World of Warcraft

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Pai odata ce voi fi de level adecvat m-oi apuca si de instante serioase. Pentru shaman sau nu, coiful e misto.
Ithanium

Post by Ithanium »

Aaa...pai io nu am zis ca nu ar fi misto... e foarte util de la lvl 54 la 58 atat pentru hunter cat si pentru shaman, ca la 58 poti face quest-ul din DM iar shamanu isi poate face epic questu din Scholo. Am vazut o gramada de hunteri care o poarta si la lvl 60. Ideea e ca, ai pierdut 300G care iti erau foarte utili pt. epix mount...dar deh "calul de capatat nu se cauta la dinti" [smilie=Respect.gif]

Profit de acest post pentru a face un mic sondaj: CARE ESTE ZONA DE JOC CARE VA PLACE CEL MAI MULT SI CEA CARE O URATI CEL MAI MULT ??? va rog sa va argumentati raspunsul.

Zona pe care o detest cel mai mult este barrens din 2 motive: quest-urile si obiectivele lor sunt destul de "imprastiate" si ai de umblat la greu. Si al 2-lea motiv este Barrens chat care este plin de ub3r l33t kidz care au auzit ca e misto sa joci Horde.
Zona preferata Burning Steppes [smilie=Victory.gif] ...de ce? Are de toate...e "Pamantul Fagaduintei"in special daca esti skinner/minner cu putin noroc faci 100G in cateva ore. Deci are Dark Iron, Dragoni si este o zona frumoasa de gank. Ce poti sa iti doresti mai mult?

LATER EDIT:
http://www.wowguru.com/ - acolo se gasesc cam toate informatiile despre 1.11
Se pare ca Nax se va baza pe frost damage...(sunt oarecum surprins, speram sa fie shadow) ceea ce inseamna ca pana la addon este foarte posibil sa mai fie introdusa o instanta cu shadow (pe undeva prin Deadwind Pass zic eu).
deco

Post by deco »

Zonele pe care le bantui cel mai mult sunt EPL-WPL si winterspring . de ce ?

Pt ca acolo imi gasesc ierburile si sunt zonele cele mai bune de gankat :P
Fuu ftw
y0py

Post by y0py »

Preferata : Elwynn Forest [smilie=maniac.gif] E asa colorata :D Ma linisteste.
Urata: cred ca Wetlands. Zone tari de gankat sunt langa Kargath (FP-ul hoardei din badlands) si la portile Orgrimmar-ului. teh sh13t.
andrei

Post by andrei »

deco wrote:Zonele pe care le bantui cel mai mult sunt EPL-WPL si winterspring . de ce ?

Pt ca acolo imi gasesc ierburile si sunt zonele cele mai bune de gankat :P
Da, adică atunci când eşti gankat de vreun rogue cu iteme verzi care te prinde oom :)
Anyway dacă tot se vorbeşte de zone sexy, Feralas e mişto. Că e verde.

work harder
deco

Post by deco »

Da, adică atunci când eşti gankat de vreun rogue cu iteme verzi care te prinde oom
No chanse my friend :)

de multe ori incearca ei si in AV sa ma dea jos pe la spate , dar iar no chanse :)

de obicei in AV am cam 80-90 kills / 7-8 deaths . au cam inceput sa ma controleze cam des rogii pe la spate :P
Fuu ftw
Ithanium

Post by Ithanium »

Dupa zece zile agonizante a ajuns prepaid-ul la mine [smilie=Victory.gif]
Ma simt ca un copilas care si-a primit inapoi jucaria dupa ce a fost pedepsit :blob7:
deco

Post by deco »

very LOL at Minel's guild !

