Need for Speed: Carbon

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Shader

Post by Shader »

Si inca doua masinute:

Image Image
Live in your world, get pwned in mine!
Neconventional

Post by Neconventional »

Nu am mai vazut de la NFS2HP un McLaren si/sau un Ferrari!

Asta cu America Muscle mi se pare asa o vrajeala! pe viitor cred ca o sa scoata Lamborghini si Porsche si are sa bage Dacia si Lastun F1!

Cred ca in realitate Lamorghini, Ferrari sau McLaren ar da clasa fara sa drept de apel la toate tigaile alea ale americanilor!

Devine un joc acut de uzual, tipicar si banal! si daca nu am mai fost eu fan NFS atunci nu stiu cine ar fi fost!
A vazut cineva un iepure alb?
Neconventional

Post by Neconventional »

Intrebare de 10 Puncte:
De ce nu se baga si Bugatti Veyron http://www.allfastcars.com/bugattiveyron.shtml
sau
Koenigsegg - http://www.allfastcars.com/koenigsegg-ccr.shtml

Cred ca ar fi mult mai tare decat rablele americane!

PS-am inteles ca Ferrari a vandut drepturile de publicitate MS-ului, dar McLaren de ce nu mai apare?
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Totul se rezuma la bani, daca EA nu-i convine pretul cerut nu plateste licenta.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Neconventional

Post by Neconventional »

IL Dotore wrote:Totul se rezuma la bani, daca EA nu-i convine pretul cerut nu plateste licenta.
Ei pe naiba! ii convine EA-ului sa plateasca 10 trabanturi americane in loc sa dea banii pe 1-2 licente Ferrari si/sau McLaren?

Si Bugati ala e tare rau! si TVR am vazut o singura data in NFS3 parca! TVR este o masina periculos de rapida!
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Apare vreun demo la joc pana la 5 sau 10 septembrie ?? Pentru ca as vrea sa il joc pana atunci demo-ul, deoarece de la 10 septembrie trebuie sa incep sa ma pregatesc ca incepe scoala :sad1: :sad1: :sad1: si e tare naspa sa amesteci scoala cu NFS.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Shader

Post by Shader »

SoboLAN wrote:e tare naspa sa amesteci scoala cu NFS
Nu intotdeauna, chestia e ca de data asta (pt. prima oara) s-ar putea sa castige scoala, desi daca stau sa ma gandesc mai adanc parca i-as da totusi o sansa NFS-ului in fata profei de mate [smilie=maniac.gif]
Vl@d

Post by Vl@d »

NFS CARBON GOLD pe 2 noiembrie :)
NFS C: Releasedate officiall announced!
NFS CarbonLike our partner site nfs-center.de reports in their news, EA finally announced the official release date for NFS Carbon. So it will be the 2nd of November 06 for the current platforms.

Only for the next-gen consoles from Nintendo (Wii, 9th November) and from Sony (PS3, 16th November) the release will be a little bit later.
X2 5400 BE >< AsRock AM2 >< 3GB DDR2 >< Gigabyte 9600GT >< Samsung F3 500GB >< Benq 20.1"
RvsS

Post by RvsS »

Da, apare pe 2 octombrie. Puteti face precomanda la versiunea de PS2 aici: http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=3941. In curand si precomanda la versiunea de PC.
Shader

Post by Shader »

RvsS wrote:Da, apare pe 2 octombrie.
Nu pe 2 octombrie ci pe 2 noiembrie.
PSS 214

Post by PSS 214 »

@nfsplanet.de

The onlinemagazine IGN published twelve new cars with screenshots, that will appear in Need for Speed Carbon! Have a look:

- BMW M3 GTR (2003)
- Daimler Mercedes-Benz CLK 500 (2005)
- Ford Mustang GT (2006)
- Lamborghini Murcielago (2004)
- Lotus Elise 111R (2004)
- Porsche Cayman S (2006)
- Toyota Supra (1998)
- Volkswagen Golf R32 (2006)
- Alfa Romeo Brera (2006)
- Daimler Chrysler 300C SRT-8 (2006)
- Nissan 350Z Fairlady Z (2006)
- Audi Le Mans Quattro (2007) [smilie=Eek.gif]
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
KalKo

