Cel mai aratos sistem !
Moderator: Moderatori
Revoltecuri astea de pe unde le-ai luat?darkzone wrote:La ce am eu înăuntru nu-mi fac probleme, temperaturile sunt cât se poate de OK. Urmează să schimb cele două ventilatoare de 60 din spate cu două Revoltec-uri silent.
Notebook Acer Aspire 8920g Gemstone, CPU Core 2 Duo T9300, Ram 4Gb DDR2 667Mhz, HDD 2x320GB Sata, VGA 9500M GS 512Mb, Display 18.4" 1920x1080, Software Windows Vista Ultimate 32 bit
http://www.aemd.ro Au mai multe magazine: în Militari (vis-a-vis de Gorjului), Crângaşi, Pantelimon şi Mihai Bravu.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
- Bodo130192
XSamSung cred ca ai nevoie de un cable management, sau daca ai timp cred ca si un sleeving ar prinde bine.
Bodo130192 bine ai venit pe forum, esti primul din Saveni
. Totusi din poza aia nu prea putem intelege mare lucru.
PS. Prin ce ai net, Romtelecom?
Bodo130192 bine ai venit pe forum, esti primul din Saveni

PS. Prin ce ai net, Romtelecom?
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Mai am nevoie de un DVD-RW sau Blue Ray si inca un HDD in Raid,daca ma gandesc mai bine renunt la ideea cu HDD-ul in Raid dar oricum trebuie sa pun un cooler Pentagram pe VGA si mai trebuie un birou nou pentru o pozitionare benefica
,... (ar mai fi placa de retea ca TV-tuner nu mai vad unde ar intra)

Pareri ? BTW , voi pune si poze cu sistemul complet, dar va ma dura, tre sa fac curat pe birou. ETA ... cam o saptamana.

Later edit : Nu-mi placea sticker-ul de pe vent-ul Nexus. Asa e mai PIMP si oricum nu are viatza lunga acolo. Tre sa-mi fac altul mai pompos.

Later edit : Nu-mi placea sticker-ul de pe vent-ul Nexus. Asa e mai PIMP si oricum nu are viatza lunga acolo. Tre sa-mi fac altul mai pompos.
Last edited by Ankh on Thu Jun 08, 2006 4:42 pm, edited 2 times in total.
Bine ai venit pe forum.
Interesant sistemul dar cred ca si interiorul merita vazut.
E custom made?
LE: pune pozele pe un site special dedicat pt asa ceva, de fapt este si un meniu in care poti face acest lucru direct pe ImageShack(chiar sub zona in care scrii textul postat).
Interesant sistemul dar cred ca si interiorul merita vazut.
E custom made?
LE: pune pozele pe un site special dedicat pt asa ceva, de fapt este si un meniu in care poti face acest lucru direct pe ImageShack(chiar sub zona in care scrii textul postat).
Last edited by IL Dotore on Thu Jun 08, 2006 10:54 pm, edited 1 time in total.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Totusi cred ca ar fi bine sa pui un numar de XPC pe carcasa sa fim si noi siguri ca el al tau. Ca ar fi cea mai misto carcasa de p'acilea...
Scuze de neincredere dar asa ceva mai rar apuci sa vezi, si ar fi pacat sa existe dubii.
Scuze de neincredere dar asa ceva mai rar apuci sa vezi, si ar fi pacat sa existe dubii.
Carcasa a putut fi admirata la CERF
, e a mea si am martori... daca nu va convinge cuvantul meu o sa pun o poza si cu un numar XPC dar nu acum ca nu am aparatul foto la mine 
Un log al lucrarii gasiti aici: http://www.crazypc.ro/forum/showthread. ... 278&page=7

Un log al lucrarii gasiti aici: http://www.crazypc.ro/forum/showthread. ... 278&page=7
Super , ai ajuns la un nivel profesional !
Ma mir ca nu ati auzit de ratusca , e singuru de pe la noi(tara) care face un sleeving profesional la sursa http://www.crazypc.ro/forum/showthread.php?t=1278 .
Felicitari si spor la munca , precis vei avea comenzi in viitoru apropiat! :p
Ma mir ca nu ati auzit de ratusca , e singuru de pe la noi(tara) care face un sleeving profesional la sursa http://www.crazypc.ro/forum/showthread.php?t=1278 .
Felicitari si spor la munca , precis vei avea comenzi in viitoru apropiat! :p
ratusca e cam singurul modder profesionist de pe la noi, şi într-adevăr cu rezultate spectaculoase.IL Dotore wrote:Totusi cred ca ar fi bine sa pui un numar de XPC pe carcasa sa fim si noi siguri ca el al tau. Ca ar fi cea mai misto carcasa de p'acilea...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Nu am stiut de existenta acestui topic pana acum....Diseara cand ajung acasa bag niste poze la sistemul meu si o sa le postez pe forum. Mai am de lucru la el, indeosebi la sleevingul cablurilor de la sursa. Aici eu am mers pe banda matisanta alb-fosforescent, iar capetii i-am strans cu banda termoconductoare. Sper ca maine sa termin sleevingul, iar pe sapt viitoare cand o sa trec pe socket 939 si PCI-E sa-l cam termin. Oricum am sa revin pe seara cu poze.
Intr-adevar, ratzusca are un sistem super, m-am uitat aproape prin toate paginile din acest topic legat de PC MODDING si pana sa ajung sa vad ce PC are ell, am crezut la un moment dat ca o sa am cel mai aratos sistem de pe acest forum
Oricum, imi pare bine ca exista astfel de oameni de la care ai ce sa inveti
Cu exceptia lui, nu am vazut nici un alt sistem care sa fie "aranjat" frumos si "ingrijit", toate erau mai la fel, adica acel calculator prafuit si uitat pe sub masa, practic ei isi etalau doar componentele care erau prin comp, cu toate ca nici alea nu se vedeau bine din cauza "matzelor" care erau incalcite prin toata carcasa 
Revin
Intr-adevar, ratzusca are un sistem super, m-am uitat aproape prin toate paginile din acest topic legat de PC MODDING si pana sa ajung sa vad ce PC are ell, am crezut la un moment dat ca o sa am cel mai aratos sistem de pe acest forum
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Revin

Asa cum am zis mai sus vin si eu cu cateva poze cu sistemul meu. Repet ca mai am de lucru la el, iar atunci cand o sa consider ca este gata o sa pun niste poze mai amanuntit. Sunt binevenite orice fel de comentarii, daca vor fi.....
Va reamintesc ca este Custom Made by Me, inclusiv panoul lateral transparent, el fiind un capac lateral obisnuit, plin....
LE Nus cum sa bag mai multe poze cu ImageShack asta, numai una am reusit sa pun...trebuie sa ma inregistrez?? sau ce trebe sa fac??

Va reamintesc ca este Custom Made by Me, inclusiv panoul lateral transparent, el fiind un capac lateral obisnuit, plin....
LE Nus cum sa bag mai multe poze cu ImageShack asta, numai una am reusit sa pun...trebuie sa ma inregistrez?? sau ce trebe sa fac??

Last edited by rayn3 on Fri Jun 09, 2006 10:51 pm, edited 1 time in total.
rayn3 wrote:Intr-adevar, ratzusca are un sistem super, m-am uitat aproape prin toate paginile din acest topic legat de PC MODDING si pana sa ajung sa vad ce PC are ell, am crezut la un moment dat ca o sa am cel mai aratos sistem de pe acest forum![]()
In sistemul tau nu e pic de cable management, chiar crezi ca ai unul dintre cele mai aratoase sisteme de aici ? i don't think so.