Bacul - a reinceput teroarea [sezon 2010]

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Ce medie aveţi la sesiunea orală - BAC 2008

9.5 - 10
23
74%
9 - 9.5
4
13%
8.5 - 9
0
No votes
8 - 8.5
2
6%
sub 8
2
6%

Total votes: 31

Merced
Moderator

Post by Merced »

Ionut_xx_ wrote:Aici apar mai repede rezultatele: http://bacalaureat.edu.ro/2006/rapoarte ... _6938.html
Ai luat 5 cu tot cu Moromete! Ti-am zis... Ai de dat o bere... [smilie=maniac.gif] [smilie=Respect.gif]
XSamSung

Post by XSamSung »

Ionut_xx_ wrote:Aici apar mai repede rezultatele: http://bacalaureat.edu.ro/2006/rapoarte ... _6938.html
Macar de ar fi afisate, nici astazi nu-s trecute toate notele, caut la 2 persoane si-s presat odata la 3 ore cu cate un telefon pe tema asta si acelasi rezultat ca si ieri, doar 2 materii sunt notate #-o
Remus

Post by Remus »

Rezultatele din Ialomita intarzie, de vreo 2-3 zile nu au mai pus nimic, desi dora ultimului "update" e 00:36 [smilie=Nice-try.gif]
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
Merced
Moderator

Post by Merced »

Eu nici sa ma gasesc nu apuc la cat de greu merge pagina... Nici o problema, urmez moda batraneasca, la 11 ma duc la liceu, astept in dreptul unor geamuri sa se lipeasca listele, iar cand acestea vin ma tin bine de ceva sa nu fiu calcat in picioare... [smilie=maniac.gif]
iLogiK

Post by iLogiK »

acolo unde sunt toti candidatii alfabetic pe toata tara chiar se afisaza mai repede...per total media mea ii 9.46 :D
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Media totala e 9.45 cu 9 la mate si la fiz si 8.5 la rom....da sincer cand am vazut notele la romana si la fizica am ramas perplex. La romana am facut totul, am vb de ghiorghidiu asa ca nu stiu ce s-a intamplat. La fizica..poate am gresit la unele calcule sau nu stiu ce am facut sa imi scada un punct.
Contestatie cred ca nu are rost sa mai cer.....
Apropo...stie cineva cu ce medii s-a intrat anul trecut la politehnica ?
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
El-Dan

Post by El-Dan »

Nu inteleg cum naiba se tot incarca de ieri de la 9,ca rezultatele sunt infime...cred ca sub 1% din elevi au afisate rezultatele.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.

Vechiul user dandanel
savantu

Post by savantu »

Sunt o gramada cu rezultatele afisate...trebuie doar sa cauti in lista aia enorma.
Intel = abbreviation for Intelligence

Oxford Dictionary of English
paradox

Post by paradox »

Medie generala 9.42
Se putea si mai bine, dar nu prea am ce comenta :D
Vacanta placuta pentru cei ca mine si mult succes pentru cei cu admitere ;)
Image
zweistein

Post by zweistein »

Ei, ce s-a intamplat cu cei care au scris despre Moromete si Ion?
Sunt curios :) a picat cineva din cauza asta?
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

Eh, pana la urma media mea a fost 9.80 (oricum eu calculam intai media la romana si apoi generala, vad ca s-a facut generala din toate 6)
la mate a fost 9.70, la info 9.65 care stiu ca trebuia sa fie mai mare si ma roade orgoliul ca am a doua medie din liceu in timp ce prima e 9.81 dar incerc sa-mi reprim ego-ul :D
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

NICE MARKS MAN. :) FELICITARI. Numai note bune sunt pe aici. Eu un forum plin de intelectuali (dar nu ca MOROMETE si ION :laughing6: ) Sper ca si cei care posteaza de acum sa continue aceasta traditia cu notele mari. :thumbleft:
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Media Generală - 8.86, se putea şi mai bine, din păcate româna m-a scăzut... [smilie=Nice-try.gif] 7.25 [smilie=maniac.gif]
picz or it didn't happen
Shader

Post by Shader »

La mine nici pana acum nu s-au afisat...cred ca dau o fuga pana la liceu :tongue3:
Live in your world, get pwned in mine!
Merced
Moderator

Post by Merced »

Romana oral/scris: 9 / 9.15
Engleza oral: 10
Matematica M1-2: 7.85
Chimie organica: 8.90
Educatie fizica: 10

Medie finala: 9.15

Nu mai comentez acum ca nu mai am suficienta vlaga in mine, nici nu stiu daca am pus bine nota la chimie sau daca era 8.80, oricum nu mai conteaza. Media chiar si peste asteptarile mele e data de nota destul de mare pe care am luat-o la romana. La mine in liceu au picat 10 insi la romana(doi chiar de la mine din clasa :( ) si 2 insi la matematica(o tipa tot de la mine :( ), in rest Moromete si Ion "au generat" note de 5, 5.05, 5.20... ceva de genul asta. Acum stau si eu linistit, cu media asta nu-mi fac probleme la facultate, chiar daca se intra pe baza de dosar... [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif]

Edit:
Dupa ceva vreme...