Post by KalKo »

Momentan nici un Aston Martin, si nici Veyron??? :sad1:
Loading....
Neconventional

Post by Neconventional »

Lotus Sport Exige GT3
Venturi Fetish
Gemballa GTR 650 Avalanche
Z4 Coupé
Audi R10

Si astea sunt doar cateva nue care lipsesc...dupa parerea mea...Ar fi mult mai bine daca ar face un "NFS Prototip"
Bluetooth

Post by Bluetooth »

KalKo wrote:Momentan nici un Aston Martin, si nici Veyron???
Ba o sa fie Aston Martin
Just now, the german onlinemagazine Gamezone published a first (incomplete) carlist of Need for Speed Carbon:

- Aston Martin DB9
- Dodge Challenger
- Dodge Charger
- Dodge Viper
- Ford Mustang Shelby GT-500
- Lamborghini Gallardo
- Mazda 3
- Mazda RX-7
- Mazda RX-8
- Mitsubishi Lancer Evolution IX
- Porsche Carrera GT
- Subaru Impreza WRX STI

The only news to us is the Mazda 3, all other cars were already in screenshots and videos.
Aici gasiti toate noutatile despre orice NFS in engleza. :laughing6: Asta a fost prima lista, incompleta ce-i adevarat de masini din NFSC.Dupa aceea sunt cele scrise de PSS. Si.. Audi ala OMG OMG OMG [smilie=Tasty.gif] [smilie=Tasty.gif] [smilie=Eek.gif] si lista de smileuri poate continua :laughing6:
PSS 214

Post by PSS 214 »

pozele la cateva din masinile oficiale din NFS Carbon :-~
Alfa Romeo Brera (2006)
Image Image

Audi Le Mans Quattro (2007)
Image Image Image

Chrysler 300C SRT-8 (2006)
Image

Volkswagen Golf R32 (2006)
Image Image

Ford Mustang GT (2006)
Image

Nissan 350Z Fairlady Z (2006)
Image

Porsche Cayman S (2006)
Image

Mazda 3 (2006)
Image

Toyota Supra (1998)
Image

restu masinilor ar mai fi... Lamborghini Gallardo si Murcielago , Shelby GT500, Evo 9, Lotus Elise, CLK500 Benz, Aston Martin DB9 si cateva muscle cars americane :)
2K

Post by 2K »

Aici vedeti o mare parte din masini http://media.xbox360.ign.com/media/826/ ... mgs_1.html
Snow

Post by Snow »

Imi explicati si mie va rog care e treaba cu Fairlady in numele Nissan-ului ? Nu prea inteleg...
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Neconventional

Post by Neconventional »

Persian Prince wrote:Imi explicati si mie va rog care e treaba cu Fairlady in numele Nissan-ului ? Nu prea inteleg...
http://www.batfa.com/new_car_nissan_fairady_z.htm
Primul gasit pe google!
KalKo

Post by KalKo »

Bluetooth wrote:
KalKo wrote:Momentan nici un Aston Martin, si nici Veyron???
Ba o sa fie Aston Martin
Macar atat.
Loading....
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Audi-ul arata super :blob7: :blob7: :blob7:
Alfa Romeo la fel. Ar fi ceva sa mai bage si asa ceva: varianta 1 si varianta 2
Off: PSS, pozele alea le ai din AutoCatalog?
PSS 214

Post by PSS 214 »

Bluetooth wrote:Audi-ul arata super :blob7: :blob7: :blob7:
Alfa Romeo la fel. Ar fi ceva sa mai bage si asa ceva: varianta 1 si varianta 2
Off: PSS, pozele alea le ai din AutoCatalog?
...google si de pe site-ul NFS Carbon... :tongue3:
CrysMM

Post by CrysMM »