cred ca numai tu esti in ea :D
Fuu ftw
ionutb

Post by ionutb »

ithanium2 wrote:
LATER EDIT:
http://www.wowguru.com/ - acolo se gasesc cam toate informatiile despre 1.11
Se pare ca Nax se va baza pe frost damage...(sunt oarecum surprins, speram sa fie shadow) ceea ce inseamna ca pana la addon este foarte posibil sa mai fie introdusa o instanta cu shadow (pe undeva prin Deadwind Pass zic eu).
in DWP, va fi instanta noua in BC, Kargath (ceva de genula sta). acum zona unde va aparea respectiva instanta, e populata de humanoizi eliti de 59-60, care mi se pare ca te scot din stealth :-~

banuiam ca va fi pe gheatza pt ca au fost introduse retzete pt iteme pe gheatza. deci, undeva trebuiau sa fie folosite. ca doar nu le bagau pt add-on.

zone favorite... WPL-EPL, omor cu sceletii aia relativ usor, mai fac si io un ban cinstit :d
urate: STV cand eram mic si gankat; intrarea in BRM, ca daca nimeresc un raid de-al hoardei, stau o ora sa intru in instanta
Seraph

Post by Seraph »

ionutb wrote: in DWP, va fi instanta noua in BC, Kargath (ceva de genula sta)
Se cheama Kharazan, si este turnul unde a locuit ultimul dintre Gardienii Tirisfalului, Medivh. Mai puneti si voi mana pe o carte baieti :tongue3:

Naxxramas o sa aiba 4 aripi separate conform short-story-ului de pe site-ul oficial; de aici si cei 18-19 bosses. Banuiesc ca fiecare parte va necesita rezistente diferite, frost/nature/shadow.

30 de gold si esti attuned, iar daca esti exalted cu Argent Dawn e gratis. Easy mode.
I may be lying.
Minel

Post by Minel »

deco wrote:very LOL at Minel's guild !

cred ca numai tu esti in ea :D
Pai cine vrea sa intre trebuie sa ma bata in duel, e normal sa fiu doar eu singur.
Oricum... s-ar putea sa ma vezi in curand cu un nou tag, mai serios. ;) Dar pe unde m-ai vazut?
deco

Post by deco »

Oricum... s-ar putea sa ma vezi in curand cu un nou tag, mai serios. ;) Dar pe unde m-ai vazut?
Cumva LR tag ? :) .

Honor Ranking list
Fuu ftw
Greg

Post by Greg »

Sunt si eu in ghilda aia, cu un bou de lvl 10, care mai nou e si guild master ^^. Cat despre zone preferate din joc, a mea e Silverpine Forest din cauza ca e creepy si excelent realizata. EPL e deasemenea bine realizata, cu questuri pe masura.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Hehe, vad ca mi-a ajuns un screenshot mai vechi (tocmai de prin Martie =P~ ) la Screenshot of The Day. [smilie=maniac.gif]

Image
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
ionutb

Post by ionutb »

Seraph wrote:
ionutb wrote: in DWP, va fi instanta noua in BC, Kargath (ceva de genula sta)
Se cheama Kharazan, si este turnul unde a locuit ultimul dintre Gardienii Tirisfalului, Medivh. Mai puneti si voi mana pe o carte baieti :tongue3:

Naxxramas o sa aiba 4 aripi separate conform short-story-ului de pe site-ul oficial; de aici si cei 18-19 bosses. Banuiesc ca fiecare parte va necesita rezistente diferite, frost/nature/shadow.

30 de gold si esti attuned, iar daca esti exalted cu Argent Dawn e gratis. Easy mode.

/appologize
mai greseste omul. si cu numele astea grele...
am vazut si eu filmuletul, turnul e imens. foarte misto opera cu tavanul pictat cu ingerasi :))

faza cu wings e super, si ziceau ca asa vor fi toate inst de acum inainte. gen SM. adica cu diferite lvl de dificultate. good ideea .

ma intreb daca cine nu are T2 sau T2.5 va face fata in el...
Ithanium

Post by Ithanium »

Nu e nevoie de T2 sau T1 man, trebuie doar Frost Ressist gear...asa e si in BWL si in MC, nu gear-ul conteaza, conteaza ca oamenii sa aiba ressistance la ce trebuie si sa isi faca treaba.
Seraph

Post by Seraph »

Baietii de la Blizzard au zis ca cea mai usoara lupta din Naxx va fi la nivelul
Twin Emps. Cat despre gear, ca tot veni vorba, pe serverul Vek'Nilash care e up de 5 saptamani s-a ajuns deja la Nefarian (care evident nu poate fi dat jos ca nu are inca toata lumea Onyxia Scale Cloaks)... va dati seama ca nu avea nimeni full Tier 2, nici macar full T1.

