Boot de pe USB Stick
Moderator: Moderatori
Boot de pe USB Stick
Salutari.De curand mi-am luat un hdd de 80 GB WD - Sata,iar pe cel vechi WD 80 GB - ATA l-am pus pe Abit Seriel.Acu as vrea s-a ma apuc sa formatez hdd-ul ala cu windows(cel Ata pe abit seriel) ca am bele cu diverse chestii.Din cate am inteles inainte de a instala windows-ul trebuie bagate driverele sata ca altfel nu vede nici un hdd.Am un USB stick de 256mb si am pe el driverel.Are cineve idee cum sa-l fac bootabil sa bag driverele de pe el ? ca floppy disk nu mai am
...

Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
din câte ştiu eu installerul de XP îţi permite să-i arăţi de unde să ia drivere de sata raid doar de pe litera A:, corespunzătoare floapei. chiar dacă vei formata flashul (caută HP flash format utility) cu system pe el, nu vei putea încărca driverii sata raid de pe el. ce placă de bază ai? faci raid cu hardurile? dacă nu ai nevoie de raid s-ar putea să scapi de problemă...
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Pai HDD nu le tin in raid..Placa de baza e un Abit NF7-S v2.0
Am s-a incerc cu HP flash format utility s-a fac flash-ul bootabil
Later EDIT : bun,deci am downloadat soft-ul,l-am instalat,am dat acolo ca fie gasit ca un floppy disk,iar la un moment dat imi zice sa Image from file si image from disk...ce trebuie s-a fac acolo ? sa bag fisierele care s-a le booteze ?
Am s-a incerc cu HP flash format utility s-a fac flash-ul bootabil
Later EDIT : bun,deci am downloadat soft-ul,l-am instalat,am dat acolo ca fie gasit ca un floppy disk,iar la un moment dat imi zice sa Image from file si image from disk...ce trebuie s-a fac acolo ? sa bag fisierele care s-a le booteze ?
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul,Toate sa va reuseasca,Sa va doara drept in... basca ! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Why boot?
De ce trebuie sa formatezi flashul ca bootabil? Ca nu incarci sistemul de operare de pe el. Trebuie doar sa pui directorul cu drivere pe el (in structura in care se gaseste la producator) si sa pui placa de baza sa emuleze drive-ul USB drept FDD. La instalare (dupa etapa "Press F6...) va avea litera A: