danyxp wrote:yap, e mult mai usor de controlat din taste; cine joaca la timp, pt performanta maxima e mai simplu cu tastatura; pt placere si feeling folositi volanul din dotare, daca are ff bine pus la punct si este suficient de precis, merită
mda e mai usor din taste, dar pt performanta maxima nu cred ca tastatura e mai buna. Fa si tu comparatie intre timpi , iti pun timpii pe 3 ture cu volan cu FF (un thrustmaster) si tine cont ca pe ultima tura am gresit de 2 ori . Masina identica ca si pe taste .
un tool cu care poti sa-ti personalizezi masina cu decaluri facute de tine
NFSMW Custom Decals Tutorial v1.0:
This tutorial will show you how to make, install and use Custom Decals in Need for Speed Most Wanted. It shows how to use anything from plain white to coloured photos for your decals.
Now you can add your favourite brands, your clan names, your nicknames, your favorite racer's decals etc...
You can download the guide here:
A jucat careva jocul cu un controller cu Force Feedback? Am un controller de xBox 360 si nu vrea nici in ruptul capului in jocul asta sa vibreze . Ma poate ajuta careva?
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
Gata am reusit. A trebuit instalate driverele XBCD deoarece jocul suporta doar DirectImput si nu XImput .
Ghetto_64 wrote:Crede-mă că nu pierzi mare lucru.
Cam ai dreptate deoarece vibreaza total aiurea dar stii macar un pic de feeling sa fie .
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
Most Wanted nu merge pe Win XP pro x64? Intreb deoarece am instalat de curand xp x64 si nu pot sa-l instalez. Cand aveam xp pe 32 si instalam din cand in cand sistemul de operare nu mai stergeam jocul de pe cealalta partitie deoarece puteam sa-l joc fara probleme. Acum cu xp x64 imi apare urmatorul mesaj:
Iar daca vreau sa instalez jocul imi spune ca am o versiune prea veche de direct X si nu pot instala jocul. Chiar asa de vechi este direct X-ul XP-ului pe 64?
PSS wrote:de ce nu ? Most Wanted e de 10 ori mai reusit decat Carbon
Asta nu justifica pretul mai mare. Recunosc ca e de 10 ori mai reusit dar la urma urmei este un joc mai vechi. Folosind aceasta analogie Starcraft cam cat ar trebui sa coste... 200 de lei? Mai caut, nu ma grabesc. Poate voi gasi la vreun magazin gen Altex sau Media Galaxy, vreun exemplar uitat de lume!