temperatura GPU prea ridicata?
Moderator: Moderatori
temperatura GPU prea ridicata?
Am un Leadtek 6600TD 128Mb Ddr pe 128 biti la care imi urca temperatura in idle la 64 grade iar in full load la 78(dupa vreo 5 min de scanat artefacte cu ati tool).Mentionez ca racirea este cea standard iar frecventele ii sunt 300/550 din nou cele standard.
Mie mi se par cam ridicate dar astept o parere oarecum avizata.
Mie mi se par cam ridicate dar astept o parere oarecum avizata.
Ce n-am mentionat e k in camera e al draqului de cald.Nu stiu exact cate grade dar peste limita comfortului.
Cu fluxul de aer nu sunt probleme dar e putin cam prafuita, iar in legatura cu artefactele nu, chiar deloc, chiar si dusa la 350/600(ceea ce nu e mult dar e ceva) nimic.
Cu fluxul de aer nu sunt probleme dar e putin cam prafuita, iar in legatura cu artefactele nu, chiar deloc, chiar si dusa la 350/600(ceea ce nu e mult dar e ceva) nimic.
Last edited by invictus on Wed Jun 21, 2006 6:51 pm, edited 1 time in total.
Temperaturile lui sunt mai degraba specifice unui GT care are in plus frecventele mult ridicate si acel bridge de conversie HSI ce incalzeste placa in draci. La vanilla din ce am citit/vazut, temperaturile ar trebuii sa se invarta pe la 45/65. Daca nu ai artefacte nu te alarma, dar daca doresti totusi sa reduci din temp. poti incerca schimbarea pastei. O racire alternativa nu isi are locul in cazul tau mai ales ca nu esti adeptul OC si ar costa 30% din pretul placii.
Eu n-am mai vazut in casa mea o carcasa inchisa de cativa ani. Ai facut bine, mai ales pe caldurile astea. Si la mine in camera e infernal de cald. Cel mai bine e s-o lasi deschisa si sa verifici coolerele, stergi praful, faci niste wire manangement si mai ales, verifica daca racirea placii video face contact perfect cu chipset-ul.