Heroes of Might & Magic 5

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Nosferat

Post by Nosferat »

Totusi parca mere mai bine pe 1.1,nu mai agata atata,am reusit sa fac pana la urma si enemy pe hard,e chiar f greu.Am jucat scenario..named "refugee" Degeaba am fo cu necromanu si degeaba am avut la sfarsit 8K de skeleton archers,ca o trebuit sa ma bat contra la o legiune de black dragon,am stat la batalia aia vro juma de ora,dadeau cate 300 dragoni in skeleti,numa vad ca pica 1800.Pentru cei care au terminat campaniile de o vreme,va recomand harta refugee,e chiar faina si e grea,mai ales pe hard.Oricum cel mai asteptat lucru de catre toti,cred e random map generator,si revenirea lui crag hack:)
A si inca un lucru,de cand o devenit summon boat magie de lvl 5?Mi se pare exagerat,in h3 parca era magie de lvl1 sau 2,si aici e lvl5?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Nu-i de level 5, adica eu stiu ca am primit-o pe undeva pe la level 2. Oricum, de level 5 sigur nu-i.

-le-
Yup, level 2 spell: http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... agic.shtml
Nosferat

Post by Nosferat »

Hmm inseamna ca nu am fost eu atent,da acelasi spell"vessel of halassa" dar parca era langa un spell de lvl 5,ma rog nu am fo eu atent
Btw cine are chef de o tura de h5 prin hamachi? cineva o adresa de mess sau ceva?,sa stabilim ora,am chef de o tura faina de homm,m-am saturat sa tot joc contra AI

Le:Am ajuns la un quest,e vb de custom map"the dragon knight",si imi zice ca un vampire lord o facut nush ce armata si trebe sa fac si eu exact aceeasi armata ca si el,din 4000 gold tre sa fac o armata de zombie,lich si vampire.Un lich costa 100 gold,un vampir 70 si un zombie 40,si tre sa fie cu un sfert mai multi zombie ca si vampire si un sfert mai multi vampiri decat lich...Ma nush,sincer nu le am cu matematica asa de bine incat sa stiu exact cati zombie,vampire si lich sa am.Cineva ceva sugestii? cati ar trebui sa am...cati zombie,vampire,lich?
Snow

Post by Snow »

Celestial Havens H5 Unofficial Game Guide download here :
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=557
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Nosferat

Post by Nosferat »

Mersi ca ai pus link cu ghid-ul,dar nu aveam nevoie de el, Game Guide nu are de a face cu intrebarea mea,dar ms oricum
m3nth0r

hmmm...

Post by m3nth0r »

heroes 5 e tare on-line si foarte atractiv da parca off-line nu mai are acea " magie " ca heroes 3 care ma tinea lipit de calculator si cate 12 ore pe cand heroes 5 ma tine maxim 2 ore, pana la urma heroes 5 e heroes 3 remixat :)
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
dr_dream

Re: hmmm...

Post by dr_dream »

m3nth0r wrote:heroes 5 e tare on-line si foarte atractiv da parca off-line nu mai are acea " magie " ca heroes 3 care ma tinea lipit de calculator si cate 12 ore pe cand heroes 5 ma tine maxim 2 ore, pana la urma heroes 5 e heroes 3 remixat :)
iar heroes 3 e heroes 2 remixat #-o
Shader

Post by Shader »

Am ramas placut impresionat in ultima misiune de la Necromancer cand dupa ce m-am batut cu ingerii am luat Wings of the Angels si am vazut ca Markal avea aripi (ma rog, calul sau). =D>
Live in your world, get pwned in mine!
m3nth0r

Re: hmmm...

