Half-Life 2: Episode One

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

GabYO
Moderator

Half-Life 2: Episode One

Post by GabYO »

Formerly: Half-Life 2: Aftermath

Gen - FPS

Release Date: 1 iunie (@ComputerGames)

Official website

Screenshots @ComputerGames.ro

Half-Life 2: Episode One Trailer #1 47.34 MB @ComputerGames.ro
Half-Life 2: Episode One Trailer #2 36.35 MB @ComputerGames.ro
Half-Life 2: Episode One Teaser Movie #1 25.80 MB @ComputerGames.ro (NEW!)
The player reprises his role of Dr. Gordon Freeman, who must immediately face the repercussions of his actions in City 17 and the Citadel. Freeman reconnects with Alyx Vance and her robot, Dog, as they continue their support of the resistance's battle against the Combine forces.

The intense, real-time gameplay delivered in Half-Life 2: Aftermath is made possible only by Source, Valve's proprietary engine technology which has been enhanced with new rendering technology and advanced artificial intelligence to deliver new levels of graphics and character interaction.

Key Selling Points

- A new episode for one of the best-selling action games of all time.
- Reveals new secrets.
- Franchise of over 18 million units sold worldwide.
- Incredibly advanced Artificial Intelligence (AI).
- Highly detailed environments provide amazing gameplay settings.
- Digital Actors: The most sophisticated in-game characters ever witnessed.
- Physical Gameplay: Objects obey the laws of gravity, friction and buoyancy.
- Intense story line will appeal to those seeking more than another shooting gallery experience.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Raziel01

Post by Raziel01 »

Chiar dc are cca 6 ore de joc sunt sigur ca va fi foarte bun, abia astept.
Here's a lullaby to close your eyes, Goodbye...
It was always you i despised.
I don't feel enough for you to cry, oh no,
PSS 214

Post by PSS 214 »

Half-Life 2: Aftermath e addon sau e stand alone ? :-~
pe sistemu din semnatura va rula cu detaliile la mediu 1024x768 ?
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
drrakku11

Post by drrakku11 »

Parca Aftermath devenise Episode1,nu?
The Xbox 360 has a shorter life expectancy than the average african.

Una lume, nu numai ca stie ce e, dar si poseda A.I.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

drrakku11 wrote:Parca Aftermath devenise Episode1,nu?
Evident!
Titlul topicului este Half-Life 2: Episode One, da? Si doar am precizat, tocmai ca sa nu existe eventuale dubii, ca se numea inainte Half-Life 2: Aftermath (asta inseamna formerly). Acum ai inteles? #-o

PSS Source este un engine destul de scalabil, mai ales cand se afla pe mana celor de la Valve, deci eu unul nu mi-as face probleme legate de performanta daca as fi in locul tau.

iLogiK

Post by iLogiK »

pe sistemul meu foarte slab (P4 1,7 GHz, 256MB RAM, GF FX 5900XT), HL2 a rulat destul de bine....(a scazut frame-rate-ul de cateva ori dar a fost mai mult decat jucabil)
florin22xxl

Post by florin22xxl »

oare nu apare in weekend ca hitman 4 :laughing6: ar fi bine :d daca arata ca si Loast Coast abia astept =P~
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
iLogiK

Post by iLogiK »

nu cred ca va arata ca si Lost Coast....acela a fost un experiment pentru a arata ce se poate face cu Source daca nu se impune o limita privind puterea de calcul...
probabil ca si Episode Ona va urma aceasi filozofie pe care a urmat-o si Half Life 2: "sa fie jucabil si pe sistemele mai putin performante, dar in acelasi timp sa arate foarte bine pe sistemele puternice"
florin22xxl

Post by florin22xxl »

pai si Loast Coast ma gandesc ca daca pui toate pe low merge pe un calc mai putin performant.Sper sa aiba HDR ca arata bine de tot in Loa... si ar face o mare greseala sa nu bage asa ceva :sad1:
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Half -Life 2 Episode One va arata exact la fel ca Lost Coast!
Diferenta fata de HL2 va fi prezenta HDR-ului,adica ceea ce aduce in plus Lost Coast,si nu va rula la fel de bine ca hl2,ci va rula exact la fel ca Lost Coast!
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
iLogiK

Post by iLogiK »

din Lost Coast nu aduce in plus doar prezenta HDR-ului....ci si texturi si modele mult mai detaliate
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

PSS wrote:Half-Life 2: Aftermath e addon sau e stand alone ? :-~
Am uitat sa precizez, Half-Life 2: Episode One e add-on, deci vom avea nevoie de Half-Life 2 pentru a-l juca...

