers to participate in the 2006 FIFA World Cup Germany by taking control of one of 127 national teams, the game features new compelling modes of play, including the groundbreaking Global Challenge that will test even the most hardcore football fan by recreating classic moments in FIFA World CupTM history. Furthermore, the game supports up to eight-way multiplayer matches and boasts a plethora of in-game unlockable content such as legendary players and exclusive apparel.

For the first time ever, the officially licensed game of 2006 FIFA World Cup Germany will be available for download via mobile phones. Upon release, gamers can purchase 2006 FIFA World Cup through major North American carriers and will have the option of downloading either English or the Spanish language version of the game. This robust title features all of the 32 international teams vying for the most coveted title in football and offers gamers on-the-go a compelling gameplay experience that truly captures the essence of the sport and this global event.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
lxnet

Post by lxnet »

inca un rahat marca EA....fifa 06 + 3 driblinguri in plus si grafica mai dragutza.. :-!
il voi juca ptr nationala Romaniei :-~
alexwinfast

Post by alexwinfast »

lxnet wrote:inca un rahat marca EA....fifa 06 + 3 driblinguri in plus si grafica mai dragutza.. :-!
il voi juca ptr nationala Romaniei :-~
Fifa 2006 este cel mai bun fifa de la 99' incoace iar world cup mi se pare un joc bun...macar de ar pastra aceeasi reteta ca fifa 06'
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
lxnet

Post by lxnet »

da.pey gameplayul e identic...uitandu-ma eu la niste gameplay videos :)
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

2006 FIFA World Cup Trailer #2 58.54 MB @ComputerGames.ro

alexwinfast

Post by alexwinfast »

Acum da...se pare ca EA nu o mai ia in jos ci continua panta ascendenta,mi se pare foarte misto jocul iar punctul meu slab din toate seriile fifa...plasa...se pare ca nu mai e facuta din BCA si se misca mai realist,desi putea sa fie mai aerisita nu facuta cu gaurelele alea mici parca e din tifon,exact ca plasele de pe Lia Manoliu :sad1:
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

2006 Fifa World Cup Demo 343.69 MB @ComputerGames.ro

lxnet

Post by lxnet »

am jucat demo-ul.pot sa zic doar un mare LOL.
jocul este identic cu Fifa 06 [smilie=Furious.gif] .cat de limitat mintal poti sa fii sa scoti asa ceva? :-!
de fapt nu e identic..pasele in adancime merg f. bine.....pasa pe sus[cu A] merge si ea f. bine cazand direct pe pieptul jucatorului... iar portarul nu mai degajeaza pana la jumatatea terenului anemic asa..k-n fifa06.
a.si-mi place loading screen-ul. :tongue3:
deci un joc prost. :-~
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

lxnet cred ca tu te asteptai la mult prea multe schimbari.

Eu unul am observat ca au mai lucrat putin la grafica, la animatiile jucatorilor, si putin la gameplay (parca merg ceva mai usor pasele si recupearea balonului spre exemplu). Nimic nu s-a modificat dramatic ci doar mici imbunatatiri pe alocuri asa cum ne-a obisnuit EA de la o versiune de Fifa la alta.
Loading screen-ul e cel putin bizar. Asocierea echipelor cu pozele o mai inteleg, dar cu ce ma ajuta pe mine sa stiu ca "USA e cea mai mare consumatoare de energie, consumand dublu fata de a doua clasata...". Vai, si ce legatura are asta cu footbalul? Eu unul n-am prins mesajul ascuns (daca e vreo unul).
Marea mea bucurie (si vad ca nu numai) este miscarea plasei. Totusi aveam sperante ca acest World Cup sa-mi aminteasca de 2002 si sa pot suta pe poarta cel putin cu o putere la fel de mare (dar probabil acolo efectul mingei de foc ajuta la senzatia de viteza).