Ce naibii mi-au murit laudatorii? Nu imi zice si mie cineva "Felicitari!"? :P Mai bagati si voi medii, impresii, pareri. Sau sunteti pe la contestatii? :sad1:
El-Dan

Post by El-Dan »

Am gasit un site cu parerea unui despre bac
http://manifestbac.tripod.com/
Destul de interesant,despre generatia noastra.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.

Vechiul user dandanel
Vl@d

Post by Vl@d »

zweistein wrote:Ei, ce s-a intamplat cu cei care au scris despre Moromete si Ion?
Sunt curios :) a picat cineva din cauza asta?
aha.... eu.
si la romana si la mate...
existenta mea pe aceasta planeta devine inutila...
am facut contestatie...
mai are rost sa mai intru pe acest forum.. ? si io care credeam ca am luat la mate sigur...
doi din cate stiu io de la mine din liceu au luat 6 la romana cu morometii... io decat 3.60.. asta e...
promovabilitatea la mine in liceu a fost de 30% [smilie=Nice-try.gif]

Zana Maselutza poti sa-mi dai ban sau ce vrei tu.... my life is a big s**t now :sad1:

salutare si felicitari pt notele obtinute la bac si bafta in continuare la admitere si in viata.
va salut cu respect un fost user cred...
X2 5400 BE >< AsRock AM2 >< 3GB DDR2 >< Gigabyte 9600GT >< Samsung F3 500GB >< Benq 20.1"
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Nu dau, mai ales ca acum văd ca ai posturi cu tente sinucigaşe. Era o metodă pentru ridicare de moral prin împuşcare. Ştii tu, mănâncă tot sau te dau la ţigani &stuff. Şi nu mai am butonu de ban că i l-am împrumutat lui void. Ca un câine turbat, în nemernicia mea am uiat sa pun un smiley dinţos ceva, să nu mai sperii oamenii... iote

Image
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Merced
Moderator

Post by Merced »

Vl@d incearca sa privesti limpede situatia, nu ai nimic de pierdut cu contestatiile si foarte bine ca le-ai depus. Daca profesorii care vor recorecta sunt "oameni", vei primi nota 5, cum o gramada de elevi din tara au primit 5-ul pentru primele doua parti. Si pot sa jur ca unii nici nu meritau nota asta, ca daca ar fi fost sa-i ia la prima parte cu baremul ca la carte n-ar fi mai mult de 4. Capul sus, eu unul sustin pe toti cei care intr-adevar au scris aiurea la partea a III a, dar care au picat. De ce nu a picat juma' de tara? Pai ori suntem corecti si se pica pe capete, ori suntem ingaduitori si iau toti un 5. Eu zic ca dupa contestatie o sa ai o nota buna!
Vl@d

Post by Vl@d »

[Merced] wrote:Vl@d incearca sa privesti limpede situatia, nu ai nimic de pierdut cu contestatiile si foarte bine ca le-ai depus. Daca profesorii care vor recorecta sunt "oameni", vei primi nota 5, cum o gramada de elevi din tara au primit 5-ul pentru primele doua parti. Si pot sa jur ca unii nici nu meritau nota asta, ca daca ar fi fost sa-i ia la prima parte cu baremul ca la carte n-ar fi mai mult de 4. Capul sus, eu unul sustin pe toti cei care intr-adevar au scris aiurea la partea a III a, dar care au picat. De ce nu a picat juma' de tara? Pai ori suntem corecti si se pica pe capete, ori suntem ingaduitori si iau toti un 5. Eu zic ca dupa contestatie o sa ai o nota buna!
multumesc ZM ca nu imi dai ban si stai linistit ca nu am tente sinucigase... glumesc si eu intr-un fel mai morbid :d

multumesc [Merced] pt sustinere si sper sa te auda D-zeu sa i-au cele 2 probe cu 5.. pt ca mama e tare suparata pe mine :sad1:
X2 5400 BE >< AsRock AM2 >< 3GB DDR2 >< Gigabyte 9600GT >< Samsung F3 500GB >< Benq 20.1"
Vl@d

