![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Bacul - a reinceput teroarea [sezon 2010]
Moderator: Moderatori
Acu depine si de liceu, dar nu merita cine stie ce stres BAC-ul asta. Realizez asta dupa ce am aruncat o privire pe subiectele de la romana si in afara de cele legate de pozeii, nici acelea toate, la restul m-as descurca onorabil doar cu ce am acumulat in orele de curs, fara sa fi stat cu comentariile in brate luni de zile, invatand pe de rost. Griji nu prea imi mai fac, ce-o fi o fi. Oricum a ajuns sa-mi fie frica la romana decat la matematica, si la matematica sunt slab. Succes tuturor, sa avem mana buna la bilete! ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
- The Godfather
Daca te referi la eminescu, nu-ti face probleme. Asa e in fiecare an. Profesori de la noi din liceu merg la ei si vice-versa. Spor absolventilor!paradox wrote:Tocmai am aflat ca la oral va veni comisie de la un liceu care nu ne prea inghite pe noi. Anul trecut a trimis si scoala mea un prof acolo care i-a cam puricat pe aia. De ce am impresia ca nu va fi bine? :|
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
- RIP-Toranagah
- RIP
Mai este la moda chestia asta cu "protocolul"? Pentru ce se folosesc banii acum?Black Shark wrote:Ma ingrijoreaza oarecum si pe mine chestia cu protocolul, la mine in liceu nu s-a strans nimic iar la altii stiu ca s-a strans chiar in doua randuri, profesorii in schimb ne-au spus sa stam linistiti (in ultima zi de scoala dupa ce ne-au calarit un an intreg).
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Dupa ce m-am uitat pe ele zic ca sunt in raport aproape egal reprezentate la oral genurile epic si cel liric. Deci nu e chiar asa de greu, tre sa ai "mana de aur"...paradox wrote:din care multe sunt poezii. Trebuie sa ai mare noroc sa prinzi la oral proza

@Ionut_xx_: Esti cumva din Pitesti???

