Vreau sa cumpar un hdd extern Western Digital 320 GB, WDXB3200JBRNE, iata link-ul pentru caracteristicisi pretul de achizitie.
Intrebarea mea este: are sau a avut cineva asa ceva, si daca da, cum se comporta? ma intereseaza fiabilitatea, viteza, etc. Am nevoie de el rapid, asa ca v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde cat mai repede posibil. 10x
ce ma distreaza unii oamenii, cu raspunsuri intelepte si direct la subiect diaconu, crezi ca dc vroiam ceva ieftin nu faceam asa ceva? eu am nevoie de ceva care sa reziste la plimbari, sa fie conectabil oriunde, fara sa desfac carcase si sa cumpar mii de rackuri, ceea ce solutia oferita de tine nu poate face
Inca odata, nimeni nu a vazut o astfel de solutie la lucru?
L-am avut in mana dar nu am reusit sa fac teste extinse pe el.
Din cate stiu a fost testat in revistele romanesti (nu spun care, dar concurente )
Pare a fi ok.
Nu merge decat alimentat la priza (e si mare) deci daca vrei sa il iei pe munte (sa spunem) si sa faci transfer de pe card pe el... nu o sa poti.
Altfel are viteze de transfer bune, capacitate foarte mare...
sper ca te-a ajutat interventia mea
Foarte scump!Mai bine cumperi acest ENERMAX si iei un HDD de 300GB pe SATA/SATAII si iti garantez ca iesi mai ieftin!Eu am ENERMAXUL cu pricina si merge impecabil!Viteza si tot ce vrei!
Ai putea lua acest MAXTOR la 3.500.000 Lei!In acel ENERMAX un HDD SATA 2 nu il vei putea folosi ca SATA 2 si trebuie pus pe SATA 1 (din jumper)!Acel MAXTOR cu 16 MB CACHE mi se pare o alegere foarte inspirata si are un raport pret/performanta foarte bun cu toate ca este pe ATA!