Post by Vl@d »

hihihi :d

http://www.gardianul.ro/2006/07/10/dezv ... 81470.html
SA PUNEM BOMBOANA PE COLIVA BAC-ULUI
Un tånar curajos a inregistrat ce s-a intåmplat in salile in care s-a dat Bacalaureatul. Acest examen a ajuns un puroi al mitei, delasarii si dezinteresului
10.07.2006 SA PUNEM BOMBOANA PE COLIVA BAC-ULUI

Un elev curajos a inregistrat, in premiera, doua dintre probele de Bacalaureat, pe care le-a sustinut la Liceul «Ion Barbu» din Capitala, pentru a dovedi ilegalitatile si metodele de mituire a profesorilor

In prima inregistrare, de la Romåna scris, se poate auzi foarte clar cum toti elevii din clasa vorbesc fara restrictii, fac schimb de impresii si plimba ciornele de la unul la altul, fara ca vreun supraveghetor sa intervina

La proba de Istorie, inregistrarea audio arata clar cum s-au stråns, de la elevii din sala, banii pentru mituirea profesorilor supraveghetori. Banii s-au indesat intr-un pachet de tigari si au ajuns, imediat, in måinile acestora

Odata acceptati banii, una dintre profesoare isi schimba brusc atitudinea si sare in ajutorul elevilor, ajungånd påna in situatia in care se asaza långa ei in banca si le dicteaza, din carte, rezolvarea subiectelor

Limbajul profesoarei este sub orice critica, ea confesåndu-se elevilor ca vrea sa plece in Spania, «la cules de capsuni si indreptat de banane». Raspunsul acestora este pe masura, aratånd decaderea sistemului educational din Romånia

DESCARCA INREGISTRARILE AUDIO :d

Un elev a inregistrat, in premiera, doua probe pe care le-a sustinut la Bacalaureat
La Liceul «Ion Barbu», spaga pentru profesori ajunge prin pachete de tigari
aditza26

Post by aditza26 »

Romana oral - 10
Romana scris 9,6

Engleza oral - 10

Matematica M2 - 10

Economia Intreprinderii - 10

Sport - 10
----------
Media ... fix 9,9(3)
Ionut_xx_

Post by Ionut_xx_ »

aditza26 wrote:Romana oral - 10
Romana scris 9,6

Engleza oral - 10

Matematica M2 - 10

Sport - 10
----------
Media ... fix 9,9(3)
10 la matematica? Sa fim seriosi, nu ai fost si tu in Ion Barbu cumva? :laughing6:
Merced
Moderator

Post by Merced »

aditza26 o intrebare simpla legata de Facultatea de Constructii unde te duci. Din cate am inteles intri pe baza de dosar si nota de la matematica are pondere de 80% corect? Acum sunt si eu curios, pe oamenii aia nu-i intereseaza si ce matematica ai facut? Adica unul care a fost la filologie si la proba E a vrut sa dea matematica M3, a luat 10 se poate duce la Constructii si eventual sa dea jos pe unul care a facut M1-1 si a luat 9.50??? [smilie=maniac.gif] Nu ca m-as lega de tine ca nu stii matematica dar ma gandesc ca si aia de la facultate au niste "smecherii" si nu cred ca si-ar permite sa se intample un scenariu similar cu cel descris de mine... :thumbleft:
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Romana oral - 10
Romana scris 9,6

Engleza oral - 10

Matematica M2 - 10

Sport - 10
----------
Media ... fix 9,9(3)
Cam slab man. Te mai primeste ***** in casa cu notele astea? :d
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Vl@d wrote:GOOD NEWS :
cred ca o sa fac rost saptamana asta de cele 5 posibile subiecte la romana scris [smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif] sa vedem ce iese :wink:
Asta era postat de catre tine cu ceva timp inainte, ma insel eu daca spun, ca era mai bine sa pui mana pe o carte?
aditza26

Post by aditza26 »

Merdces, cei care au terminat M1 au in plus la media de admitere 20% din nu stiu ce nota. Asa ca tot cei de la M2 sunt dezavantajati, neprimind acest surplus, dar cred ca este corect pe undeva, acest 20% care se da celor de la M1 este tocmai pentru matematica mai "grea" pe care au studiat-o.
Acum vin si eu si intreb ceva: cei care au terminat profil economic si au facut matematica M2, de ce la A.S.E. (ca practic asta este urmarea unui liceu cu profil economic) se da admitere din matematica M1? Adica ce sanse au cei care au facut M2 4 ani de zile sa dea un examen de admitere din materia de matematica M1, cu notiuni care nu exista in programa de M2?
Merced
Moderator

Post by Merced »

Mi se pare ca te-ai atacat aiurea, cel putin asta e "tonul" pe care l-am interpretat. :wink: Eu decat te intreb, deci n-am nici o chestie cu facultatea aia, ci ma gandeam sa nu te pacalesti cumva, nu la altceva. In legatura cu ASE-ul iar nu ma bag, ca nici acolo n-am treaba. Asta e sistemul, nu am eu vreo vina.