Post by m3nth0r »

dr_dream wrote:
m3nth0r wrote:heroes 5 e tare on-line si foarte atractiv da parca off-line nu mai are acea " magie " ca heroes 3 care ma tinea lipit de calculator si cate 12 ore pe cand heroes 5 ma tine maxim 2 ore, pana la urma heroes 5 e heroes 3 remixat :)
iar heroes 3 e heroes 2 remixat #-o
da dar heroes 3 e un remix prea reusit fata de heroes 2... heroes 2 nu mi`a placut.

ce ma atrage la heroes 5 e gameplayu...e parka putin mai antrenant :D
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
dr_dream

Post by dr_dream »

heroes 2 la vremea lui a fost prea tare. eu de atunci am inceput sa joc heroes, de cand a aparut heroes 2..... eram in generala daca nu ma insel....
Shader

Post by Shader »

In timpul orelor de info faceam "una mica"...
m3nth0r

Post by m3nth0r »

lol....cea mai mare dezamagire in heroes 5 pentru mine e transformare rampartului...eu eram innebunit dupa rampart si tower....tower isi mai mentine cat de cat originalitatile dar rampart is gone :(
Shader

Post by Shader »

Tower e .... putin "schimbat" dar nu e "gone" deloc. Mai degraba as duce dorul Stronghold-ului care nu este prezent deloc (pana la primul expansion \:D/ ) decat a ceva ce exista dar este putin "adaptat". :)
Nosferat

Post by Nosferat »

E o dilema aici,numa eu vad asta?Daca heroes 5 era ceva cu totul nou,fanii erau suparati ca de ce e nou,si ca e naspa..ex heroes 4,Daca heroes 5 seamana cu heroes 3 un pic,ceea ce au cerut fanii,tot nu ii bine.Make up your mind,ori nou ori nou cu combinatii din ala vechi.Eu sunt multumit cum o iesit heroes5,putea fi mult mai rau.
Si sa lasam dumele astea ca seamana prea mult cu heroes 3 pentru ca jocul de data asta sa facut dupa ce au cerut fanii nu dupa ce au vrut producatorii..ex EA
O fi heroes 5 asemanator cu 3,dar asta pentru ca fanii au cerut,le era frica sa nu o deie in bara,stim cu totii ca daca h5 nu avea succes,homm murea ptr todeauna
Eu sincer mai bine optez pentru asta,decat sa fi facut ceva cu totul nou si sa iasa urat,sau sa fi facut o continuare la nereusitul h4
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Mi imi place, pentru un joc care a schimbat producatorul, distribuitorul si pana si povestea (nu stiu daca e neaparat un lucru bun... om vedea in timp) a reusit sa mentina un simt al continuitatii. E tot heroes si mie unul imi ajunge.
m3nth0r

Post by m3nth0r »

dar stiti de ce e o legatura ashea stransa intre heroes 5 si lord of the rings (filmu- si nu ma refer la hobiti...in general) ?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Hehe, au avut si graficienii sursele lor de inspiratie. Interesant ca au iesit mai bine partile la care au fost mai originali... Bine, si povestea are iz de Warcraft 3 (cu toate ca doar intr-o anumita masura, nu-i asa de imensa asemanarea cum ar vrea unii sa para), asa ca poate au mai luat si baietii astia chestii care le-au placut de prin alte locuri.
Nosferat

Post by Nosferat »

Gremlini,titani,Treants,elfs,unicorns,undead and all that .... exista dinainte de lotr filmul,heroes 3 o aparut in 98 si inca si heroes 1 avea creaturi "mistice" nu are legatura lotr filmul cu heroes 5
Si in warcraft undead exista in warcraft 2,orcii tot in 2 si humans tot in 2,night elf o fost noutate si undead partial.In warcraft 2 aveai death knight nu? care avea niste magii cum ar fi vartejul care da damage maxim la trupe si case
Nu poti zice ca lotr a ajutat heroes,as putea spune ca sunt sigur ca cei care au facut seria homm nu au citit cartile lui tolkien,inca in 96-97 nu exista film dupa lotr,si tolkien era necunoscut prin lume
Si ii o diferenta enorma in film fata de carte,sunt multe creaturi care au fost adaugate,mai mult as spune ca jocurile si alte carti de fantezie au inspirat lotr,si nu viceversa
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Ei, Tolkien e doar si el parintele genului fantasy, is sigur ca nu a avut nici o influenta :P Dar nu putem sa ne luam de elementele comune genului... astea pur si simplu is acolo, ca doar toata lumea le foloseste/stie de ele. Eu unul ziceam mai mult de stilul grafic al unelor castele, sau firul epic in cazul asemanarilor cu warcraft3...
m3nth0r

