Ai luat 5 cu tot cu Moromete! Ti-am zis... Ai de dat o bere...Ionut_xx_ wrote:Aici apar mai repede rezultatele: http://bacalaureat.edu.ro/2006/rapoarte ... _6938.html
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Moderator: Moderatori
Ai luat 5 cu tot cu Moromete! Ti-am zis... Ai de dat o bere...Ionut_xx_ wrote:Aici apar mai repede rezultatele: http://bacalaureat.edu.ro/2006/rapoarte ... _6938.html
Macar de ar fi afisate, nici astazi nu-s trecute toate notele, caut la 2 persoane si-s presat odata la 3 ore cu cate un telefon pe tema asta si acelasi rezultat ca si ieri, doar 2 materii sunt notateIonut_xx_ wrote:Aici apar mai repede rezultatele: http://bacalaureat.edu.ro/2006/rapoarte ... _6938.html
aha.... eu.zweistein wrote:Ei, ce s-a intamplat cu cei care au scris despre Moromete si Ion?
Sunt curiosa picat cineva din cauza asta?
multumesc ZM ca nu imi dai ban si stai linistit ca nu am tente sinucigase... glumesc si eu intr-un fel mai morbid[Merced] wrote:Vl@d incearca sa privesti limpede situatia, nu ai nimic de pierdut cu contestatiile si foarte bine ca le-ai depus. Daca profesorii care vor recorecta sunt "oameni", vei primi nota 5, cum o gramada de elevi din tara au primit 5-ul pentru primele doua parti. Si pot sa jur ca unii nici nu meritau nota asta, ca daca ar fi fost sa-i ia la prima parte cu baremul ca la carte n-ar fi mai mult de 4. Capul sus, eu unul sustin pe toti cei care intr-adevar au scris aiurea la partea a III a, dar care au picat. De ce nu a picat juma' de tara? Pai ori suntem corecti si se pica pe capete, ori suntem ingaduitori si iau toti un 5. Eu zic ca dupa contestatie o sa ai o nota buna!
SA PUNEM BOMBOANA PE COLIVA BAC-ULUI
Un tånar curajos a inregistrat ce s-a intåmplat in salile in care s-a dat Bacalaureatul. Acest examen a ajuns un puroi al mitei, delasarii si dezinteresului
10.07.2006 SA PUNEM BOMBOANA PE COLIVA BAC-ULUI
Un elev curajos a inregistrat, in premiera, doua dintre probele de Bacalaureat, pe care le-a sustinut la Liceul «Ion Barbu» din Capitala, pentru a dovedi ilegalitatile si metodele de mituire a profesorilor
In prima inregistrare, de la Romåna scris, se poate auzi foarte clar cum toti elevii din clasa vorbesc fara restrictii, fac schimb de impresii si plimba ciornele de la unul la altul, fara ca vreun supraveghetor sa intervina
La proba de Istorie, inregistrarea audio arata clar cum s-au stråns, de la elevii din sala, banii pentru mituirea profesorilor supraveghetori. Banii s-au indesat intr-un pachet de tigari si au ajuns, imediat, in måinile acestora
Odata acceptati banii, una dintre profesoare isi schimba brusc atitudinea si sare in ajutorul elevilor, ajungånd påna in situatia in care se asaza långa ei in banca si le dicteaza, din carte, rezolvarea subiectelor
Limbajul profesoarei este sub orice critica, ea confesåndu-se elevilor ca vrea sa plece in Spania, «la cules de capsuni si indreptat de banane». Raspunsul acestora este pe masura, aratånd decaderea sistemului educational din Romånia
DESCARCA INREGISTRARILE AUDIO![]()
Un elev a inregistrat, in premiera, doua probe pe care le-a sustinut la Bacalaureat
La Liceul «Ion Barbu», spaga pentru profesori ajunge prin pachete de tigari
Pai tocmai ca n-au sanse, dar daca ti-ar lua locul nu ai mai avea tu sanse sa faci respectiva facultate... Eu zic ca M3-ul ar trebui restrictionat de la chestii d-astea...aditza26 wrote:Si cei cu M3, ce sanse au sa reziste la facultatea de constructii? Plus ca mai este vorba si despre fizica si alte dastea?
Si bine ai facut intr-adevar! Si eu am mai scris in cuvinte la matematica niste chestii, doar pentru a se intelege clar ce am facut acolo. De exemplu la o functie am spus in cuvinte clar de ce e crescatoare, nu m-am limitat doar la tabel. Profesorii astia vor sa vada mura-n gura totul, altfel daca sunt sictiriti si obositi scad aiurea. Plus ca e corecteaza mai multe lucrari in acelasi timp si se poate intampla sa treaca notele aiurea. Un coleg de-al meu a luat 8.50 la simulare in conditiile in care el nu rezolvase subiecte de mai mult de 7. Am aflat mai tarziu ca o fata de la alta clasa avea 5.25 si facuse de cel putin 8. Concluzia profei de mate a fost ca au trecut aiurea notele pe foi. Daca si la examen s-a intamplat asa, merita puse contestatii, atat timp cat nu e nimic de pierdut.aditza26 wrote:Acum la bac am scris 10 pagini, le-am scris pana si in cuvinte. Si a meritat!