Nu stiu daca o sa arate ca Lost Coast sau nu (eu tind sa cred ca destul de similar, renuntand la cateva detalii pentru scalabilitatea unor harti mai mari), dar cel putin nu mai avem mult pana aflam. :wink:

KlaX

Post by KlaX »

După părerea mea această scurtă continuare este mai mult decât binevenită pentru cei care au savurat din plin HL2 şi care s-au ofticat puţin de finalul extrem de interpretabil, ca să spun aşa, lăsat cu multe semne de întrebare. Toţi am ştiut că va exista acest aftermath... iar eu unul mă bucur că a apărut. \:D/
Image
Raziel01

Post by Raziel01 »

GabYO wrote:
PSS wrote:Half-Life 2: Aftermath e addon sau e stand alone ? :-~
Am uitat sa precizez, Half-Life 2: Episode One e add-on, deci vom avea nevoie de Half-Life 2 pentru a-l juca...

Nu stiu daca o sa arate ca Lost Coast sau nu (eu tind sa cred ca destul de similar, renuntand la cateva detalii pentru scalabilitatea unor harti mai mari), dar cel putin nu mai avem mult pana aflam. :wink:
Din cate stiu eu stand alone, nu add-on, asa au precizat cei de la Valve.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

iLogiK wrote:din Lost Coast nu aduce in plus doar prezenta HDR-ului....ci si texturi si modele mult mai detaliate
Da ok HDR+texturi mai detaliate+etc etc...esenta este ca va fi exact la fel ca si Lost Coast si implicit se va misca la fel!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Raziel01 wrote:Din cate stiu eu stand alone, nu add-on, asa au precizat cei de la Valve.
Asa credeam si eu (bazandu-ma si pe faptul ca urmeaza mai multe episoade) dar am vazut:
VALVe Software a anuntat ca Half-Life 2: Episode One, primul add-on pentru FPS-ul Half-Life 2, este Gold si va fi lansat pe 1 iunie, urmand sa fie disponibil atat in magazine cat si prin intermediul serviciului Steam la un pret de 19.95$.
Sursa @ComputerGames.ro

Si acum ca am vrut sa ma conving pe situl official am gasit:
In addition to the new single player campaign, Half-Life 2: Episode One also includes two multiplayer games. And everything you need to play is included in the box – Half-Life 2 is not required to play.
Sursa @half-life2.com

PSS 214

Post by PSS 214 »

Half-Life 2 is not required to play.
hehe asa da domnule \:D/ [smilie=Victory.gif]
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
iLogiK

Post by iLogiK »

alexwinfast wrote:
iLogiK wrote:din Lost Coast nu aduce in plus doar prezenta HDR-ului....ci si texturi si modele mult mai detaliate
Da ok HDR+texturi mai detaliate+etc etc...esenta este ca va fi exact la fel ca si Lost Coast si implicit se va misca la fel!
bun, deci Lost Coast e practic un singur nivel pe care il termini in 15 minute...de aici rezulta o mare atentie la detaliu din partea producatorilor....dar nu cred ca isi vor permite aceasi meticulozitate si pentru un add-on.... (nu ca jocul original n-ar fi avut parte de destula...intelegeti ce vreau sa zic)
un alt argument este ca, fiind o continuare a povestii, vor vrea ca jocul sa poata fi jucat de cat mai multe persoane....Lost Coast a fost doar un bonus si s-a specificat de la inceput ca e destinat doar celor care au sisteme performante.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

iLogiK wrote:Lost Coast a fost doar un bonus si s-a specificat de la inceput ca e destinat doar celor care au sisteme performante.
Da...asta acum aproape 1 an cand a aparut!
Acum sunt alte standarde si Lost Coast merge destul bine fara AA/AF pe majoritatea platformelor...nu generalizaz dar vreau sa zic ca Episode I va fi identic cu Lost Coast dpdv grafic si al cerintelor de sistem!
florin22xxl

Post by florin22xxl »

