iPOD care nu vrea muzica(plz help)

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
Wolverine

iPOD care nu vrea muzica(plz help)

Post by Wolverine »

Ma scoate din minti,il am de cateva ore si ma enerveaza la culme imi da mesajul di screenshot precum ca nu poate scrie ceea ce nu este adevarat poate fi folosit ca un stik usb normal dar desigur ca asa nu mai citeste mp3-urile cred ca este ceva soft din moment ce pot copia altceva cand nu folosesc itunes
Attachments
eroare.JPG
Last edited by Wolverine on Thu Aug 03, 2006 6:02 pm, edited 1 time in total.
Wolverine

Post by Wolverine »

Nimeni,plz ma dau cu caplul de pereti si tot nu rezolv nimic,cea mai noua versiune de itunes ultimul prog de updater problema este ca spune ca nu poate aceesa ipodu',am incercat si din linux merge sa scriu dar nu citeste mp3-urile,as face update la firmware dar nu merge,hai nu are nimeni o jucarie dinasta
Wolverine

Post by Wolverine »

acum am vazut ca trebuia la la sectiunea audio scuze rog un moderator sa-l mute acolo
Wolverine

Post by Wolverine »

am gasit oarecum problema,dupa reinstalari updateuri si o reistalare a sisemului de operare,ei bine dupa cateva secunde nu il mai vede windows-ul,am incercat alt port usb,nu mai stiu ce sa fac
Wolverine

Post by Wolverine »

Am rezolvat se poate inchide,daca mai pateste cineva asa ceva sa stiti ca de vina este itunes(programul care trebuia sa perfect ce sa spun),folositi un inlocuitor gen anapod explorer \:D/
Post Reply