Prima data cind am vazut ce cutie imensa avea agentul de livrari ia-m zis daca nu cumva a gresit pachetul. Ca sa va faceti o idee era o cutie putin mai mare decit sunt cutiile de la carcase. Insa nejustificat de mare pentru un procesor. In cutia respectiva nu era pus nimic in interior ca sa amortizeze socurile iar procesorul se izbea de peretii de carton din interior. Cei de la intend au impresia ca livreaza cartofi nu componente electronice sensibile

Dupa ce am desfacut ambalajul constat ca pe procesor erau urme de amprente

Iar garantia mi se pare dubioasa tare; e o simpla foie de hirtie scrisa la calculator

Iar pe verso nu e trecut nimic e blank. Cind am vazut astea ma asteptam sa nu mearga procesorul dar am avut noroc si nu a avut pini indoiti si merge numai ca coolerul e cam zgomotos. Le-am scris un mail celor de la intend sa le zic care se situatia dar nu au avut bunul simt sa-mi raspunda. Credeti am luat teapa sau nu cu garntia asta??? Ma gindesc ca intentionat nu au pus instructiunile ale de utilizare ca sa aiba motiv sa-mi zica ca nu am toate accesoriile la el in caz de garantie. Plus ca nu mi se pare normal sa primesc un produs dessigilat ca si cum ar fi secondhand.
Stie cineva vreun link in care pot verifica seria-ul procesorului sa vad daca nu e contrafacut??
In concluzie aveti grija sa evitati firma asta!!!!