Need for Speed: Most Wanted
Moderator: Moderatori
incearca lotus elise... o sa fi surprins 

there is 1 gun for every 12 people in this world...... the question is:
how do we arm the rest of 11?
TDU RO Forum
TDU RO Forum
- Neconventional
gresit !!!! Gallardo e cea mai rapida !!!! am facut 2 trasee cu fiecare masina de 2 ori si gallardo e cu cel putin 2 secunde mai rapida pe fiecare traseu decat Carrera GT, Ford GT, Mustang GT si Mclaren SLR si e si mai ieftina
masinile care m-au imresionat au fost : Evo 8 (handling bun dar viteza moderata cu 3-6sec fata de Ford GT ) , SL500 (foarte rapida dar handling cam haotic... 1-2sec mai rapida ca Evo 8 ) , Mazda Rx-8 ( extrem de rapida si handling foarte precis in curbe )
Gallardo e best buy in NFS MW

masinile care m-au imresionat au fost : Evo 8 (handling bun dar viteza moderata cu 3-6sec fata de Ford GT ) , SL500 (foarte rapida dar handling cam haotic... 1-2sec mai rapida ca Evo 8 ) , Mazda Rx-8 ( extrem de rapida si handling foarte precis in curbe )

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
- eracereracer
PSS pe ce circuit ai incercat?? ce timpi ai scos ?
there is 1 gun for every 12 people in this world...... the question is:
TDU RO Forum
TDU RO Forum
am mai spus-o si o sa ma repet. fara unique-uri BMW M3 GTR e cea mai buna masina din joc. cu unique-uri sunt sanse ca un Carrera GT sa il bata. a treia masina dupa astea este Lotus Elise.PSS wrote:gresit !!!! Gallardo e cea mai rapida !!!! am facut 2 trasee cu fiecare masina de 2 ori si gallardo e cu cel putin 2 secunde mai rapida pe fiecare traseu decat Carrera GT, Ford GT, Mustang GT si Mclaren SLR si e si mai ieftina![]()
acum eu vorbesc de timpi pe tur.. nu ma intereseaza nici pe departe ca cineva scoate 400 cu Murc sau Gallardo.
garantez ca orice timp postezi cu Lamborghini [oricare din ele si pe orice traseu] il bat cu Carrera GT, BMW M3, Lotus Elise, poate chiar si cu FORD GT [la asta probabil ar trebui sa muncesc putin].. atat timp cat e facut legal... fara trainere.
Comparatie intre elise si gallardo in aceste posturi:
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 110#524110
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 133#524133
alte comparatii ulterioare incepand cu postul asta:
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 438#524438
PGL Romania organizeaza calificari nationale pentru participarea la World Cyber Games 2006.
Informatii despre concursul de NFS:MW gasiti pe forumul PGL
- Neconventional
Pare cam tzeapa! cum sa iti dau atatea date confidentiale?rdcenemy wrote:PGL Romania organizeaza calificari nationale pentru participarea la World Cyber Games 2006.
Ce rol ai tu?
Ce alte modalitati de inscriere mai sunt?
A vazut cineva un iepure alb?
Stai linistit ca nu e tzeapa. Si eu am vrut sa particip anul trecut la concursul de Most Wanted, dar m-am razgandit ca eram foarte ocupat in perioada aceea. Totusi stiu pe cineva care a participat, dar nu mai stiu in care an. A zis ca a fost super disciplinat si bine pus la punct concursul.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Ad Astra Per Aspera
Salut,
Imi pare rau daca ti-am creat o impresie gresita, Neconventional.
Considera pentru linistea ta ca poti participa trimitand in mail fie CNP-ul, fie Seria si numarul de Buletin... de ceva tot am nevoie sa te pot identifica in afara de nume.
Tzeapa sigur nu e atat timp cat nu iti cer bani in avans.
Eu sunt responsabilul cu concursul de NFS MW ce va avea loc in cadrul acelui eveniment.
Am participat la randul meu ca jucator la acest concurs in 2004 la NFS Underground 1 si am
fost la finala mondiala a WCG in San Francisco. Intre timp am descoperit ca imi place mai mult sa ma ocup de asemenea evenimente decat sa particip si de aceea apare nickul meu in postul ala si de aceea adresa la care trimiti mailul este rdcenemy@pgl.ro.
De inscris te poti inscrie exclusiv trimitand respectivul mail.
In concluzie mersi pentru sesizare [postul respectiv a fost editat cu "si/sau"] si, SoboLAN, mersi de sprijin.
Imi pare rau daca ti-am creat o impresie gresita, Neconventional.
Considera pentru linistea ta ca poti participa trimitand in mail fie CNP-ul, fie Seria si numarul de Buletin... de ceva tot am nevoie sa te pot identifica in afara de nume.
Tzeapa sigur nu e atat timp cat nu iti cer bani in avans.
Eu sunt responsabilul cu concursul de NFS MW ce va avea loc in cadrul acelui eveniment.
Am participat la randul meu ca jucator la acest concurs in 2004 la NFS Underground 1 si am
fost la finala mondiala a WCG in San Francisco. Intre timp am descoperit ca imi place mai mult sa ma ocup de asemenea evenimente decat sa particip si de aceea apare nickul meu in postul ala si de aceea adresa la care trimiti mailul este rdcenemy@pgl.ro.
De inscris te poti inscrie exclusiv trimitand respectivul mail.
In concluzie mersi pentru sesizare [postul respectiv a fost editat cu "si/sau"] si, SoboLAN, mersi de sprijin.

