Ventilator de carcasa

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
eskape19

Ventilator de carcasa

Post by eskape19 »

Puteti sa-mi recomandati si mie un ventilator de carcasa de 120mm, care sa mai scada din temperatura din interior si care sa nu coste foarte mult? ... daca ati putea sa-mi dati si un link ar fi perfect!
jeehard

Post by jeehard »

Uite aici.
Binele este fragil!!!
dr_dream

Post by dr_dream »

jeehard wrote:Uite aici.
dude, de 12cm, nu de 8cm.....
Enermax-ul de 12cm e ceva in jur la 500-500mii lei.

eu recomand: Nexus (350mii) sau Akasa (300mii), iar daca vrei ceva mai puternic mergi pe asa ceva: Artic Cooling . pe toate le-am recomandat din proprie experienta. cel mai silentios fiind Nexus-ul, chiar nu se aude deloc deloc!!!, cel mai galagios fiind Arctic Cooling-ul (insa nu face chiar asa multa galagie, zgomot face aerul care circula prin gaurile de la carcasa). pot sa spun ca si Akasa imi facea galagie, aveam 2 Akasa de 12cm montate intr-un sistem, si se auzeau totusi, insa Nexus-ul, hehe, dead-silent!!! (dar si Airflow-ul este mai mic bineinteles ;) )
korby

Post by korby »

dr_dream wrote:
jeehard wrote:Uite aici.
Enermax-ul de 12cm e ceva in jur la 500-500mii lei.

eu recomand: Nexus (350mii) sau Akasa (300mii), iar daca vrei ceva mai puternic mergi pe asa ceva: Artic Cooling . pe toate le-am recomandat din proprie experienta. cel mai silentios fiind Nexus-ul, chiar nu se aude deloc deloc!!!, cel mai galagios fiind Arctic Cooling-ul (insa nu face chiar asa multa galagie, zgomot face aerul care circula prin gaurile de la carcasa). pot sa spun ca si Akasa imi facea galagie, aveam 2 Akasa de 12cm montate intr-un sistem, si se auzeau totusi, insa Nexus-ul, hehe, dead-silent!!! (dar si Airflow-ul este mai mic bineinteles ;) )
Chiar serios? Şi cum se face că eu îl aud şi de la un metru distanţă? Contează mult şi cum e formată urechea, nu numai cum e în teste sau cum i se pare unei singure persoane. :-~
Iar Akasa AK-183 are un zgomot de motor chiar puternic. La 12V n-are nici o legatura cu silent computing, iar la 7V şi 5V se aude motoru' ăla. #-o
Înrolează-te azi în echipa de traforaj viteză! [smilie=Faint.gif]
dr_dream

Post by dr_dream »

inseamna ca tu ai o problema, chiar si cei de la pc-coolers spuneau ca este dead-silent, si au mai spus-o si altii aici pe forum. esti tu mai cu motz. whatever........
Last edited by dr_dream on Fri Aug 11, 2006 6:11 pm, edited 1 time in total.
2K

Post by 2K »

Eu am un A.C Ryan Blackfire 4,zgomotos insa eficient,imi racesc si memoria si procesorul cu el temperatura scazand la memorii cu 17 grade si la proc 6 insa e amplasat exact langa ele,cu el in spatele carcasei temperatura a mai scazut cam cu 4-5 grade in general....
Acum depinde de ce vrei dacă vrei performanta si racire OK mergi pe A.C ca e destul de bun,si nici zgomotos nu e,cel putin mie nu mi s-a parut.
jeehard

Post by jeehard »

dr_dream wrote:
Poza era informativa. Daca nu ti-ai dat seama il putea alege pe cel de 120mm printr-un simplu telefon in ceea ce priveste pretul. Si iti garantez ca este mai silent decat Akasa asa cum a zis si korby.
Binele este fragil!!!
dr_dream

Post by dr_dream »

jeehard wrote:
dr_dream wrote: dude, de 12cm, nu de 8cm.....
Poza era informativa. Daca nu ti-ai dat seama il putea alege pe cel de 120mm printr-un simplu telefon in ceea ce priveste pretul. Si iti garantez ca este mai silent decat Akasa asa cum a zis si korby.
nu era poza, era link (si daca era doar poza, cu ce-l ajuta poza ??? ne intereseaza airflow si dB). ori dai link-uri bune, ori specifici diferentele variantei de 12cm
Lentzi

Post by Lentzi »

eu iti recomand AC:

http://www.dominopc.ro/index.php?page=p ... uct_id=781

mi-am luat doua din astea si sunt f multumit de ele. sunt f silentioase. unul l-am pus pt hdd`uri si mi le tine in 28-42 grade. carcasa e in dreapta mea pe birou si nu le aud.
Post Reply