Liga 1 si Cupele Europene
Moderator: Moderatori
Imi pare rau ca Rapidul a terminat asa campionatul. Pentru o echipa care a ajuns asa departe in Cupa UEFA nu trebuia sa isi pateze reputatia cu asa ceva. Nervii i-au terminat. Desi in proportie de 50% ma bucur ca s-au facut de ras, pentru ca atunci cand Steaua a fost eliminata in semifinale s-au bucurat, cand Radoi si Victoras au spart geamul s-au bucurat...
Asta este diferenta dintre Rapid (mai ia un cartonas rosu ca meciul sa se termine) si Steaua (chiar daca are venele in bandaje joaca tot meciul si mai este si capitan la echipa nationala).
Asta este diferenta dintre Rapid (mai ia un cartonas rosu ca meciul sa se termine) si Steaua (chiar daca are venele in bandaje joaca tot meciul si mai este si capitan la echipa nationala).
- MIKI ALEXANDRESCU
Am inteles ca am exagerat cu linkul acela , si accept avertismentul , cu toate ca limbajul nu a fost nepoliticos.
Sa ajungi sa urinezi pe statuia lui Stefan cel Mare din mijlocul orasului Vaslui spune multe despre "unii sustinatori " ai Stelei.
Spun deocamdata doar atat, ca iar imi iau avertisment..
Sa ajungi sa urinezi pe statuia lui Stefan cel Mare din mijlocul orasului Vaslui spune multe despre "unii sustinatori " ai Stelei.

the old miky is back !!
Sa spargi masini, sa bati oameni nevinovati pe strada, sa te iei de gat cu jandarmii, sa rupi si sa incediezi scaune pe stadioane, sa aduci injurii de orice fel rasiste sau nu, sa arati asta si pe un forum public, sa te comporti ca ultimul om si sa arati ca esti o ultima ramasita a civilizatiei grotelor, este la fel de condamnabil ca si faptele prezentate mai sus ! Nu stiu cum se face ca ai vazut facand asta doar suporteri Stelei ?! Asemenea elemente sunt in toate galeriile lumii, iar acestia nu sunt nimic mai mult decat niste elemente purgative ale societatii si nimic mai mult ! Un om care iubeste o echipa poate sa se duca si se duce fara probleme pe un stadion si stie sa isi sustina echipa si fara sa arate un asemenea comportament, sau cumva unii dintre voi considera ca este necesar sa iti arati proasta crestere neaparat ca sa fi si sustinatorul unei echipe ?MIKI ALEXANDRESCU wrote: Sa ajungi sa urinezi pe statuia lui Stefan cel Mare din mijlocul orasului Vaslui spune multe despre "unii sustinatori " ai Stelei.
Va spun eu sigur ca nu ! Daca esti un om integru in societate, la fel poti sa fi si pe stadioane, indiferent sustinatorul carei echipe de fotbal sau alt sport esti !
- Darth Vader
MIKI ALEXANDRESCU wrote:Am inteles ca am exagerat cu linkul acela , si accept avertismentul , cu toate ca limbajul nu a fost nepoliticos.
Cand a avut STEAUA atatia jucatori eliminati intr-un meci? Inainte sa te iei de capra vecinului, vezi de capra ta. RAPID, echipa care a ajuns in semi-finalele cupei UEFA, a folosit strategia suporterilor rapidisti pe teren
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Miki...rade ciob de oala sparta??
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
- MIKI ALEXANDRESCU
din pacate am fost la Vaslui cu afaceri , si am vazut scandalul facut de suporteri..
A rupe un scaun , sau a raspunde la provocarile jandarmilor e una,nu zic ca e normal, dar a urina pe un monument national , pe o figura reprezentativa a istoriei Romaniei e prea mult.
Iar mictiunea era facuta de grupuri , cu fulare ros albastre, si nu de unul sau doi suporteri mai slabi de vezica..![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
A rupe un scaun , sau a raspunde la provocarile jandarmilor e una,nu zic ca e normal, dar a urina pe un monument national , pe o figura reprezentativa a istoriei Romaniei e prea mult.
Iar mictiunea era facuta de grupuri , cu fulare ros albastre, si nu de unul sau doi suporteri mai slabi de vezica..
the old miky is back !!
Nu se poate generaliza la nivelul tuturor suporterilor, dar fiecare padure are uscaturile ei. Asa se intampla si cu suporterii Stelei si tot asa se intampla cu suporterii altor formatii. Rivalitatea exista si unii si-o manifesta intr-un mod prostesc(batand alti suporteri - vezi recentul scandal Craviova - Dinamo, bucurandu-se de insuccesul altuia pe strazi, incendiind stadioane, urinand pe statuia X, scandand injurii la adresa echipelor rivale, etc.).
Only the mediocre work at their best...