Tzeapa nu-i , ia uite acilea ce a mai organizat Rdc la sectiunea nfs http://www.computergames.ro/site/p/news ... mania.htmlNeconventional wrote:rdcenemy wrote: Pare cam tzeapa! cum sa iti dau atatea date confidentiale?
Ce rol ai tu?
Ce alte modalitati de inscriere mai sunt?
In fine, nu vad care e teapa ? Sau crezi ca cnp-ul tau e vreun mare secret ?
- Neconventional
- Neconventional
erau luate din challenge seriesNeconventional wrote:exista vreun pach/add-on care sa imi dea mai multe masini? sau niste masini bonus? am vazut in acest topic la cineva care zicea ca a jucat inclusiv cu un camion, cimentiera sau alte masini care nu erau neaparat mai bune ca cele deja existente dar erau in plus!
salut
am jucat si eu tot ce inseamna nfs, cu tastatura insa; de curand am luat un volan logitech momo racing, imposibil sa nu-l stie fanii acestui joc; vreau sa intreb pe eventualii posesori de astfel de volan daca au avut ceva probleme cu sistemul de prindere; la mine surubul acela mare cu, care se prinde de masa mai in spate, nu se poate insururba, cred ca este filetul interior de pe suport aiurea facut sau prea rigid, pt ca se infileteaza cam 2 cm si apoi se blocheaza, nici cu un cleste nu-l pot forta; are rost sa incerc sa fortez cu un surub metalic de aceleasi dimensiuni poate se mai lasaaa, sau trebuie sa stau pe drumuri pt schimbare pe garantie?
am jucat si eu tot ce inseamna nfs, cu tastatura insa; de curand am luat un volan logitech momo racing, imposibil sa nu-l stie fanii acestui joc; vreau sa intreb pe eventualii posesori de astfel de volan daca au avut ceva probleme cu sistemul de prindere; la mine surubul acela mare cu, care se prinde de masa mai in spate, nu se poate insururba, cred ca este filetul interior de pe suport aiurea facut sau prea rigid, pt ca se infileteaza cam 2 cm si apoi se blocheaza, nici cu un cleste nu-l pot forta; are rost sa incerc sa fortez cu un surub metalic de aceleasi dimensiuni poate se mai lasaaa, sau trebuie sa stau pe drumuri pt schimbare pe garantie?
Patch V1.3 rezolva o serie de buguri legate de jocul in Lan.
In mod normal nu vei observa nici o diferenta intre V1.3 si cele anterioare in single player.
Singura masina add-on pentru NFS MW facuta de Arushan de pe NFS Unlimited o gasesti aici.
Cat despre masinile mentionate de tine, Neconventional, e asa cum ti-a spus si Walttersm: sunt masini din challenge series.. joaca misiunile de acolo si le vei gasi.
In mod normal nu vei observa nici o diferenta intre V1.3 si cele anterioare in single player.
Singura masina add-on pentru NFS MW facuta de Arushan de pe NFS Unlimited o gasesti aici.
Cat despre masinile mentionate de tine, Neconventional, e asa cum ti-a spus si Walttersm: sunt masini din challenge series.. joaca misiunile de acolo si le vei gasi.
nu imi dau seama la ce timpi anume te referi...
banuiesc ca e vorba de cei din comparativele intre lotus/gallardo/slr/ford GT.
oricum nu am jucat decat cu tastatura absolut tot ce am postat aici, deci asta e probabil raspunsul pe care il cauti
Legat de MOMO, am avut si eu pentru o scurta perioada de timp unul. Personal nu prea imi place sa tin ditamai volanul pe masa si sa il tot montez/demontez. Sunt prea comod/lenes pentru asa ceva. Stiu insa pe cineva care are un astfel de volan de aproape 2 ani si nu a avut probleme cu sistemul de prindere niciodata.
Spor la adaptarea la noul volan si succes la batut timpi.
Poate ne vedem pe 28 Septembrie la ROMEXPO pentru Calificarile Nationale de NFSMW pentru World Cyber Games 2006
banuiesc ca e vorba de cei din comparativele intre lotus/gallardo/slr/ford GT.
oricum nu am jucat decat cu tastatura absolut tot ce am postat aici, deci asta e probabil raspunsul pe care il cauti

