va place sa va inselati prietenii(ele)

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

hm...ai fost vreodata inselat/inselata?...cum te-ai simtit?..ce ai facut?...sau ai inselat vreodata?...
Hurl

Post by Hurl »

Mai, tu nici n-ai venit bine pe forum si ai si inceput sa iti pui intrebari existentiale? Jeez!
Ai grija, ca se ia lumea de tine :razz:
... parerea mea... hic
:drinking:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Problema ar fii care...?
Ai fost inselata sau ai de gand sa inseli?
Schizofrenica

Post by Schizofrenica »

Inselata nu am fost din cate stiu.Sunt de o gelozie feroce si nu cred ca cineva m-ar fi inselat(nu prea cred ca ar fi avut cum).Sa speram ca va fi asa si de acum inainte...
Daca am inselat...shhhhh!
Nu,acum pe bune,aveam prostul obicei sa fac chestii de genul umblat cu 2-3 tipi in the same time,dar m-am lasat de sporturi extreme,pentru ca e prea mare bataia de cap.Si pot spune ca am maturitatea necesara sa inchei o relatie si sa ma concentrez numai asupra persoanei care ma intereseaza cu adevarat si pe care o iubesc.
Pinkuta,dar povestea ta care e ,de pui topicuri din astea?
"Acelasi sange apartine aceluiasi imperiu."
GOAmind

Post by GOAmind »

Incep prin a face o mica paranteza.
Urasc sa am langa mine o femeie geloasa si hiper-posesiva.Am aprox 20 de ani si vreau sa ma bucur de viata,nu sa o insel, dar am gramada de prieteni si o puzderie de activitati de toate naturile (jocuri, betii,sport,seara cu baietii) care ei nu-i plac, dar deh, i dupa ea?Sunt de principiu sa nu-mi insel partenera, dar mai nou sunt pus in numeroase situatii de genu'(orase diferite) si poate intr-o zi ma dau pe brazda;in final cred ca o sa am mustrari de constiinta.
Am fost inselat o data(mi-e super scarba sa mi se intample asa ceva), ei i-a parut mult mai rau decat mie (eram de multisor impreuna), mai ales ca am fost de o raceala nesimtita.Eu nu pot trece peste a fi inselat, voi???
Valoarea unui om consta in prieteni nu in bani.
GOA is not just music, it's a state of mind
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

[quote]
In data de 2002-10-08 00:38, Hurl a scris:
Mai, tu nici n-ai venit bine pe forum si ai si inceput sa iti pui intrebari existentiale? Jeez!
Ai grija, ca se ia lumea de tine :razz:

[....nu inteleg care e problema....pur si simplu am pus o intrebare....nu e mare lucru..vroiam sa vad..care mai sunt relatiile in ziua de azi!!!]
black ice

Post by black ice »

Din cate stiu n-am fost inselat...iar de inselat am inselat, aveam si eu prostul obicei de a umbla cu mai multe (chiar daca era vb de doar o zi, ma rog, noapte)...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Relatiile sunt acelea ca intotdeauna, depind de fiecare in parte, de educatie, mentalitate si nu in ultimul rand de bun simt.
black ice

Post by black ice »

...de educatie...
adica ti-au spus ai tai, vezi fiule, nu-i frumos sa umblii cu mai multe deodata?
puffu

Post by puffu »

mai bine ii sa stai singur !!!!!! u are free 2 do enithing :grin: :grin: :grin:
nwm
Invisible Ninja-Kill

Post by Invisible Ninja-Kill »

Intrebarea nu e pusa bine.. nu stiu cui ii place sa isi insele partenerul, adica cine simte o multumire sufleteasca ca a facut asta.. iar atractia intre 2 persoane nu are nimic de-a face cu educatia si bunul simt, btw

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Invisible Ninja-Killer la 2002-10-10 23:55 ]</font>
Hurl

Post by Hurl »

Yeah, but we're not animals. Or are we?
... parerea mea... hic
SG

Post by SG »

Nu, nu pot sa-mi insel prietena. Si sunt sigur ca ea nu o sa ma insele. (Nu e bine sa fii mai bun ca toti ceilalti? Hehe!)
Nici eu nu as suporta sa fiu inselat. Adica, cam cine ar suporta? E cineva care ar putea trece foarte repede peste o faza ca asta?
The grass was greener...
I am death...
Hurl

Post by Hurl »

Eu pot sa-mi insel prietena, da' nu vreau. N-am pic de vointa, asa ca...
Unwillingly
... parerea mea... hic
black ice

Post by black ice »

Atractia dintre 2 persoane, intr-adevar, nu are nimic de a face cu mentalitatea sau bunul simt, este pur si simplu o chestie de kimie :smile: insa relatiile au. Iar o relatie se bazeaza pe mai mult decat atractia fizica.

