Seriale Sci-Fi pe Micile Ecrane

Discutii despre filme si seriale

Moderator: Moderatori

GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Stargate SG1 - 9x20 - Camelot:
Un inceput al episodului promitator, si cateva replici foarte amuzante per total. Apoi am vazut ceea ce asteptam de ceva timp si in final m-au lasat cu ochii'n soare (adica... bum?).
"There is no magic! BIM"

Battlestar Galactica - 2x20 - Lay Down Your Burdens Part 2:
Ei bine episodul asta pot spune ca a fost mai presus decat toate din orice punct de vedere, si asta in cel mai pur stil Battlestar Galactica. Mai multe schimbari, intorsaturi de situatie, faze intrigante si tot ce vreti nici ca gasiti in alta parte.
N-am observat ca episodul este mai lung decat celelalte si acum daca ma gandesc foarte bine cred ca as fi preferat ca pe la minutul 40 sa mi se opreasca curentul sau ceva de genul asta.

PS: Si uite asa se termina doua sezoane (sau seriale?) aproape identic, de parca regizorii s-au vorbit intre ei. Am vazut intai SG1 si am ramas pe ganduri, dar dupa Battlestar Galactica deja sunt "paralizat mintal". Pot sa spun ca in orice moment ma asteptam sa ma trezesc, ma ciupeam, credeam ca dorm adanc.
Postul e scris la cald (adica dupa cateva secunde de la vizionare) deci poate exagerez, dar poate nu! [smilie=maniac.gif]

Later edit: Dupa scrierea postului am citit si mesajele celorlalti si pana acum vad ca doar eu am fost atat de afectat. Cred ca iau totul prea personal, dar macar sotia lui Ron Moore ma intelege.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
iLogiK

Post by iLogiK »

Battlestar Galactica - 2x20 - Lay Down Your Burdens Part 2:
Spoiler!
damn....frack....am ramas fara cuvinte :)
faza cu bomba atomica nu mi se pare deloc exagerata...cantitatea de radiatii emisa de o bomba atomica este uriasa si sa nu uitam ca este vorba de un SF deci cylonii au clar tehnologie mai avansata decat noi.
eu un lucru nu inteleg: la ce se astepta Baltar cand i-a dat bomba cylon-ului ala? credea k nu o sa o foloseasca?
si cum de a ajuns Guaeta sa lucreze pentru Baltar?
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Auzi, fa si tu transformarea unui an lumina in kilometri ;). 300.000 km/s x 365 de zile x 24 ore x 60 minute x 60 secunde ;). In Star Trek nu aveau asemenea senzori, decat prin original series si dupa.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Radoo

Post by Radoo »

Stargate SG1 - 9x20 - Camelot
Spoiler!
Ori apare Merlin, ori se baga Ancients, ori aia gravida face vreo faza... vom vedea...
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Battlestar Galactica - 2x19
Battlestar Galactica - 2x20
Am reusit sa ma abtin :P si imi pare bine ca le-am vazut la un loc.
Super interesante episoadele si imi place la nebunie intriga politica.
Spoiler!
Mi sa parut totusi dubios ca pe Caprica i-au lasat sa plece ca apoi dupa un an de zile cand s-au stabilit si ei pe NewCaprica sa ii subjuge, sau mai stiu eu ce le vor face in seria urmatore...
De asemenea va fi interesant cati piloti mai au inflota si daca vor reusi sa ii salveze pe cei capturati, si cam ce are de gand no.6 sa faca cu "presedintele".
Oricum abia astept noua serie... stie careva cand va fi lansata?
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Stargate, atat Atlantis cat si SG-1 se intorc candva prin vara, DAR, stirea nasoala si CONFIRMATA (nu zvon) este ca Battlestar Galactica se intoarce abia in Octombrie...

Pana atunci trebuie sa caut si eu un serial SF pe care sa il urmaresc intre timp...

Babylon 5 tocmai ce am terminat de vazut (am vazut cele 5 sezoane plus filmele) si acum ma voi apuca de Babylon 5: Crusade (daca il gasesc pe tot).