Ultimele schelalaituri din partea unei echipe in deznadejde care acum o da cu ce au scandat suporterii pe stadion, si cu mana pe inima va spun ca sunt minciuni ! Niciodata macar nu s-a scandat TIGANII ! sau ceva legat de acest lucru ! Ceva cu UE a fost, dar sa fim seriosi, doar nu or fi chiar asa sensibili, si lucruri de astea se aud oriunde pe orice stadion, dar ce sa ii faci atat mai pot si ei sa spuna, macar cu atat sa se aleaga, dupa ce ca ar fi meritat o suspendare in urma a ceea ce au facut pe stadionul Jiul ...Memoriu împotriva suporterilor Jiului
2006-06-08 14:39:00
În urma scandărilor rasiste de la Petroşani, preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a anunţat la finalul meciului Jiul – Rapid, scor 1-0, că FC Rapid va depune un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF.
Fanii Jiului au scandat minute bune pe parcursul meciului: “Ţiganii”, “Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani, ne p... pe ei la infinit, m... lui Rapid”.
Dinu Gheorghe a anunţat că va face memoriu la fel ca în cazul Stelei, pentru că astfel de manifestări trebuie să înceteze.
Dar pot sa latre cat vor, amintirea lor ramane a unei echipe de lozeri care nu stiu sa piarda cu demnitate si a unei echipe fara nici un respect nici fata de proprii suporteri, nici fata de iubitori fotbalului !
Si Miky, te rog, inceraca sa nu fi la fel de patetic ca si tizul tau de la TVR. Altceva nici ca puteai gasi decat sa dai exemplu niste ratati care altceva nu aveau mai bun de facut decat sa se usureze pe o piatra care intamplator s-a nimerit a fi si statuie ...
- MIKI ALEXANDRESCU
In primul rand nu sunt rapidist, in al doilea rand, stiu de un meci al stelei, cu gloria bistrita, disputat pe ghencea acum 2-3 campionate cand la 2-2 in minutul 60, steaua juca in 7 jucatori ..fiind la un pas( inca o eliminare) de a pierde partida la masa verde( vezi cazul recent al Rapidului).Darth Vader wrote:MIKI ALEXANDRESCU wrote:Am inteles ca am exagerat cu linkul acela , si accept avertismentul , cu toate ca limbajul nu a fost nepoliticos.
Cand a avut STEAUA atatia jucatori eliminati intr-un meci? Inainte sa te iei de capra vecinului, vezi de capra ta. RAPID, echipa care a ajuns in semi-finalele cupei UEFA, a folosit strategia suporterilor rapidisti pe teren. Numai niste maidanezi frustrati care se cred mai buni decat sunt pot sa se comporte asa.
Miki...rade ciob de oala sparta??
Daca nu ma insel atunci Radoi , a aplicat o metoda caracteristica de deposedare a adversarilor, patentata de el in Dizivia A ( ptr necunoscatori, lovitura cu cotul in gura ) si arbitrul la iertat in vreo 2 faze..
Am crezut ca aici este un loc in care libertatea de opinie nu este ingradita, ca nu este un forum dedicat exclusiv suporterilor stelisti, si ca indiferent de discutiile purtate nu ne vom preta la injurii, calomnii sau alte abjectii..
Ca numele meu e similar cu al unui prezentator Tv , apreciat de unii si hulit de altii, nu ma intereseaza..
Sunt interesat , in schimb , de performantele sportive reale a echipelor romanesti si consider o performanta ca in acest an 3 echipe de fotbal au ajuns asa departe.
Nu ma mai entuziasmez cand in Divizia A, echipe ca Dinamo si Steaua sunt ajutate de arbitrii, sau echipe ca Rapid sau Sportul au pretentii mai mari decat investitiile facute, sau ca Jiul, Cfr CLuj, Fc Vaslui, Farul,F.C. Bacau , Gloria Bistrita, joaca in functie de interese, aplecandu-se in fata oamenilor cu bani sau influenta, fara rusine de suporteri, simpatizanti sau legile in vigoare..
Noroc ca maine incepe Campionatul Mondial sa putem vedea si noi meciuri adevarate, neblatuite nespurcate de personaje mioritice cu banii lor negrii, facuti din terenuri C.A.P. , butelii expirate, lapte, contracte dubioase cu Loteria Romana, afaceri cu vite, sau camatari.
the old miky is back !!
miki, denaturezi adevarul grav, acel meci s-a soldat cu 3 eliminari, scorul final a fost 2:1 pentru Steaua, si nu 2:2, iar pentru intreruperea partideri mai era nevoie de eliminarea a doi jucatori (comentatorii de la acel meci erau in plop, habar n-aveau regulamentul), iar Steaua a fost vazuta ca o victima (una din eliminari a fost total gratuita), plus faptul ca Gloria nu a reusit sa egaleze avand jumatate de ora 3 oameni in plus... pe cand in meciul Rapidului toate eliminarile au fost absolut corecte si meritate...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Am vazut si eu meciul in cauza si sunt de aceeasi parere cu Tresty.