In alta ordine de idei, dupa 1 an si ceva de WoW am zis ca mi-a ajuns si m-am lasat acum cateva zile. Poate o sa mai joc asa casual cand apare expansionul.

Cheers si bafta la epice! Sa-mi spuneti si mie cum e in Naxx :tongue3:
I may be lying.
andrei

Post by andrei »

Am nevoie de putin ajutor..

Incerc sa gasesc niste custom ranks pt guildies, aveti ceva idei?
M-am gandit sa schimb denumirile default: initiate, member,etc cu ceva fantasy, gen Acolyte, Spawn, Overlord blabla. Orice idee e binevenita.

desi "Spawn of Nevermore" suna weird, lolz.

work harder
Minel

Post by Minel »

s|lent wrote:Am nevoie de putin ajutor..

Incerc sa gasesc niste custom ranks pt guildies, aveti ceva idei?
M-am gandit sa schimb denumirile default: initiate, member,etc cu ceva fantasy, gen Acolyte, Spawn, Overlord blabla. Orice idee e binevenita.

desi "Spawn of Nevermore" suna weird, lolz.
Asta da problema.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Gata, mi-am rezolvat problemele cu netul si mi-am platit contul pentru inca 2 luni. =D>

Noul meu build pe mage pana la patch-ul 1.11 (in care ma voi baza pe frost/fire asa cum am precizat intr-un post anterior) arata cam asa. Am zis sa vad si eu cu ce se mananca arcane (si in special Arcane Power) pana nu e prea tarziu. Urmeaza teste riguroase pe aceasta tema zilele astea...

In alta ordine de idei mi-am facut si un Rogue ca alt, tot pe Skullcrusher. Nick Fwtbdltr, va place? Asta ca sa-i pot plati cu aceeasi moneda pe cei care ma ataca pe la spate (mai ales cand umplu si eu mana/hp-ul). Momentan este level 15 si singurul lucru cu care ma pot lauda cu el este ca am first aid la 150 inca de la level 9. :tongue3:
Acum vine si partea pentru care am postat in principal, si anume talentele pe rogue. Evident ca momentan nu am nici cea mai mica idee cu ce se mananca rogue-ul, asa ca am luat in vizor doua builduri gata facute (acesta si acesta). Sunt destul de similare si la Combat deja am pus punctele, asa ca astept sugestii in ceea ce priveste organizarea din Assassination si Subtlety. Nu e nici o graba pentru ca in principal tot de mage ma ocup...

PS: M-am facut si cu un Hunter la hoarda pe Balnazzar, creat si jucat de un prieten in perioada in care nu-mi mergea netul si contul era inca platit (macar nu s-au irosit banii).

y0py

Post by y0py »

Intreaba ceva concret ca sa-ti pot raspunde, ca asa de builduri de rogue vorbim pana maine. Decide daca vrei dagger sau sabii.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

y0py wrote:Intreaba ceva concret ca sa-ti pot raspunde, ca asa de builduri de rogue vorbim pana maine. Decide daca vrei dagger sau sabii.
Ok, daggers, build pentru PvP in principal. Si sa nu fiu nevoit sa ma misc de nebun in toate directiile asa cum am inteles ca se intampla la unele build-uri de rogue pentru ca prevad cum imi pierd degetele prin taste. [smilie=maniac.gif]

Acum nu vreau sa se umple topicul cu referire la viitorul meu rogue, dar cateva sfaturi de inceput (si talentele au prioritate din punctul meu de vedere) sunt intotdeauna bine venite. :)

y0py

Post by y0py »

http://forums-en.wow-europe.com/board.a ... w-rogue-en
http://forums.worldofwarcraft.com/board ... =wow-rogue

Citeste-le pana la recunosti continutul dupa prima propozitie :)
din http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... post518864 =>
Assassination - Burst or Frontloaded Damage, Critical Hit Increases and Poison Improvements.
Combat - Sustained Damage and Passive Bonuses and improvements to Open Melee Fighting.
Subtlety - Stealth Improvements, DoTs and Energy Conservation.