FarScape l-am vazut pe tot, inclusiv PeaceKeeper Wars

Star Trek, pai ENT, TOS si TNG le-am vazut fie integral fie pe aproape, DS9 as vrea sa il mai vad ca am am vazut cam jumate, dar se gaseste cam greut in intregime, Voyager vazut integral...

Firefly, vazut integral, plus filmul Serenity

Ma bate gandul sa ma arunc la Andromeda, dar nu prea imi place serialul asta (cred ca am vazut vreo 10 episoade dar nu cronologic). Am zis ca ma bate gandul sa ma uit la el, in lipsa de altceva...

In rest, sunt in cautarea unui alt serial SF de calitate pe care sa il urmaresc, si nu prea am ce...

Pana atunci raman cu Lost si am inceput sa ma uit la 24 (incepand cu sez 1). Unde Lost e cat de cat SF, 24, desi fictiune, nu e SF.

Voi ce recomandati???
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
iLogiK

Post by iLogiK »

am auzit ceva de Dr. Who, dar nu l-am vazut deci nu pot sa ma pronunt...
nu iti recomand sa te uiti la Andromeda...acuma incep si eu sa ma uit la Firefly (am vazut filmul)

later edit:
check this out: The World's Best Space Sci-Fi Ever:
la seriale:
1) Firefly 884 votes

2) Farscape 271 votes

3) Babylon 5 157 votes

4) Battlestar Gallactica 145 votes

5) Doctor Who 107 votes

6) Star Trek: The Next Generation 94 votes

7) Stargate: SG1 73 votes

8) Star Trek 47 votes
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Merita Firefly asta...? ca as vrea si eu sa mai vad ceva pana la toamna...
Dar despre Startrek Enterprise (serialul) stiti ceva...?
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Stargate SG1 - 9x20
Superb episodul. :thumbleft:
Spoiler!
Batalia a fost dementiala... insa nu pricep ce va urma pt ca am vazut deja o nava pamanteana care a dat coltul, oare vor gasi un dispozitiv cu care vor putea controla timpul...?
Oricum ceva va trebui sa se intample ca sa ii salveze...
Si asta m-a lasat in suspensie... asteptarea va fi crunta. :-!
Le-Martin

Post by Le-Martin »

IL Dotore wrote:Merita Firefly asta...? ca as vrea si eu sa mai vad ceva pana la toamna...
Dar despre Startrek Enterprise (serialul) stiti ceva...?

Firefly merita 100% in special daca ti-au placut filmele Western pentru ca reuseste sa combine SF-ul cu Western-ul intr-un mod foarte, foarte interesant. Serialul e reusit, distractiv, amuzant, actiune bine pusa la punct, per total CLAR peste multe alte seriale. Persoanajele sunt de asemenea FOARTE interesante toate. De vazut DUPA cele 15 episoade ale serialului este filmul Serenity, care e de fapt sezonul 2 al serialului, dar spus FOARTE repede :D. Da-i o sansa ca si asa e scurt...:D

NEAPARAT sa urmariti Firefly in ordinea in care a vrut Joss Whedon (scenarist, producator, creator si uneori regizor pentru serial (idem pentru film)) sa fie urmarite episoadele. Alfel, totu pare cam aiurea un pic. Iata si link catre ordinea corecta a episoadelor: http://www.gateworld.net/firefly/s1/index.shtml