Half Life 2 a mers bine si pe calc. mai slabe din cauza ca nu arata asa de bine(de aici si cerintele mici de sistem)nu ca ii optimizat intr-un mod extraordinar.Ce nu mi-o placut la Half Life 2 o fost grafica prea simplista,lipsa detaliilor de ex un lucru nu inteleg : toate misiunile se intampla in zile cu soare,deci da de inteles ca ii vara ,iar daca ii vara unde sunt frunzele din copaci [smilie=maniac.gif] va dati seama ce 'lene'' le-o fost la producatori sa mai puna si niste frunze[smilie=maniac.gif] ar fi aratat mai real.Din cate am vazut nici in episode 1 nu o sa am frunze[smilie=maniac.gif] banuiesc ca actiunea se petrece tot intr-o IARNA cu soare :d
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

florin22xxl wrote:Half Life 2 a mers bine si pe calc. mai slabe din cauza ca nu arata asa de bine(de aici si cerintele mici de sistem)nu ca ii optimizat intr-un mod extraordinar.Ce nu mi-o placut la Half Life 2 o fost grafica prea simplista,lipsa detaliilor de ex un lucru nu inteleg : toate misiunile se intampla in zile cu soare,deci da de inteles ca ii vara ,iar daca ii vara unde sunt frunzele din copaci [smilie=maniac.gif] va dati seama ce 'lene'' le-o fost la producatori sa mai puna si niste frunze[smilie=maniac.gif] ar fi aratat mai real.Din cate am vazut nici in episode 1 nu o sa am frunze[smilie=maniac.gif] banuiesc ca actiunea se petrece tot intr-o IARNA cu soare :d
Foarte amuzant postul asta. Daca asta ti-a fost intentia, bravo! [smilie=maniac.gif] Pentru ca daca nu intentionai sa fi amuzant esti total absurd. #-o

In primul rand tu nici n-ai terminat jocul daca faci o remarca precum "toate misiunile se intampla in zile cu soare". Trebuie sa-ti spun ca te inseli amarnic si exista misiuni pe timp de noapte. Punked!

Apoi, cum adica cerinte mici de sistem pentru ca "nu arata asa de bine"? Spune-mi te rog ca glumesti. Adica are grafica banala/slaba Half Life 2? Pai si altii cum de il lauda tocmai pentru grafica si scalabilitate? [smilie=Nice-try.gif] Sau tu pe ce sistem l-ai incercat?

Si lipsa de detaliu? Aici chiar nu mai am ce sa spun... Tin minte ca aruncam cu televizoare, pepeni, scaune si alte obiecte pe geam la inceputul jocului si tu pomenesti de frunze. Sau tu despre ce joc vorbesti?

Fizica, grafica si scalabilitate stiu ca sunt cuvintele care mi-au ramas mie intiparite in minte dupa ce am terminat Half Life 2.

Dar Half Life 2 a fost nominalizat si in topicul Cel mai nashpa joc pe care ati avut curajul sa-l terminati!!, asa ca nu stiu de ce ma mai obosesc sa-mi argumentez eu punctul de vedere pe langa niste impresii cel putin bizare ale altora.

alah

Post by alah »

Sunt deacord cu tine GabYO. Dupa parerea mea, HL2 inca se afla in topul jocurilor cu cea mai reusita grafica. Animatiile erau foarte reusite, fizica revolutionara, aveam tot felul de efecte (spagerea gemurilor realista, realizarea apei, efectele generate de paianjenii gigantici) plus un nivel de detaliu impresionant.
Nerevar Moon-and-Star
Raziel01

Post by Raziel01 »

Dupa parerea mea Source e cel mai promitator engine tinand cont de raportul calitate/cerinte, iar apa din el e cea mai realista si asta imi place cel mai mult :tongue3: .
Erebus

Post by Erebus »

nu imi mai reimoiesc abonamentul la WoW. In weekend ma reapuc de hl2 normal ca sa imi reintru in forma. Faza e ca s-ar putea sa fie probleme cu distributia in us tinand cont a e memorial day. Il cumpar :d oricum
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Half-Life 2: Episode One Teaser Movie #2 17.27 MB @ComputerGames.ro

Later edit:
Half-Life 2: Episode One Teaser Movie #3 24.94 MB @ComputerGames.ro

nemesisu

sarbatoare

Post by nemesisu »

