Suntem o viitoare comunitate de useri linux din Oradea si vrem sa facem ceva serios din intalnirile noastre.
Doritorii pot sa "adere" http://groups-beta.google.com/group/Lin ... cc125f19b1
(nu e neaparat intalnire a membrilor xpc, dar postul e pt o cauza nobila, deci rog moderatorii sa nu se supere)
Cu putina implicare din partea membrilor comunitatii, am ajuns la editia aIIIa a Linux.conf
Aceasta editie va avea loc Vineri, 11 Martie orele 16:00 tot in Oradea la Fundatia Life, dar de aceasta data intalnirea noastra va fi mediatizata de cei de la Transilvania TV.
Doritorii pot sa vina.
Subiectul va fi securitatea sistemelor linux.
10x
Vineri, 1 Aprilie, orele 17:00, va avea loc cea de-a IV-a editie linux fest la Fundatia Life din Oradea. Se va prezenta o compilare de kernel si spre deosebire de celelalte intaliniri, de aceasta data poate sa vina oricine cu pc-ul si ii instalam gratuit linux (isi poate alege dintr-o gama destul de variata de distributii). Doritorii sa se prezinte la ora 15:00 cu pc-ul si pleaca de acolo cu linux instalat
------------------------ 99% ca e pe bune faza. (acel procent depinde de cel care a inchiriat sala....avand in vedere semnificatia zilei in care se tzine..eu oricum o sa fiu acolo la 15:00)
Azi, 6 Mai, orele 15:00 va avea loc LinuxBeerFest. Locul de intalnire este statuia lui Mihai Viteazul din Oradea. A trecut multa vreme de cand nu ne-am adunat, iar azi mergem pentru un nou inceput. Cine are timp liber e invitat sa vina.