Cat despre parcursul european, Steaua a avut doi ani de exceptie, in care a dus practic un campionat paralel(30 de meciuri, adica exact cat Divizia A intr-un sezon). Locul 4 in acest an in Europa nu este o performanta la indemana oricui. Uita-te pe site-ul UEFA cum se vorbeste despre Steaua. A impus respect afara. Acelasi lucru se poate spune si despre Rapid anul acesta. Sper sa fie si mai bine la anul. Vom vedea.
Cat despre parcursul european, Steaua a avut doi ani de exceptie, in care a dus practic un campionat paralel(30 de meciuri, adica exact cat Divizia A intr-un sezon). Locul 4 in acest an in Europa nu este o performanta la indemana oricui. Uita-te pe site-ul UEFA cum se vorbeste despre Steaua. A impus respect afara. Acelasi lucru se poate spune si despre Rapid anul acesta. Sper sa fie si mai bine la anul. Vom vedea.
- Darth Vader
Sa speram ca ai dreptate aici. Au mai fost meciuri cu arbitrii mituiti la campionatele mondiale si aici nu vorbesc de maruntis oferit de "bengoshii" din DIVIZIA A.Noroc ca maine incepe Campionatul Mondial sa putem vedea si noi meciuri adevarate, neblatuite nespurcate de personaje mioritice cu banii lor negrii, facuti din terenuri C.A.P. , butelii expirate, lapte, contracte dubioase cu Loteria Romana, afaceri cu vite, sau camatari.
Totul e bine si frumos si ajungem la inevitabilul meci cu BOROLocul 4 in acest an in Europa nu este o performanta la indemana oricui. Uita-te pe site-ul UEFA cum se vorbeste despre Steaua. A impus respect afara. Acelasi lucru se poate spune si despre Rapid anul acesta. Sper sa fie si mai bine la anul. Vom vedea.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
3. Sony DSC -H5
3. Sony DSC -H5
Meciuri neblatuite la campionatul mondial? hah!
Poate nu va mai aduceti aminte acel Suedia - Danemarca, chiar de campionatul trecut, care ar fi dus la calificarea Italiei in cazul oricarui rezultat in afara de 2:2... hmmm... si cu cat s-a terminat meciul ala ca nu-mi aduc bine aminte.... a...a aa ba da! 2:2! ce surpriza!
Meciuri cu rezultate care sa multumeasca ambele echipe au fost si vor mai fi mereu, nu inventam noi roata acum...
Poate nu va mai aduceti aminte acel Suedia - Danemarca, chiar de campionatul trecut, care ar fi dus la calificarea Italiei in cazul oricarui rezultat in afara de 2:2... hmmm... si cu cat s-a terminat meciul ala ca nu-mi aduc bine aminte.... a...a aa ba da! 2:2! ce surpriza!
Meciuri cu rezultate care sa multumeasca ambele echipe au fost si vor mai fi mereu, nu inventam noi roata acum...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
- MIKI ALEXANDRESCU
Una e un meci cu rezultat convenabil ptr amandoua echipele , ca acel meci de care ai amintit, si alta e sa il vezi pe un patron de club alergand prin Bucuresti, cu banii in sacosa de 1 leu
dupa autocarul echipelor adverse..
Daca acel traseu a fost facut in fata camerelor mass media, cum poti sa nu te intrebi de alte meciuri cel putin "ciudate" ??..
Si da aveti dreptate si cu scorul partidei Steaua-Gloria, a fost intradevar 2-1, ptr ca Gloria, daca tin minte, sa speriat ca ar putea egala si eventual chiar invinge si au "mimat" jocul pana la sfarsit..
P.S.
Sa ii fie tarana usoara profesorului Traian Tomescu, care sa stins astazi din viata ..
A fost un adevarat roman , o personalitate puternica, un cunoscator al fotbalului, un mare caracter..

Daca acel traseu a fost facut in fata camerelor mass media, cum poti sa nu te intrebi de alte meciuri cel putin "ciudate" ??..
Si da aveti dreptate si cu scorul partidei Steaua-Gloria, a fost intradevar 2-1, ptr ca Gloria, daca tin minte, sa speriat ca ar putea egala si eventual chiar invinge si au "mimat" jocul pana la sfarsit..
P.S.
Sa ii fie tarana usoara profesorului Traian Tomescu, care sa stins astazi din viata ..
A fost un adevarat roman , o personalitate puternica, un cunoscator al fotbalului, un mare caracter..
Last edited by MIKI ALEXANDRESCU on Fri Jun 09, 2006 12:20 am, edited 2 times in total.
the old miky is back !!
E deschis unul de ceva vreme pe aiciMIKI ALEXANDRESCU wrote:Poate se deschide un thread cu campionatul mondial , ca sa putem comenta si noi meciuri adevarate..
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
39 de ani; 1,88 m
- SharpShooter
mi-e scrarba, mi-e greata, mi-e sila...