Star Trek: Enterprise, are loc inainte de Star Trek: The Original Series (aia cu Kirk, Spock, etc) si e realizat destul de bine, insa PER TOTAL este sub toate celelalte seriale Star Trek de pana la el. Eu l-am urmarit pe tot (toate 4 sezoanele) si nu regret asta. E mult mai placut daca il vezi si cu niste cunostinte de Star Trek in cap, dar merge LEJER si fara. Primele 2 sezoane sunt asa-si-asa (cu cateva exceptii de episoade geniale), dar de la finalul sezonului 2 si pana la finalul sezonului 4, serialul este peste medie. Sezonul 4 este practic un adevart predecesor (prequel) a TOT ceea ce inseamna Star Trek (Kirk, Spock, Data, Enterprise (nava), Federatia, etc). Pacat insa ca ultimul episod 4x22 These Are The Voyages nu e decat un epilog, nu prea e bun per total si e si foarte prost scris... Eu unul zic sa il urmaresti pana incepe din nou Galactica pentru ca se digera usor, arata foarte bine si e si un serial destul de bun. DACA nu esti fan Star Trek, atunci sunt sanse foarte mari sa nu te deranjeze acele fapte ce nu se leaga de restul Star Trek-ului (tine minte ca Enterprise ar fi primul dpdv cronologic si ar cam trebui sa lege lucrurile), deci si sanse FOARTE mari sa iti placa cam tot serialul, desi poate vei pierde cateva aluzii mai subtile la restul serialelor (exemplu: ep 4x11 se leaga de un episod din ST: TOS si tot asa, uneori se leaga mai clar, alteori FOARTE subtil) Are scapari uneori mari, dar cand reuseste, reuseste in stil mare. DAR de la 2x26 si pana la 4x22 vei avea parte de numai episoade peste medie (parerea mea, poate subiectiva ca fan Star Trek, dar obiectiva ca mare fan de seriale si filme)

Dovada ca sunt fan Star Trek, semnatura mea e "distributia" a Star Trek: The Animated Series (de prin 72), continuare directa a Star Trek: The Original Series (ST:TOS), iar avataru e o parodie dupa Saving Private Ryan, bazat pe Star Trek:The Original Series (daca vreti, NUMAI DACA VRETI, explic parodia, altfel...mi-ar lua prea mult acu...)

iLogiK din pacate am cam vazut tot din lista aia, minus ceva Star Trek si Dr. Who (poate dau cu ochiu in asta).

Altceva puteti recomanda? Sau sunteti in ceata ca si mine? :D (in special tinand cont ca e 4:44 AM acum :D)

P.S. Va recomand din toata inima seria polititsta Agatha Christie's Poirot cu David Suchet in rolul principal...old school, dar kick-ass...

Scuzati post-ul lung si greselile de "tipar"...deh, lipsa de somn (ca in Dexter: "She can't take any more of this! She's gonna' blow! We gotta shut her down!!!!" (omuletii din creieru lu Dexter)...)

Sleep...now...bye...
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Firefly nu merita atatea elogii, e peste medie dar atat. Stargate-urile il intrec din punctul meu de vedere. Star Trek-urile la fel, iar Star Trek Enterprise mi se pare mai bun decat celelalte, cu exceptia The Original Series. Personajele sunt mai reale, mai umane, mai si moare lumea la greu. Nu ca in Next Generation sau Voyager in care aveau aia cheat de god activat tot timpul. Iar Deep Space 9... a fost tare pe langa obiect.

Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eu is singurul care radea in hohote la unele "scapari" din Star Trek: The Original Series? Foarte mult spatiu pentru parodie in serialul ala... Ah, si ca si fan Next Generation, Enterprise primele sezoane e garbage, nimic mai mult. Ca sa nu mai vorbesc de personajele destul de prost alese.