Most builds try to utilize two of the three major 21pt talents: Cold Blood, Blade Flurry and Preparation. Other builds try to incorporate a 31pt Talent: Vigor, Adrenaline Rush or Premeditation. With the 31pt talent, be sure to pick up the 21pt talent in that tree as well but be forewarned that grabbing a 31pt talent will limit your flexability and customizability of choosing your talents as they we mostly be in one talent tree. The builds below are fairly common and keep in mind there are variants for all of them and as long as you keep the key talents, are fully customizable. The talent trees are separated with a "/" to read as Assassination/Combat/Subtlety

-Leveling/Grinding Builds: 30/8/13, 20/31/0 and 30/21/0
-PvP Builds: 30/8/13, 21/8/22 aka "the cookie cutter build"
-Stunlocking Builds: 31/2/18, 31/8/12, 21/8/22, 21/3/27
-DoT Build: 25/0/26
-Dodge Build: 0/17/34
-Combat (Swords/Maces) Build: 20/31/0, 21/30/0
-Seal Fate/Combat (Dagger) Build: 30/21/0, 31/8/12

Lets take a look at two of the most popular builds, shall we?

(A)THE COOKIE CUTTER BUILD 21/8/22
Consists of Cold Blood 1/1, Improved Backstab 3/3 and Preparation 1/1 and whatever else you want to fill in the spaces.

Assassination Talents (21 points)
Improved Eviscerate - 3/3 points
Malice - 5/5 points
Murder - 2/2 points
Ruthlessness - 3/3 points
Lethality - 5/5 points
Relentless Strikes - 1/1 point
Improved Instant Poison - 1/5 point (You may put this point anywhere in the assassination tree)
Cold Blood - 1/1 point

Combat Talents (8 points)
Improved Sinister Strike - 2/2 points
Improved Gouge - 3/3 points
Improved Backstab - 3/3 points

Subtlety Talents (22 points)
Rapid Concealment or Master of Deception or Camouflage - 5/5 points
Opportunity - 5/5 points
Improved Ambush - 3/3 points
*** Initiative - 4/5 points (May substitute with Rapid Concealment or Master of Deception or Camouflage 4/5 or anything else you wish)
*** Improved Rupture - 3/3 points (May substitute with Imp. Sap 3/3 or anything else you wish)
Preparation - 1/1 point
Improved Cheap Shot - 1/2 point

(B) THE SEAL FATE BUILD - 30/8/13
Consists of Cold Blood 1/1, Seal Fate 5/5 and Improved Backstab 3/3 and whatever else you want to fill in the spaces.

Assassination Talents (30 points)
Malice - 5/5 points
*** Remorseless Attacks - 5/5 points Place these 5 points anywhere you like. (Imp. KS, Imp. Instant, Imp. EA, Imp. SnD)
Murder - 2/2 points
Lethality - 5/5 points
Cold Blood - 1/1 point
Seal Fate - 5/5 points

Combat Talents (8 points)

Improved Backstab - 3/3 points

Subtlety Talents (13 points)
Rapid Concealment or Master of Deception or Camouflage - 5/5 points
Opportunity - 5/5 points
Improved Ambush - 3/3 points

~~ For the 31/8/12 build, just steal one point from Improved Ambush and put it in Vigor.

(C) THE COMBAT GRINDING BUILD - 20/31/0 (or simply 20/31)

Assassination Talents (20 points)
Malice - 5/5 points
Improved Slice and Dice
Lethality - 5/5 points

Combat Talents (31 points)

Deflection 5/5
Riposte 1/1
Precision 5/5
Dual Wield Specialization 5/5
Blade Flurry 1/1
Sword Specialization or Mace Specialization 5/5
Aggression 3/3
Adrenaline Rush 1/1

Subtlety Talents (0)
none

~~For the 21/30/0 build, just steal one point from Adrenaline Rush and put it in Cold Blood.
andrei

Post by andrei »

Recomand Cold Blood si Preparation.
Ca profesii recomand de asemenea herbalism ca sa poti culege Fadeleaf pt Blind, si orice alta profesie crezi de cuviinta. Fadeleaf gasesti in nestire in Arathi Highlands si din ce spun altii, Desolace.

