Shader wrote:Boots of Levitation nu sunt la nici un erou in misiunea aia...le iei din subteran de la o cripta. Problema e ca raphy nu vede in subteran drumul la acea cripta.
Chiar aşa nu stie nimeni!?!?
Eu am gasit 4 derivatii ale drumului principal, dar toate sunt blocate...
Mentionez ca eu sunt in partea de jos a hartii, iar cryptu dupa cum stiti este in partea de sus...
Last edited by m3nth0r on Fri Jun 23, 2006 5:49 pm, edited 2 times in total.
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
Last edited by m3nth0r on Fri Jun 23, 2006 5:49 pm, edited 1 time in total.
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
Am nevoie de help la o misiune.Se cheama ceva in genu"an island of one's own" e un scenariu din custom game.Nici cum nu reusesc sa il termin,in rest deja toate hartile cel putin de 2-3 ori le-am terminat,asta nici cum nu mere.Tre sa omor 3 inamici pe 3 insule diferite,si pe langa aia tre sa fac o armata cat casa sa rezist la atac,caci dupa ce ii fac pe aia 3,cica ma vaneaza ceva armata din academy,din 4 colturi diferite apar,si fiecare are in genu 30 titani,80 magi 40 rhaska jani sau cum se cheama,samd.O terminat careva misiunea aia? sa stiu si eu cum o reusit
am shi eu o intreare...a terminat careva orice misiune de la custom game la cel mai mare nivel de dificultate si fara coduri?
Am reusit eu pe heroic de 2 ori am castigat.O data pe harta "heritage" si a doua oara pe harta"warlords".Recunosc nu am castigat din prima,de ex harta warlords am jucat de 4 ori pana am castigat
secretu... rabdare si tutun ....saraca tastatura sau mouseu...le compatimesc ca eu am schimbat o tastatira pana akuma...din cauza lu` nfs most wanted
Merci mult, am terminat misiunea.
Inca o intrebare, asa de perspectiva; in urmatoarea misiune, a cincea, am vazut ca e un obiectiv si anume sa cuceresc orice town intro saptamana. Sa inteleg ca sunt mai multe? Cate?
@raphy te duci repede si il iei pala kre e aratat pe harta ....human castle...dupa ce il iei te duci repede ca in spatele castelului e inchisoarea unde e tinuta isandra sau cum o cheama ca am shi uitat ...in saptamana aia nu in alta...in prima sapt sa fci ce am mentionat mai sus
Inca nu o jucat nimeni misiunea aia and island of one's own?Ca tot nu pot trece,am terminat tot,deja incep sa ma plictisesc rau de tot,m-am bagat intre timp pe nfs porsche,ca nu am cu ce sa omor timpul,asta in afara de invatat:)
acuma ...vad ca apare lumea cu replici de genu: "h3 still rulz ..." ..
sa fim seriosi .. cum ziceau si alti .. h5 ii un pas imens fata de h3, nu se poate compara direct .. probabil ca o avut h3 un succes mai mare la ani lui dacat are h5-u acuma (deshi nu se poate spune asa ceva, concluzia ar fi mult prea pripita) dar ... ce sa spun ... pt mine toti cei care spun ca h5 ii mai nashpa decat h3 is loaze care nu accepta schimbarea .. is demodatii carora le este frica sa incerce ceva relativ nou (ma refer la grafica si la interfata ca gameplayul ii cam acelasi, unpic mai bun numa')
h5 rulz !!!!
There are 10 types of humans in this world. Those who understand binary and those who do not.
PC: PhenomX4 9850 BE @ 2900Mhz | Thermalright IFX-14 | DFI LP UT-790FX MZR | 2x2GB Corsair Dominator PC8500 | MSI R4870 OC 512 | Windows Vista Business x64
a reusit careva sa obtina ultimul skill ( ex : Urgash's Call pt Inferno - gateing instant, un Banshee Holw mai performant pt Necromancer care scade moralul inamicului cu 6 etc. ).
drumul e lung, ai nevoie de o tona de experienta si de ceva noroc ca sa-ti pice skill-urile de baza.
Urgash's Call l-am avut in beta, e ok. Adica face ce zice. Mie unul mi se par in majoritatea cazurilor inutile; in cel mai optimist scenariu faci rost de asa ceva la lvl 30... pana atunci e gata meciul. Bine, is cateva rase, cum ar fi necro, la care-s tentat sa o iau in directia aia pentru ca-s tari abilitatile de pe parcurs, dar la un dungeon, unde skill-urile si abilitatile necesare is kinda sucky, prefer sa fac cum ma taie capul si eu zic ca iese mai bine - si macar e folositor si pe parcurs eroul ala. Adica de exemplu battle teleport-ul ala sau cum i-o fi zicand rulz dar prefer pathfinding la death march.
Shader wrote:Cucereste castelul si salveaz-o pe Isabel din inchisoarea de langa.
Shader wrote:Cucereste castelul si salveaz-o pe Isabel din inchisoarea de langa.
