GTA: San Andreas

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Morrison

Post by Morrison »

Vad ca nimeni nu a dat nici un semn de viata in legatura cu lansarea versiunii 0.1 beta a mult asteptatului mod SA-MP, a.k.a. San Andreas MULTIPLAYER.

Puteti afla mai multe pe http://www.sa-mp.com

Eu l-am testat personal, si nu pot sa zic decat ca pe orice server as juca, nu trece peste 10fps. Si nu cred ca este problema de viteza/bandwidth, pentru ca am facut un test si am jucat pe un server ce se afla chiar pe calculatorul meu, de unul singur, si nu am sesizat nici o diferenta.

In rest, functioneaza destul de bine pentru o versiune beta. Vehicule sunt destule, pot juca pana la 100 de oameni si cooperarea intre jucatori este foarte facila.

Enjoy

:thumbleft:
Grupul utilizatorilor seriosi de Instant Messaging saluta Google Talk
http://www.google.com/talk
alah

Post by alah »

Are implementata si partea action? Sau se poate juca doar cu vehicule?
Nerevar Moon-and-Star
PSS 214

Post by PSS 214 »

Morrison wrote:Vad ca nimeni nu a dat nici un semn de viata in legatura cu lansarea versiunii 0.1 beta a mult asteptatului mod SA-MP, a.k.a. San Andreas MULTIPLAYER.

Puteti afla mai multe pe http://www.sa-mp.com

Eu l-am testat personal, si nu pot sa zic decat ca pe orice server as juca, nu trece peste 10fps. Si nu cred ca este problema de viteza/bandwidth, pentru ca am facut un test si am jucat pe un server ce se afla chiar pe calculatorul meu, de unul singur, si nu am sesizat nici o diferenta.

In rest, functioneaza destul de bine pentru o versiune beta. Vehicule sunt destule, pot juca pana la 100 de oameni si cooperarea intre jucatori este foarte facila.

Enjoy

:thumbleft:
Vad ca nimeni nu a dat nici un semn de viata in legatura cu lansarea versiunii 0.1 beta a mult asteptatului mod SA-MP
pt ca are multe buguri si multe crashuri.... de aceea... eu personal astept MTA SA care a dovedit cu modul RACE ca este foarte stabil [smilie=Victory.gif]
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Walttersm

Post by Walttersm »

PSS wrote:pt ca are multe buguri si multe crashuri.... de aceea... eu personal astept MTA SA care a dovedit cu modul RACE ca este foarte stabil [smilie=Victory.gif]
sunt de acord, si eu astept tot mta:sa da' asa fie ca-n celelalte gta-uri, adică sa ai si deathmatch sau team deathmatch sau doar asa sa se joace totul intr-o echipa (sa faceti ravagii impreuna prin oras) da' pe absolut toata harta
Morrison

Post by Morrison »

alah wrote:Are implementata si partea action? Sau se poate juca doar cu vehicule?
Are tot ce are si jocu si se poate juca la multiplayer. Poti sa faci drive-by-uri, sa trimiti bani, sa iti cumperi arme, sa iti tunezi masinile, etc.

Principalu scop insa pe majoritatea serverelor e sa macelaresti bandele adverse (poti sa joci ca Ballas, Grove, Politist, Drug Dealer, Rapper, etc).
pt ca are multe buguri si multe crashuri.... de aceea... eu personal astept MTA SA care a dovedit cu modul RACE ca este foarte stabil
Din cate stiu io, MTA SA a aparut de ceva vreme, si acum e pe la vers 1.1
Grupul utilizatorilor seriosi de Instant Messaging saluta Google Talk
http://www.google.com/talk
alah

Post by alah »

