c-dex identificare melodii

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
akeela

c-dex identificare melodii

Post by akeela »

Am 2 sisteme la servici si am instalat pe amindoua c-dex extractor , amindoua sint in retea si legate la internet in schimb am o problema pe un sistem imi arata titlu la melodii si ceine cinta iar pe celalat nimic.
Sigur e o setare in XP care face treaba asta .
Astept un sfat cit mai curind.
pegas

Post by pegas »

la cd-uri audio?

poate iti arata titlurile pentru ca cineva a programat melodiile pe calculatorul acela.... adica a scris manual numele cd-ului, autorul si melodiile.
la mijloc intre .asm si .c
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

CDex poate sa-ti afiseze titlurile/autorul melodiilor in doua moduri. Poate sa le ia din cdplayer.ini, respectiv o baza de date locala (vezi imaginea), unde cineva le-a trecut manual, cum zicea si pegas. O alta modalitate este baza de date de la freedb.org, la care trebuie sa te conectezi tu insuti, prin comanda CDDB>Connect to remote CDDB. Alta modalitate nu exista, deci nu are cum sa fie o setare WinXP.

Image
raptor

Post by raptor »

c-dex poate citi numele melodiilor de pe cd-uri care au cd-text, verifica daca e bifata optiunea use cd-text:
Image
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
akeela

Post by akeela »

Va multumesc, dar nu e ce banuiti voi, pe acele 2 sisteme am instalat cdex-ul astazi , nu au avut nimic pe ele, pe unul vede tot pe unul nu, asta este.
pegas

Post by pegas »

cdplayer.ini se poate face si cu cd-player-ul din windows... deci nu e relevant daca ai instalat cd-ex-ul ieri...

tu vrei sa zici ca aceluiasi cd audio pe un sistem ii sunt recunoscute track-urile si pe alt sistem nu?
akeela

Post by akeela »

pegas wrote:cdplayer.ini se poate face si cu cd-player-ul din windows... deci nu e relevant daca ai instalat cd-ex-ul ieri...

tu vrei sa zici ca aceluiasi cd audio pe un sistem ii sunt recunoscute track-urile si pe alt sistem nu?
Exact.
FATHER

Post by FATHER »

Poate e de la firewall. E posibil ca o statie sa permita iesirea programului "pe net", iar cealalta, nu. Verifica la Control Panel / Windows Firewall / Exceptions.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
pegas

Post by pegas »

cauta fisierul "cdplayer.ini" pe sistemul pe care e recunoscut cd-ul si sterge-l.

mai sunt recunoscute melodiile?

daca da, eu ma declar invins :-)

bafta
akeela

Post by akeela »

pegas wrote:cauta fisierul "cdplayer.ini" pe sistemul pe care e recunoscut cd-ul si sterge-l.

mai sunt recunoscute melodiile?

daca da, eu ma declar invins :-)

bafta
Da!!!!
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Cauta si directorul "Local CDDB", si sterge-l. Daca mai sunt recunoscute melodiile, si eu ma declar invins. :wink:
FATHER

Post by FATHER »

Stati un pic... Eu am inteles ca omu' vrea sa-i fie recunoscute melodiile pe ambele sisteme, nu deloc...
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Post Reply