Aici m-am impotmolit si eu. O salvez pe Izabel, ma mai invart cateva zile prin zona, pana cand ajunge red player la castel si mi-o trage in stil mare. Cum ii fac fata? Are prea multe unitati si prea puternice comparativ cu ce pot sa strang pana la momentul bataliei.
Am incercat tot felul de chestii, am cumparat erou de la taverna, i-am luat soldatii, i-am combinat cu ce are "batranelul" plus ce recrutez din castel. Degeaba...
inainte de misiunea asta poti s-o cresti pe isabel pana la lvl 21 sau 24.
dupa ce o salvezi cu Goderic, ii dai frumos TOATE trupele Isabelei si o lasi pe EA sa pazeasca castelul (pe Goderic il trimiti pe langa Spectral Dragons - stanga sus- ). Isabel e de nivel mai mare si are spell-urile de la misiunea anterioara asa ca o sa treci fara probleme de atacul lui Agrael. Eventual pana vine, iti faci Griffin Bastion dar nu cred ca e necesar.
recunosc..sunt busted!!!...fara cheaturi nu am putut sa trec misiunea aia...il bat pe primul sunt low on cash si resources si nu am bani sa cumpar armata pt saptamana viitoare
Parerea mea ca cheaturile strica feelingul oricarui joc .... mai ales al heroesului .... incercati sa jucati fara cheaturi si o sa vedeti ca sunteti mai bucurosi ca ati terminat o misiune prin propriile forte
Pe normal da,dar pe heroic e deja prea greu,am ajuns la misiunea"the vampire lord",dar nu pot trece pe heroic,pe normal il termin lejer,dar pe heroic fara cheat nu cred ca o sa il termin vreo data
cred ca nici cel care a facut jocul nu poate sa treaca pe heroic )
Nosferat wrote:Pe normal da,dar pe heroic e deja prea greu,am ajuns la misiunea"the vampire lord",dar nu pot trece pe heroic,pe normal il termin lejer,dar pe heroic fara cheat nu cred ca o sa il termin vreo data
Hmm, hai ca m-ai facut curios, o sa incerc cand am timp
la a doau misiune de la necro, the attack ...care-i faza, de ce nu-mi da creaturi la primu castel, am toate dwellingurile facute in afara de ultimu si la toate imi scrie 0/+0 ..adică .. nu capat nimic ..de ce? asa ii scriptat ? sau carei faza ?
LE: s-o rezolvat ... crek o fost ceva special week cu 80% mai putin pop increase ... habar n-am ... ideea ii ca o revenit la normal dupa ce o trecut sapt ..weird ...
There are 10 types of humans in this world. Those who understand binary and those who do not.
PC: PhenomX4 9850 BE @ 2900Mhz | Thermalright IFX-14 | DFI LP UT-790FX MZR | 2x2GB Corsair Dominator PC8500 | MSI R4870 OC 512 | Windows Vista Business x64
locdog wrote:la a doau misiune de la necro, the attack ...care-i faza, de ce nu-mi da creaturi la primu castel, am toate dwellingurile facute in afara de ultimu si la toate imi scrie 0/+0 ..adică .. nu capat nimic ..de ce? asa ii scriptat ? sau carei faza ?
LE: s-o rezolvat ... crek o fost ceva special week cu 80% mai putin pop increase ... habar n-am ... ideea ii ca o revenit la normal dupa ce o trecut sapt ..weird ...
A fost week of plague probabil. Nu mai tin minte exact daca-i ca-n h3, dar acolo iti injumatatea creaturile disponibile...
m-am apucat sa joc si eu jocul si am si dat de o mica problema . la primul capitol a 5-ea misiune (ultima din cap. cred), trebuie sa sap dupa un anumit artefact. bun am gasit locatia lui dar cand imi pun unul dintre cei doi eroi acolo sa sape....cucu acel buton este "off" este vreo schema ceva?
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
alexis wrote:m-am apucat sa joc si eu jocul si am si dat de o mica problema . la primul capitol a 5-ea misiune (ultima din cap. cred), trebuie sa sap dupa un anumit artefact. bun am gasit locatia lui dar cand imi pun unul dintre cei doi eroi acolo sa sape....cucu acel buton este "off" este vreo schema ceva?
Trebuie să nu faci nici o mişcare, de obiecei când ajungi acolo dai end turn şi dupaia butonul o să fie activat.
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Este, la orice castel exista sansa sa vina cateva vraji pentru harta: Summon boat la mage guild level 2, Summon Creatures (iti aduce creaturile din cel mai apropiat castel), Dimension door la level 4 - merge numa cam jumate de ecran si Town Portal la lvl 5 care e mai slab ca-n h3... te duce intotdeauna in cel mai apropiat castel.
deci o sa avem si dwarfi ... se pare ca H5 se transforma intr-un Disciples, era mai bine ca in h3, o singura unitate alaturata elfilor.
dwarf-ul calare pe mamut e chiar haios, saraca creatura ce privire are
here ya go ...