Ca cooler sa aleg (pt socket A)?
Moderator: Moderatori
Ca cooler sa aleg (pt socket A)?
1.Eu as opta pt un Titan Vanessa L-type care ar fi cel mai performant dar problema e ca nu stiu unde l-as putea gasi in romania.daca aveti mai multe informatii nu ezitati sa postati.
2.intre Thermalright SI97A+Enermax 92mm si Thermaltake Big Typhoon,ce parere aveti,pe care sa-l aleg?
Orice opinie e binevenita
2.intre Thermalright SI97A+Enermax 92mm si Thermaltake Big Typhoon,ce parere aveti,pe care sa-l aleg?
Orice opinie e binevenita
Eu iti recomand Gigabyte G-Power: http://www.caro.ro/descriere_produs.php?34:75
Si da si tu un search inainte de a deschide un topic,poate mai sunt topicuri pe aceeasi tema (si chiar asa este).
Si da si tu un search inainte de a deschide un topic,poate mai sunt topicuri pe aceeasi tema (si chiar asa este).
Last edited by IL Dotore on Wed May 03, 2006 5:28 pm, edited 1 time in total.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Nu e chiar zgomotos, dar mie nu-mi place (părere personală), prefer să am un heatsink uşor cu wingspan-ul cât mai mare şi pe care să pun un fan Nexus sau AC AF, chiar dacă aş pierde 3-4°C în full-load.
Dacă ţie-ţi place go for it, e foarte performant.
Dacă ţie-ţi place go for it, e foarte performant.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Re: Ca cooler sa aleg (pt socket A)?
ar mai fi si un Akasa.neamtzu wrote:Orice opinie e binevenita
Userul simbad_marinarul iti poate spune mai multe despre el...

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Nu prea pt ca aerul nu are cum circula singur prin el fiind pozitionat cu elemetii aia perpendiculari pe placa de baza, daca vrei fara ventilator atunci incearca un TT Sonic Tower(bine acum depinde si ce proceor ai).
Sau ii poti monta un ventilator extrem de sielntios, de ex un TT SilentCat de 90mm.
Sau ii poti monta un ventilator extrem de sielntios, de ex un TT SilentCat de 90mm.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Mda. Ma gandeam eu ca asa e! Aerul ala trebuie miscat cumva.IL Dotore wrote:Nu prea pt ca aerul nu are cum circula singur prin el fiind pozitionat cu elemetii aia perpendiculari pe placa de baza, daca vrei fara ventilator atunci incearca un TT Sonic Tower(bine acum depinde si ce proceor ai).
Am un Barton low voltage (Mobile) 2500 dar solutia Sonic Tower nu ma coafeaza prea tare, in primul rand ca e prea mare, doi ...pretul...etc.
SI97A e o solutie, cu toate ca si Zalman imi face cu ochiul.....dar si CooperLite3 de la AC....ca varianta low cost.
Ca deobicei sunt interesat de pret/performanta si lipsa zgomotului.
Beculetele nu ma intereseaza.