CONCURS Z-BRUSH IN NUMARUL 35

Despre grafică, imagine si tool-urile dedicate acestui domeniu

Moderator: Moderatori

Post Reply
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Va mai aduceti aminte de ZBrush? Un soft inovativ pe care l-am prezentat de doua ori de-a lungul existentei sale, si pe care il veti gasi prezentat in noua sa versiune (1.5)si in numarul 35.
Cu ocazia prezentarii si prin amabilitatea Pixologic, vom lansa si un concurs in care cea mai buna imagine creata cu versiunea 1.23b va fi premiata cu ZBrush 1.5 (online version), in valoare de 399$
Nu exista limitari tematice si nici de dimensiuni. Dezlantuiti-va creativitatea si trimiteti imaginile (inclusiv fisierul .zbr) pe adresa redactia@xtrempc.ro pina pe data de 15 octombrie. Cistigatorul va fi anuntat in numarul din luna noiembrie.

P.S. ZBrush 1.23b va fi disponibil pe CD-ul XPC 35 si pe site-ul revistei.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Adrian-XPC la 2002-08-23 11:35 ]</font>
Max the Fire Raven

Post by Max the Fire Raven »

"trimiteti" legat.

:wink:
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Stai cu ochii pe mine ca pe butelie, vad. Te prind eu la cotitura, fi fara grija.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Adrian-XPC la 2002-08-23 11:37 ]</font>
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

perfect offtopic si io...
"fii"
Max the Fire Raven

Adrian> treaba ta, numai sa nu'mi pui piedica.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Max the Fire Raven la 2002-08-24 20:33 ]</font>
Adrian_hsk

Post by Adrian_hsk »

"P.S. ZBrush 1.23b va fi disponibil pe CD-ul XPC 35 si pe site-ul revistei" (Adrian-XPC)

Dar va fi destul de functional incat sa facem o lucrare in el si apoi sa o si salvam?
ever been to WAR?
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Din cite stiu eu, demo-ul functioneaza timp de 30 de zile fara nici o restrictie. O sa verificam, evident.
Crazy Max

Post by Crazy Max »

apropo, dar nr.35 cand apare?
std
Moderator

Post by std »

Buna idee! De curiozitatea si hatarul meu-MTFR are de gand sa se apuce?
Crazy Max

Post by Crazy Max »

am luat zbrush-ul de pe site si imi da o eroare de genul ca i s-ar fi gatat termenul de demo...o sa-l iau si de pe cdul revistei dar am stat atata sa-l downloadez...nu-i frumos
Max the Fire Raven

std> stai calm vere, sunt ocupat cu facultatea si alte balarii.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

o lucrat cineva in ZBrush inainte de concurs?
Eu am inceput acuma si i have to admit ca ii superb...pacat ca in versiunea shareware nu-tzi potzi salva toolurile...
well...let the best drawing win...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

eu am cumparat revista si nu am vazut unde era concursu' ...ori lam ratat ori nu era.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Putem trimite mai multe imagini?
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

si eu, nici eu :smile: - nu am vazut in revista anuntul ;ppp
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Va dati seama ca a fost un fiasco ... si ca adminii nici macar nu se obosesc sa ne dumireasca. Nu ma deranjeaza lipsa concursului, ma enerveaza nesimtirea redactorilor care ar trebui sa se justifice.
Adrian_hsk

Post by Adrian_hsk »

Concursul este totusi pomenit pe cd-ul revistei in dreptul ZBrush.
ever been to WAR?
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Well, catzi atzi trimis imagini?
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Ar trebui sa te enerveze faptul ca nu au fost decit vreo cinci persoane care au trimis imagini, dintre care marea majoritate au trimis imagini groaznice, iar unul singur a trimis o imagine pe care cu certitudine am mai vazut-o pe undeva pe forumurile cu galerii ale Pixologic.
Asadar, mai asteptam.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

In cazul in care imaginea de care ziceatzi ca apare pe situl Pixologic este a mea ('dryad', cea cu trei tipe), va voi mai trimite niste versiuni work-in-progress ale imaginii care sper sa va convinga ca eu am facut-o intradevar....si m-am chinuit destul de mult la ea ca sa nici nu fie luata in considerare...

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ciditri la 2002-10-29 10:12 ]</font>
Guest

Post by Guest »

Hey Max The Fire Raven te adimiri pt pozele facute de tine ...esti dupapa parerea mea cel mai talentat dintre romani in grafica .......esti mare omule.....(sorry ca nu are nici o leg cu tema forumului)
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

...oricum, daca avetzi astfel de indoieli despre unele imagini primite, sper ca vetzi da shansa celor care le-au trimis sa dovedeasca ca sunt ale lor...

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ciditri la 2002-10-18 23:28 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ei, bine, o sa aflam si noi a cui este imaginea care atzi zis ca e de pe situl pixologic?

Atzi spus ca mai ashteptatzi imagini....pana cand se mai pot trimite?
Max the Fire Raven

maxi si ceilalti> ba ce e cu voi ia terminati'va. Ia puneti mana si lucrati si voi ce dreaq. Ce sunt io aicea, nu va mai uitati la mine, faceti si voi.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Max the Fire Raven la 2002-10-24 17:36 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Max> Tu ai trimis imagine la concurs?
Guest

Post by Guest »

In mod cert nu s-a facut suficient de multa reclama concursului .Desi nu am acces pe internet decat foarte rar, forumul m-a convins ca totusi acest concurs se tine.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

adrian XPC mai ajunge pe forum pe aici???
sunt chiar nerabdator sa aflu daca era vorba despre imaginea mea....
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Nu, nu era vorba de imaginea ta. Era vorba de o imagine intitulata "Bunicul" care era prea-prea ca sa fie facuta in timpul respectiv. Si nu vad ca respectivul sa fi aparut facind scandal, deci presupun ca am avut dreptate.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

In cazul acesta, imi cer scuze pentru scandalul facut pe forum...
Max the Fire Raven

ciditri> mi'am anuntat mai sus neparticiparea.
Guest

Post by Guest »

a..nu nu am trimis poze la concurs...momentan am max 4 ca la 5 nu am auth. code ...ca imi face si mie rost poate ii strang mana (in usa !!! :smile:) glumi ) si ii dai si o BR(bere)
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Well, i feel like an idiot...eu chiar credeam ca imaginea mea ii aia ca lumea...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

ok...in numarul din noiembrie al revistei nu scrie nimic despre concurs...
a fost anulat??? s-a prelungit termenul? (pana cand?)... :-?
pcmg

Post by pcmg »

SAl!

Am si eu o idee klumea, si vreau sa-mi spuneti daca s-a prelungit termenul pt concurs, sa stiu daca ma mai apuc de ea sau nu.

CIAO!
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

sper ca raspunsul nu vine pentru ca sunteti foarte ocupati si nu ati avut timp sa intrati pe forum.......
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

no, acuma ca o aparut noua versiune a zbrushului demo si se poate downloada, nu tzinetzi din nou concursul? (si de data asta eventual sa il anuntzatzi si in revista, nu numai pe site si pe cd)
Post Reply