Gloria ce sa castigat in cupele europene...e acoperita..de rahatu ce se numeste Fotbal MAde in Romania.....
sa nu mai vb de UTA, tot respectul pt Batrana Doamna istoria si gloria ei....
dar descultii astia ce ii poarta tricouri cu numele ei..... merita sa joace in A? dupa ce au retrogradat in C ???? rusine RUSHINEEEEE
se intoarce Neumann in mormant
si se arunca cupele din vitrina de rusinea voastra
Gloria ce sa castigat in cupele europene...e acoperita..de rahatu ce se numeste Fotbal MAde in Romania.....
sa nu mai vb de UTA, tot respectul pt Batrana Doamna istoria si gloria ei....
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
dar descultii astia ce ii poarta tricouri cu numele ei..... merita sa joace in A? dupa ce au retrogradat in C ???? rusine RUSHINEEEEE
se intoarce Neumann in mormant

există suporteri de toată jena în toate taberele.
bine frate,steaua a făcut blat cu vasluiu,da ce sens mai avea atunci să dea becali bani la jiul ca să joace bine ăia?
steaua depindea de rezultatele proprii.
oricum,ultima etapă mi-a lăsat un gust amar.
asta şi pentru că a apărut beeeecali prea des la teve să facă recital de imbecilism.
m-am săturat de cârnaţi precum el sau borcea.
chiar vreau să văd cum o să fie ajutată acum ţara gazdă de arbitrii.
bine frate,steaua a făcut blat cu vasluiu,da ce sens mai avea atunci să dea becali bani la jiul ca să joace bine ăia?
oricum,ultima etapă mi-a lăsat un gust amar.
asta şi pentru că a apărut beeeecali prea des la teve să facă recital de imbecilism.
chiar vreau să văd cum o să fie ajutată acum ţara gazdă de arbitrii.
Alt-F4
Sa ma credeti ca si eu sunt satul de imbecili, daca ar fi numai in fotbal ar fi superb, mai grav este ca ne si conduc ...Colegu wrote: asta şi pentru că a apărut beeeecali prea des la teve să facă recital de imbecilism.
In fotbal nimeni nu iti cere sa fi inteligent, sau placut la vedere, daca bagi bani ca apucatul esti patronul ideal, Borcea e cretin din nastere si nici cu bani nu e, Becali are o scuza, ala macar baga bani in echipa aia, si gresala nu este a lui ca este difuzat pe toate posturile, ci al idiotilor care il difuzeaza pe toata posturile, din dorinta de scandal/circ, ca oricum mai mult de atat nu este capabil nici poporul asta sa inteleaga. Il bagi pe Buricu Minune sau Becali intr-o emisiune si ai audienta asigurata, reteta e simpla, de prost gust, dar de mare succes.
Referitor la blaturi ... pai sa fim seriosi, cine nu face blat in campionatul asta al nostru ? Sa imi zica mie cineva o echipa cat de mica, si ii zic eu cateva de dulce ! Aia care nu au bani sa ii plateasca ii primesc, si viceversa. Vina pleaca de sus, si este a alora de permit aceste manevre, Corleone si Nasu sunt in continuare fruntea si vor fi pana crapa. Cand a candidat Popescu la FRF nimeni nu l-a vrut, si era logic sa fie asa, se stricau multe prietenii si treburi impamantenite de multi ani inainte de '90, nu poti sa strici acum la ce au lucrat astia de zeci de ani.
Tara asta va avea fotbal, doar cand in fruntea federatiei si ligii vor veni oameni noi, cu mentalitati noi si care vor sa faca ceva ptr fotbal nu ptr ei, pana atunci nu are rost sa vorbim pe acest subiect, ca toti sunt la fel de majiti.
Legat de galerii, am spus si o repet, atat la Dinamo, cat si la Steaua cat si la Rapid sau alte echipe sunt personaje cu mentalitate de retardati care fac ce fac fie din teribilism, fie ptr ca atat stiu sa faca, dar nu trebuie amestecati cu cei care stiu sa isi sustina echipa favorita intr-un mod cate se poate de sportiv, si care atat pe parcursul meciului cat si la fluierul de final indiferent de rezultat, stiu sa pastreze limitele decentei.
Si faptul ca Steaua are mult mai multi sustinatori decat restul la un loc, e un fapt care trebuie luat ca atare, si e logica sa aiba, ptr ca in rest nici una dintre echipele romanesti nu a fost pana acum in stare sa ia o cupa in afara, Steaua a facut asta, si prin asta si-a asigurat un mare capital de simpatie, si culmea tot Steaua a fost la un pas sa mai ia o cupa, au pierdut pe mana lor, dar au ajuns acolo unde Rapid sau Dinamo nu au reusit. Cand vor reusi si ei, probabil ca numarul sustinatorilor ca creste pe masura, pana una alta asta este situatia, si nu stiu ce este asa greu de inteles ...
- SharpShooter
- MIKI ALEXANDRESCU
Ideea ca banii ptr Jiul_ Rapid , au fost defapt ptr Steaua-Jiul are multi adepti..Colegu wrote:există suporteri de toată jena în toate taberele.
.
In mass media se stie si de legaturile de anul trecut dintre steaua si bacau, cu cativa jucatori supraevaluati , care ascundeau in suma de transfer si o suma ptr "merite deosebite" ..
