Cel mai aratos sistem !

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

IL Dotore

Post by IL Dotore »

Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
JoCk

Post by JoCk »

mersi ca te-ai interesat pentru mine...mi-am luat big typhoon(elsaco)l-am montat si acum imi sta in 45 C si sistemu 29 C ,nu stiu daca este bine dar cel putin am scapat de zgomot................da imens mai este(cooleru):))
cucukozma

Post by cucukozma »

darkzone wrote:La ce am eu înăuntru nu-mi fac probleme, temperaturile sunt cât se poate de OK. Urmează să schimb cele două ventilatoare de 60 din spate cu două Revoltec-uri silent.
Revoltecuri astea de pe unde le-ai luat?
Notebook Acer Aspire 8920g Gemstone, CPU Core 2 Duo T9300, Ram 4Gb DDR2 667Mhz, HDD 2x320GB Sata, VGA 9500M GS 512Mb, Display 18.4" 1920x1080, Software Windows Vista Ultimate 32 bit
darkzone

Post by darkzone »

http://www.aemd.ro Au mai multe magazine: în Militari (vis-a-vis de Gorjului), Crângaşi, Pantelimon şi Mihai Bravu.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
XSamSung

Post by XSamSung »

Am scos insfarsit niste poze cu systemul actual:

Image

Image

Image
Bodo130192

ehe!? m-am bagat si yo

Post by Bodo130192 »

<<<<<am carcasa ca avatar:D
BOdO IS H3r3
IL Dotore

Post by IL Dotore »

XSamSung cred ca ai nevoie de un cable management, sau daca ai timp cred ca si un sleeving ar prinde bine.

Bodo130192 bine ai venit pe forum, esti primul din Saveni :P. Totusi din poza aia nu prea putem intelege mare lucru.

PS. Prin ce ai net, Romtelecom?
adyp

Post by adyp »

Hai sa intru si eu in joc si sa postez cateva poze. :P
Sistemul inca nu e terminat; de mult ma chinui la el si mai am destul: tv-tuner, inca 4 hard-uri, un dvd-rw, ups si cel mai urgent dintre toate, sa vad ce fac cu placa video, ca tare ma mai supara... :(

ImageImageImage
XSamSung

Post by XSamSung »

Mai am nevoie de un DVD-RW sau Blue Ray si inca un HDD in Raid,daca ma gandesc mai bine renunt la ideea cu HDD-ul in Raid dar oricum trebuie sa pun un cooler Pentagram pe VGA si mai trebuie un birou nou pentru o pozitionare benefica ;),... (ar mai fi placa de retea ca TV-tuner nu mai vad unde ar intra)
Ankh

Post by Ankh »

Pareri ? BTW , voi pune si poze cu sistemul complet, dar va ma dura, tre sa fac curat pe birou. ETA ... cam o saptamana.

Image Image

Later edit : Nu-mi placea sticker-ul de pe vent-ul Nexus. Asa e mai PIMP si oricum nu are viatza lunga acolo. Tre sa-mi fac altul mai pompos.
Last edited by Ankh on Thu Jun 08, 2006 4:42 pm, edited 2 times in total.
Me_high

Post by Me_high »

Ventilatorul de pe Termalright e Logitech ?? [smilie=Eek.gif]
Imi place sursa. :tongue3:
Image
My Pc is faster than a Porsche
ratusca

Post by ratusca »

salut, primul post si sistemul meu:
Attachments
tower1.jpg
tower3.jpg
fata1.jpg
ratusca

Post by ratusca »

hm doar 3 poze / post :(
Attachments
open1_lo.jpg
hdds.jpg
pompe_det3.jpg
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Bine ai venit pe forum.
Interesant sistemul dar cred ca si interiorul merita vazut.
E custom made?