Legat de MOMO, am avut si eu pentru o scurta perioada de timp unul. Personal nu prea imi place sa tin ditamai volanul pe masa si sa il tot montez/demontez. Sunt prea comod/lenes pentru asa ceva. Stiu insa pe cineva care are un astfel de volan de aproape 2 ani si nu a avut probleme cu sistemul de prindere niciodata.
Spor la adaptarea la noul volan si succes la batut timpi.
Poate ne vedem pe 28 Septembrie la ROMEXPO pentru Calificarile Nationale de NFSMW pentru World Cyber Games 2006
ms de raspuns; si eu sunt la fel de comod, insa este mult mai misto cu asa ceva; si ce batut timpi frate....nu prea am sanse...unde ai scos tu 1.30 cu elise, cel mai bine am avut 1.31 cu bmw, cu lotus 1.35; asa ca nu poate fi vorba de calificari
la volan sistemul de prindere este ok, doar ca surubul cu pricina este stramb, asa l-am cumparat.... ma tot plimba de la un magazin la altul ca sa-l schimb, insa nu am avut succes pana acum; cred ca o sa merg cu factura si garantia la el, si nu mai au ce sa zica
ps: acel bmw apare numai la bonus cars? ca eu nu am dat de el in alta parte
sau poate m-am grabit si nu l-am vazut....

la volan sistemul de prindere este ok, doar ca surubul cu pricina este stramb, asa l-am cumparat.... ma tot plimba de la un magazin la altul ca sa-l schimb, insa nu am avut succes pana acum; cred ca o sa merg cu factura si garantia la el, si nu mai au ce sa zica
ps: acel bmw apare numai la bonus cars? ca eu nu am dat de el in alta parte

bmw-ul e si in carieradanyxp wrote:ms de raspuns; si eu sunt la fel de comod, insa este mult mai misto cu asa ceva; si ce batut timpi frate....nu prea am sanse...unde ai scos tu 1.30 cu elise, cel mai bine am avut 1.31 cu bmw, cu lotus 1.35; asa ca nu poate fi vorba de calificari![]()
ps: acel bmw apare numai la bonus cars? ca eu nu am dat de el in alta partesau poate m-am grabit si nu l-am vazut....
- Neconventional
am vazut ultimul filmulet de la NFSC... dragutel... tuning cat incape ... si spre fericirea mea nu sunt foarte multe tigai de alea americane! si mai scria acolo ca apare pe 1 noiembrie... clar una si buna!
LE: Scuze! Am gresit topicul! e bine ca s-a gasit cineva care sa observe!
Si ca sa nu fiu total off-topic, am si eu o nelamurire! daca pe graficul ala cu performantele masinii BMW nu e cel mai tare... de ce cu el se scot cei mai buni timpi? ma gandesc ca daca nu are fiabilitatea mai mare ca alte masini va reactiona mai prost in curbe si va pierde mai mult timp! NU?
LE: Scuze! Am gresit topicul! e bine ca s-a gasit cineva care sa observe!
Si ca sa nu fiu total off-topic, am si eu o nelamurire! daca pe graficul ala cu performantele masinii BMW nu e cel mai tare... de ce cu el se scot cei mai buni timpi? ma gandesc ca daca nu are fiabilitatea mai mare ca alte masini va reactiona mai prost in curbe si va pierde mai mult timp! NU?
Last edited by Neconventional on Tue Aug 29, 2006 3:33 pm, edited 2 times in total.
A vazut cineva un iepure alb?
Am si eu o mica problema cu NFS-MW. Anume nu pot sa il instalez 
Dupa ce bag serialul imi vine fereastra de license agreement care blank:
Dupa ce dau YES imi zice ca nu poate continua installul ca cica nu am DX-ul instalat
: 
Am incercat cu 2 versiuni diferite si ambele fac la fel