Eu cred ca ar fi mai bine sa creeze modele noi, sau nu prea au imaginatie si e mai usor sa copii ceva gata facut?
Pana la urma sunt doar jocuri, lume virtuala, ar trebui rupta de realitatea, de care uneori te cam saturi.
Diablo 2 - the only

nick vechi: cryss_mocanu
Neconventional

Post by Neconventional »

cryss_mocanu wrote:Eu cred ca ar fi mai bine sa creeze modele noi, sau nu prea au imaginatie si e mai usor sa copii ceva gata facut?
Pana la urma sunt doar jocuri, lume virtuala, ar trebui rupta de realitatea, de care uneori te cam saturi.
Rupe realitatea prin simplu fapt ca te lasa sa conduci un Lamborghini si alte masini de care nu te vei atinge toata viata! si mai poti sa le si busesti! nu crezi?
cristikki

Post by cristikki »

Neconventional wrote:Intrebare de 10 Puncte:
De ce nu se baga si Bugatti Veyron http://www.allfastcars.com/bugattiveyron.shtml
sau

PS-am inteles ca Ferrari a vandut drepturile de publicitate MS-ului, dar McLaren de ce nu mai apare?
Crezi ca si la astia banii cresc in pom [smilie=maniac.gif]

Si ceea ce pt tine e doar o "rabla americana" pt ei este un adevarat muscle car .

Si cat despre "trabanturile americane".. ei bine sa sti ca americanilor cei care probabil cumpara cele mai multe jocuri cu licente, surpinzator chiar le plac masinile americane .Atunci de ce nu ar satisface EA clientii lor cei mai fideli cu ce masini le plac lor cel mai mult.
Image
Neconventional

Post by Neconventional »

cristikki wrote:
Neconventional wrote:Intrebare de 10 Puncte:
sau

Crezi ca si la astia banii cresc in pom [smilie=maniac.gif]

Si ceea ce pt tine e doar o "rabla americana" pt ei este un adevarat muscle car .

Si cat despre "trabanturile americane".. ei bine sa sti ca americanilor cei care probabil cumpara cele mai multe jocuri cu licente, surpinzator chiar le plac masinile americane .Atunci de ce nu ar satisface EA clientii lor cei mai fideli cu ce masini le plac lor cel mai mult.
Mdea poate ai dreptate... da ce eu ca european nu am voie sa ma conduc o masina calumea de astea de la noi? sunt enumerate mai sus... asa hai sa faca un NFS pt asiatici ca si aia cumpara, unul pt europeni... ca si noi cumparam, si pt africani ... da` la aia sa fie curse cu gheparzi!

Si nu stii sigur ca americani (SUA) sunt piata nr. 1 pt NFS! "sa sti ca americanilor cei care probabil cumpara cele mai multe jocuri cu licente"
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Neconventional wrote:
Mdea poate ai dreptate... da ce eu ca european nu am voie sa ma conduc o masina calumea de astea de la noi?
Pt ca tu ca est european vei avea jocul cu multa lejeritate si il vei juca bine mersi cu mult timp inainte ca "fraierii" de americani/vest europeni sa il cumpere din magazin
Tu te-ai apuca sa produci un joc legat de Turkmenistan fiind f constient ca la aia nu ti-l cumpara nimeni?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
cristikki

Carbon

Post by cristikki »

In orice caz eu unul astept de fiecare data cu nerabdare lansarea unui nou episod din seria nfs.Si din cate se aude tind sa cred ca Nfs carbon o sa fie pe placul meu mai ales ca vor imbunatati partea de customizare,mai ales ca pt mine e o placere ca dupa ce termin jocul(cariera) sa ma apuc sa aranjez fiecare masina in parte si sa ii fac un binemeritat screenshot pt posteritate .
Image
Bluetooth

Post by Bluetooth »

