Dar nu asta e problema. Ma interesa mai mult topicul asta de discutii "aproape" generale. Presupun ca marea noastra majoritate suntem tineri, la virste in jur de 20-22 ani, mai mult sau mai putin pe bancile unei facultati. Si zau daca nu ma intereseaza problemele tinerilor din tara asta, majoritatea acestor probleme fiind de fapt general issues de care ne cam lovim cu toti.
Eu sunt inscris pe multe forumuri de discutii, in special insa de software. Si pe nici unul dintre acestea nu am intilnit un topic de genul "discutii generale". Dar, daca ingeniozitatea nu ma inseala (si aici sa ma corecteze Admin sau whoever), lipsa acestui topic aparte ar fi condus la o groaza de discutii off-topic in rubrici gen "revista" sau "jocuri". Nu spun ca nu exista si asa off-topics in restul de subiecte, dar sincer nu m-ar atrage un post in care Minel isi va revarsa variatele activitati sexuale asupra mea doar pentru ca imi place Dungeon Siege.
Ce ma frapeaza pe mine este de fapt constatarea ca in aceasta "zona" de discutii generale apar o serie de posturi ale unor oameni care, dupa parerea mea, nu reusesc sa se incadreze la nici o categorie de oameni pe care ma asteptam sa ii gasesc pe acest forum si, totodata, oamenii care nu reusesc ei insisi sa isi gaseasca un loc in forumul XtremPc. Forumul asta mi se pare a fi pentru oamenii care joaca, construiesc/distrug compuri, programeaza sau se joaca cu software.
Dar sa vedem ce subiecte gasim in discutiile astea generale, subiecte, care, repet, reprezinta framintari ale unor tinerilor din tara asta care, de bine, de rau, au acces la Internet si, oarecum presupun, un minim de educatie (atit intelectuala cit si civica):
1. Merita viata traita? Pinkutza, singura sugestie care imi vine in minte este sa mergi in Afganistan sau in Albania si sa faci un sondaj de opinie si in mod cert vei afla opinii satisfacatoare.
MENTIUNE: Crede-ma pe cuvint ca daca exista cineva care considera ca viata nu trebuie traita, nu va putea sa iti raspunda pentru ca, cel mai sigur, ESTE DEJA MORT!!!
2. Ce am scris eu... (proza aberanta) - Draga Adrian_hsk (pseudonim literar?), daca tu insuti esti constient ca scrii proza aberanta, de ce, in numele lui D-zeu (caruia "D-zeu n-o sa auzi de la mine" - EyesOnly nu ii va spune numele decit in paranteza) tii neaparat sa ne supui la un tir de nonsensuri care nu au nici o legatura cu nimic? Daca tot ai Internet, cauta si tu un forum de literatura unde iti poti expune capodoperele si vei auzi mai mult decit "sunetul sulelor ce se lovesc tandru de coastele tale" (secventa de proza aberanta).
MENTIUNE: O sa ne trezim foarte curind cu oameni care vor scrie scenariul pentru partea a doua de la Lolek si Bolek sau Mihaela... (marile capodopere ale Europei de Est)
3. N.E.O. - care dupa parerea mea trebuia sa se cheme NEOS (New Encyclopaedia OF Stupidity), inca un exemplu de ppl who feel left out. Wnaderer, tu stii macar ce inseamna termenul de "organizatie"? Nu vampiri si vrajitoare, ci contabili, avocati, etc. (dar ma indoiesc ca dispui de asa ceva, daca nici macar nu ai un site de web de genul http://www.neo.com sau whatever the f u want to call it). BTW, fac pariu ca o groaza de alti "left out"-s ca tine isi gasesc locul pe forumuri specializate in vampiri, calatorii in afara corpului si Uncle Ben's Blood Soup 4 Loosers.
MENTIUNE: "un grup in cadrul caruia membrii sa se ajute intre ei si, daca se poate, si pe ceilalti..." - mie prea imi suna a sex in grup.
4. Vampiri (cei care nu cred nu sunt invitati) - eu nu cred si ca atare nu am citit nici macar o linie din acele posibile provocari aberante la ocult, dar vb aia, cu Brad Pitt ai vorbit? De ce nu intri pe un forum de vampirism/campirism, sau macar la http://www.PleaseCureMyMentalInsanity.com.
MENTIUNE: Blade 2 - ai vazut filmul? Toti vampirii mor... Nasol pt tine, asta inseamna ca nu mai exista vampiri, nu?
5. Ce faceti in timpul orelor? Iata o intrebare geniala. Eu de obicei jucam sotron, dar m-am lasat in momentul in care cineva a chemat salvarea, caracterizind activitatea mea drept un act de nebunie.
MENTIUNE: Am auzit de la un baiat de 5 ani ca poti folosi o oglinda pentru a te uita sub fustele fetelor. Iata o activitate provocatoare pentru tine, in timpul orelor!
6. Lost my immortality - Wanderer, u'll never find it if u stick around. You'll better be on ur way looking 4 it. Cum unde sa cauti? Citeste pontul de mai sus cu oglinda...
MENTIUNE: Daca intr-adevar ai fost vreodata nemuritor, de ce nu ai plecat din Romania? Tu stii cit de mici sunt pensiile la noi... si cam din asta presupun ca ai fi trait..
7. E greu sa fii prost? Dynamix, iti spun ceva: daca un prost te convinge sa cobori la nivelul lui, acolo te va bate pentru ca este mai bun decit tine.
MENTIUE: Propun si intrebari de genul: E dureros sa fii blonda? Ce ai face daca ai fi Basescu pentru o zi?
8. Reincarnare - citez Kunos: "Iata si problema reincarnarii.
Credeti ca dupa moarte urmeaza o noua incercare, o noua sansa, sau se termina totul?
Credeti in suflet? Si daca da, ce este el?"
In primul rind nu cred ca reincarnarea e o problema, sau, nu stiu exact, poate doare? Si daca vrei sa stii ce e dupa, de ce nu te duci sa vezi? Si cind te reincarnezi, postezi din nou pe forum si ne-ai dat gata pe toti!!!!
MENTIUNE: Daca am facut evaziune fiscala si nu am fost prins, dupa care mor si apoi ma reincarnez si ma prinde, voi primi numai jumatate din pedeapsa?
9. PISSED OFF - "Da. Am deschis topicul asta foarte nervos pe majoritatea rockerilor!" Pentru cei care nu au descoperit inca tainele alfabetului (probabil ti-a scris mama parola si username de conectare la net) ii voi sugera lui Wanderer sa se plimbe (pardon, wander) cu tot cu postul lui la sectiunea "Muzica" sau chiar la festivalul de la Mamaia!!!
MENTIUNE: Si peste citiva ani va fi invitat la Teo cu pseudonimul <Wanderer, vampirul minune> (din seria <Bubico, ciinele care gindeste ca noi>).
10. Cel mai lung cuvint - STD, e o curiozitate a ta de mic? Fac pariu ca ai toata casa plina de DEX-uri... De ce nu iei exemplul lui Minel? Scurt si la subiect...
MENTIUNE: Incearca sa numeri de cite ori a folosit Sadoveanu cuvintul "si" in operele sale si apoi revino cu intrebarea "Cel mai lung cuvint din 2 litere care incepe cu <s> si se termina cu <i>.
CONCLUZIE: Vorba lui Minel, trageti-o singuri!!!!!