Oh, si topul ala e foarte subiectiv, nu mi se pare ca are vreo relevanta. Adica 884 voturi pentru Firefly si 271 pentru Farscape, care e pe locul 2? Ca sa nu mai vorbim de restul... come on.
Dum zomfies...
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Le-Martin merci pt raspuns, voi incerca sa vizionez frefly, insa pana acuma nu am gasit nimic, nimeni nu a auzit nimic de acest serial...
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Vazut si eu in starsit Stargate SG-1 9x20, fain episod.
Spoiler!
Tare bancul cu teleportarea, au imbinat mai bine de cat ma asteptam toata povestea cu camelot (quest for the holy grail, funny), curios cum o sa rezolve treaba (sper sa nu fie nimic prea drastic si sa vedem un pic de razboi de uzura, asa, ca sa avem ce admira inca un sezon). Aratoase navele alea ale Ori, dar daca se ajunge iar la o chestie de genul "iaca noi am scos ceva sa va distrugem/ba nu ca noi am gasit ceva sa nu ne mai distrugeti" scenaristii aia primesc o bulina neagra. Razboi de uzura, forte egale si may the best man/evolved man win. Cateva saptamani de open war ar fi bune...
Ok, am vazut si Atlantis 2x20, si mi se pare mie sau baietii astia is incredibil catre ridicol de naivi?
Spoiler!
Adica sa fim seriosi, cine pune botul asa de usor si la Geni, cei mai prefacuti, manipulativi si oportunisti oameni pe care i-au intalnit si la Wraith, care nu-i considera ceva mai mult decat vaci pentru hamburgeri. Nici macar pana acum nu-mi dau seama cum reusesc de fiecare data sa puna botul, ca e vorba de a da acces wraith la sistemele lor, la a crede ca ei is in stare sa dea oamenilor modurile da a-i infrange fara a avea o portita. Zero strategie in actiunile oamenilor. Ca sa nu mai vorbim de livrarea unui retrovirus care nici acum nu stim ce efecte de durata are asupra wraith. Poate ca pana la urma ii face mai destepti, ce dracu! Serios, aia trebe sa se puna cu picioarele pe pamant, ca din cate vad wraith nu mai au mult si exact asta o sa faca - o sa se puna cu picioarele pe Pamant. Eu de-as fi acolo le-as da palme de fiecare data cand zice unul din ei "ok, lets do this".
Ok, si amu cateva nelamuriri cu sg-1
Spoiler!
Nu vi se pare ca Merlin asta seamana mai mult cu un ori decat un ancient? Si nu vi se pare ciudat ca nici un ori nu s-a pus sa creeze o arma de distrus ancinenti daca tot se poate. Sau de ce nu au bagat ceva in mijlocul stargate-ului ca sa-i impiedice pe aia sa formeze numarul lor. Sau ca de fiecare data cand au de-a face cu alte realitati nu se duce pe rapa universul. Ok, deci pentru fiecare posibilitate exista o realitate, adica exista o infinitate de personaje alternative care sa vina simultan in realitatea noastra doar pentru ca exista posibilitatea!. Cum de vin numa vreo 10-20 de echipe si nu un numar nelimitat, cu diferente insignifiante, de genul o echipa in care Jackson e chel, alta in care nu si-a taiat unghiile sau a tusit odata in plus? Sau cum de vede teal'c cu ala de invizibilitate in alta dimensiune si ancientii nu? Sau cum de si-au permis cu atata nesimtire sa recicleze actorul ala care-l juca pe tollan-ul ala in Atlantis. Sau ca insectele alea au facut dintr-o bucata de chiftea de nu stiu cate ori masa lor.
Ah, si mai aveam intrebari, da' le-am uitat de somn.
Dum zomfies...
iLogiK

Post by iLogiK »

peste 2 ani o sa apara un serial bazat pe universul Star Wars (actiunea va avea loc intre episoadele III si IV)
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/4808746.stm
Sanguine

Post by Sanguine »

Le-Martin wrote:Pana atunci raman cu Lost si am inceput sa ma uit la 24 (incepand cu sez 1). Unde Lost e cat de cat SF, 24, desi fictiune, nu e SF.

Voi ce recomandati???
Fă rost de primele 2 sezoane din The 4400. Serial SF cu acţiune contemporană. Îţi recomand un lucru, nu căuta absolut nimic pe net despre serial, nu te uita nici pe imdb, ci fă rost de primele 2 episoade (e two-parter primul episod), se găsesc relativ uşor, şi uită-te la ele. Dacă îţi plac, probabil vei deveni dependent. :laughing6: Serialul e un fel de combinaţie Lost d.p.d.v. al accentului pus mai mult pe personaje (dar în cadru urban) cu X-files.

Sezonul 3 vine la vara.

Un alt serial pe care eu îl consider foarte bun e mini-seria Carnivale.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Misto, serial Star Wars :D. Doar sa il faca la fix intunecat si pesimist. Si sa omoare Darth Vader pe acolo Jedi pe capete. Secretul cred ca va fi sa ne faca se ne atasam de cate unul din cand in cand si pe urma intr-o lupta mai mult sau mai putin epica, Darth Vader sa il capaceasca, eventual Jedi-ul sa se sacrifice pentru a salva cine stie ce prostie necesara ca sa le dea o gura de oxigen rebelilor si sa aiba motiv pentru seria urmatoare.

Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Speculam, speculam. Eu zic ca o sa scoata George Lucas un scenariu atat de incalcit, plin de intrigi politice, ewoci de-aia parosi si printese incat o sa urmarim luptele cu sabii si o sa uitam de el. Si oricum e recomandat sa tii cu Darth Vader :D. Rebelion suxxx
Dum zomfies...
iLogiK

Post by iLogiK »

a aparut episodul din Simpsons care il are ca si guest star pe Richard Dean Anderson (actorul care il joaca pe Jack O'Neil in Stargate SG-1).
in timpul celor 8 ani de SG1, RDA a facut multe referiri la Simpsons ("Mmmm....TV....", "D'oh", "I forgot to tape the Simpsons...", "Close enough") si in sfarsit a fost invitat in serial.
Episodul (S17E17) se numeste "Kiss Kiss, Bang Bangalore" si RDA se joaca pe el insusi venind in Springfield la o conventie Stargate SG-1 (e o faza foarte funny cu fanii serialului...are unu la un moment dat un tatuaj pe frunte ca si Teal'C :D)
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eu am citit parca pe wikipedia la pagina lui de episodul asta :). Oricum si Simpsons are multe referinte la el (Patty si Selma obsedate de McGyver, etc.)

Apropo, cea mai tare referinta la the simpsons din Stargate:
Spoiler!
in ceva episod in care le-au sters niste tipi memoria si i-au pus sa lucreze in ceva mina, nu retin numele, zice O'Neil ceva de genul ca ca tot ii vine in minte cineva chel, gras care poarta tot timpul tricou si care-i foarte important in viata lui. Bineinteles ca poate se gandea la Hammond, dar in momentul ala nu ai fi zis asta :D.
Dum zomfies...
iLogiK

Post by iLogiK »

Trickster wrote:Eu am citit parca pe wikipedia la pagina lui de episodul asta :). Oricum si Simpsons are multe referinte la el (Patty si Selma obsedate de McGyver, etc.)

Apropo, cea mai tare referinta la the simpsons din Stargate:
Spoiler!
in ceva episod in care le-au sters niste tipi memoria si i-au pus sa lucreze in ceva mina, nu retin numele, zice O'Neil ceva de genul ca ca tot ii vine in minte cineva chel, gras care poarta tot timpul tricou si care-i foarte important in viata lui. Bineinteles ca poate se gandea la Hammond, dar in momentul ala nu ai fi zis asta :D.
pe ideea obsesiei celor 2 pentru MacGyver se bazeaza episodul din Simpsons :)
Spoiler!
episodul la care te referi se numea "Beneath the Surface" si era prin sezonul 4 parca. am impresia ca a si zis ceva in genul: "I think his name is Homer" :)
iLogiK

Post by iLogiK »

good news : :)
The SCI FI Channel has stunned fans today with the announcement of Caprica, a spin-off series from its top-rated Battlestar Galatica. SCI FI calls the potential new show "television's first science fiction family saga," centering on the history of the Adama family and the birth of the Cylons.
http://www.gateworld.net/news/2006/04/s ... cais.shtml
Keos

Post by Keos »

Stie cineva daca exista subtitrari pentru ultima serie din Farscape ? Eu nu reusesc sa gasesc nicaieri iar la celelalte 3 serii am subtitrari...
There is no order...
Joy

Post by Joy »

Keos

Cand o sa reusim sa le terninam si sa le facem disponibile o sa le gasesti si tu. Nu suntem stapani pe timpul nostru, din pacate.
Ulfednar

Post by Ulfednar »

Vorbind de seriale Sci-Fi, nuj daca a fost mentionat pana acum dar mi-a placut foarte tare Charlie Jade! Se zvonea candva ca seria 2 va incepe pe AXN prin toamna anului astuia? Nu stiu dar abia astept!
Ita na! Jmen!
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Finally, inca cineva la care-i place Charlie Jade :).
Dum zomfies...
Ulfednar

Post by Ulfednar »

HA! Sincer cred ca e greu sa nu iti placa Charlie Jade... mai dificil e pana il descoperi!
Ita na! Jmen!
iLogiK

Post by iLogiK »

proniti-va programele preferate de P2P.......au aparut Stargate SG-1 10x01 si Stargate Atlantis 3x01
G-man

Post by G-man »

Le-am vazut deja.