LE: pune pozele pe un site special dedicat pt asa ceva, de fapt este si un meniu in care poti face acest lucru direct pe ImageShack(chiar sub zona in care scrii textul postat).
Last edited by IL Dotore on Thu Jun 08, 2006 10:54 pm, edited 1 time in total.
ratusca

Post by ratusca »

continuarea...
Attachments
mb_lo.jpg
pompe_det2.jpg
paint1.jpg
PSS 214

Post by PSS 214 »

omg..... [smilie=Eek.gif] ce-i ala ?? frigider ???? :d
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

ratusca, bine-ai venit pe forum. Super sistemul, nici nu mai are nevoie de prezentare, e cel mai bine construit sistem văzut de mine în .ro.
ratusca

Post by ratusca »

dap, custom made by me - ratusca style - dintr-o carcasa Chieftec full tower seria Bravo :)

Multumesc Zana Maseluta :)
Attachments
back.jpg
pompe3.jpg
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Totusi cred ca ar fi bine sa pui un numar de XPC pe carcasa sa fim si noi siguri ca el al tau. Ca ar fi cea mai misto carcasa de p'acilea...
Scuze de neincredere dar asa ceva mai rar apuci sa vezi, si ar fi pacat sa existe dubii.
sorin

Post by sorin »

stai liniştit, este al lui, no doubt about it. se bucură de aprecieri şi pe alte forumuri.
welcome.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
ratusca

Post by ratusca »

Carcasa a putut fi admirata la CERF :) , e a mea si am martori... daca nu va convinge cuvantul meu o sa pun o poza si cu un numar XPC dar nu acum ca nu am aparatul foto la mine :(

Un log al lucrarii gasiti aici: http://www.crazypc.ro/forum/showthread. ... 278&page=7
Attachments
aici a fost expusa
aici a fost expusa
Zolly

Post by Zolly »

Felicitari pt. sistem, cate ore de munca stau in spatele lui?
De cum iesi pe strada, vazandu-i pe oameni, EXTERMINARE e intaiul cuvant care-ti vine in minte.
Emil Cioran

Image
ratusca

Post by ratusca »

vreo doua luni de lucru noptile din cand in cand si in weekend-uri.

In link-ul de mai sus mai gasiti doua sisteme modificate de mine :)
adyp

Post by adyp »

Stiam eu, stiam eu... :P
...ca e fostul tau Chieftec cu un custom paint. Inainte parca era gri. Negrul asta e bestial.

Any way, great job si bine ai venit pe forum. ;)
ratusca

Post by ratusca »

Gresit, nu e fostul, nu l-am stricat :) este aici langa mine si in curand va gazdui calculatorul fiului meu :) ; carcasa este (a fost :) ) una noua.

Hai sa pun si poze cu fostul :)
Attachments
all1.jpg
fata1.jpg
fata2.jpg
ratusca

Post by ratusca »

more...
Attachments
open1.jpg
open2.jpg
spate2.jpg
ratusca

Post by ratusca »

more... at night :)
Attachments
uv3.jpg
uv6.jpg
fata3.jpg
ratusca

Post by ratusca »

una mica...
Attachments
h2o_.jpg
IL Dotore

Post by IL Dotore »

OK, m-ai convins. :thumbleft: Ar fi misto daca ai face asa ceva la comanda, cred ca ar iesi bani frumosi.
ratusca

Post by ratusca »

Fac numai sa vrea cineva... toata lumea este incantata dar cand este vorba de bani ... romanu' vrea pe gratis daca se poate... nu pe bani... so... anybody :) ?
tribalRO

Post by tribalRO »

Super , ai ajuns la un nivel profesional !
Ma mir ca nu ati auzit de ratusca , e singuru de pe la noi(tara) care face un sleeving profesional la sursa http://www.crazypc.ro/forum/showthread.php?t=1278 .
Felicitari si spor la munca , precis vei avea comenzi in viitoru apropiat! :p
burebista
Moderator

Post by burebista »

IL Dotore wrote:Totusi cred ca ar fi bine sa pui un numar de XPC pe carcasa sa fim si noi siguri ca el al tau. Ca ar fi cea mai misto carcasa de p'acilea...
Scuze de neincredere dar asa ceva mai rar apuci sa vezi, si ar fi pacat sa existe dubii.
ratusca e cam singurul modder profesionist de pe la noi, şi într-adevăr cu rezultate spectaculoase. [smilie=Respect.gif]
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Coza