E o practica de care au fost banuite si alte echipe, greu de depistat, dar des folosita..
Mi-a placut mult si editorialul lu C.Tolontan. din gazeta..
http://www.gsp.ro/index.php?a=46415&shift=1
as mai zice multe , dar a inceput festivitatea de deschidere a CM. si ma duc sa ma uit..
the old miky is back !!
Deja s-a ajuns in stadiul de a spune ca orice meci castigat de Steaua(in afara derby-urilor) a fost blat. A fost blat si cu Pandurii(care au retrogradat la mustata, punctele pierdute cu Steaua fiind fatale...), a fost blat si cu Sportul(care a ratat Cupa UEFA si poate chiar titlul), a fost blat cu Betis(GSP l-a vazut pe Becali cu punga de euro in curtea lui Joaquin), a fost blat si cu Lens, si cu Heerenveen, si cu Sampdoria sau Hertha...a si sa nu uitam anul trecut de Valencia..se zvoneste pe filiera Tolontan-Buzarin ca DiVaio ar fi primit 200 de oi pentru a rata penalty-ul decisiv. Asa cum echipa FCM Bacau a luat anul trecut 2 puncte Stelei(cu un egal scos la limita de Steaua), asa cum Gloria i-a invins de doua ori in acest sezon, asa cum FC Vaslui a facut 2-2 in tur si exemplele pot continua. Frustratii din presa si nu numai vor discuta mult pe marginea acestor meciuri de final: pentru mine lucrurile sunt clare.....Jiul si-a vazut interesul(sa omoare jocul pentru a nu lua multe goluri) iar FC Vaslui s-a aflat in vacanta. Restul sunt povesti.....Pana la urma, valoarea iese la iveala in Cupele Europene si acolo, de doi ani incoace, Steaua impune respect Europei si provoaca frustrare rivalilor.
Referitor la articole: sa fim seriosi. Apropo, Antena 1 si GSP adora visiniul.

- MIKI ALEXANDRESCU
totusi e cam ciudat ce a anuntat Gigi Becali si Prosport, citez:
"Preşedintele CA al FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat azi, că atacantul Valentin Badea (FC Vaslui) şi mijlocaşul Adrian Drida (Jiul Petroşani) vor semna, probabil luni"
vine sa argumenteze inca odata ce am spus in postul anterior..
Felicitari stelei ptr titlu !
se datoreaza mult managementului si agresivitatii conducerii..intr-o tara in care batutul cu pumnul in masa si agresivitatea conteaza..
"Preşedintele CA al FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat azi, că atacantul Valentin Badea (FC Vaslui) şi mijlocaşul Adrian Drida (Jiul Petroşani) vor semna, probabil luni"
vine sa argumenteze inca odata ce am spus in postul anterior..
Felicitari stelei ptr titlu !
se datoreaza mult managementului si agresivitatii conducerii..intr-o tara in care batutul cu pumnul in masa si agresivitatea conteaza..
the old miky is back !!
- MIKI ALEXANDRESCU
Aici ai dreptate, desi personal preferam sa joc finala Cupei Uefa, decat ultimele meciuri in divizia A..2hacku wrote:Pana la urma, valoarea iese la iveala in Cupele Europene si acolo, de doi ani incoace, Steaua impune respect Europei si provoaca frustrare rivalilor.

De la acel meci cu Boro, Steaua a scartait serios, si doar gafele contracandidatelor , indecizia comisiei de arbitrii si unele meciuri strategice au pastrat titlul ptr echipa de langa cimitirul Ghencea..
Cum bine spun echipele "'frustrate" , important e sa participi, dar umilinta din Anglia va ramane legendara, si oricate titluri ar castiga Steaua, ramane o pata neagra pe istoria clubului..
Referitor la simpatiile unor gazetari sportivi, intr-o tara libera, in care libertatea de opinie este garantata de constitutie, consider ca trebuie respectata, chiar daca convine sau nu..
Sa lasam echipa stelista sa se pregateasca ptr "champion lig " si sa le uram succes in cupa Uefa..supercupa Romaniei, cupa Romaniei si alte competitii neimportante.
P.S.
am cautat prin arhiva persoanala , o declaratie a lui M Stoica, pe cand era la Galati, despre echipa Steaua, citez:
" O echipa artificiala , cu trecut patat de amintiri ceausisite"
declaratie amintita ironic si de giulesteni, dar spre ghinionul meu nu am mai gasit , deocamdata , in colectie, tot articolul din ziarul cu pricina....( n.a. Prosport..)
the old miky is back !!
Damn, ai o arhivă personală cu MM, eşti un împătimit al fotbalului nu glumă.MIKI ALEXANDRESCU wrote:P.S.
am cautat prin arhiva persoanala , o declaratie a lui M Stoica, pe cand era la Galati, despre echipa Steaua, citez:
declaratie amintita ironic si de giulesteni, dar spre ghinionul meu nu am mai gasit , deocamdata , in colectie, tot articolul din ziarul cu pricina....( n.a. Prosport..)
