Intalnire XPC Timisoara

Anunţuri cu privire la întâlnirile virtuale (şi nu numai) cu alti membri de pe forum.

Moderator: Moderatori

myx4ever

Post by myx4ever »

pe moment vad ca doar tu esti doritor.
mai asteptam pana duminica poate mai racolam pe cineva.
2hacku, savantu ?anybody?

avem mari sanse sa prindem TV ca nu sunt meciuri duminica seara:) ;)
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
savantu

Post by savantu »

ok , cand si unde ?
Intel = abbreviation for Intelligence

Oxford Dictionary of English
KalKo

Post by KalKo »

pe mine ma interesaeza data , in caz ca-s in tm vin
Loading....
myx4ever

Post by myx4ever »

duminica seara pt cursa de F1.
mai asteptam doritori...
savantu, victor : cursa unde sa o vedem? pub 13? veniti cu propuneri.
nefiind seara cu meciuri cred ca avem liber sa vedem cursa cam oriunde numai loc sa gasim :)
deci...eu propun pub13.
savantu

Post by savantu »

Oi fi eu de 2 ani in Timi dar n-am auzit de pubu ala...Unde ii ? In Unirii ? Si sigur te lasa sa vezi F1 ?
Intel = abbreviation for Intelligence

Oxford Dictionary of English
myx4ever

Post by myx4ever »

pub 13 e in spate la dulcineea ( vis a vis de c11) pe Daliei . acolo am fost sa vad meciuri de fotbal. au 2 plasme si un proiector.
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Nu-i ala din Studenti?
In zona acolo am castigat la meciu Cehia-Italia o minge Coca-Cola :laughing6:
Corbu'

Post by Corbu' »

Baaai, dar ce se discuta aici, meeting Timisoara. 99% sanse sa ajung in Timi cand este concertul la Shakira si tare ar fi frumos daca ne-am strange. Contez pe DjDaliu, Victor, 2hacku, Savantu, Shakirel (ii corup eu) si restul cine se mai anunta aici.

P.S. 99% sanse sa vin, dar ramane 1% :d.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
myx4ever

Post by myx4ever »

si cand ii concertu lu shakira?:D
17 iuliieeee?? nu-i cam tarziu ?
CANARIS

Post by CANARIS »

Pai mã anunt si io, doar sunt timisorean. Desi nu mã intereseazã concertul ãla; mã doare fix la vasilica de Shakira. (Ca veni vorba de concerte, abia astept sa vina mijlocul lui august, sa pot vedea la Sziget un concert adevarat: PRODIGY!)
Always Outnumbered. Never Outgunned.
Coza

Post by Coza »

Corbu' wrote:Baaai, dar ce se discuta aici, meeting Timisoara. 99% sanse sa ajung in Timi cand este concertul la Shakira si tare ar fi frumos daca ne-am strange. Contez pe DjDaliu, Victor, 2hacku, Savantu, Shakirel (ii corup eu) si restul cine se mai anunta aici.

P.S. 99% sanse sa vin, dar ramane 1% :d.
Ma bag si eu la o bere cu voi, premaretilor. Dj, Corbu, keep in touch. :tongue3:
KalKo

Post by KalKo »

Pana pe 14 raman in TM, si vin no problemo
Loading....
Popescu Victor

Post by Popescu Victor »

I'm all in :)
iconicpaul

Re: Intalnire XPC Timisoara

Post by iconicpaul »

Cand si daca se mai organizeaza intalniri in TM?
Alexander

Post by Alexander »

Si eu sunt curios. Hai gabe_racer, nokia, bluetooth, darco sariti cu propuneri!
iconicpaul

Post by iconicpaul »

Din ce am citit aici pe thread, ultima intalnire s-a organizat in 2006 ? deci acum 3 ani ?
Fiind nou pe forum, nu stiu cati useri mai sunt activi, cati sunt in TM si cati ar fi dispusi sa vina la o eventuala intalnire dar as fi interesat sa vin, daca se poate, chiar in weekendul viitor.

Referitor la intalniri, eu am activat vreo 4 ani pe forumul CHIP unde am organizat primele intalniri ale forumistilor CHIP din TM, care ulterior a devenit cea mai mare si organizata comunitate CHIP din provincie, in afara Bucurestiului, cu aprox. 15 membri.
Postez cateva poze:

Image

Image

Stiu din experienta ca e foarte greu sa gasesti o zi sau ora ( locul fiind mai putin important) la care toti sa fie disponibili pentru ca fiecare are alt program/loc de munca....etc, dar in weekend sunt sansele cele mai mari.

Image

eu si cu savantu la una din intalniri

Locuiesc in Calea Girocului, in caz ca ajuta la ceva
Alexander

Post by Alexander »

Eu stau in Calea Sagului. Unde ne-am putea intalni? Stai ca acuma dau link la forumistii din Timisoara. [smilie=Read-FAQ.gif]
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Eu in zona pietei 700, cu nokia si alexander ne-am mai intalnit. Ar fi o chestie interesanta, si ar fi si mai interesant probabil in ziua de duminica :tongue3: Sau sambata dupa-amiaza, inca mai am majorate/zile de nastere la sfarsitul asta de saptamana :d ID de mess e la detalii, numar de telefon aveti cativa, pun topicul la subscribe sa fiu la curent cu posturile.
@iconicpaul - tu esti cel din stanga? [curiozitate]
Alexander

Post by Alexander »

Sambata dupamasa ar fi ok. Ne-am intalnit da nu meeting.
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

Hai s-o facem...da nu vreau sa il vad numa pe Stimabilul Bluetooth si pe Haleczander [smilie=maniac.gif] .Sa vie si altii......de preferat sambata sau duminica ...poate atunci o sa ma simt si eu mai bine...acum d-abea vorbesc :sad1:
Old nick :Nokia
Trance Around The World
iconicpaul

Post by iconicpaul »

Bluetooth wrote:@iconicpaul - tu esti cel din stanga?
da, eu sunt cel din stanga, in rosu.