Macar World Cup-ul "e mai scurt" si apuc "sa-l termin" inainte sa ma plictisesc (la Fifa 2006 am renuntat dupa 2 ani...), apoi vine perioada de pauza cand nu ma mai gandesc la nici un fel de Fifa si apare peste putin timp 2007-le. Cu alte cuvinte, EA sa le scoata ca eu le joc pe toate. [smilie=maniac.gif]

alexwinfast

Post by alexwinfast »

lxnet nu inteleg ce ti-au facut tie baietii astia de la EA de tot blamezi asa tare fifa...
Fifa 2006 e cel mai reusit de la 99' incoace iar faptul ca tie nu iti place nu insemna nimic...
Acum trag WC si revin...
Gata...l-am jucat,parca joc fifa2006 pe International :laughing6: ,nu ma deranjeaza atata timp cat mi-a placut f mult fifa 2006 :wink:
lxnet

Post by lxnet »

baietii de la EA nu mi-au facut nimic :tongue3:
ghinionul lor k world cup = fifa 06 si faptul k joc pes de cateva luni. :laughing6:
spor la joaca :thumbleft:
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Hai tata bagati aici niste pereri...cum e jocul cum e Romania etc...ca stiu ca a aparut dar eu inca nu pot sa il joc.Astept niste impresii
Ze

Post by Ze »

Aoleu da cand vad ce urate sunt baloanele alea, si confetiile imi vine sa nu mai joc nici cu romania, si nu mai spun ca nu il au nici pe Mutu ( da nu multumim doar cu atat ca nu s`au calificat).
A reusit cineva sa se joace World Cup (full) ca am vazut ca nu merge trebuiesc minim 2 jucatori.. sau ceva de genul.
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

E destul de slab jocul per total (slab in sensul ca nu-mi place mie foarte mult :tongue3: ). Cu Romania n-am jucat (nu obisnuiesc... lipsa de patriotism sau ii spuneti voi cum vreti...), probabil o sa incerc mai tarziu sa vad cum se prezinta, asta daca nu ma plictisesc pana atunci.

Am jucat mai multe meciuri si am alta parere despre el, mai proasta din pacate. Cateva exemple de minusuri notabile: loviturile directe se pot executa doar la noroc, la corner nici nu-ti dai seama cum functioneaza dar ai sanse sa marchezi pentru ca loviturile cu capul sunt 80-90% gol (asta daca nimeresc poarta), la penalty e atat de simplu incat am dat de 5 ori consecutiv bara-gol, portarul mi-a aparat pana acum absolut toate suturile directe (adica am reusit sa marchez doar din centrare si gol cu capul... parca m-am intors la Fifa 2001...). Cu alte cuvinte nu exista un echilibru bine definit!
O schimbare in bine de la Fifa 2006 ar fi ca le iei mai usor mingea adversarilor (sau poate ca am eu impresia asta, nu garantez...).

Momentan nu pot sa spun decat: Next! O sa-l mai incerc cand ma plictisesc si sper sa gasesc ceva care sa-mi schimbe cat de cat parerea despre el in bine.
Ze wrote:A reusit cineva sa se joace World Cup (full) ca am vazut ca nu merge trebuiesc minim 2 jucatori.. sau ceva de genul.
Eu l-am jucat full si merge fara probleme. Nu inteleg ce vrei tu sa zici cu "minim 2 jucatori". #-o

PSS 214

Post by PSS 214 »

Romania sucks... am pierdut cu 0-1 cu Finlanda... mi-au dat gol in ultimu minut [smilie=Nice-try.gif]
celelalte meciuri:
Rom - Macedonia 1 - 0
Rom - Andorra 2 - 0
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Ze

Post by Ze »

@GabYO ...m`am exprimat gresit. Adica daca puteti juca in competitie, sa incepi cu o echipa si sa joci calificarile ..grupele...sferturi semfinale finala, ca pana acum doar play now ma joc.
39 de ani; 1,88 m
novi

Post by novi »

Mi se pare super din toate punctele de vedere!Chiar au facut treaba buna cei de la EA!

PS:Noroc ca am gasit si muzica separat pentru ca este bestiala!:P
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Ze wrote:@GabYO ...m`am exprimat gresit. Adica daca puteti juca in competitie, sa incepi cu o echipa si sa joci calificarile ..grupele...sferturi semfinale finala, ca pana acum doar play now ma joc.
Eu am intrat direct in "finala" unde mi-am ales 8 echipe (atat e maxim [smilie=maniac.gif] ). Vroiam sa ajung cu doua echipe ale mele in finala sa vad cum joc :laughing6: , dar m-am plictisit din primul meci pentru ca am pierdut mai repede decat ma asteptam.
Cu alte cuvinte pot juca "campionat", nu-mi dau seama ce problema ai tu...

