poze mafia corectat
Moderator: Moderatori
hmm, toti obeserva poza cu gagica goala, dar primele 2 poze mici de pe prima pagina a articolului nu le vede nimeni? eu nici pe alea nu le'am vazut in joc.
sau voi doar vreti sa vedeti o femei goala?
credeam ca vreti sa stiti unde e pt ca ati pierdut ceva submisiune
once again this proves that sex sells
sau voi doar vreti sa vedeti o femei goala?
credeam ca vreti sa stiti unde e pt ca ati pierdut ceva submisiune
once again this proves that sex sells
Stiti si voi faza cand trebuie sa tragi intru-n avion si urmeaza filmul cand ma rog cade intr-o padure cred.Faza interesanta e ca un priten cand a jucat aceasta misiune, cand urmarea masina,in loc ca aceasta sa mearga la aeroport si sa urmeze faza cu distrugerea avionului,masina nu a mers la aeroport si totul s-a terminat cu un film total diferit.
Atzi patzit si voi?
Atzi patzit si voi?
- Adrian-XPC
- Moderator
nu, dar este stiut acest lucru.celalat sfarsit de la "lucky bastard" este cand poti sa il impingi pe morello peste un pod sau asa ceva.In data de 2002-10-21 04:47, TAurus a scris:
Stiti si voi faza cand trebuie sa tragi intru-n avion si urmeaza filmul cand ma rog cade intr-o padure cred.Faza interesanta e ca un priten cand a jucat aceasta misiune, cand urmarea masina,in loc ca aceasta sa mearga la aeroport si sa urmeze faza cu distrugerea avionului,masina nu a mers la aeroport si totul s-a terminat cu un film total diferit.
Atzi patzit si voi?
merciIn data de 2002-10-21 10:08, Adrian-XPC a scris:
Poza respectiva ar fi trebuit sa faca parte din joc, insa secventa cinematica respectiva a fost eliminata din motive speram noi evidente. Iata de ce nu ai intilnit-o in joc. Restul pozelor insa sunt toate luate din cadrul jocului.
The truth is out thereŠ
dar restu pozelor unde sunt facute?
Tocmai asta-i fain in MAFIA. Poti termina o misiune doborind un avion sau sa arunci mashina lu' ala peste pod si sa primesti bonus si o femeie goala, numa bine facuta in 3D. Deci nu este genul de joc care toti gamerii care-l joaca, il termina la fel, cu aceleasi scene si aceeasi "soarta". Nu stiu cum este GTA3 (ca nu l-am jucat asa mult), dar MAFIA are libertate de actiune tocmai din cauza acestor moduri diferite de a termina misiunile. Nu este deloc rigid si fixat dinainte. Asta este umila mea parere
cred ca in mafia exact invers,eu l-am terminat si imi place f mult, insa cred ca "creme de la creme"-misiunea cu aeroportul sau cu podul- este singura cu sf diferit, intr-adevar, la altele poti sa alegi daca sa mergi sau nu sa iei o masina "bonus", dar asta nu e chiar o alegere pt. ppov. jocului.in rest, jocul e liniar, si cam toate misiunile se pot termina intr-un sg mod.parerea mea.In data de 2002-10-22 11:01, Tibi a scris:
Tocmai asta-i fain in MAFIA. Poti termina o misiune doborind un avion sau sa arunci mashina lu' ala peste pod si sa primesti bonus si o femeie goala, numa bine facuta in 3D. Deci nu este genul de joc care toti gamerii care-l joaca, il termina la fel, cu aceleasi scene si aceeasi "soarta". Nu stiu cum este GTA3 (ca nu l-am jucat asa mult), dar MAFIA are libertate de actiune tocmai din cauza acestor moduri diferite de a termina misiunile. Nu este deloc rigid si fixat dinainte. Asta este umila mea parere