Nu sunt din Bucuresti.[Merced] wrote:Dupa ce m-am uitat pe ele zic ca sunt in raport aproape egal reprezentate la oral genurile epic si cel liric. Deci nu e chiar asa de greu, tre sa ai "mana de aur"...paradox wrote:din care multe sunt poezii. Trebuie sa ai mare noroc sa prinzi la oral proza![]()
@Ionut_xx_: Esti cumva din Pitesti???Daca da, spune si tu liceul.
- omul_maimutza
Sper sa le fii eliminat pe cele dificile odata cu asta...Ionut_xx_ wrote:Nici la noi nu s-a mai strans nimic dar e un liceu cu prestigiu asa ca sa speram... . Eu am auzit ca la oral pe masa sunt decat vreo 30 de subiecte din care alegi.
Totusi trebuie sa ai mare noroc la alegerea biletelor, urez bafta tuturor.
picz or it didn't happen
pffoaaa....dacă pika poezie...m`am ars...de fapt poate sa`mi pice orice k " sunt pe langa "...sper sa nu ma lase vrajala in cel mai important pas din viata mea " baku` " ....acum Dumnezeu cu mila... bafta tuturor si sper sa`l luam toti...
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
daca o sa vorbesti si la oral cum vorbesti aici, iar la scris o sa skrii in halul asta... am dubii...m3nth0r wrote:pffoaaa....dacă pika poezie...m`am ars...de fapt poate sa`mi pice orice k " sunt pe langa "...sper sa nu ma lase vrajala in cel mai important pas din viata mea " baku` " ....acum Dumnezeu cu mila... bafta tuturor si sper sa`l luam toti...
De ce dracu' va laudati fratilor ca sunteti pe langa? E cumva un examen pe care nu stiati ca o sa-l dati? In teorie e un examen pt care v-ati pregatit 4 ani... nu exista nici o scuza pentru nepregatire. Sa te mai si lauzi ca esti pe langa mi se pare culmea prostiei...
Bafta tuturor si sa treaca cine s-a pregatit...
Asa ziceam si eu acum 2 zile, ca daca imi pica poezie am pus-o, imi va fi greu. Dar am luat frumos si am repetat "Luceafarul", "Revedere", "Plumb", "Mezul Iernei", "Leoaica tanara iubirea", "Riga Cripto si lapona Enigel" + Simbolismul, Romantismul, Modernismul si Traditionalismul, Dacia literara si Junimea si acum nu mai imi este frica. Trebuie doar sa va uitati pe ele si o sa va amintiti, apoi le mai cititi de 2 ori, dar nu cu gandul in alta parte, si pe urma o sa fie lejer.
Un sfat... Luati subiectele de la marginea dreapta (a voastra), sunt sanse sa gasiti subiecte usoare. Mie mi-a picat unul in care punctul principal era: "Numiti si exemplificati 2 dintre sursele umorului la Ion Creanga."... cel mai usor subiect posibil, cred.
Intelligent conversation requires at least two intelligent people.
nu sigura faza pentru ca nu poti garanta unde o sa puna cienva subiectul dupa ce l-a ales...totusi mi-ai dat o idee...
sa vorbiti cu altii din liceul vostru (in speical cei care sunt inainte voastra) si sa puna subiectele usoare in dreapta, si alea mai grele in stanga....
sau ceva in genul, proza in dreapta si poezie in stanga....
sa vorbiti cu altii din liceul vostru (in speical cei care sunt inainte voastra) si sa puna subiectele usoare in dreapta, si alea mai grele in stanga....
sau ceva in genul, proza in dreapta si poezie in stanga....
- jollyfellow
da, m-am ocupat de romana in ultimele 3 saptamani si zic ca sunt cat de cat asigurat. n-are ce sa pice sa nu stiu sa raspund. mai mari emotii aveam la fizica ca acum 2 saptamani nu stiam o boaba de termodinamica. acuma stau linistit, e caldura, mai o plaja, mai ma uit pe material, sa speram ca iese bine. admiterea e mai importanta, bacului i se da prea multa atentie. sa fim toti chill ca nervozitatea se transmite.
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
Asta numai e anul asta nu?HerrMess wrote:Un sfat... Luati subiectele de la marginea dreapta (a voastra), sunt sanse sa gasiti subiecte usoare. Mie mi-a picat unul in care punctul principal era: "Numiti si exemplificati 2 dintre sursele umorului la Ion Creanga."... cel mai usor subiect posibil, cred.
Din nefericire nu mai e chiar asa. Acum subiectul I are 5 puncte, e floare la ureche oricum. Subiectul II e ceva mai dificil, trebuie sa arati ca stii, sa vorbesti coerent si pe subiect cat mai mult posibil. aditza26 are dreptate, acum ma uitam pe Dacia Literara/Junimea/Sburatorul si chiar si aceste subiecte care par grele la prima vedere sunt usoare. Oricum examenul scris e partea grea, acolo e nasol in caz ca nu stii nimic, la oral cam oricine e capabil de improvizatii. Si chiar asa, teoretic ne-am pregatit 4 ani pentru acest examen, teoretic chiar si fara un efort suplimentar acum pe final, dar dupa 4 ani in care am fost la orele de curs atenti ar trebui sa luam o nota de trecere foarte usor. Bine, vorbesc din punct de vedere teoretic...Ionut_xx_ wrote:Asta numai e anul asta nu?HerrMess wrote:Un sfat... Luati subiectele de la marginea dreapta (a voastra), sunt sanse sa gasiti subiecte usoare. Mie mi-a picat unul in care punctul principal era: "Numiti si exemplificati 2 dintre sursele umorului la Ion Creanga."... cel mai usor subiect posibil, cred.
Care Sburatorul, e subiect cu Sburatorul?[/quote]Ionut_xx_ wrote:Merced: aditza26 are dreptate, acum ma uitam pe Dacia Literara/Junimea/Sburatorul si chiar si aceste subiecte care par grele la prima vedere sunt usoare.
"Sburatorul"=revista lui Eugen Lovinescu. E subiect si cu asta. Si cu "Zburatorul" lui Heliade Radulescu...

"Sburatorul"=revista lui Eugen Lovinescu. E subiect si cu asta. Si cu "Zburatorul" lui Heliade Radulescu...[Merced] wrote:Care Sburatorul, e subiect cu Sburatorul?Ionut_xx_ wrote:Merced: aditza26 are dreptate, acum ma uitam pe Dacia Literara/Junimea/Sburatorul si chiar si aceste subiecte care par grele la prima vedere sunt usoare.

A da, asta e altceva. Stiu subiectul asta maine tre sa-l mai repet.
Cam cat ati dat voi protocol?Ghetto 2200 wrote:Cam cat trebuie sa vorbim la subiectul II?
Chiar daca eu mai am 3 ani pana la bac, imi pot imagina ce emotii aveti, pentru ca si eu aveam emotii extrem de mari acum 1 an cand am dat Testarea nationala. Si sa cad de la etaj daca nu a fost de 10 ori mai usor ca o teza. Deci, pentru ca tin foarte mult la forumul asta, va urez mult succes, fiti tari ca o sa treaca fara sa va dati seama, optimismul e binevenit si totul o sa fie bine. Eu sper ca veti reusi, pentru ca meritati din plin. Daca v-ati facut temele la romana si matematica la fel de bine ca cele din IT, nu vad de ce nu ati lua peste 9. Good luck and........god be with you.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Ad Astra Per Aspera
hmmm.....sper k il voi lua...orikum bafta tuturor si Doamne sa se i`a curentu` k sa invat shi eu pt k pcu e o atractie prea mare pt mine si din cauza lui ultimi trei ani am trecut prin shkoala k gasca prin apa...
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
Cine are emotii???SoboLAN wrote:Chiar daca eu mai am 3 ani pana la bac, imi pot imagina ce emotii aveti