And think out the box, chiar dacă a scârţâit după meciul cu Boro tot este bine văzută in Europa.
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
39 de ani; 1,88 m
39 de ani; 1,88 m
Rapidistii o sa fie ...decimati pentru meciul din super cupa cu Steaua
(cei 5 eliminati din partida cu jiul nu vor juca).
Apoi nici in prima etapa nu vor juca in efectiv complet. Pe langa asta, daca vor juca acasa vor juca si fara spectatori (pt ceva incidente de la meciul cu sportul).
Interesante deciziile comisiei...da justificate in acelasi timp.

Apoi nici in prima etapa nu vor juca in efectiv complet. Pe langa asta, daca vor juca acasa vor juca si fara spectatori (pt ceva incidente de la meciul cu sportul).
Interesante deciziile comisiei...da justificate in acelasi timp.
taurled
- MIKI ALEXANDRESCU
stai linistit ca dupa cum a declarat Meme, Cupa Romaniei si Supercupa , sunt cupe ptr louseri..
sa vedem ce o sa zica cand ia steaua supercupa..
la cat de decimat e Rapidul, ar fii un dezastru mai mare ca la Boro sa nu ia steaua cupa..

si nu am arhiva cu meme , ci abonamente la Prosport si GSP..
sa vedem ce o sa zica cand ia steaua supercupa..
la cat de decimat e Rapidul, ar fii un dezastru mai mare ca la Boro sa nu ia steaua cupa..

si nu am arhiva cu meme , ci abonamente la Prosport si GSP..
Last edited by MIKI ALEXANDRESCU on Sat Jun 10, 2006 1:07 pm, edited 1 time in total.
the old miky is back !!
e na,şi parcă mă miră declaraţiile lu meme,behecali,(tot clanu) mitică prostălău,naşu,borcea sau altă "personalitate" de factură îndoielnică..
şi eu regret că ultima etapă nu s-a jucat pe teren.da mai contează?
românul găseşte tot timpul scuze,ba arbitrul,ba terenul,ba mai ştiu eu ce.
de ce s-a lăsat rapid să se judece titlul în ultima etapă?
iar teoriile constipative,deşi nu-s excluse,nu pot fi probate.
blatul o să mai fie la modă mult timp de aici încolo.
noroc că a luat steaua titlu,pt că mai degrabă face dinamo performanţă în uefa decât sportu
şi eu regret că ultima etapă nu s-a jucat pe teren.da mai contează?
românul găseşte tot timpul scuze,ba arbitrul,ba terenul,ba mai ştiu eu ce.
de ce s-a lăsat rapid să se judece titlul în ultima etapă?
iar teoriile constipative,deşi nu-s excluse,nu pot fi probate.
blatul o să mai fie la modă mult timp de aici încolo.
noroc că a luat steaua titlu,pt că mai degrabă face dinamo performanţă în uefa decât sportu
Alt-F4
Dinamo poate va face performanta daca rednic va fi lasat sa-si faca treaba. Totusi dupa protestele jucatorilor dinamovisti nu cred ca vor urma timpuri linistite iar asta se va vedea si in performante.
Timpul este scurt.
Si cred ca Sportul ar fi trecut de 1-2 tururi iar jucatorii crescuti acolo ar fi capatat o experienta importanta. Am mai fi castigat o echipa.
Asa...raman aceleasi 3.
Timpul este scurt.
Si cred ca Sportul ar fi trecut de 1-2 tururi iar jucatorii crescuti acolo ar fi capatat o experienta importanta. Am mai fi castigat o echipa.
Asa...raman aceleasi 3.
taurled
Repet: Steaua a jucat inca 30 de meciuri in Europa in acesti doi ani, meciuri mult mai solicitante decat cele din campionat contra unor adversari modesti(60% din Divizia A este formata din echipe slabe). Practic este ca si cum ar fi jucat trei campionate in doi ani. Si totusi, au avut performante pe ambele planuri. Cat despre meciul cu Boro.......crede-ma, invidiosii isi vor aminti mereu maniera in care s-a pierdut meciul, iar restul isi vor aminti performanta: semifinala Cupei UEFA 2005/2006.MIKI ALEXANDRESCU wrote:Aici ai dreptate, desi personal preferam sa joc finala Cupei Uefa, decat ultimele meciuri in divizia A..2hacku wrote:Pana la urma, valoarea iese la iveala in Cupele Europene si acolo, de doi ani incoace, Steaua impune respect Europei si provoaca frustrare rivalilor.
Referitor la articole: sa fim seriosi. Apropo, Antena 1 si GSP adora visiniul..
De la acel meci cu Boro, Steaua a scartait serios, si doar gafele contracandidatelor , indecizia comisiei de arbitrii si unele meciuri strategice au pastrat titlul ptr echipa de langa cimitirul Ghencea..
Cum bine spun echipele "'frustrate" , important e sa participi, dar umilinta din Anglia va ramane legendara, si oricate titluri ar castiga Steaua, ramane o pata neagra pe istoria clubului..
