Life sucks
Moderator: Moderatori
Pana la urma pe cine naiba intereseaza daca V-day e facut cu interes comercial sau nu? (de fapt, este, fara indoiala)...Ce naiba conteaza?E o zi ca oricare alta.De ce va deranjeaza asa de mult ziua asta (chiar am vazut aberatii de gen, c'mon let's do something like gogogo anti-v-day or stuff like that, ceva teribilism de 3 lei 50 de bani ron), care oricum e doar o zi in care poti sa-i spui ca o iubesti, ca in oricare alta???Mie imi place ziua asta, pentru ca imi place dragostea, imi plac indragostitii, si imi place sa fac cadouri!Wtf?Ce atata tevatura?Chill out.O zi in care poti sa ii spui persoanei de langa tine ca o iubesti nu este una inutila, believe that.Chiar daca e 14 februarie sau oricare alta.Ahem.
mwahaha, ce bine e sa te stii scapat de facultate.. no more stressuri, no more examene, no more sesiuni, no more proiecte, no more profi isterici.. de fapt am bagat post-ul aici ca sa spun ca life rulz
si daca sucks atunci trageti linie, vedeti ce va streseaza si scapati de motivul respectiv.

si daca sucks atunci trageti linie, vedeti ce va streseaza si scapati de motivul respectiv.
work harder
- RIP-Toranagah
- RIP
- Widsith the Wanderer
- Crysumoner
da cam asa este tot timpul, ii ajuti pe uni "oameni" si la sfarsit nici nu iti multumesc si dupa 10 minute si uita de tine si daca cumva ai gresit cu ceva te arata cu degetu si te vor mortmadmax wrote:life sucks rau... mai ales a mea
in primu rand ma plictisesc grozav ca nu stau numa la calculator... am pus un topic la Discuţii aproape generale despre faptul ca caut metode antiplictiseala, in 2-3 min a ajuns la gunoi, mi-ati aruncat plictiseala la gunoidar alte topicuri ca cel despre taxele de vama care au 0 reply-uri n-au fost sterse.
is multe lucruri care nu le inteleg despre viata dar marea mea nedumerire ii cum pot fi oamenii asa putin comunicativi si inchisi in ei, tare as vrea sa stiu cum pot fi asa si cu ce isi ocupa timpu (mai ales anumiti oameni) vreau sa subliniez ca nu pot intelege cum pot fi anumiti oameni asa inchisi in ei, chiar in lucruri banale, chiar nu inteleg...
cand eram mai mic aveam unele opinii despre anumite lucruri si nu imi imaginam ca alti oameni pot avea o parere asa de diferita... era ca si cum am descoperit... lumea
deci, life sucks rau... plictiseala ii mare si traiesc intr-o lume tare ciudata... macar de ar ar fi numa lucrurile astea ce ma determina sa zic ca life sucks...![]()
da intradevar viata sucks rau de tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
- Crysumoner
- eracereracer
A primit frate-miu instiintare de amenda de 50RON de la finante. Intreb la finante pt. ce e. Raspuns: pt. un chef din 23 martie 2004 (nu avea buletin la el, l-au chemat la jandarmi peste cateva zile impreuna cu inca unul; pe acolo nu era nimeni si s-au carat la sugestiu unui chipiu).
Deci, nu tu proces verbal, instiintare, ceva acolo din care sa afle si fratello ca e amendat, dar dupa 2 ani statul roman se hotaraste sa trimita amenda plocon. Sa ne judecam pt. 50RON nu are rost... am platit.
BTW: tipul cu care a fost la jandarmi nu a primit nimic.
Deci, nu tu proces verbal, instiintare, ceva acolo din care sa afle si fratello ca e amendat, dar dupa 2 ani statul roman se hotaraste sa trimita amenda plocon. Sa ne judecam pt. 50RON nu are rost... am platit.
BTW: tipul cu care a fost la jandarmi nu a primit nimic.
Intelligent conversation requires at least two intelligent people.
Nu ma pot abtine sa nu zic nimic desi presimt ca ar trebui. Am trecut traversat mai demult o sosea peste care se trece zilnic si lejer, are trotuar in mijloc, are si un amarat de pasat pe dedesupt dar e intr-o stare jalnica...si am luat amenda din cauza ca am trecut printr-un loc nepermis. Si au mai trecut inca vreo 10 inainte. A fost un caz tipic de ghinion. Aiurea de tot inca.
- Widsith the Wanderer
