17" Glare Type Widescreen
Se poate si mai rau...

Moderator: Moderatori
de unde l-ai cumparat ? emite vibratii puternice ?Razorel wrote:Un Samsung Sp240C de 250 gb
Clitatea plasticului este una buna ,tastele sunt in proportie de 95% iluminate uniform, f-urile pacra lumineaza ceva mai slab, fata de o tastatura A4Tech A type tastele sunt tari, mie imi place ca le simt, nu produc zgomot la apasare, este o tatatura destul de mica , fata de ce am avut eu (KME), nu are soft OSD ( cel putin varianta simpla fara pad)un dezavantaj mic este ca dupa monatea palm restului si dupa ridicare tastaturii din inaltatoare , tot keyboard-ul parca este un pic plat, pt mine ar putea sa fie mai inalt cu cativa mm, are UK layout, deci cateva mici modificari, tasta "\" este intre shift si z, in schimb tasta Enter este mare.G-man wrote:Zolly, si eu vreau sa-mi iau aceeasi tastatura. Mi se pare excelenta, plus ca are tastele luminate. As lua oricand Saitek Eclipse in fata unei claviaturi G15, care mi se pare uriasa
E de calitate plasticul, sunt luminate uniform tastele, se apasa greu, fac zgomot mare la apasat etc ??
Niste petarde de switch-uri. Am avut si noi prin retea pe la inceputuri si se picau ca mustele la furtuni... Data viitoare treci pe la un UltraPro si cumpara Repotec, stiu ca n-ai auzit de ele in viata ta dar mergi pe mana mea, daca nu te va multumi ti-l cumpar eu.adyp wrote:Un switch TrendNet cu 8 porturi si carcasa metalica.