Dupa ce bag serialul imi vine fereastra de license agreement care blank:

Dupa ce dau YES imi zice ca nu poate continua installul ca cica nu am DX-ul instalat

Am incercat cu 2 versiuni diferite si ambele fac la fel

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Problema se poate rezolva in felul urmator (am intalnit-o si eu): copiezi continutul primului CD pe HDD intr-un folder cu ac. denumire ca si CD-ul, deschizi autorun.cfg cu notepad si la linia DirectXVersion=9.0c schimbi in DirectXVersion=0, salvezi si apoi dai iarasi setup.exe si va trece peste checking-ul DX instalandu-se mai departe.
PS. In momentul cand se schimba CD-urile numai tin minte daca iti accepta alta locatie sau trebuie sa fie in ac. loc ca si primul (pe HDD), daca nu le ia din unitate (in cazul in care il ai pe disc) le copiezi si pe celelalte pe HDD.
PS. In momentul cand se schimba CD-urile numai tin minte daca iti accepta alta locatie sau trebuie sa fie in ac. loc ca si primul (pe HDD), daca nu le ia din unitate (in cazul in care il ai pe disc) le copiezi si pe celelalte pe HDD.
Live in your world, get pwned in mine!
Mersi shader, a mers. Nu te lasa sa bagi locatia CD-ului, insa a recunoscut imaginea incarcata dupa in DTools.
Am o intrebare: Ce anumeface linia modificata de mine? Ma gandeam sa desfac imaginea, sa modific autoexec.cfg si sa o salvez modificata; ca sa nu mai am problema asta pe viitor. Crezi ca e safe sa fac asa?
Am o intrebare: Ce anumeface linia modificata de mine? Ma gandeam sa desfac imaginea, sa modific autoexec.cfg si sa o salvez modificata; ca sa nu mai am problema asta pe viitor. Crezi ca e safe sa fac asa?
Sau rezolvai mai simplu luand ultima versiune de Direct X de pe Softpedia (de exemplu). August edition asta o am si eu. Tre sa ai minim versiunea de Feb 2006 instalata in sistem pentru MW.E mai elegant decat linii de cod zic eu. Stiu ce vb pt ca asa am patit si eu si asa am rezolvat problema.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Am crezut ca e de la sine intels, dar se pare ca nu. Am ultimul DX9.0c instalat. Chiar crezi ca ma apucam sa postez aici dacă imi dadea eroare de DX si eu stiam ca am un DX vechi rau?
La toate jocurile care zic ca nu e instalat DX (sau ca este o versiune prea veche) nu se rezolva cu instalarea unei versiuni mai noi. KodiaK linia aceea de cod pe care ai modificat-o tu face ca setup-ul jocului sa numai verifice la instalare ce versiune de DirectX ai instalat in sistem. Este de preferat ca fisierele de pe HDD impreuna cu autoexec.cfg modificat sa le formezi ca imagine folosind ceva de genul UltraISO pt. ca pe viitor sa numai fi nevoit sa recurgi la astfel de operatiuni (eu asa am procedat in cazul NFS-MW, FIFA WC 2006 si alte cateva). Nu prezinta nici un risc acest procedeu.
Live in your world, get pwned in mine!
UltraISO si folosesc pt astfel de operatii. Insa totusi de ce naiba nu mi-a vazut DX-ul? Este prima oara cand mi se intampla asta; si am mai instalat NFS-MW de pe discurile respective de nenumarate ori.