Cine ar putea trece peste faptul ca a fost inselat?
Poate cineva care nu e gelos, care nu are niste principii dupa care sa se ghideze. Un om influentabil, slab, superficial, el ar putea trece peste faptul ca a fost inselat. In momentul in care esti inselat piere toata increderea in celalalt iar de acolo totul se prabuseste.
Hurl

Post by Hurl »

black ice, depinde de cit de mult tii la persoana si de cit de multe esti dispus sa-i ierti. Poate doar a calcat gresit o singura data. Si atunci? Dai cu piciorul la tot pentru o singura greseala? Plus ca... (evil grin) ai un avantaj enorm asupra ei... hehehehe
... parerea mea... hic
black ice

Post by black ice »

Asta vroiam sa zic in final, ca exista si 'cazuri exceptionale' cand se poate trece peste :smile: Dar intrebarea: "Daca a facut-o o data de ce n-ar face-o si a doua oara?" va exista in mintea celui inselat. Cu greu se va putea recastiga increderea pierduta.

Q: Daca prietena/prietenul actual v-ar insela ce ati face? Ati ierta sau nu?

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: black ice la 2002-10-12 00:14 ]</font>
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Da, am fost inselat. Eram indragostit pana peste urechi si credeam ca totul este posibil (aspect foarte frumos al dragostei, insa si periculos). Gagica s-a dovedit a fi total diferita de ce credeam eu (GOAmind sti tu despre cine-i vorba). Mi-a luat extrem de mult sa trec peste asta, iar parte din problema a fost ca m-a lovit totusi destul de tare si in orgoliu. Asta s-a intamplat acum 2 ani si pot spune ca m-a schimbat numai inspre bine. Ceea ce pentru mie a fost closure a fost faptul ca ea inca spera la un "noi".

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: fishbone la 2002-10-12 00:16 ]</font>
Schizofrenica

Post by Schizofrenica »

In data de 2002-10-11 23:50, black ice a scris:
Atractia dintre 2 persoane, intr-adevar, nu are nimic de a face cu mentalitatea sau bunul simt, este pur si simplu o chestie de kimie :smile: insa relatiile au. Iar o relatie se bazeaza pe mai mult decat atractia fizica.

Eu ma intreb alta chestie.dragostea ce e,daca nu tot chemistry?
Cum explici?
Ajungem iar la problema asta.
Si acum sincer,chiar nu ati ierta?
Hurl,tu ai dreptate,ai cu ce scoate ochii acum si-n vecii vecilor,amin(ii rog pe critici sa puna aluziile religioase pe sema a tequila!E buna rau!!!!!!)!
La urma urmelor,chiar e o chestie de neiertat?
shogun

Post by shogun »

Si acum sincer,chiar nu ati ierta?
NU!!!...deshi...ash dori sa fiu iertat!!
ciudate mai sunt "caile" mele.
bliss

Post by bliss »

In data de 2002-10-12 00:01, Hurl a scris:
black ice, depinde de cit de mult tii la persoana si de cit de multe esti dispus sa-i ierti. Poate doar a calcat gresit o singura data. Si atunci? Dai cu piciorul la tot pentru o singura greseala? Plus ca... (evil grin) ai un avantaj enorm asupra ei... hehehehe
Hai ca am inceput si eu sa fiu atenta la ce postezi si incep sa-ti dau dreptate.
Nu merita sa dai cu piciorul unei relatii pentru o greseala ( de multe ori ceva fara importanta) dar sa fim seriosi. Oricat de mult ai vrea sa ierti nu prea se poate. Face parte din natura umana si mai devreme sau mai tarziu vei simti nevoi sa te razbuni.
O femeie in general e mult mai geloasa decat un barbat ( o avea motivele ei) desi tot ele sunt cele care au reputatia de a insela.
Dar nu cred ca pin...(nu mai stiu cum) a pus intrebarea in sensul profund al cuvantului si din cate se vede nici macar nu prea mai da pe aici.
I wish, I dream, a dream of mountains high
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
Invisible Ninja-Kill

Chimia asta, apare numai in momentul in care persoanele se vad, si se ating.. pina atunci, insa, totul e iluzie .. fantezie
bliss

Post by bliss »

Nu neaparat. Tu nu ai auzit nicioadat de iubire platonica? Daca nu ai avut parte de asa ceva te compatimesc.
Hurl

Post by Hurl »

Da, as ierta o data, de doua ori, de o mie de ori. Pentru ca stiu ce inseamna atractia fizica. Pentru ca legatura emotionala dintre doi parteneri ar trebui sa transceada ceea ce este fizic. Insa depinde si de ea.