life is very strange.exista un echilibru menit sa dea diversitate vietii,sa ne dea o perspectiva unica asupra ei si un motiv sa o iubim,oricat de imperfecta este.perfectiunea nu este un ideal,este momentul in care toate aspectele sunt imbratisate si rezolvate.priviti:
-sute de mii de oameni mor zilnic,exista boli incurabile care curma vieti inocente in fiecare zi,parinti neglijenti care dau nastere unor psihopati,poluare accentuata care distruge pamantul cu fiecare exploatare a acestuia,criminali fara inima,conspiratii mondiale care te induc in eroare,minciuni politice menite sa atraga oameni in plase tesute de oameni lacomi,reusita unui singur individ depinde mai mult de noroc decat de cunostiintele sale,violatori,pedofili,casatorii sortite esecului,coruptie,foamete.
-bucuria nepamanteana a copiilor,dragoste adevarata,soul-mates,zile calduroase pe un pisc de munte,aventura,prieteni pe care ii iubesti si care ti-ar fi alaturi oriunde,respectul altora,reusita,parinti buni,sacrificii,natura iubitoare,sansa de a-ti repara greselile,peace,serenity,minti stralucite.
both sides could go on forever,ele se completeaza,rezultand "miracolul" vietii.cum o privesti este o chestiune de nuanta.pe ce ma bazez eu in viata asta este ideea ca pot sa fac orice vreau,cu destula dragoste si inteligenta,iar ca lumea poate fi schimbata;.in orice religie exista "the good/the bad",sau Ying si Yang,echilibrul este un principiu fundamental al universului.pentru orice lucru rau exista echivalentul sau in bine,iar cand un factor este eliminat,viata introduce altul.
-sute de mii de oameni mor zilnic,exista boli incurabile care curma vieti inocente in fiecare zi,parinti neglijenti care dau nastere unor psihopati,poluare accentuata care distruge pamantul cu fiecare exploatare a acestuia,criminali fara inima,conspiratii mondiale care te induc in eroare,minciuni politice menite sa atraga oameni in plase tesute de oameni lacomi,reusita unui singur individ depinde mai mult de noroc decat de cunostiintele sale,violatori,pedofili,casatorii sortite esecului,coruptie,foamete.
-bucuria nepamanteana a copiilor,dragoste adevarata,soul-mates,zile calduroase pe un pisc de munte,aventura,prieteni pe care ii iubesti si care ti-ar fi alaturi oriunde,respectul altora,reusita,parinti buni,sacrificii,natura iubitoare,sansa de a-ti repara greselile,peace,serenity,minti stralucite.
both sides could go on forever,ele se completeaza,rezultand "miracolul" vietii.cum o privesti este o chestiune de nuanta.pe ce ma bazez eu in viata asta este ideea ca pot sa fac orice vreau,cu destula dragoste si inteligenta,iar ca lumea poate fi schimbata;.in orice religie exista "the good/the bad",sau Ying si Yang,echilibrul este un principiu fundamental al universului.pentru orice lucru rau exista echivalentul sau in bine,iar cand un factor este eliminat,viata introduce altul.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world"-Gman
- RIP-Toranagah
- RIP
Tocmai a crapat un HDD pe un asa zis server. God bless Seagate cu ale sale hd-uri sata. Ma duc sa gasesc un perete din beton armat. Viata va fi mai usoara dupa citeva lovituri cu capul de acest perete.
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"

- eracereracer
mda... a trecut termenul de 15 zile in care cica trebuia sa platesc amenda... am fost la sectia 11, m-a trimis la CEC la Alba Iulia, m-a trimis in spate la Junior si d-acolo altundeva... WTF??? io vreau sa o platesc si nu gasesc unde draq sa o platesc.... unii iau doar amenzi de circulatie etc si io raman pe dinafara ca nu stiu unde se plateste... oricum a expirat termenul... asa ca ce mi se poate intampla daca nu o platesc?
- The Godfather
Mi se tot foote calculatorul...cred ca e de la sursa. Cand bag un cd/dvd in CD-rw sau DVD-rw se reseteaza si cateodata nici nu trece de Detecting IDE drives. Am cu el la service, au bagat si eu 2 cd-uri si nu s`a intamplat nimic. Ajung acasa, aceeasi poveste
N`am nici chef, nici bani sa bag in el. Noroc ca inca mai e in garantie 