Eu nu resusesc sa-l fac sa mearga.
Am downloadat clientul de aici si l-am instalat alegand directoriul de install pe cel unde este bagat San Andreas. Daca intru in shorcutul de pe desktop creat imi apare intr-un o eroare care se deschide non stop si trebuie sa dau neaparat un restart. Daca intru in samp_debug si launch debug nu fac nimic doar ma plimb printr-o harta. Daca de acolo selectez (de la sapm_debug) connect localhost imi ijntra in jos scrie connecting catre un IP si atat.Nu mi se conecteaza.
Ce sa fac? :(
Nerevar Moon-and-Star
PSS 214

Post by PSS 214 »

intrati pe http://www.SanAndreas.ro si pe forum http://www.SanAndreas.ro/forum pt mai multe detalii in legatura GTA SA si binenteles modurile multiplayer SA-MP si MTA :)
Walttersm

Post by Walttersm »

am luat Ducati996's WheelMod Ver. 1.0 si imi apar rotile albe, inclusiv cauciucurile, iar daca inlocuiesc in veh_mod.ide vehicle cu ce spun ei acolo se blocheaza jocul
ce sa fac? ma poate ajuta cineva pls
madwh

Post by madwh »

alah wrote:Eu nu resusesc sa-l fac sa mearga.
Am downloadat clientul de aici si l-am instalat alegand directoriul de install pe cel unde este bagat San Andreas. Daca intru in shorcutul de pe desktop creat imi apare intr-un o eroare care se deschide non stop si trebuie sa dau neaparat un restart. Daca intru in samp_debug si launch debug nu fac nimic doar ma plimb printr-o harta. Daca de acolo selectez (de la sapm_debug) connect localhost imi ijntra in jos scrie connecting catre un IP si atat.Nu mi se conecteaza.
Ce sa fac? :(
daca nu ai rezolvat... http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=1325.0
Think whatever™!
geosp

Post by geosp »

salutare tuturor,am jucat si eu san andreas acum cateva luni pt. ca mi-am luat de curand pc si nu stiu cum sa trec de o misiune,cred ca e vorba de W ma joc cu unul pe play station si ma intreaba daca stiu sa innot sau ceva de genu asta eu ii spun ca nu si iese afara si imi zice sa ma intorc cand stiu ...sper ca am fost destul de explicid,daca vreti si va mai amintiti spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac ca vreau sa-l termin pana apare urmatorul :d
DFI LANPARTY ULTRA-D/CLUB3DX1900XT/3200+VeniceE6/250GBSATA2SAMSUNG/CORSAIR TINX1024-3200XLPT/LC Power LC6550G 550W /AEROCOOL EXTREM ENGINE 3T NEGRA S/F/Thermaltake Blue Orb II/Raptor Gaming - M2 (2400 dpi)Logitech Z-5500
Racer

Post by Racer »

Este o misiune in care trebuie sa innoti pe sub apa.Daca nu ai skill destul de innotat pe sub apa, vei muri deoarece nu o sa ai aer.Faci cum am facut si eu: furi o masina decapotabila, dai la smen pe K-Rose, mergi incet pana pe o plaja si incepi sa innoti ca fericitul pe sub apa ca sa faci skill.Dupa ce consideri ca ai facut destul sport si ca ai pieptul destul de incapator poti sa te duci si sa iei misiunea.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
The Beast

Post by The Beast »

da .. am primit si eu multe crashuri cu cel recomandat de tiby. dar acum, de vreo 3 4 zile au facut ceva upadte0uri la server si nu am mai luat nici un crash si merge totul struna :D

Si e cam plin de romani la tot pasul pe acolo ... asa k care se mai baga sau stie ceva moduri faine, sa posteze aici.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Image

o poza doua din viitorul Multi Theft Auto Deathmatch care deocamdata se afla in stadiul beta deci nu mai e asa de mult de asteptat

Image

Image :blob7:
Walttersm

Post by Walttersm »

PSS wrote:Image

o poza doua din viitorul Multi Theft Auto Deathmatch care deocamdata se afla in stadiul beta deci nu mai e asa de mult de asteptat

Image

Image :blob7:
arata la fel ca celelalte mta-uri :tongue3: de cand astept sa apara
PSS 214

Post by PSS 214 »

oh my god... this is nuts :|
Hotz de masini isi tatueza Grand Theft Auto pe spate. Arestat in Canada.
intrega stire o gasiti pe gamespot http://www.gamespot.com/pc/action/gta4/ ... id=6158529
Image

GTA fan charged with GTA :))
Canadian Mounties nab car thief after being tipped off by his large tattoo of the car-theft-centric game's logo.