Insa, da, eu as ierta.
... parerea mea... hic
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

EyesOnly, uite ma ai pe mine exemplu ca am iertat pur si simplu si nu m-am razbunat. E vorba de aceasi persoana de care vorbeam mai sus. Adevarat, parte din motivul pt care nu m-am razbunat, parte cat de mica este ca stiu ca tipa va avea parte de relatii naspa, asa ca cred ca-i ajunge.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

...poi cam in fiecare zi am dat pe "aici"....dar nu am zis nimic pur si simplu doar citeam parerilo voastre..ce as putea sa zic..eu am cerut pareri si atat..:smile:
Virtuosity

Post by Virtuosity »

Nu sunt de principiul sa insel si nici sa fiu inselat, iar partenera mea este absolut de acelasi principiu, ba ea poate este chiar mai inraita decat mine.

Eyes Only, dimpotriva barbatii sunt cei care obisnuiesc sa insele mult mai mult decat femeile. Cred ca raportul ar fi dublu intre barbati/femei care au acest obicei !
Invisible Ninja-Kill

Atractia fizica e un mit cu care se consoleaza cei slabi. Iar iubirea platonica este ceva foarte daunator partenerului .. de regula vine de la femei si se duce la cei care cred in atractia fizica :wink:
Care e ideea ? Daca ai cu o persoana de sex opus o reactie platonica poti fi foarte sigur/a ce se afla in mintea lui/ei? Poti sti ca el nu vrea mai mult dar ii e FRICA sa spuna? Si totusi cind se satura si face acest pas esti foarte dezamagit/a.. cum a putut sa faca asa ceva? nu si-a dat seama ca nu se poate mai mult ? vai, ce indignare .. si dupa-aia iti dai seama ca tocmai ai pierdut persoana care te asculta si de la care aveai toate beneficiile unei relatii, mai putin partea fizica, pe care o umplea altcineva (care este, de regula, incapabil sa te asculte si sa te inteleaga)

mai in gluma , mai in serios cred ca o iubire platonica intra in:

4 steps to a happy marriage...
1. It is important to find a man that cooks and cleans.
2. It is important to find a man that makes good money.
3. It is important to find a man that likes to have great sex.
4. It is very, very, very important that these three men never meet.

enjoy :wink:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Invisible Ninja-Killer la 2002-10-13 23:33 ]</font>
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

In data de 2002-10-13 23:21, Invisible Ninja-Killer a scris:
Atractia fizica e un mit cu care se consoleaza cei slabi
Sorry, dar aici trebuie sa spun ca nu sunt de acord cu tine deloc.
black ice

Post by black ice »

Atractia fizica este o simpla chestie de kimie. A fost dovedita daca e sa dam crezare nu stiu carui articol pe care l-am citit mai de mult.
SG

Post by SG »

Hai sa mai pun si eu o intrebare:

Ati putea avea o relatie de durata cu o persoana, sa spunem mai frumos, inatractiva fizic? Dar pentru a compensa, sa spunem ca are o personalitate foarte interesanta.
The grass was greener...
I am death...
black ice

Post by black ice »

Eu unul nu. Daca nu ma atrage degeaba, nu va trece de stadiul de prietena (amica).
shogun

Post by shogun »

nu e vorba de cat de "buna de p..." este tipa. Este vorba de farmecul ei, de "gustul" ei...
cross

Post by cross »

Eu unul pot spune ceva foarte clar... Toata lumea inseala fie ca sunt barbati fie ca sunt femei. Acum depinde care ar fi granitele inselatului ca sa zic asa... Poti insela daca te uiti, poti insela daca atingi, poti insela daca saruti, si asa mai departe.
Acum am ajuns la partea interesanta a lucrurilor... Mi s-a intimplat de multe ori ca atunci cind ies in oras sa am schimburi de priviri cu o persoana de la o alta masa care era acolo cu prietenul ei. Ei bine acea fata cu care am flirtat si-a inselat prietenul? Cam asa ar suna intrebarea mai bine... Daca nu si l-ar fi inselat sa zicem atunci cind e valabil inselatul? Dupa un sarut? Ei bine eu zic ca treaba cu inselatul e subiectiva si nu obiectiva. Fiecare in parte isi alege aceste limite si cred ca adevarul consta in acceptarea acestora de persoana de sex opus.
Schizofrenica