When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
imi cade netu cam o data la o luna si de atunci nu se mai conecteaza.cand chem de la provider un depanator,baga cablu in laptopu lui si imi arata ca mere=> e de la mine.reinstalez windowsu,merge totu bine.NU MAI SUPORT!?!?!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world"-Gman
Ma duc la o casa de schimb valutar,(era una care manca gogosi) ma uit la curs 3.4 lei si ceva toate bune si frumoase ii dau 100 euro sa ii schimbe,aia grabita(murdara pe degete)tst scoate repede bonu imi intinde banii si vezi surpriza 2.7 mil.Acolo unde era 3.4 lei vindeau si unde scriau ca cumpara era scris cu litere de-o schioapa 2.7 lei.Am facut putin scandal si intra o gorila(gardianul)c sa fac am luat banii si am plecat fff sad.Nici acum nu imi pot lua gandul de la 70 lei.Really life Sux.
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Daca tu la 16 ani umblii cu 100 de euro in buzunar, nu inteleg de ce te vaiti ca "life sucks"...DeathRazor wrote:Acolo unde era 3.4 lei vindeau si unde scriau ca cumpara era scris cu litere de-o schioapa 2.7 lei.Am facut putin scandal si intra o gorila(gardianul)c sa fac am luat banii si am plecat fff sad.Nici acum nu imi pot lua gandul de la 70 lei.Really life Sux.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Ptr mine 70 de lei mi se pare o suma destul de imporatanta si nu stiu daca merită sa ii pierd din asemena prostii.[Merced] wrote:Daca tu la 16 ani umblii cu 100 de euro in buzunar, nu inteleg de ce te vaiti ca "life sucks"...Si dupa ce iti iei teapa, care de fapt nu e teapa, ca oricum la pret de vanzare nu aveai unde sa-i schimbi, poate sa fie teapa de 10-15 lei in functie de casa de schimb, te vaiti ca viata e de kko? Esti tu copil, fii mai atent...
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Cred ca pentru mine ar fi mai importanta dar fie... Eu incercam sa-ti spun ca nu ai pierdut 70 RON, pentru ca nu gaseai tu nici o casa de schimb care sa-ti ia euro-ul cu 3,4 RON. Iti mai zis iar, poate ai pierdut 10 RON, poate, asta in functie de casa de schimb, daca umblai tot orasul, poate gaseai un curs mai bun, poate nu. Deci cei 70 RON pe care i-ai pierdut sunt imaginari, eu incercam sa te fac sa nu mai regreti pierderea unor bani pe care oricum nu aveai cum sa-i scoti, cel putin nu legal.DeathRazor wrote:Ptr mine 70 de lei mi se pare o suma destul de imporatanta si nu stiu daca merită sa ii pierd din asemena prostii.

ma enerveaza casele de schimb care au cursul afisat mare.. sa zicem 3,4 vanzare si 3,2 cumparare(*)
(*) pentru tranzactii mai mari de 20 000 ron
si altundeva, scris minuscul cursul pentru tranzactii umane
sorry pt greseala
(*) pentru tranzactii mai mari de 20 000 ron
si altundeva, scris minuscul cursul pentru tranzactii umane

sorry pt greseala

Last edited by psihopat on Tue May 30, 2006 2:38 pm, edited 1 time in total.
Ma enerveaza admini de CS prosti care dau banuri din ciuda, ma enerveaza lagul, ma enerveaza teza de maine de la Biologie, ma enerveaza profa de Romana, ma enerveaza profa de Franceza, ma enerveaza internetul care pica de cate ori are chef(God don`t bless Romtelefon)
, ma enerveaza compul actual, ma enerveaza sa astept, ma enerveaza oamenii care se cred mai destepti decat sunt
, ma enerveaza posturile de televiziune cu reclamele lor cand ti-e viata mai dulce and so on.....yep...deocamdata life sucks...dar mai e bacul si faculta daca intru...asa ca things could get very, very bad.....yep life sucks....again....
....speranta mai ramane ca am sa castig la LOTO.