Shylo Kujawski really likes Grand Theft Auto. In fact, the Canadian is such an avid player of the controversial Rockstar Games series that he had its logo tattooed across the top of his back. Unlike the Grand Theft Auto IV tattoo Peter Moore showed off at the Microsoft E3 2006 press conference, Kujawski's is real.

Normally inking art from a game on one's body is simply the ultimate act of fanboyism. However, in Kujawski's case, it was also an advertisement for his activities in the Vancouver underworld. According to the Reuters news service, Kujawski is also a convicted car thief and had his GTA tattoo photographed during a mug-shot session at a past police booking.

Besides being a GTA fan, Kujawski is also apparently a recidivist. Recently, Royal Canadian Mounted Police noticed Kujawski "acting suspiciously" in a suburb of British Columbia's biggest city. The reason for their suspicion was, according to Reuters, that they noticed his large GTA tattoo--meaning he was presumably showing off enough of his bare back for the police to see it.

this is freaking funny this is gansta style... in the hood :d
PSS 214

Post by PSS 214 »

un filmuletz old facut de mine acu un an :-~ http://www.youtube.com/watch?v=lInkF-O9IqU enjoy... i think...
se numeste GTA SA Crazy Taxy... :tongue3:
PSS 214

Post by PSS 214 »

>>> Multi Theft Auto Deathmatch VIDEO <<<
SCREENSHOTS

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa-mi fie iertate pacatele dar acum principalu joc pe care il astept cu nerabdare nu mai este Test Drive Unlimited [smilie=maniac.gif]
GTA San Andreas : Multi Theft Auto Deathmatch ROCKSSSSSSSS [smilie=Victory.gif] :blob7: :blob7: :blob7:

- placute de inmatriculare customizabile
- editor mult mai avansat ca la modul race
- GUI transparent
- harta realtime transparenta la apasarea unui buton
- tuningul la masini este suportat in totalitate
- customizarea caracterului (haine, accesorii etc)
- posibilitatea crearii unui Server RPG cu ajutorul modului MTA DM
- players stats
- si multe alte features pe care eu nu le stiu inca [smilie=Victory.gif]

cateva din modurile de joc:
- capture the flag
- deathmatch
- team deathmatch

goodies :
- este suportat jetpack-ul [smilie=maniac.gif]
- trenurile sunt suportate lafel si hydra cu tot cu aim missle

mai este putin de asteptat :blob7: :blob7: :blob7:

ce este MTA DM : un FPS pe ditamai harta cu masini, jetpackuri, avioane, trenuri, etc, cu un editor foarte puternic si simplist in utilizare... + infinite moduri de abordare... editorul poate fi folosit si real time in gameplay de catre admini...
Modul RACE a triumfat la vremea lui(1 an in urma) prin modurile de joc(checkpoint race, deathmatch race, deathmatch + multe alte moduri improvizate de fani) si editoru bine pus la punct de atunci.
DA. MTA Race este jucat si acum de multi fani ai seriei GTA SA :)
MTA Deathmatch promite o revolutie...
MTA Race & Deathmatch este FREE of charge =D>
Pantsless

Post by Pantsless »