Referitor la simpatiile unor gazetari sportivi, intr-o tara libera, in care libertatea de opinie este garantata de constitutie, consider ca trebuie respectata, chiar daca convine sau nu..
Sa lasam echipa stelista sa se pregateasca ptr "champion lig " si sa le uram succes in cupa Uefa..supercupa Romaniei, cupa Romaniei si alte competitii neimportante.
P.S.
Normal ca este o tara libera si este importanta libertatea presei, dar nu confunda acest lucru cu impartialitatea. Aici e marea problema..presa de la noi nu cunoaste termenul in cauza. Nu vrea nimeni articole pro-Steaua, dar nici anti-Steaua. Bergodi a pus punctul pe i atunci cand a plecat recent din Romania, remarcand amatorismul si mizeria din presa de sport romaneasca.
Asta cu "shampion lig" e gaselnita lui Giovanni. Sa speram ca Steaua va intra dupa multi ani in grupele UCL, ca Rapid va repeta si de ce nu, va intrece performanta de anul trecut, iar Dinamo va avea mai mult noroc si o mentalitate de invingator anul acesta.
Oare se sesizeaza vreo comisie din tara asta cand Porumboiu spune ca s-a umblat la 4 jucatori de-ai sai? Sau cand Steaua cumpara un jucator de la Jiul si unul de la Vaslui?
Sau pentru faptul ca Jiul una joaca cu Steaua si alta cu Rapidul?
Si apoi sa invete si arbitrul de la meciul cu Vaslui ca nu se da la orice contact penalty. Sa invete de la arbitrii Cupei Mondiale, care au refuzat Germaniei doua.
Nu mai zic ca urmatorul campionat o sa inceapa cu jumatate de stadioane goale din cauza suspendarilor gazonului...
Ce spune Hutan aici ca n-am inteles?
Si apoi sa invete si arbitrul de la meciul cu Vaslui ca nu se da la orice contact penalty. Sa invete de la arbitrii Cupei Mondiale, care au refuzat Germaniei doua.
Nu mai zic ca urmatorul campionat o sa inceapa cu jumatate de stadioane goale din cauza suspendarilor gazonului...
Poate sa tot spuna, fara dovezi nu are ce comisie sa se sesizeze, si stai linistit ca Jiji a facut in asa fel incurcatura de nu il dovedeste nici dracu daca e sa fie ..phradamon wrote:Oare se sesizeaza vreo comisie din tara asta cand Porumboiu spune ca s-a umblat la 4 jucatori de-ai sai?
Pe de alta parte, acum nu puteti sa fiti nici impocriti si sa spuneti ca Vaslui ar fi avut vreo sansa impotriva Stelei, sau ca Steaua nu i-ar fi putu bate oricum ar fi fost ...
phradamon wrote:Oare se sesizeaza vreo comisie din tara asta cand Porumboiu spune ca s-a umblat la 4 jucatori de-ai sai? Sau cand Steaua cumpara un jucator de la Jiul si unul de la Vaslui?
Lui Porumboiu nu i-a placut cum a jucat echipa si acum vrea sa dea lectii de moralitate. Poate ar trebui sa ne explice cum a luat punctele cu FC National. Daca juca pe bune acolo, in ultima etapa jucatorii lui nu se mai simteau in vacanta si evoluau cu cutitul la os. Ar fi vazut cu siguranta incrancenare. Jiul a jucat identic si cu Steaua si cu Rapid(la trecerea timpului, pentru a limita un scor fluviu). Diferenta este ca baietii de la Rapid s-au batut efectiv singuri. Daca ai urmarit meciul ai fi putut constata ca Jiul nu a rupt gura targului nici cand a avut doi oameni in plus, nici cand a avut trei oameni in plus. Sa inteleg ca Steaua nu are voie sa cumpere jucatori din Divizia A? Ce sa spunem atunci de faptul ca Gigi Netoiu are vreo 30 de jucatori imprastiati prin Divizia A? Penalty a fost la acea faza.
Sa inteleg ca Rapid nu merita acele suspendari? Pumni in gura, amenintari, arbitri stransi de gat, loviti cu mingea in cap, loviti peste cap cu tricourile, lovituri de K1 si gesturi "de sniper" la adresa tusierului nu merita sanctionate, nu? Sincer, prefer varianta Stelei cu geamurile sparte decat penibilitatile celor de la Rapid. Au aratat ca nu stiu sa piarda. Compara reactia celor de la Steaua dupa eliminarea Rapidului din UEFA cu reactia din tabara cealalta si vei intelege cine sunt invingatorii si cine sunt frustratii.
Referitor la faza cu Hutan: pentru mine este amuzanta. Oricine putea suna. Asa sun si eu in sezonul viitor la X de la echipa Y in ziua premergatoare meciului si ii cer sa tranteasca meciul. Daca treaba e serioasa si sunt siguri pe ei, de ce nu merge Hutan cu telefonul la procuratura sa le indice numarul de telefon de pe care a fost apelat? Se poate ajunge usor la acel "intermediar". Sau o fi sunat de pe un numar ascuns......
