![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Moderator: Moderatori
Asta este unul dintre raspunsuri ....ogr1sh wrote:La mine nu trece de 42 in full load
Eu am spus clar ca este case close si fara fan-uri de sistem, la care se mai adauga caldura uriasa degajata de placa video comparativ cu ce ai tu onboard, placa de baza si nu numai ... plus ca un alt motiv ar fi acela ca vorbim despre Sempron vs Athlon 64 X2 ... parca semana da nu se adunaogr1sh s Computer has wrote: Cooling System: AMD BOX+ 2 x 80mm fans
Da ai dreptate nici nu am vrut sa dau exemplu cpu-ul meu pt ca e la ani-lumina distanta fata de un x2;mi se pare mare temp pentru ca totusi acel cooler box are heatpipes si procesorul tau are si 1,15V v core.ice01 wrote:Asta este unul dintre raspunsuri ....ogr1sh wrote:La mine nu trece de 42 in full load
Eu am spus clar ca este case close si fara fan-uri de sistem, la care se mai adauga caldura uriasa degajata de placa video comparativ cu ce ai tu onboard, placa de baza si nu numai ... plus ca un alt motiv ar fi acela ca vorbim despre Sempron vs Athlon 64 X2 ... parca semana da nu se adunaogr1sh s Computer has wrote: Cooling System: AMD BOX+ 2 x 80mm fans
Ei uite ca nu, e mai penibil decat cel care l-am avut la 3200+ ! Este exact ca si cel care vine cu Sempron-ul, cand l-am desfacut am ramas masca ! Probabil ca aceste reduceri de pret, se fac simtite si nu sunt chiar de pomana, pana si cutia este jumatate din cat era cea de la A64 3200+ogr1sh wrote:mi se pare mare temp pentru ca totusi acel cooler box are heatpipes