PSS wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa-mi fie iertate pacatele dar acum principalu joc pe care il astept cu nerabdare nu mai este Test Drive Unlimited [smilie=maniac.gif]
GTA San Andreas : Multi Theft Auto Deathmatch ROCKSSSSSSSS [smilie=Victory.gif] :blob7: :blob7: :blob7:
PSS??![smilie=Wonder.gif]
:director: :confused1:
Esti veriga slaba din lantul slabiciunilor [smilie=maniac.gif] . Cum sa treci un GTA in fata lui TDU? :-~
Recunosc faptul ca nu am citit multe despre acest multiplayer (am cam ignorat topicul, imi cer scuze), dar... pur simplu, nu simpatizez GTA-ul. Acum am vazut si niste screenshots... si.. mie personal mi se pare ca arata nasol. Ideea este super misto, dar modul in care este realizat, nu imi place. Am vazut intr-un filmulet cum 3 oameni stateau pe un avion in timp ce zbura... WTF? am zis 3 oameni care stateau pe un avion in timp ce zbura? [smilie=maniac.gif] ... da asta am spus.. :-~ (poate ca mi s-a parut-desi nu cred-, dar nu m-ar surprinde).
PSS, pot macar sa folosesc semnatura ta cu TDU, daca tot nu mai e no 1 in lista ta [smilie=maniac.gif] =P~ ?

PS1: jetpacks? ah c'mon...
PS2: nu am vrut sa supar vreun fan GTA, imi cer scuze daca am facut-o.
Walttersm

Post by Walttersm »

am o problema cu jocul. La cand dau la radio sa schimb o melodie sau cand se termina o alta, jocul da o eroare gen send error report/don't send. Cum pot repara asta? L-am si reinstalat si tot nu vrea sa mearga, da' mai demult mergea.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Walttersm wrote:am o problema cu jocul. La cand dau la radio sa schimb o melodie sau cand se termina o alta, jocul da o eroare gen send error report/don't send. Cum pot repara asta? L-am si reinstalat si tot nu vrea sa mearga, da' mai demult mergea.
sterge tot folderu C:\Documents and Settings\.....\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks
si pune iar melodiile tale preferate... :thumbleft:
Walttersm

Post by Walttersm »

PSS wrote:
Walttersm wrote:am o problema cu jocul. La cand dau la radio sa schimb o melodie sau cand se termina o alta, jocul da o eroare gen send error report/don't send. Cum pot repara asta? L-am si reinstalat si tot nu vrea sa mearga, da' mai demult mergea.
sterge tot folderu C:\Documents and Settings\.....\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks
si pune iar melodiile tale preferate... :thumbleft:
ms de sfat, dar acum nu pot intra deloc in joc. Imi da aceeasi eroare inainte de main menu
_SAM

Post by _SAM »

nu prea are legatura cu multiplayer dar intampin si eu o problema cu gta. cand dau de la video settings, advanced iese din joc si da eroare.. este vreo alta cale sa micsorez rezoltia?
Beauty is in the eyes of the beer holder.
Shader

Post by Shader »

Prin .ini te-ai uitat ? Nu se poate ?
Live in your world, get pwned in mine!
_SAM

Post by _SAM »

e un singur ini, stream.ini care cuprinde asta
memory 13500
devkit_memory 13500
vehicles 12
pe_lightchangerate 0.0005
pe_lightingbasecap 0.35
pe_lightingbasemult 0.5
pe_leftx 16
pe_topy 16
pe_rightx 16
pe_bottomy 16
dontbuildpaths
Beauty is in the eyes of the beer holder.
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Buna. Am si eu o problema la SAMP. M-am uitat pe la post-uri si nu am vazut ca cineva sa aibe problema mea, sau poate nu am vazut bine. Anyway, cand vreau sa rulez samp imi apare o eroare. Nu intra in joc, numai daca intru prin "debugger". Deci cand dau click pe shortcut-ul "sa_mp" de pe desktop asta mi se intampla. Am reinstalat san andreas si tot am problema asta. Ce pot face in conditiile astea? E ceva patch? Eu pot intra in joc prin "debugger" si "connect to local host" (sunt situate in folderul cu jocul san andreas) dar sunt singur pe harta, nu se conecteaza, nu nimica. #-o Oare nu am instalat cum trebuie mod-ul sau nu il rulez cum trebuie? :sad1: Va rog, daca are careva o solutie la problema mea sa ma ajute. [smilie=maniac.gif] Multumesc mult de tot......10X [smilie=Respect.gif]