Ca locatie, mai corect si echitabil pentru toti ar fi undeva in zonele centrale ale orasului, gen Complexul Studentesc, Piata Unirii sau Iulius Mall. Asa distanta ar fi aprox. egala pentru toti. Si eu cred ca sambata dupamasa ar fi potrivit, sau duminica la pranz.
Ar fi mai productiv sa vorbim pe messenger.
Chiar daca la prima intalnire nu vor veni multi, odata ce vor fi postate pozele, sper ca interesul sa creasca.
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Semeni cu un tip ce a fost la sala de la podul Decebal, mai , mărvos, cum ar zice un coleg de-al meu (mare si nervos). Si din cati ne-am inteles pana acum vei parea ca mergi cu copii la cumparaturi :d Oricum, daca mergem la o saoarma sau ceva, mergem si la o bere, ca doar e buna de burduf :occasion14: Ca subiecte, o-m discuta ce o mai fi, probabil ca in mai putina masura IT-ul, si mai mult alte domenii care ne intereseaza, fascineaza (obisnuitele, masini femei si bauturi/betii, nu neaparat in ordinea asta).

LE: altcineva care mai e din TM? myx, canaris, ...
Alexander

Post by Alexander »

Mai e si Gabe_racer , darco parca, shakirel si lucas. Ne inmultim. :d
Alexander

Post by Alexander »

La vara neaparat un lanparty. [smilie=maniac.gif]
ShakirEL

Post by ShakirEL »

Savantu,2hacku,Lance2k,DaLiu daca e prin tara desi nu cred.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Alexander

Post by Alexander »

Pai daca poti sa ii contactezi am fi recunoscatori! Tu te bagi? [smilie=Victory.gif]
lucas22010

Post by lucas22010 »

io-s cam batran pentru asa ceva. da altfel m-as baga...
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Si care e problema daca esti mai batran? :d Paul are si el 30 de ani. In afara ca te simti un verisor mai in varsta sau un unchi (asta privind de afara), nu vad care ar fi problema.
Apropo, care ati mai fost in Studenti la Lavimel, cocioaba aia de termopan cu loc inauntru, pe aleea principala din Studenti (cei care stiu mai bine, dupa Zet si Damasc), au meniu kebab mare [kebab+portie de cartofi+suc la 0.5 sau 0.33 la alegere] cu 10RON, la fel si meniu de saorma mica. Cu exceptia sucului si cartofilor, aceleasi preturi ca in restul de saormerii/kebaberii :d
ShakirEL

Post by ShakirEL »

La Lavimel best-buy e shaorma la farfurie.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Pacat ca nu are si o ciorba (suc) la ea. PS: pentru cei care nu stiu, si saorma la farfurie e 10 ROn. Nu? :-s
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Vad ca a devenit o traditie ca intalnirile XPC sa aiba la baza consumul de kebab/shawarma etc.De ce oare nimeni nu zice,"haideti sa ne intalnim toti intr-un restaurant si sa luam masa impreuna ?". [smilie=Nice-try.gif]
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Ca-i mai scump? :d Sau poate faptul ca ne place sa bagam in noi chestii pline de E-uri si grasimi. Oricum, daca nu esti mancator consistent de saoarme, una la o luna, doua luni nu are nimic.
Se pare ca ai ceva impotriva saoarmelor de zici asa :tongue3: Nu vad care e problema daca la intalnirile XPC se face un obicei de a manca saorme ...
gabe_racer

Post by gabe_racer »

A facut doar o observatie cel putin ciudata mie,sunt consumator de junk food,guilty as charged...mai bine ar zice lumea hai sa ne intalnim si sa "bem",bine aici ar fi o problema cu minorii...pacat.In fine,legat de intalnire in functie de cand se va stabili si daca voi fi in Tm ,poate ajung si eu.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Ciudate sunt caile Domnului :d
A, si mai vine un forumist, caruia imi scapa nickul, tot pe sambata, mai sa stabilim o ora si un loc. Eu ma gandeam undeva pe la ~4-5 dupa-masa si ca loc.. ziceam mai sus. Daca e ok, ziceti si voi :wink:
Alexander

Post by Alexander »

Yeeeeeeeee vine Gabe_racer. Am vorbit cu el pe mess si tot nu vroia. Deci sambata? Unde? Cand? :laughing6:
Bluetooth

Post by Bluetooth »

OK, sambata, 21.02.2009 (parca fac anunt la o discoteca :d ), ora 16:00, in Studenti la Lavimel. Mai vedem daca duce burduful si la o bere/suc/ce-o mai fi.

Pana acum suntem; eu, iconicpaul , alexander , gabe_racer , tigru_violet(parca asta era nickul lui 8-[ ) , nokia.
Ma gandesc ca mai vin si sharkiel, cu care povesteam de care e best-buy la saormerie si lucasxoxoxo care in afara ca se simte batran nu are nici o problema.
Last edited by Bluetooth on Fri Feb 20, 2009 8:10 am, edited 2 times in total.
Alexander

Post by Alexander »

Eu vin. Sa vorbesc si cu darco. Poate ajunge.
lucas22010

Post by lucas22010 »

sorry dar voi fi la schi.
Alexander

Post by Alexander »

Unde la schi? :)
Alexander

Post by Alexander »

Am fost astazi la meeting-ul XPC. Am fost eu, nokia, bluetooth si tigru_violet! A fost ok dar speram sa vina mai multi. Poze nu prea ca nu aveti ce sa vedeti. [smilie=maniac.gif]
Post Reply