Sistem făcut pentu un prieten de-al meu, imediat după ce şi-a luat un LCD TV de 26":
Poze cu interiorul nu am, a fost asamblat la mine şi nu am mai apucat să-i facem poze. Oricum are un cable management bun, pentru ce e acolo înăuntru (a se vedea mai sus la
darkzone - BTW, mi se pare că ai cam stricat carcasa cu toate stickerele alea. Puteai să le pui sub panoul care se deschide, eventual).
I-am ales carcasa în aşa fel încât să se integreze cu restul liniei de componente pe care le are (deasupra se vede boxa centru de la un sistem 5.1 LG, un amplif Onkyo Gold, un DVD LG şi LCD TV'ul LG - DVD-ul şi sistemul 5.1 pleacă şi rămâne amplif'ul cu 4 boxe floorstand Jamo de vreo 200W fiecare).
Sistemul este:
CPU: A64 3200+ Venice E3
MB: Asus A8N5X
DDR: 2x512Mb DDR400 CL2.5 Kingston
VIDEO: Leadtek Winfast 6800GS
HDD: 160Gb WD SATA II
OPTIC: DVD-RW Asus 1608P2S
PSU: Chieftec 450W ATX 2.0
Iar eu i-am dat setul meu de mouse (pe care nu-l foloseam) şi tastatură Microsoft Wireless Optical Desktop 5000, pe care-l foloseşte din pat (e la vreo 1.5m de LCD TV), în ideea că eu mi-am comandat o tastatură Logitech G15 la preţul de.. 210 RON
În ceea ce priveşte LED'urile care bat pe carcasă, când eram la mine, pusesem nişte bucăţele de folie de aluminiu în aşa fel încât lumina devenise difuză, ca şi cum ar veni de la două neoane inserate acolo, dar când am transportat s-au pierdut, iar el nu a avut acasă folie de aluminiu la momentul în care am făcut poza. Acum arată ok.
Acum urmează să-şi mai ia o placă de sunet mai performantă (ori un Audigy 2 ZS / X-Fi, ori M-Audio) şi să schimbăm cooler-ul de pe CPU şi placa video (vreau să-i pun un silencer, pentru că cel stock cam face zgomot). După aceste schimbări, probabil că o să-i fac şi un OC moderat.