PS: In ceea ce priveste dificultatea poate-mi calc pe inima si trec la "Amateur"... [smilie=maniac.gif]

Ze

Post by Ze »

Oke gata ... nu gaseam deloc unde sa dau sa joc in campionat ... meniul e bine facut dar ma cam ametzea joc in grupe cu Romania o infrangere 1 egal si o victorie pana acum...

Edit:(plus :laughing6: )Well am gasit si niste bug`uri de care mai profit si eu ... in orice caz nu stiu cum de s`a intamplat. Cine ghiceste cine este jucatorul din imagine ii da un 10 Romaniei :P :

Image

A aparut din repriza a doua mi se pare... si e mijlocas deci cine e? :)

(minus)Aaa si bug`ul cu portaru care prinde minge si cand cade in poarta tot nu a fost facut si nu se pune gol.
39 de ani; 1,88 m
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Probabil ca pe Mutulica nu o sa il vedem in multe Fife pt ca a tras pe nas!
Oricum dupa ce au facut amaratii astia de la Steaua azi imi vine sa ma las de tot de fotbal... :sad1:
Scuze pt...relativul offtopic!
Ze

Post by Ze »

NP. Cu Steaua asta e... ramane o echipa buna si mult invidiat de cei din campionat, au putut pana aici ... la anu nu o sa se stie ce o sa se intample.

Cat despre poza:
Image

Tin sa amintesc ca mi`a aparut in repriza a doua din cate imi aduc aminte... acolo juca Radoi la inchidere, n`am facut nici o schimbare iar cand am intrat la team mem. incredibil chiar era acolo:
Image

Ce`i si mai straniu ca ii pronuntzau si numele comentatorii so wtf is this bug or not?(+ ca la rezerve imi mai aparuse si Balan si inca cativa jucatori care dupa sfarsitul meciului am intrat la tem mem. si nu i`am mai gasit ...si nici pe Hagi)
39 de ani; 1,88 m
DjNeo

Post by DjNeo »

Ze wrote:NP. Cu Steaua asta e... ramane o echipa buna si mult invidiat de cei din campionat, au putut pana aici ... la anu nu o sa se stie ce o sa se intample.

Cat despre poza:
Image

Tin sa amintesc ca mi`a aparut in repriza a doua din cate imi aduc aminte... acolo juca Radoi la inchidere, n`am facut nici o schimbare iar cand am intrat la team mem. incredibil chiar era acolo:
Image

Ce`i si mai straniu ca ii pronuntzau si numele comentatorii so wtf is this bug or not?(+ ca la rezerve imi mai aparuse si Balan si inca cativa jucatori care dupa sfarsitul meciului am intrat la tem mem. si nu i`am mai gasit ...si nici pe Hagi)
Nu e deloc bug...Hagi e in joc la classic players si daca ai puncte destule (vreo 10000) poti sa ii dai unlock si o sa vezi ca apare la Romania...asa ca hai Gica..daca Mutu nu e [smilie=Victory.gif]
Just Be
Ze

Post by Ze »

Pei nu am deblocat absoult nimic, pur si simplu daca am pe cineva accidentat si nu`l schimb apare el... oricum nu`mi place ideea sa fie introdus in World Cup deloc poate la play now da in competitie nu.
39 de ani; 1,88 m
PSS 214

Post by PSS 214 »

am batut cehia cu 3-0 si am pierdut cu finlanda cu 0-1... ce rahat de joc
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Vladutz

Post by Vladutz »

primul joc l-am jucat contra moldovei, am facut 0-0,
m-am inscris in preliminarii - si primul joc a fost un amical contra arabiei, si incredibil am batut cu 8-0 - am schimbat tactica de joc 3-4-1-2 - golri numai din actiune, nici unul cu capul - demarcare - pasa cu "W" - fenta cu "Z" - sut gol . . . pe setarile care ereau . . . ma duc sa joc contra finlandei.