*asta se intampla dupa ce intru in joc:
Image
...nu mi se mai schimba imaginea, iar cu cj nu pot decat sa umblu pe langa pancarda aia mare cu "vinewood" [smilie=maniac.gif]
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Heavy_D

GTA San Andreas Help!

Post by Heavy_D »

Buna
Am schimbat astaz din greseala pe rezolutie 640X280 sau cat este dar pe ala cel mai mic si numi suporta rezolutia mica monitorul si totul e negru!
Cum as putea sa schimb rezolutia inapoi???

[mod]Moved[/mod]
PSS 214

Post by PSS 214 »

te duci in My Documents\GTA San Andreas User Files si stergi gta_sa.set
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Ms am reusit!
CreepMatic

probleme in San Andreas

Post by CreepMatic »

In joc totul se misca prea repede, oamenii de pe strada, masinile....fastforward. Toate detaliile sunt la maxim, anti-aliasing, distance, la 1280x1024 + frame limiter ON. Momentan am instalat driverul 169,21 certificat WHQL. Am mai avut instalat jocul mai demult si mi'a mers normal, dar era un driver mai vechi. Mentionez ca este singurul joc care imi face figura asta. Ati mai intampinat probleme de genu?
Last edited by GabYO on Fri May 02, 2008 10:30 pm, edited 1 time in total.
Reason: Moved! Use Search next time.
~ Brisbane, 4000+ \ Gigabyte M57SLI-S4 \ TWINX2048-6400C4 \ WD 320GB \ Gigabyte 8600GT \ DVD-RW Asus 1814-BL \ Chieftec Super Series 400W \ Chieftec GX-01SL \ DeLL, CRT 21", tube FLAT SONY TRINITRON ~
eMalware

Re: probleme in San Andreas

Post by eMalware »

Ai încercat şi cu Vsync ON din driveri ?
Rapidshare sucks.
CreepMatic

Re: GTA: San Andreas

Post by CreepMatic »

Ms mult eMalware! Acuma a revenit la normal :D [smilie=Respect.gif] :occasion14:
~ Brisbane, 4000+ \ Gigabyte M57SLI-S4 \ TWINX2048-6400C4 \ WD 320GB \ Gigabyte 8600GT \ DVD-RW Asus 1814-BL \ Chieftec Super Series 400W \ Chieftec GX-01SL \ DeLL, CRT 21", tube FLAT SONY TRINITRON ~
darck-alex

Post by darck-alex »

nu pot sa trec o misiune:
Spoiler!
is intr o banca sau magazin cu katalina si mi da 10 rucsacuri si trebuie sa le detonez in magazin si nuj unde,ca ori moare ea ori mor eu....
imi zice cnv?
adijarca

Post by adijarca »

Numa prostii nu stie sa vorbeste corect romaneste
Vyorel

Post by Vyorel »

San Andreas Multiplayer (Sa-Mp) joaca cineva?
Majin

Post by Majin »

pt ca gta 4 e o prostie de joc pt mine m`am reapucat de SanAndreas. si am si eu o problema. ajung in Las Venturas , vb cu Wuzi , ajung in garaj. vad italianu` legat de mashina , sar in ea , dar mashina nu iese din garaj sub nici o forma. se izbeste de un zid invizibil si accelereaza. eu nu am control asupra ei. nu pot face nimic altceva decat sa inchid jocu`. daca reiau misiunea, patesc la fel. ce pot face ?

edit : iote si un screen !
Image

edit 2 :
Problem solved.frame limiteru` era off. l`am activat si cut-sceneu` a continuat fara probleme :P
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Post Reply