nu un sistem grozav,doar ceva incercari de wire-management
sa zicem ce poate sistemul
MB - BIOSTAR TFORCE6100 S754
CPU - SEMPRON 2600+ PALERMO(se va schimba acush)
HDD - 160GB IDE MAXTOR
DVD-RW - LG 4167B
RAM - 1*512MB CORSAIR VS PR + 1*512MB CORSAIR CMX-3200C2(PR),ambele ddr400
PSU - FSP ATX400PNF
CASE - NONAME BLACK
COOLING - AC FREEZER 64PRO,AC ARCTIC FAN PRO TC(asta micu nu apare in poze ca am uitat sa-l montez :owned:,poate alta tura )
pe la inceputuri a fost alta placa de baza+6800,schimbate pe mATX Tforce...
wire managementul era inexistent pe atunci...dupa ce am schimbat,am mai citit cate ceva pe forumuri,si mai aranjasem eu putin cablurile prin carcasa
iar de curand m-a apucat "ideile" sa-l mai lustruiesc...sa vedem ce a iesit
i-am facut putina curatenie,l-am desfacut...
sa le luam pe rand...
1.am vopsit carcasa,o tabla ordinara, in negru...pe langa asta m-a mancat sa mazgalesc si floppy-ul cu aceeasi metoda...
2.curatat sursa...poze la ventilator si specificatii...
3.poze cu sistemul imprastiat pe masa... :evil:
a urmat un lucru obositor la planificare si incercari de asezare a cablurilor
nimic nu-i perfect,dar macar din fata,sunt multumit cum arata
in spate cablurile nu sunt aranjate prea estetic/simetric,dar am fost impiedicat de "brand-ul" carcasei si de scurtimea relativa a unor cabluri
am avut ideea proasta sa mazgalesc sleeving-ul transparent de la cablurile sursei in negru...nu da prea bine...oricum mare parte nu se vad,fiind pe spate
4.bagam pozele cu haotismul din spatele tavii de MB si mai barfesc dupa(PS. pozele sunt facute din mai mult unghiuri,si dupa au fost intoarse ca sa arate carcasa in pozitia normala de privire...de aceea unele par un pic ciudate)
5.poze cu partea principala(sunt multe,mai tai din ele)
poze mai am gramada...dar cred ca astea ajung
fac o pauza la degete si apoi mai adaug pareri
-------------------------------------------------
tragem linie si comentam...
plusuri:
+ placa de baza arata binisor
+ am reusit un management decent,chiar daca se mai vad bucati...
+ carcasa arata in negru bine,cu toata originea ei bastarda...

+ fux de aer liber(da inutil,ca n-are ce sa miste pe acolo)
+ satisfactia si factorul fun din toata straduiala asta
minusuri:
- carcasa ramane o rabla
- prostia de a mazgali sleeving-ul,si in mare parte inutilitatea lui,fiindca,in afara de ATX,cablurile trec prin spate
- oboseala si timpul papat
- unii bani cheltuiti aiurea(heatshrink-ul a fost inutil,prea ingust,si modul de prindere a molex-urilor l-a facut inutilizabil de la un punct)
- inutilitatea fluxului de aer...

- hardu pus invers pt frumusetea wire-managementului,mi-a dat batai de cap,firele prea scurte
- am uitat sa pun AC-ul de carcasa
- sleeving nashpa
per total sunt multumit,imi place negrul(mi-a indus idei nebune sa vopsesc si radiatoarele,sursa,dvd-rw da ma abtin)...am capatat ceva experienta
astept sa strang bani sa-mi iau o carcasa mai decenta si poate sa-mi iau o sursa presleeved neagra cu plasa(negru e culoarea pe care o caut)
cam atat ca vb prea mult....
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461