ps2 boot disk

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
pacman44

Post by pacman44 »

Intrand pe http://www.gamegizmo.com pe langa oferta de mod chips apar si 2 itemuri numite Ps2 boot disc ntsc si pal.
Sa intzeleg ca aceste discuri permit rularea
jocurilor si a filmelor copie sau apartzinand altei regiuni decat cea pt care au fost destinate?
Cine a folosit asa ceva al rog sa mi dea niste sfaturi pt a ma putea hotara daca sa cumpar sau nu un PS2.Multumiri in avans!

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: pacman44 la 2002-10-20 14:07 ]</font>

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: pacman44 la 2002-10-20 14:07 ]</font>
Guest

Post by Guest »

bah io zic sa-ti cumperi un cip neo4!
si iti merg dvd si jocuri din orice zona!
goron

Post by goron »

Sa inteleg ca daca ai boot disk nu iti mai trebuie mod chip?
pacman44

Post by pacman44 »

Se pare ca, ca**narii astia de la Sony au reusit sa integreze in ultimele jocuri(nu neaparat produse de ei) niste rutine de protectie care sesizeaza daca consola a fost modificata ,asa ca avand un neo sau cine stie ce alt mod chip potzi sa iei o tzeapa zdravana intrucat mod chipul nu e programabil...(oricat ar fi el de p**dos)
M am lamurit in schimb cum e CD ul de boot..
Trebuie sa iei si pt ala un mod chip ,dar pt ca exista un dar mare , nu mai e nevoie sa folosesti deschizatorul de conserve sa patrunzi in consola si sa "sudezi" nu stiu cate zeci de fire, ci potzi cumpara un mod chip sub forma unei chei care l infigi intr un port de joypad nefolosit al consolei.
Acea cheie te lasa sa faci urmatoarele 2 operatziuni pe PS2 ul tau:
1.potzi rula orice joc PS1 copie sau original direct fara Boot CD
2.potzi rula acel Boot CD
Si acum vine partea interesanta.Acest boot cd îţi va facilita dupa ce l ai rulat sa joci orice joc PS2 copie si sa rulezi orice film din orice zona....
Avantajul e ca exista updateuri la aceste Boot cduri care anuleaza cele mai noi rutine
de detectare ala mod chipurilor si in plus acestea se pot descarca de pe net
(personal am vazut niste imagini *.iso nu mai mari de 40 MB)
Dezavantajul e ca Boot cdul trebuie rulat inaintea cdului cu jocul sau filmul propriu zis...(10-15 sec de asteptare cred eu)

Sa fitzi iubitzi!

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: pacman44 la 2002-11-12 16:06 ]</font>
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Sunt impresionat de cunostintele tale dar mai bine pastreaza-le pentru tine.
Locked