Post by m3nth0r »

heroes 5 e unul din cele mai tari jocuri aparute anul asta...am observat ca ubisoft a inceput sa manance teren calumea peste doi trei ani parka vedem EA cum face "foamea" :)
Nosferat

Post by Nosferat »

Haidati ma...anyone,sa bagam o tura prin hamachi,nu mai suport sa joc contra calculator,cu cheat cu tot il fac.ma cam dispera ca patchul nu o rezolvat"cheated AI" cand ala face image la orice eu de 4-5 ori dau miss,cand eu fac image la unitati,el din prima le nimereste.AI sa aibe basic luck si ii intra mai des decat mie cu expert,fara logisticks are aproape ata movespeed cat eu cu advandced log si pathfinding,todeauna stie cand vin la atac si todeauna se ascunde in zonele neexplorate ca sa ma poata ambusca sau sa poata sa scape.Aproape todeauna apuca sa deie retreat,desi normal dupa movespeed la unitati,unitatile mele ar fi trebuit sa deie in treant si nu treantul sa fie cu movespeed mai mare decat paladinii.Am magic resistante si rar prind ca sa vad resisted,el are magic resistance si de 3 ori consecutiv la aceeasi magie(fireball) toate 4 unitatile"resisted" las-o in varza.Oricum cu cheaturile astea cu tot ii fac,pe normal,pe hard asa si asa,pe heroic deja ii prea greu.Deci si prin urmare,nu se baga careva la o tura?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Ei, chestiile alea cu sansa ti se par, de exemplu mie mi se pare ca rateaza mai mult el. Ca vede toata harta, etc. e altceva...

Eu as juca, dar is destul de izolat in reteaua mea.
dorinl

Post by dorinl »

cum joc online?
stiti vreo adresa de site cum era zone.com la heroes3?
BigBoss

Post by BigBoss »

Ca sa joci Online iti trebuie jocul original ... dar mai exista si posibilitatea de a juca prin hamachi, care este un mic programel care creaza retea pe internet astfel poti juca in lan ...
Don't worry, be happy .... life sux
dorinl

Post by dorinl »

multumesc
raphy

Post by raphy »

Salut! M-am apucat si eu de joc si am o mica problema la misiunea 'The Trap'. Am intrat in underground, dar nu gasesc niciun traseu catre crypt, so as vrea sa ma ajutati cu vreo poza a hartii sau cu vreo explicatie.
Multumesc anticipat.
Shader

Post by Shader »

Roteste camera si o sa vezi "path-ul"...daca reiau jocul pe "hard" iti fac un screenshot cand ajung acolo :wink:
dark|Eye

Post by dark|Eye »

Heroes V putea sa faca istorie, dar rateaza obiectivul cu brio. Nu e rau, dar tot 3-ul ramane "taticul lor". :d
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Da, si tu ramai calapodul parerilor obiective, reprezentantul omenirii in materie de tbs-uri. Am incercat sa joc iar h3, yuk.