Ce sa zic...din moment ce n-am mai avut parte de Stargate, sincer nu prea mai pricep ce se intampla prin serial :D. Am cam uitat.

In fine, episoadele tin doar 43 minute (ma asteptam la 1h 30min, doar e season premiere). Merita vazute oricum! :wink:
Merced
Moderator

Post by Merced »

:laughing6: Eu aseara m-am apucat de SG-1 de la zero, am vazut 1x01. :D Probabil ca o sa ajung si eu "la zi" pana in octombrie si comentez atunci episoade cu voi. :D La Atlantis nu ma uit, am vazut primele episoade si mi-a lasat o impresie proasta. Prefer sa vad 10 serii de SG-1 dintre care stiu ca 7 sunt misto sigur... :wink:
iri_m

Post by iri_m »

Trickster wrote:Eu is singurul care radea in hohote la unele "scapari" din Star Trek: The Original Series? Foarte mult spatiu pentru parodie in serialul ala... Ah, si ca si fan Next Generation, Enterprise primele sezoane e garbage, nimic mai mult. Ca sa nu mai vorbesc de personajele destul de prost alese.
Avand in vedere anul in care a fost facut serialul Star Trek TOS e clar ca sunt multe scaparai, dar a fost deosebit la vremea lui si inca este interesant si in ziua de azi.
Recunosc ca sunt fan inrait Star Trek si recunosc ca imi place si Stargate, dar Star Trek mi se pare peste Stargate. Nu vreau sa ma apuc sa compar cele 2 seiale, insa eu consider cel mai important lucru CREDIBILITAEA si LOGICA actiunii. De aceea ma deranjaza cand vad ca scenaristii astia nu au deloc imaginatie, sau daca au e limitata de lipsa cunostiinetelor stiintifice sau a aplicarii locicii. Sa vi cu explicatii de genul ca la nivelul incredibil de evolutie a Anticilor au fost ucisi de un virus, sau ca Wraitii i-au distrus desi eru incomparabil inferiori tehnologic e o aberatie. Povestea din Stargate a fost excelenta cand a fost vorba de Goaulzi, dar dupa aia, adica din sezonul 8 cu Ori si cu Atlantisul s-au prostit.
Oricum, facnad abstractie de lucrurile astea (eu cu greu fac) sunt seriale excelente si avand in vedere ca nu se mai fac asa multe seriale SF (probabil americanii involueaza) e bine ca exista.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Stargate Atlantis - 3x01 - No Man's Land (2)
Un inceput foarte bun de sezon din punctul meu de vedere.
Spoiler!
Si parca abia acum am realizat cat de bine au procedat ca la episodul cu Michael (evident ca nu mai stiu care era) s-a povestit prin ochii "victimei". Adica mi-a fost mai greu sa accept moralitatea situatiei atunci decat acum cu o nava intreaga.
Stargate SG1 - 10x01 - Flesh and Blood
Bun si acesta, mi s-a parut putin mai slab decat Atlantis totusi. Asta s-a datorat faptului ca la multe faze mi-a lasat impresia ca e cam tras de par.
Spoiler!
Evident ca personajele principale trebuiau sa scape intr-un fel sau altul. Dar parca le-a omorat si reinviat mult prea brusc.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Aoleu ce tanjesc dupa net... :crybaby: Pana la toamna mi se lungesc urechile.
Nu doneaza nimeni niste cd-uri cu noile episoade si SG? :d
Wolverine

Post by Wolverine »

Am terminat de vazut primul sezon din Star Trek TOS,acum sunt pe drum sezolul 3 si seria animata dar mai e muult pana le iau asa ca nu stiu la ce sa mai uit,ca o parere pot spune ca sunt impresionat cum au facut sa arate filmul cu tehnologia disponibila in anii 60.
Last edited by Wolverine on Sun Jul 23, 2006 10:05 am, edited 1 time in total.
G-man