P.S.: Merced n-are nici o treaba cu Mercedes... #-o
aditza26

Post by aditza26 »

Sorry, am scris repede Merced si d-aia a iesit asa. OFF TOPIC [Nici macar nu imi place Mercedes, sunt fan infocat BMW].

Nu e vorba aici de nici un ton agresiv, pentru ca nu asta a fost intentia. Dar toata lumea reproseaza celor de la M2 ca invata mai putin si sunt avantajati la facultatile, mai toate, unde se fac M1.
Oricum ar fi, de intrat poate sa intre multa lume, conteaza cine rezista. Asa ca poti sa intri cu 10 la M2 sau cu 10 la M1 si sa nu poti face fata matematicii de la facultate, sau sa intri cu 6 la M2 sau M1, care sa fi fost gresala si acolo sa fii primul.
Iarta-ma pentru ton, dar ti s-a parut tie, nu am nimic cu tine. Dar am scris astea aseara dupa ce venisem de la Constanta (trezire la 5 dimineata...)

Sorry Merced :occasion5:
Merced
Moderator

Post by Merced »

Sper sa ai succes aditza26! Eu n-aveam intentia sa subliniez ca la M2 nu inveti matematica, ci aceea de a te "avertiza" ca unul de la M3(matematica de clasa a 8 a :-~ ) ar putea sa-ti ia locul, ceea ce ar fi nedrept. Oricum cu nota ta la matematica n-are rost sa-ti faci probleme. Am si eu un var care vroia sa dea la Constructii, dar acum dupa ce a luat 7.35 la matematica nu cred ca mai are sanse sa intre... #-o
aditza26

Post by aditza26 »

Nu se stie daca chiar nu poate intra. 7,35 nu este o nota chiar asa de mina, pentru ca, la constructii isi depun dosare altii cu note mult mai mici si, dupa repartizari si retrageri, pot intra. Eu iti sugerez sa ii zici sa depuna macar doua dosare, pentru ca nu se stie.
Si cei cu M3, ce sanse au sa reziste la facultatea de constructii? Plus ca mai este vorba si despre fizica si alte dastea?
Merced
Moderator

Post by Merced »

aditza26 wrote:Si cei cu M3, ce sanse au sa reziste la facultatea de constructii? Plus ca mai este vorba si despre fizica si alte dastea?
Pai tocmai ca n-au sanse, dar daca ti-ar lua locul nu ai mai avea tu sanse sa faci respectiva facultate... Eu zic ca M3-ul ar trebui restrictionat de la chestii d-astea... [smilie=maniac.gif]
aditza26

Post by aditza26 »

Merced, eu nu cred ca sunt multi (ca or fi, suntem in Romania) inconstienti cu M3 care sa depuna dosar la constructii. Au facut 12 ani de scoala, nu cred ca ei nu stiu ce matematica au facut si ce matematica se face la facultate.
caraboy

Post by caraboy »

Eu nu stiu ce sa mai zic, am ramas mut in fata rezultatelor. La romana, unde am dat teza mai departe ca sa scrie eseul despre Stefan, am luat 8.10, mai putin decat o colega cu Ilie Moromete, e posibil asa ceva? Iar cei cu care am vorbit si la care am dat au luat 9.50? In ce tara traim oameni buni? De parca nu stim... aceeasi problema si la matematica, am luat 8.25, unde am facut pe forte proprii de minim 9.20, minim, am recalculat ieri cu profa de meditatie si cu profesorul de la clasa, nu ne iesea mai putin de 9.20.... cum se poate asa ceva? Am depus contestatie la ambele, deocamdata media finala e 9.12, nu imi trebuie mai departe, dar din orgoliu, astept si sunt curios daca primesc macar, macar 50 de sutimi la una dintre ele. Nu e posibil, la matematica, unde e stiinta exacta.... am recorectat la sfarsit lucrarea, nu am scapat nimic.... am recalculat de 2 ori si nu iese... sub 9... [smilie=maniac.gif] Sunt nervos la culme... la culme.. pentru ca stiu ce am facut, stiu cat am invatat si ce am scris. S-a dus de rapa tot in tara. Si sunt atatea de zis.. dar nu cred ca-si mai au rostul, ca toti am trecut prin asta anul acesta, si toti stim de nedreptatile de la bac. Bafta in continuare si sa auzim de bine!
iLogiK