Evolutia e evolutie oricum ai vedea-o, e imposibil sa compari un joc de amu nu stiu cata vreme cu unul de azi, la fel cum e imposibil sa te ia cineva in serios cand te autoproclami reprezentantul gamerilor... h5 ruls, ruls, ruls.
raphy

Post by raphy »

Shader wrote:Roteste camera si o sa vezi "path-ul"...daca reiau jocul pe "hard" iti fac un screenshot cand ajung acolo :wink:
Am rotit-o destul, cred yo, toate drumurile sunt blocate...
dark|Eye

Post by dark|Eye »

Trickster wrote:Da, si tu ramai calapodul parerilor obiective, reprezentantul omenirii in materie de tbs-uri. Am incercat sa joc iar h3, yuk.

Evolutia e evolutie oricum ai vedea-o, e imposibil sa compari un joc de amu nu stiu cata vreme cu unul de azi, la fel cum e imposibil sa te ia cineva in serios cand te autoproclami reprezentantul gamerilor... h5 ruls, ruls, ruls.

Te bagi in seama cam mult, mr. "parere obiectiva". Pur si simplu H5 nu e pentru industria de azi ceea ce a fost H3 pentru vremea lui. Timpul o va dovedi :tongue3:
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Mdea, ai dreptate, poate ca-s cam satul de atitudini de bagatori de seama, scrise intr-un rand jumate si scuipate de parca ar fi adevarul suprem.
Shader

Post by Shader »

Poate ca a "exagerat" putin si Trickster, sa zicem, dar argumenteaza: "Heroes V putea sa faca istorie, dar rateaza obiectivul cu brio" si "H5 nu e pentru industria de azi ceea ce a fost H3 pentru vremea lui".
PS. Si ca fapt divers ia in seama si impresia majoritatii caci, dupa cum banuiesc ca stii, minoritatea se supune majoritatii. :wink:
Nosferat

Post by Nosferat »

Trickster,am vaz ca esti din..CJ? sau esti din bistrita si faculta o faci in cj?Ma gandeam sa facem un get together,bagam un homm5,sau altele,incerc sa adun oameni,dar nu prea sunt,multi nici nu stiu ca o aparut homm5,la altii nu le place da nu de aia ca e naspa jocul ci ori ca sunt prea prosti sa inteleaga jocul,ori nu au calcule care sa reziste la joc.In afara de cs si dota parca nu se mai joaca lumea altceva,eu m-am lasat de ambele si iacata nu am devenit psihopat,am fost btw cand am jucat jocurile alea
m3nth0r

Post by m3nth0r »

raphy wrote:
Shader wrote:Roteste camera si o sa vezi "path-ul"...daca reiau jocul pe "hard" iti fac un screenshot cand ajung acolo :wink:
Am rotit-o destul, cred yo, toate drumurile sunt blocate...
e misiunea aia in care tre sa treci podu` da e rupt si tre sa fci rost the booths of levitation? dacă da...unde e castelu o tai in padure pe langa apa si intri in subteran...acolo e unu mare kre iti " freaka " toata armata, il bati...iei cizmele...treci apa shi gata! in rest n`am mai jukat k stau pe forum sa citesk parerile :D
Shader

Post by Shader »

Boots of Levitation nu sunt la nici un erou in misiunea aia...le iei din subteran de la o cripta. Problema e ca raphy nu vede in subteran drumul la acea cripta.
m3nth0r

Post by m3nth0r »

da cum se numesc papuci zburatori? :)
m3nth0r

Post by m3nth0r »

lume help si pe mine k ma impotmoli...la a cincea misiune...urmatoarea dupa the trap, the fall of the king...mi`l da pe " batranelu " ala si imi da obiectiv sa cuceresc castelu ala in 7 zile k o mierlesc...ma duk il iau..mai stau vreo doua zile....si cand trece saptamana..POOF... YoU LoSe! help me...ce tre sa fac? :(
Shader

Post by Shader »

Cucereste castelul si salveaz-o pe Isabel din inchisoarea de langa.
m3nth0r

Post by m3nth0r »

stupid me...arata suspect cladirea aia da nu m`am gandit k e inchisoare...:)...s`au schimbat radical cladirile :D....
Post Reply