Circ, mult circ....asta vedem in Divizia A. Circ intretinut atat de Becali sau Stoica cat si de Lucescu, Dinu Vama, Copos, Borcea, Netoiu, Poumboiu, Iancu, Iacov, etc. Presa da o mana de ajutor acestui fenomen prin mediatizare excesiva. Ar trebui sa ne intereseze fotbalul si nu toate tampeniile care ies pe gura acestor conducatori mai mult sau MAI PUTIN scoliti. Dar presa sportiva inseamna doar profit, profitul inseamna un tiraj cat mai mare, tirajul mare inseamna scandaluri cat cuprinde, iar scandalurile sunt provocate sau inventate. Simplu si la obiect.
ba le merita din plin, ei si toti cei care vor mai juca asa...2hacku wrote:
Sa inteleg ca Rapid nu merita acele suspendari? Pumni in gura, amenintari, arbitri stransi de gat, loviti cu mingea in cap, loviti peste cap cu tricourile, lovituri de K1 si gesturi "de sniper" la adresa tusierului nu merita sanctionate, nu? Sincer, prefer varianta Stelei cu geamurile sparte decat penibilitatile celor de la Rapid. Au aratat ca nu stiu sa piarda. Compara reactia celor de la Steaua dupa eliminarea Rapidului din UEFA cu reactia din tabara cealalta si vei intelege cine sunt invingatorii si cine sunt frustratii.
daca vroiau sa protesteze ieseau de pe teren sau altceva(luam suspendare da era mai corect)
baraj pt liga 1:
forex - bihor 2-0
taurled
Da, am vazut meciul(in detrimentul primei reprize a meciului Suedia - Trinidad si Tobago) si se pare ca Bihorul ramane in Liga a doua, sansele de promovare devenind infime.
Lupta se da intre Forex si Unirea Urziceni, Forex avand de departe prima sansa. Imi pare rau pentru FC Bihor pentru ca sunt oradean, insa Forex a fost azi echipa mai pragmatica. Oradenii au preferat suturile inutile de la distanta si in repriza a doua au jucat extrem de haotic.
Lupta se da intre Forex si Unirea Urziceni, Forex avand de departe prima sansa. Imi pare rau pentru FC Bihor pentru ca sunt oradean, insa Forex a fost azi echipa mai pragmatica. Oradenii au preferat suturile inutile de la distanta si in repriza a doua au jucat extrem de haotic.
Adevarul e ca e cam nasol(mai ales ca au pierdut cu 2-0).
Un calcul simplu arata ca bihor trebuie sa bata la diferenta de cel putin 3 goluri iar in ultimul meci urziceniul sa incerce sa bata pe ceilati la diferenta de 4...dar sa nu reuseasca
(in orice caz sa bata ca sa ramana bihor in lupta)
Un calcul simplu arata ca bihor trebuie sa bata la diferenta de cel putin 3 goluri iar in ultimul meci urziceniul sa incerce sa bata pe ceilati la diferenta de 4...dar sa nu reuseasca

taurled
Farul Constanta va fi reprezentanta Romaniei in Cupa UEFA Intertoto anul acesta. Formatul competitiei s-a modificat, fiecare echipa avand de trecut de trei tururi pentru a castiga una din cele 11 finale. Castigarea unei finale asigura un loc in Turul 1 al Cupei UEFA.
Posibilul traseu al constantenilor:
Turul 1(Tur 17/18 Iunie, Retur 24/25 Iunie):
Pobeda Prilep (Macedonia - Locul 4 in clasament) - Farul Constanta
Daca Farul trece de cei din Macedonia, va juca in turul 2.
Turul 2(Tur 1/2 Iulie, Retur 8/9 Iulie):
Farul Constanta - Lokomotiv Plovdiv 1936 (Bulgaria - Locul 5 in clasament)
Daca Farul se califica, va juca in turul 3.
Turul 3(Tur 15/16 Iulie, Retur 22 Iulie). Nu s-a stabilit inca adversarul, insa evitam cu siguranta urmatoarele echipe: Villareal, Marseille, Gent, Hertha, Newcastle si Twente.
Succes Farul Constanta!
Posibilul traseu al constantenilor:
Turul 1(Tur 17/18 Iunie, Retur 24/25 Iunie):
Pobeda Prilep (Macedonia - Locul 4 in clasament) - Farul Constanta
Daca Farul trece de cei din Macedonia, va juca in turul 2.
Turul 2(Tur 1/2 Iulie, Retur 8/9 Iulie):
Farul Constanta - Lokomotiv Plovdiv 1936 (Bulgaria - Locul 5 in clasament)
Daca Farul se califica, va juca in turul 3.
Turul 3(Tur 15/16 Iulie, Retur 22 Iulie). Nu s-a stabilit inca adversarul, insa evitam cu siguranta urmatoarele echipe: Villareal, Marseille, Gent, Hertha, Newcastle si Twente.
Succes Farul Constanta!