Post by iLogiK »

si eu am luat 7.90 la romana cu Gheorghidiu, in timp ce colegi care l-au facut pe moromete au luat 9, dar nu fac contestatie....nu de alta dar nu conteaza aproape de loc nota, si oricum romana nu ii materia mea forte....(daca as fi luat si eu 8 si ceva la mate as fi facut contestatie)

deci pana la urma nu da nimeni la Timisoara la Politehnica? is singuru de pe forum care se chinuie cu culegerea aia pentru admitere??
caraboy

Post by caraboy »

De ce ce nu ai facut contestatie? E dreptul tau, ai muncit poate spre deosebire de altii, si desi nici la mine nu conteaza nota am incercat. Stiu ca probabil nu o sa primesc nimic, ca sa nu se "deranjeze" cine stie ce comisie, dar am incercat. Sa nu-mi reprosez mai incolo ca nu mi-am sustinut punctul de vedere, ca nu am fost sigur pe mine! E dreptul meu, dreptul de a fi notat corect!
Merced
Moderator

Post by Merced »

Acum e prea tarziu pentru contestatii, dar trebuia sa faci. Cum e posibil ca cei cu Moromete sa ia 9??? La mine in oras din cate am vazut cei cu Moromete si Ion au avut numai note sub 6, chit ca nu meritau nici 5 pe primele doua parti l-au primit. Eu am luat 9.15 la romana si sunt constient ca daca cei care au scris pe langa subiect au primit o nota mai mare ca sa treaca si eu am primit mai mult decat meritam. Eu am facut toate subiectele dar dupa cum spuneam si mai sus romana e o materie extrem de subiectiva, probabil ca toti au scris la toate subiectele cat de corect au putut, profesorii insa decid ce e bine si ce nu... :( Traim in Romania... [smilie=Nice-try.gif]
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Mda.....ce sa mai zic. V-am zis notele dar ce nu cred ca v-am zis este situatia celorlalti. La fizica s-au luat note mai mari asa ca mi-am recalculat punctajul si am decis sa depun contestatie. La romana...mare frumusete : am luat 8.5 pt ca am prins o comisie din liceul rival si m-au terfelit, pe cand o colega de a mea care de abia stie sa se exprime a luat 10 si a si scris mai putin decat mine. Am fost intovarasit la contestatie de alti 6 colegi de clasa ce au prins aceasi comisie si au luat sub 9. Daca nu imi mai da asta e...si 9.41 e bun.
iLogiK, io merg la Bucuresti la politehnica dar de nu ar fi posibilitatile din capitala as merge la Constanta sa imi fie Marea aproape :D
Acu diger culegerile de la poli de mate si fiz si revin cu rez contestatiilor.
Felicitari tuturor pt rezultatele obtinute !
Over and out.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
aditza26

Post by aditza26 »

La matematica este mai ciudat. La simularea nationala si eu am facut de un 9, dar am luat 7,3. Chestia este ca acolo nu trebuie numai raspunsul, ci toata demonstratia. Acum la bac am scris 10 pagini, le-am scris pana si in cuvinte. Si a meritat!
Merced
Moderator

Post by Merced »

aditza26 wrote:Acum la bac am scris 10 pagini, le-am scris pana si in cuvinte. Si a meritat!
Si bine ai facut intr-adevar! Si eu am mai scris in cuvinte la matematica niste chestii, doar pentru a se intelege clar ce am facut acolo. De exemplu la o functie am spus in cuvinte clar de ce e crescatoare, nu m-am limitat doar la tabel. Profesorii astia vor sa vada mura-n gura totul, altfel daca sunt sictiriti si obositi scad aiurea. Plus ca e corecteaza mai multe lucrari in acelasi timp si se poate intampla sa treaca notele aiurea. Un coleg de-al meu a luat 8.50 la simulare in conditiile in care el nu rezolvase subiecte de mai mult de 7. Am aflat mai tarziu ca o fata de la alta clasa avea 5.25 si facuse de cel putin 8. Concluzia profei de mate a fost ca au trecut aiurea notele pe foi. Daca si la examen s-a intamplat asa, merita puse contestatii, atat timp cat nu e nimic de pierdut. [smilie=Respect.gif]
Post Reply