SoboLAN wrote:Daca v-ati facut temele la romana si matematica la fel de bine ca cele din IT, nu vad de ce nu ati lua peste 9.
Daca... daca... daca... Prea mult daca...

Si gata, lasati stresul acasa, eu am de gand sa intru foarte calm si increzator acolo, si asa sa intrati si voi.
Abia astept maine sa vad postate pe net impresii si ceva note. Nu stiu inca, nu s-a afisat ordinea de intrare, dar cred ca am sa intru marti printre ultimii (sunt la M). Am facut niste calcule, si sunt slabe sansele sa intru marti.
Daca as avea de ales, as alege sa intru marti de dimineata si sa stiu ca imi va pica proza. Dar acum nu mai am ce face, doar sa sper sa am noroc sa imi cada un bilet acceptabil.
Bafta tuturor si sa luati note mari!
Daca as avea de ales, as alege sa intru marti de dimineata si sa stiu ca imi va pica proza. Dar acum nu mai am ce face, doar sa sper sa am noroc sa imi cada un bilet acceptabil.
Bafta tuturor si sa luati note mari!
Dar am zis eu ceva de "tupeu"? Eu cred ca profilor le e mai greu sa dea o nota mare unuia care se balbaie de emotii si nu poate sa lege trei fraze, decat unuia care este senin, calm si care raspunde coerent.HerrMess wrote:Profii, in general, au un sentiment de respingere fata de "tupeisti" (trust me, am multe prietene care au ajuns profesoare si stiu cam cum gandesc)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
sa shtii k " fata de da`mi un leu sa`mi iau bautura " merge....de kate corigente n`am skapat eu flosind trucu asta, bine ca vorbeam shi inganat sa para k mai am putin si dau in plans
...da la bac tre sa afisezi frica dar si sa ai " papagal " ..tin minte k aveam un coleg in cls a 9 a care citea toate cartile facea rezumate si eu nimic...se duce la tabla lua 6, il puneam sa`mi povesteaska rezumatu si luam 9 

si care e mai castigat?ala ca a citit toate cartile si are cultura si stie sa vorbeasca sau tu ca ai impuscat 2-3 note de 9 care acum nu fac 2 bani?
goana asta dupa note...i don't give a **** ! all it matters is what's up there !
p.s. cei cu bacu : se vad frunzele?sau mai e loc sa intre?:D
goana asta dupa note...i don't give a **** ! all it matters is what's up there !
p.s. cei cu bacu : se vad frunzele?sau mai e loc sa intre?:D
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
@gallardo ce teaba ai tu cum skriu eu pe forum...te intreaba akasa ? hai k o dadushi in sf-uri...subiectul topicului e bacu`n nu cum scriu eu CAPISCI? ashea k buzz off...
[mod]ModEdit. Avertisment - scris cu coate, ton de rahat. Mai vad un post în halul asta si va fi ultimul.[/mod]
[mod]ModEdit. Avertisment - scris cu coate, ton de rahat. Mai vad un post în halul asta si va fi ultimul.[/mod]
Last edited by m3nth0r on Sun Jun 25, 2006 12:59 pm, edited 1 time in total.
- RIP-Toranagah
- RIP
Multa bafta, morcovitilor, sa aveti subiecte usoare!gallardo wrote:Urati-mi si mie noroc ca dau si eu maine bacu'!

Later: Si sfaturile fostului meu prof de fizica din liceu:
-Cu o zi inainte de "meci" nu se invata, ceea ce s-a invatat are nevoie de putin timp sa se "depuna". Daca nu s-a invatat, tot aia e. Mai bine o iesire la o bere cu prietenii.
-Seara mancat bine, dormit bine. O matanie-doua nu strica nici ea.

ohhh da cat adevarToranagah wrote: Mai bine o iesire la o bere cu prietenii.
-Seara mancat bine, dormit bine. O matanie-doua nu strica nici ea.

partea cu mataniiile ii obligatorie. daca se poate si un drum pe la biserica ca tot ii duminica azi

Bafta la toti. Si daca la toate liceele va fi cum stiu ca e la fostul meu liceu, puteti de pe acum sa sarbatoriti ca ati luat bacu'.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.