Un build posibil, clasicul dar foarte eficientul 21/8/22
http://www.wowhead.com/talent/?fhebot0oZGcZVxx0hco

Incepe prin a pune talent points in Improved Gouge, Improved Sinister Strike, apoi in Assasination pt Improved Eviscerate si apoi mergi subtlety pana obtii preparation, un MUST have cat mai devreme, as zice. Alt avantaj ar fi excelentul Improved Sap foarte bun in instante, disponibil relativ devreme. Multi fac treeul de Assasination pana la Cold Blood din prima, eu as zice sa faci treeul de Subtlety mai intai, este mult mai util. Dupa Preparation continui cu Malice, Lethality etc pana la Cold Blood.

Hmm, daca nu gasesti ghilde bune de mers in high end raids, fa rost macar de setul Devilsaur, 2 bucati, si in principiu CAT MAI MULTE items care dau attack powah. IMHO Att Powah > Crit chance.

In alta ordine de idei, dupa 2 rogues jucati 60/55, am inceput al *cough cough 3-lea rogue *cough sneeze

my 2 cents

later edit: recomand undead cu multa caldura.. pt WOTF racial.

work harder
Seraph

Post by Seraph »

Seraph wrote: In alta ordine de idei, dupa 1 an si ceva de WoW am zis ca mi-a ajuns si m-am lasat acum cateva zile.
Dupa 3 zile si ceva fara WoW am zis ca mi-a ajuns si am inceput sa joc din nou [smilie=Nice-try.gif]

Pe serverul Vek'Nilash, care a fost lansat pe 6 aprilie, Nefarian a cazut pentru prima data duminica 21 mai. Noi l-am dat jos abia pe Chromaggus duminica si ne-am jucat cu Nef's minions pana cand vine phase II si murim toti de la shadow flame :d . O sa incercam maine sa ne ascundem in spatele tronului si alte exploituri din astea daca ceilalti tot le-au folosit. [smilie=maniac.gif] . Altfel nici nu avem cum sa-l dam jos in faza asta cand avem like 6-7 ony scale cloaks.

Concluzia la care ajunge orice om normal este ca MC si BWL au f nerfuite chiar rau daca dupa nici 7 saptamani de la realm launch BRM e cleared. Probabil ca sa farmeze tot poporul gear pentru Naxx. In curand toata lumea o sa aiba full tier 2 xD
I may be lying.
Minel

Post by Minel »

Buildul meu curent, pe combat:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Buildul meu dinainte, cu cold blood si preparation:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 3003120000
deco

Post by deco »

iar asta va fi urmatorul meu build , cant w8 the 1.11
http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 3102351301

BTW

Image

acum deja suntem la al 3-lea kill
Fuu ftw
Ulfednar

Post by Ulfednar »

Vreau si io sa gioc WOW! :(
Ita na! Jmen!
deco

Post by deco »

Minel , pe ce realm a migrat AO ?
Fuu ftw
ionutb

Tarren Mill

Post by ionutb »

e cineva care a migrat pe Tarren Mill ?
noi ne-am dus acolo de pe Zenedar ( fking lag ) si acum ne formam guilda. acum suntem 56, dar nu toti 60. cred ca sunt si cateva alt-uri. daca intrati acolo, /who Exiled Brotherhood, talk to Rsndetre, TheMike, Khelanos pt eventuale invites ( NEED HEALERS ) . si /join aosro !

aseara am facut zg in 18, am omorat spider si snake, wipe x2 la raptor. am avut 2 popi si 2 druizi (unul feral ) . si 2 pala, cred ca retribution
Minel