NFS C: PS3 Videos (Games Convention) Thursday, 24.08.2006
This weekend the Games Convention 2006 takes place in Leipzig, Germany, where Electronic Arts is also presenting Need for Speed Carbon. The first two days are only for journalists, and EA presented the game live on a PS3, which you can see on the following movies.
Avem niste filmulete noi pentru Carbon luate din Germania :laughing6: .
Vad ca au schimbat si sigla [smilie=maniac.gif]
Mai 1 pik si apare
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Eu asta vreau sa vad in Carbon: http://www.supercars.net/cars/3456.html .
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Mai dar ce aveti frate cu masinile americane?
Eu unul m-am saturat de Mercedes-uri, porsche-uri, lamborghini-uri si ferarri-uri. Vreau sa mai "conduc" si niste muscle car-uri americane, nu numai "rahatruri" europene/japoneze.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Is mai frumoase masinile europene :tongue3: Parerea mea.
Daca pot sa le compar aşa-
Americane= big (black) muscle
Asiatice= mici si manevrabile
Europene=frumoase si eficiente
:laughing6: Cred ca 2 lucruri pot fi aşa :))
PSS 214

Post by PSS 214 »

deci... :) demo-ul... va aparea... pe 3 septembrie... \:D/ http://www.nfs-planet.de/index2.php?lang=eng

XBOX 360 gameplay movie -> http://www.pixelrage.ro/news/Need-For-S ... /3429.html
lxnet

Post by lxnet »

dupa ce am jucat Flatout 2 si am vazut ce damage stie & am condus un lap cu o bara metalica in parbriz :d nfs-u ma cam va lasa rece :tongue3:
Jin

Post by Jin »

Am vazut trailerul. Mizerabil. O alta corcitura de NFS MW cu NFS2. Se pare ca de efectul de "gelatina" nu au scapat (tremuriciul de la start). Controlul e un pic mai lejer, deci poti sa termini jocul din parapet in parapet. Alta dubiosenie ar fi - daca nici demo-ul ala care rula pe ditamai Xbox360 se incapatina sa "dea in nas" e clar. Oricum efectele gen briz-briz sunt la locul lor, motion-blur din greu, sosea unsa cu ulei de plaja pentru un maxim de luciu (fara Nicoleta) si alte chestii care fac din acest joc unul bun de luat din surse nu tocmai legale. NFS-ul e inclus cu succes in seria jocurilor de duzina pe care EA le pune la dispozitizia marelui public avid de jocuri la bax produse de faimoasa firma.

P.S. nu stiu de ce dar am inceput sa fac o pasiune pentru Microsoft.
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
cristikki

Post by cristikki »

IL Dotore wrote:Eu asta vreau sa vad in Carbon: http://www.supercars.net/cars/3456.html .
subscriu :thumbleft:
Image
Walttersm

Post by Walttersm »

si eu vreau, dar sunt numai vise
2K

Post by 2K »

Eu vreau dacia logan :P
Masinile astea le vom avea totusi in Test Drive Unlimited asa ca speranta inca nu e pierduta+ ca vei avea de ales si mai multe masini online desi cele 90 din joc sunt arhisuficiente :D
lxnet

Post by lxnet »

Jin@ cred k vrei si astepti prea multe.in fond e doar un joc video.eu sunt recunoscator k nu mai sunt in 2D. :tongue3:
boto

Post by boto »

Eu ma intreb de configuratia minima(n-avem toti uber-sisteme :d ),dar mai mult ma intreb daca vor fi si Z06 sau macar C6 simplu,Viper si Ford GT....mai spice thing up a little,ceva modern american supercars ar fi binevenite ca europene avem :laughing6:
Eu sper sa semene mult cu NFSU(NU 2),ptr ca ala mi s-a parut cel mai reusit din multe pct de vedere,si cu putintel de MC3...cateva lucruri "originale",toate spalate cu multe masini si tuning la greu,nu sunt fan neaparat dar am sa-l joc,ca un robot [smilie=maniac.gif]ca deh,"Masinele e viata mea" :tongue3:
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
Velkan

Post by Velkan »

lxnet wrote:plictiseala mare dacă o sa fie iar curse ilegale..iar tuning...iar ug1..ug2...mw. :-!
Corect. Ultimele NFS-uri au fost facute in ton cu moda, nu in ton cu seria...pacat. Eu unul prefer primele jocuri din serie... :sad1: As juca si acum NFS 2, cu toata grafica lui de 1997.
Post Reply