Post by Coza »

ratusca, in sfarsit ai poposit si pe XtremPC, :) cat despre modding........speechless. :notworthy:
rayn3

Post by rayn3 »

Nu am stiut de existenta acestui topic pana acum....Diseara cand ajung acasa bag niste poze la sistemul meu si o sa le postez pe forum. Mai am de lucru la el, indeosebi la sleevingul cablurilor de la sursa. Aici eu am mers pe banda matisanta alb-fosforescent, iar capetii i-am strans cu banda termoconductoare. Sper ca maine sa termin sleevingul, iar pe sapt viitoare cand o sa trec pe socket 939 si PCI-E sa-l cam termin. Oricum am sa revin pe seara cu poze.
Intr-adevar, ratzusca are un sistem super, m-am uitat aproape prin toate paginile din acest topic legat de PC MODDING si pana sa ajung sa vad ce PC are ell, am crezut la un moment dat ca o sa am cel mai aratos sistem de pe acest forum [smilie=maniac.gif] Oricum, imi pare bine ca exista astfel de oameni de la care ai ce sa inveti ;) Cu exceptia lui, nu am vazut nici un alt sistem care sa fie "aranjat" frumos si "ingrijit", toate erau mai la fel, adica acel calculator prafuit si uitat pe sub masa, practic ei isi etalau doar componentele care erau prin comp, cu toate ca nici alea nu se vedeau bine din cauza "matzelor" care erau incalcite prin toata carcasa :D

Revin ;)
novi

Post by novi »

Misto carcasa ratusca!Am vazut-o la CERF si am studiat-o vreo 10 min!:P
viktor999

Post by viktor999 »

Am vazut si eu carcasa la CERF si pot spune ca ma lasat pentru o perioada speechless...
Opteron 165@2800MHz - cooled by Asetek WaterChill | DFI LanParty UT CFX3200-DR | 2x1Gb Pqi Turbo DDR500 3-3-3-8 | ASUS X1900XT | WD 160GB PATA+WD 80GB SATA | Sirtec HPC-620-A88S | Thermaltake Kandalf VA9000SWA |
Bobby

Post by Bobby »

Frumos .... foarte frumos, in timp ce multi fac tunning la masini vad ca altul face tuning de calitate la calculatoare... felicitari man... [smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif]
Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti....
novi

Post by novi »

bobby4 wrote:Frumos .... foarte frumos, in timp ce multi fac tunning la masini vad ca altul face tuning de calitate la calculatoare... felicitari man... [smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif]
Pai NA fiecare cu ce ii place!Oricum o face foarte foarte bine!:wink:
rayn3

Post by rayn3 »

Asa cum am zis mai sus vin si eu cu cateva poze cu sistemul meu. Repet ca mai am de lucru la el, iar atunci cand o sa consider ca este gata o sa pun niste poze mai amanuntit. Sunt binevenite orice fel de comentarii, daca vor fi.....

Va reamintesc ca este Custom Made by Me, inclusiv panoul lateral transparent, el fiind un capac lateral obisnuit, plin....

LE Nus cum sa bag mai multe poze cu ImageShack asta, numai una am reusit sa pun...trebuie sa ma inregistrez?? sau ce trebe sa fac?? :(

Image
Image
Last edited by rayn3 on Fri Jun 09, 2006 10:51 pm, edited 1 time in total.
kosmocos

Post by kosmocos »

rayn3 wrote:Intr-adevar, ratzusca are un sistem super, m-am uitat aproape prin toate paginile din acest topic legat de PC MODDING si pana sa ajung sa vad ce PC are ell, am crezut la un moment dat ca o sa am cel mai aratos sistem de pe acest forum [smilie=maniac.gif]

In sistemul tau nu e pic de cable management, chiar crezi ca ai unul dintre cele mai aratoase sisteme de aici ? i don't think so.
Post Reply