Post by G-man »

Foarte tare SG-1 10x02. Mi-a placut ca s-au mai indepartat cat de cat de conflictul central. A iesit un episod ca cele de pe vremuri :D.
Atlantis a fost si el cat de cat, dar parca prea cliseu.
alexian81

Post by alexian81 »

Am vazut si eu toate episoadele din Battlestar Galactica. Si am o mare nedumerire. Nu i-am inteles deloc pe Cylonii astia. Va rog, poate ma lamuriti si pe mine:
Spoiler!
Intai vor sa ii extermine si ii alearga pe oameni prin toata galaxia. Faza evidentiata si de Sharon care zice odata "poate nu meritati sa existati". Apoi Caprica 6 (blonda aia frumoasa) si Sharon (cea care l-a impuscat pe Adama) isi dau seama ca e o greseala sa se ia de oameni si vor sa ii lase in pace. Apare preotul, le transmite mesajul ca cylonii s-au razgandit si nu ii mai intereseaza rasa umana (si imi imaginam ca pleaca de capul lor pe Terra). Apoi apar iar si ii iau prizonieri pe toti oamenii pe care i-au gasit, pe planeta aceea amarata. WHAT? Sa nu-mi ziceti ca o cauta pe Laura Roslin sa le citeasca din scripturi drumul spre Terra.
LE: Nimic, nu ma dumireste nimeni???

Stargate SG-1: Incepand cu seria 9 au inceput sa scape in ultimul moment de prea multe ori. iar daca mai sunt echipe care insotesc SG-1 pe alta planeta, sigur nu prind sfarsitul episodului. Noul comandat al echipei (pe care am uitat momentan cum il cheama - Cameron Something) desi vrea sa fie comic nici nu se apropie de stilul lui O'neill. Oricum, merg vizionate si noile episoade, insa pana la seria 9 a fost mult, mult mai frumos.

A, da, imi pare bine ca au reintrodus-o pe Vala in seria 10. Sper sa nu "scape" de ea iar in cateva episoade.

Atlantis imi place mai mult decat SG-1. Sper sa nu o ia pe aceeasi linie cu SG-1.
Last edited by alexian81 on Fri Jul 28, 2006 2:13 pm, edited 3 times in total.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

In sfarsit mi-am pus si eu net si am putut lua noile eisoade, faza naspa e ca acum am ramas fara comp... [smilie=Nice-try.gif]
Spoiler!
Primele 2 episoade din Atlantis 3 au fost destul de interesante, sper sa continue tot asa, insa la SG desi ep 1 a fost fantastic ep 2 a fost cel mai slab pe care l-am vazut de vreo 20 de episeoade incoace, faca cu vindecarea subita mi-a lasat un gust amar.
micutzul

Post by micutzul »

alexian81 wrote: Stargate SG-1: Incepand cu seria 9 au inceput sa scape in ultimul moment de prea multe ori. iar daca mai sunt echipe care insotesc SG-1 pe alta planeta, sigur nu prind sfarsitul episodului. Noul comandat al echipei (pe care am uitat momentan cum il cheama - Cameron Something) desi vrea sa fie comic nici nu se apropie de stilul lui O'neill. Oricum, merg vizionate si noile episoade, insa pana la seria 9 a fost mult, mult mai frumos.

A, da, imi pare bine ca au reintrodus-o pe Vala in seria 10. Sper sa nu "scape" de ea iar in cateva episoade.

Atlantis imi place mai mult decat SG-1. Sper sa nu o ia pe aceeasi linie cu SG-1.

so true
totusi, seful de tura din Atlantis e muuuuult mai simpatic (si mai apropiat de O`Neill) decat camerun diaz ala

still stargate - da` best! [smilie=Victory.gif]
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Mie imi place cum joaca. Nu o fi O'Neil, dar mie mi-a placut actorul de pe vremea cand ma uitam la Farscape, si tre sa zic ca acum nu as vrea alt actor in rolul asta.
Dum zomfies...
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Stiti ceva de galactica? Cand vor se va difuza noua serie?
Post Reply