Manipularea maselor

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Locked
Ionut_xx_

Manipularea maselor

Post by Ionut_xx_ »

Recent am avut ocazia sa testez Google Earth cu care imi pot vedea si masina din fata casei, iar americanii cica nu sunt in stare sa-l gaseasca pe Osama bin Laden. Toata povestea asta mi se pare inventata pentru ca americanii sa poata ataca si ucide pentru "a proteja siguranta nationala" si pentru a-si mentine dominatia mondiala.
Cum ar putea cineva sa creada ca o mana de arabi s-au dus in S.U.A si au deturnat cateva avioane cu care au distrus W.T.C. cand probabil nu aveau nici 4 clase.
In toate tarile chiar si in Romania oamenii sunt manipulati. In S.U.A. s-a aprobat o lege prin care oamenilor li se pot asculta telefoanele pentru "a-i proteja impotriva teroristilor", dar de fapt pentru a-i putea controla mai usor.
M-am hotarat s-a scriu acest topic dupa ce am vazut filmul V for Vendetta si mi-am dat seama ca asa ar putea arata lumea peste cateva zeci de ani.
Daca sufar de teoria conspiratiei sa-mi spuneti :tongue3:
Ulfednar

Post by Ulfednar »

Daca vrei sa discuti de manipularea maselor prin intermediul media si alte astfel de teorii, intai citeste nitel pe domeniu! Sunt tare multe aspecte de discutat!
Ita na! Jmen!
phradamon

Post by phradamon »

Sunt deja 2-3 topicuri pe subiect, inclusiv unul despre atacurile asupra SUA, altele despre manipulare, chiar si de teoria conspiratiei. Continuati discutiile acolo, nu mai deschideti topicuri de 2 posturi.
Search is a must...
fishbone
Moderator

Re: Manipularea maselor

Post by fishbone »

Ionut_xx_ wrote: Daca sufar de teoria conspiratiei sa-mi spuneti :tongue3:
Suferi de teoria conspiratiei
Search the forum, oricum, unora li s-a cam acrit de astfel de discutii ...
Iar Google Earth nu este un live feed, asa ca fapt divers
Locked