In cateva ore se lanseaza Half Life _ Episode 1. La fel in cateva ore e si ziua copilului. Copilul din mine e bucuros de asa cedou de 1 Iunie : Episode 1. :blob7:
it is not about the money. it is about the game. the game between people
florin22xxl

Post by florin22xxl »

mai dureaza ceva pana ajunge in magazine :laughing6:
iLogiK

Post by iLogiK »

asa-i dar a fost lansat si prin steam...cine si l-a downloadat deja poate sa il joace imediat ce se lanseaza (daca nu clacheaza serverele :) )
Coza

Post by Coza »

Cei care puneti mana primii pe joc, sa reveniti si sa specificati daca trebuie sau nu si HL2 instalat, asta ca sa ma pun pe cautat prin arhiva, din timp. :thumbleft:
alah

Post by alah »

Trebuie sigur si HL2 originalul, deorece este un simplu add-on. ;)
Nerevar Moon-and-Star
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

alah wrote:Trebuie sigur si HL2 originalul, deorece este un simplu add-on. ;)
Dau un copy/paste (ca sa nu ma auto-citez [smilie=maniac.gif] ) la ceea ce am scris intr-un post anterior, putin mai sus, ca dupa cum vad nu prea sunteti atenti unii din voi: :tongue3:
In addition to the new single player campaign, Half-Life 2: Episode One also includes two multiplayer games. And everything you need to play is included in the box – Half-Life 2 is not required to play.
Sursa @half-life2.com

PS: Nici un simplu add-on nu e (sper #-o ), ci un prim episod dintr-o trilogie (sau mai mult :-~ ).

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

alah wrote:Trebuie sigur si HL2 originalul, deorece este un simplu add-on. ;)
Poate data viitoare o să verifici site-ul oficial înainte să dai pe goarnă perle din astea.
Truth is relative. Pick one that works
Shader

Post by Shader »

Ca sa numarati secundele ramase: http://ep1.half-life2.com/
Live in your world, get pwned in mine!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Half-Life 2: Episode One Teaser Movie #4 29.02 MB @ComputerGames.ro

florin22xxl

Post by florin22xxl »

sa nu exageram :tongue3: doar nu ii vorba de oblivion,ii doar un fps de 6 ore :sad1:
dice66

Post by dice66 »

probabil ca nu se compara cu oblivion la durata de joc da Half life e pentru unii e ceea ce e oblivion pentru altii
there is 1 gun for every 12 people in this world...... the question is:
how do we arm the rest of 11?

TDU RO Forum
Coza

Post by Coza »

florin22xxl wrote:
sa nu exageram :tongue3: doar nu ii vorba de oblivion,ii doar un fps de 6 ore :sad1:
Florin, asta este un post de dragul postarii, sau..... ?!!! Personal nu dau 2 bani pe Oblivion, in schimb HL2 este jocul care ma impresionat cel mai mult si astept continuarea ca pe pita calda. Parca n-ai sti cum e cu gusturile omului. #-o
rayn3

Post by rayn3 »

Personal nu dau 2 bani pe Oblivion, in schimb HL2 este jocul care ma impresionat cel mai mult si astept continuarea ca pe pita calda
Aceeasi parere!!!! cu mentiunea ca pt mine GOTHIC 3 este "First Place", adica jocul care m-a impresionat cel mai mult(ma refer la G1 si G2) si care il astept cu mare "ardoare" \:D/ . Dupa, pot sa zic de Half Life 2, daca se poate face o comparatie, cele 2 jocuri, adica HL2 si G3 fiind total diferite ca si gen. Oricum, atat HL2 cat si G3 sunt realizate de 2 producatori "seriosi", deja disper de atatea crashuri si cerinte de sistem imense pe care la practica alti producatori....(vezi. Bethesda cu al lor Oblivion, acum Eidos cu Hitman 4 si lista poate continua din pacate....:( )
bogdan_gym

Post by bogdan_gym »

CPU Intel E6300 :: MB Gigabyte Ga-965P-S3 :: VGA Gigabyte 8800 GT :: HDD SEAGATE 320 GB 7200RPM/ SATAII/ 16MB/ NCQ BARRACUDA 7200.10 + HDD WD 640GB AAKS :: RAM 3GB DDR2 800 Mhz :: Sursa Sirtec 430W :: OS Windows XP SP3 :: Monitor LG1900J
novi

Post by novi »

Post Reply