Acumulator Motorola v3x

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
james_htf_ro

Acumulator Motorola v3x

Post by james_htf_ro »

Salut.
Am si eu o intrebare ,si anume,unde as putea cumpara acumulator original pt Motorola V3x ? Am cautat la toti distribuitorii Motorola (online) si se pare ca niciunul nu are in stoc asa ceva.Ma intreb cum pot sa vanda un telefon fara sa aiba la vanzare si accesorii pt.acel model de telefon.M-ar interesa un acumulator original Motorola V3x(am mai incercat unul de la nu stiu ce firma si imi facea tot felul de probleme,blocari,se inchidea singur,etc) sau macar unul marca Vodafone sau Hama de care am auzit ca sunt destul de bune.Multumesc mult.
aditza26

Post by aditza26 »

Mai bine faci o intrebare la magazine de telefoane. Incearca la Germanos, dar sa stii ca acolo sunt preturile foarte mari.
james_htf_ro

Post by james_htf_ro »

aditza26 wrote:Mai bine faci o intrebare la magazine de telefoane. Incearca la Germanos, dar sa stii ca acolo sunt preturile foarte mari.
Pai asta am facut primul lucru (in Craiova la toti "distribuitorii Motorola ")dar n-am gasit pe nicaieri.La Germanos mi-au zis ca n-au avut niciodata asa ceva si nici ca ar avea de gand sa aduca vreodata.
Post Reply