![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Multi stiu ce trebuie facut, dar numai cei priceputi o duc la indeplinire.
Ar fi extraordinar daca ar fia asa.Pai as cumpara de la ei 10000 euro cu 2.4 lei si i-as schimba cu 3.2 lei.psihopat wrote:ma enerveaza casele de schimb care au cursul afisat mare.. sa zicem 2,4 vanzare si 3,2 cumparare(*)

Acum o saptamana inainte sa schim 100 euro am mai schimbat 20 euro cu 3.5 lei.Cand am schimbat cei 100 aia de la casa de schmb valutar mi-au cumparat euro cu 2.7 lei==>am luat o taca de 70-80 lei.[Merced] wrote:Cred ca pentru mine ar fi mai importanta dar fie... Eu incercam sa-ti spun ca nu ai pierdut 70 RON, pentru ca nu gaseai tu nici o casa de schimb care sa-ti ia euro-ul cu 3,4 RON. Iti mai zis iar, poate ai pierdut 10 RON, poate, asta in functie de casa de schimb, daca umblai tot orasul, poate gaseai un curs mai bun, poate nu. Deci cei 70 RON pe care i-ai pierdut sunt imaginari, eu incercam sa te fac sa nu mai regreti pierderea unor bani pe care oricum nu aveai cum sa-i scoti, cel putin nu legal.
- Crysumoner
fsdf
pfuuuu ce deprimat sunt la ora asta
and i have a very bad fealing.............
sper sa nu mi se intample nimic rau

and i have a very bad fealing.............
sper sa nu mi se intample nimic rau

aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
si nu uitati !!!
si nu uitati !!!
- eracereracer
Corigent e cuvantul, crede-ma ca stiu ce inseamna pe pielea mea. Oricum e foarte bine ca treci la fizica, eu sunt in clasa a 12 a si daca nu mai iau un 9 sau un 6 si un 7 la fizica pana se termina scoala nu intru in BAC si atunci life will suck for me too... Incearca sa reduci din materiile alea la care zici ca esti corigent, la 3 corigente esti automat repetent si presupun ca nu ai vrea asta. Bafta multa!eracereracer wrote:partea buna: am luat 10 la fizica si acu sigur nu mai pot sa raman oricat as vrea
partea proasta: inca mai sunt corijent la romana, chimie, franceza, biologie, istorie... etc...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- RIP-Toranagah
- RIP
- eracereracer
- eracereracer
LIFE RULLZ !!!
am trecut la absolut tot la scoala, desi acu o saptamana ma gandeam ca sunt deja repetent... dar asta, e iar un an f bun !
la franceza am trecut cu 4 pe primu si 2,4,4,9,9 pe al doi-lea
la mate am trecut cu 4 pe primu si 6 pe al doilea... habarnam ce note..
la chimie am trecut cu 4 pe primu si 5,6,6 si 5 in teza pe al doilea... parca
la fizica am trecut cu 4 pe primu si 3,9,10 pe al doilea
la romana, la bio, la info, psihologie, chimie, geogra, istorie am trecut fara sa stiu nimic... au profele suflet bun si primesc cadouri....
DECI, SE POATE !!!
erau unii pe aici care se indoiau ca o sa mai trec... eu nu credeam ca mai trec... faceam sperante sa raman la 2 pe vara si sa nu raman repetent... da, a mers super!!!
LIFE RULLZ !!!
am trecut la absolut tot la scoala, desi acu o saptamana ma gandeam ca sunt deja repetent... dar asta, e iar un an f bun !
la romana, la bio, la info, psihologie, chimie, geogra, istorie am trecut fara sa stiu nimic... au profele suflet bun si primesc cadouri....
DECI, SE POATE !!!
erau unii pe aici care se indoiau ca o sa mai trec... eu nu credeam ca mai trec... faceam sperante sa raman la 2 pe vara si sa nu raman repetent... da, a mers super!!!
LIFE RULLZ !!!
ce clasa ai terminat? IX X XI ?eracereracer wrote:LIFE RULLZ !!!
DECI, SE POATE !!!
LIFE RULLZ !!!
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Imi place de astia care nu se streseaza cu scoala. Scoala mi se pare o mare tampenie, inveti atatea lucruri care nu-ti folosesc deloc in viata, numa iti pierzi timpu', de parca n-am avea ce face si ne-am plictisi toata ziua daca nu am merge la scoala. Nici io nu ma prea stresez. "Keep up the good work" 

Think whatever™!