ps. cam care ar fi 11-le romaniei ideal, din cei 30 de jucatori de acolo
Attachments
untitled.JPG
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Vladutz pe "Amateur" am si eu scoruri de 9-0 (la ultimul meci am marcat cu portarul spre exemplu :tongue3: )...
Pe "SemiPro" (care e default) alta e povestea si nu prea cred sa ai asemenea scor din primele meciuri. [smilie=Nice-try.gif]

PS: In alta ordine de idei cine zicea ca Romania n-are o tinta mare pe spate sa se uite la poza asta. Vanatorii de recompense au indeplinit un obiectiv. :laughing6:
Attachments
FIFAWC06 2006-04-28 18-24-02-53.JPG

Vladutz

Post by Vladutz »

pai am zis ca pe setarile care ereau . . . semipro-cu 6 minute, m-am uitat special . . . urmatoarele meciuri din grupa nu au mai fost asa usoare, s-a vazut ca a fost un amical si am dat 3-0 finlandei, 4-0 macedoniei, 5-0 andorei si 2-0 cehiei - tot semipro-6 minute
lxnet

Post by lxnet »

asa e iarba facuta in joc?naspa asa... inchisa la culoare? un verde spre negru? sau poate o fi din cauza driverului meu..
Shader

Post by Shader »

Nu, nu e de la driver, se pare ca asa au facut ei iarba. :(
Live in your world, get pwned in mine!
Vladutz

Post by Vladutz »

am terminat campania cu Romania :occasion5:

Intrabare: care stiti regulamentul de calificare la World Cup din alte zone in afara din Europa . . . ??? [america N & S , Oceania, Asia, Africa . . . ???]
Attachments
CHIVU.JPG
Vladutz

Post by Vladutz »

Moldoveanul wrote:Dar mie nu-mi merge DVD-ul !!! Cica nu-l vede...zice sa introduc DVD...
Stiti vreo solutie?

:-~ nu, chiar nu ma duce mintea :^o , oare care o fi problema ? :laughing6:
Vladutz

Post by Vladutz »

se pare ca "problema fenerbahce" revine in forta si la acest joc.

Priviti cum Iran s-a calificat in 2 grupe diferite :laughing6:
Attachments
IRAN !!!.JPG
FCBARCELONA

Post by FCBARCELONA »

PSS wrote:am batut cehia cu 3-0 si am pierdut cu finlanda cu 0-1... ce rahat de joc
Dacă nu ştii tu să joci e altă treabă,nu da vina pe joc.Eu,pe dificultate profesional, m-am calificat de pe primul loc cu România la WC2006 si am bătut Olanda cu 5-1 :tongue3:
În atac joc cu Pancu-M.Niculae(funcţionează de minune cuplul ăsta)
Naivitate:O purtare prin care nu bagi de seama ca vei fi judecat de altii.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Vreun patch ceva in care sa avem si noi totusi...cel mai mare jucator roman momantan,Mutu...exista?
Mari nemernici englezii astia de la EA,probabil si aici se simte influenta celor de le Chelsea...cine stie cunoaste... [smilie=Nice-try.gif]
Vladutz

Post by Vladutz »

poti sa il faci si singur :P, e simplu
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Nu am vz ca are asa ceva...e super atunci ma bag la facut...un mut :laughing6:
Ionut_xx_

Post by Ionut_xx_ »

Cum pot sa joc fifa cu un prieten din retea? Am intrat acolo sa sa fac jocul si am doua chestii network si direct ip. Cum fac jocul?
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Intri la network si dai host,iar el da join :laughing6:
Daca vrei poti juca si prin IP dar trebuie sa ai IP routabil,tu dai HOst iar el noteaza IP-ul tau acolo la "New" si da connect "pe tine" :wink:
DjKlausz

Post by DjKlausz »

Se poate juca si pe net fara ip routabil. Exita un program ce creeaza un lan virtual. Tu si prietenii tai stabiliti numele si parola lan-ului si totul functioneaza ca pe local. Nu mai stiu exact cum se numeste... parca hamachi.
m3nth0r

Post by m3nth0r »

dar voi a`ti observat k dacă jucati la world class apare shi hagi in echipa...ori e bug ori nush ..da sunt sigur ca nu am visat :D
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
Post Reply