Post by Minel »

deco wrote:Minel , pe ce realm a migrat AO ?
Pe Stonemaul.
ionutb wrote:e cineva care a migrat pe Tarren Mill ?
noi ne-am dus acolo de pe Zenedar ( fking lag ) si acum ne formam guilda. acum suntem 56, dar nu toti 60. cred ca sunt si cateva alt-uri. daca intrati acolo, /who Exiled Brotherhood, talk to Rsndetre, TheMike, Khelanos pt eventuale invites ( NEED HEALERS ) . si /join aosro !
Daca singurul motiv pentru care ati migrat este lagul, atunci nu ati facut cea mai buna miscare. Mai mult decat atat, "lagul" acesta care v-a deranjat este prezent pe orice server matur, si cel putin pe mine nu ma incomodeaza deloc. Va urez succes pe noul server, sper sa nu va certati (voi, romanii, intre voi) si imi pare rau ca mi l-ati furat pe Themike, prieten IRL.
Seraph

Post by Seraph »

Our 1st Nef kill...Week 7 of Vek'Nilash
Ashkandi , DS, BF

Cea mai tare faza e ca i-am dat kick unui priest pe trial din raid ca dadea heal la class call, si l-am invitat inapoi cand Nef a murit. Si ML nu putea sa lootuiasca, dar tipul ala PUTEA. Din fericire totul a decurs fara incidente si fiecare a primit itemul pe care il merita. Dar a fost hilar, ala putea sa lootuiasca tot, inclusiv Ashkandi si sa plece daca vroia, mai ales ca probabil era şucărit de kick [smilie=Victory.gif]

Ca sa nu mai zic ca rogii au murit toti de la primul class call, si cu putin inainte de zerg un shadow flame ne-a omorat vreo 10 oameni din cauza ca Nef nu era bine pozitionat . Ultimele 20% le-am facut cu 23 de oameni, fara rogi. Cel mai fun (si cel mai fucked up) Nef kill ever.

Time for bug farming :blob7:
Attachments
I'm the /kneeled NE hunter
I'm the /kneeled NE hunter
Last edited by Seraph on Tue May 30, 2006 12:32 am, edited 1 time in total.
I may be lying.
deco

Post by deco »

Gratz :)
Fuu ftw
Greg

Post by Greg »

Big grats! Warrior cu umerii de valor + ashkandi ftw. Se vede ca ghilda a evoluat repede dupa gearu de pe oameni.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
y0py

Post by y0py »

Minel

Post by Minel »

Greg wrote:Big grats! Warrior cu umerii de valor + ashkandi ftw. Se vede ca ghilda a evoluat repede dupa gearu de pe oameni.
Cat am fost eu in AO timp de 2 luni n-au picat nici umerii de warrior, nici cei de lock. Vorbesc de tier 2 de la Chromaggus.
Aaaaa... OLD!!
y0py

Post by y0py »

Daca tu ai feed de RSS si ai vazut asta acu' 20 de zile pe nu stiu ce site ok, mori fericit, insa eu am vazut press release-ul asta recent (practic confirmarea, ca zvonurile sunt mai vechi).
Ktnxdie.
Minel

Post by Minel »

y0py wrote:Daca tu ai feed de RSS si ai vazut asta acu' 20 de zile pe nu stiu ce site ok, mori fericit, insa eu am vazut press release-ul asta recent (practic confirmarea, ca zvonurile sunt mai vechi).
Ktnxdie.
De pe http://www.worldofwarcraft.com/
Live-Action Warcraft Movie Coming to Big Screen - Frost on 5/9/06
Blizzard Entertainment and Legendary Pictures today announced that they will develop a live-action film set in the Warcraft universe. Legendary Pictures has acquired the movie rights for the game universe, and both companies are now focused on translating the Warcraft experience to the big screen. Read more about it in this press release.
Deci eu si inca alte cateva milioane de oameni am aflat acum 3 saptamani.
y0py

Post by y0py »

Trebuia sa ne informezi si pe noi daca vizitezi site-ul US zilnic.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Offtopic Nenea Yopy şi Minel, mai bine continuaţi "foreplay-ul" pe mess sau PM

Ontopic: e vreun forumist pe realm-ul QuelThalas?
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Post Reply