Post by Schizofrenica »

Bai,eu nu as putea niciodata sa am o relatie cu o persoan a cu care nu am nici o treaba din punct de vedere fizic.Adica cum,cand o sarut sa ma gandesc "Fugi,ascunde-te,te rog!"? Nu imi imaginez o persoana care sa faca asta. Si masochismul are o limita.
Cat despre inselat,femeile o fac mai mult ca barbatii,numai ca sunt mai precaute!(They rarely get caught! :wink: )
Invisible Ninja-Kill

Sint de parere ca atitudinea asta cu inselatul din privire denota nesiguranta si in general frica .. Adica iarta-ma.. pentru ca esti cu cineva nu mai ai voie sa-ti "clatesti" ochiul ?
shogun

Post by shogun »

am impresia ca nimeni nu a intzeles ce am vrut sa zic cu "gustul" femeii... :smile:
cat despre faptul ca femeile nu sunt prinse cand insheala... :lol: te-ai gandit vreodata ca barbatul "vatamat" la faza asta nu vrea sa o prinda???
bliss

Post by bliss »

[quote]
In data de 2002-10-13 23:21, Invisible Ninja-Killer a scris:
Atractia fizica e un mit cu care se consoleaza cei slabi. Iar iubirea platonica este ceva foarte daunator partenerului .. de regula vine de la femei si se duce la cei care cred in atractia fizica :wink:
Care e ideea ? Daca ai cu o persoana de sex opus o reactie platonica poti fi foarte sigur/a ce se afla in mintea lui/ei? Poti sti ca el nu vrea mai mult dar ii e FRICA sa spuna? Si totusi cind se satura si face acest pas esti foarte dezamagit/a.. cum a putut sa faca asa ceva? nu si-a dat seama ca nu se poate mai mult ? vai, ce indignare .. si dupa-aia iti dai seama ca tocmai ai pierdut persoana care te asculta si de la care aveai toate beneficiile unei relatii, mai putin partea fizica, pe care o umplea altcineva (care este, de regula, incapabil sa te asculte si sa te inteleaga)

mai in gluma , mai in serios cred ca o iubire platonica intra in:

4 steps to a happy marriage...
1. It is important to find a man that cooks and cleans.
2. It is important to find a man that makes good money.
3. It is important to find a man that likes to have great sex.
4. It is very, very, very important that these three men never meet.

enjoy :wink:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Invisible Ninja-Killer la 2002-10-13 23:33 ]</font>
[/quote

Ai dreptate doar ca, ceea ce ai zis tu parca ar fi scos dintr-o telenovela.
Si, sa presunpunem ca, platonic se refera doar la o atractie mentala, bine? Oricum daca persoana nu te atrage si din punct de vedre fizic, ar trebui sa poarte un alt nume, nu?
" This is I"
Schizofrenica

Post by Schizofrenica »

Telenovela?Hahaha!
Nu e telenovela,Bliss,e realitate!Si daca nu ma insel,ai trecut si tu prin asa ceva nu demult.
Se intampla de multe ori!
Eu am ajuns de prea multe ori la concluzia ca nu exista prietenie (doar prietenie) intre un barbat si o femeie.
De multe ori una din persoane e, sau devine pe parcurs, atrasa de cealalta.
Si apare intrebarea cu "Si,daca...?"
Consider ca e bine sa afle si celalalt ce simti...cum vrei sa evolueze relatia.Da,e posibil sa nu fie de parere cu tine,dar asa,ascunzand lucrurile,ce rezolvi?
Mai bine explici,vorbesti si ajungeti la o concluzie ,ca 2 pers mature.
E indispensabil sa fie implicate persoane maure in chestia asta,caci altfel nu va iesi decat o rupere intre persoane,cum a zis si INK.
bliss

Post by bliss »

Asa cum pui tu problema, da, cred ca ai dreptate. Dar ceea ce a zis...cine a zis? Mi se pare demn de telenovele.
" This is I"
Locked